Изненадваща нова версия за изнасилването на момиче от таксиметров шофьор

21-годишното момиче, което подаде сигнал, че е пребито, ограбено и изнасилено от таксиметров шофьор в столичния кв. "Княжево" преди ден, само го е поканило в хотелската си стая. Двамата влизат спокойно в хотела и носят пазарски торби.

Обратно в новината

Коментари - Изненадваща нова версия за изнасилването на момиче от таксиметров шофьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странна работа не мога да кажа кой крив кой прав по недейте да имате такова мнение за бакшишите от 8000 таксита всичките ли са престъпници мислете малко

в България са невинни. Виновна е винаги жертвата. Колкото по-обемисто е криминалното досие на престъпника, толкова по- невинен, недосегаем и закрилян е той. Редно е да проверят собственика на хотела дали не е в джаза.

... той си тръгва с бутилка в ръка... Този не е ли бил на работа?!? Какъв хотел, какви торби, каква милиция?!? И като си е тръгнал с бутилка в ръка, нали не очаквате, че се е прибрал с автобуса?

Не е казано че е пил от бутилката, а че му е била в ръката. Има малка разлика нали!!!

Грешка! Лекар съм и живея в Княжево:))))))))))))))

За да ползва хотел в София сама жена, трябва ли да е непременно проститутка? Отговорям на някакъв отворко по-долу. Лично аз бях на двудневни медицински изследвания и някак не беше удачно да спя на стълбите на "Токуда" .

Много сте мъдри, няма що...:"Жертвата е от провинцията, но дошла в София да си търси работа, съобщи пред журналисти заместник-директорът на Шесто районно управление Десислав Недялков, цитиран от БТА. Тя била отседнала в хотел в кв. "Княжево". Във вечерта на инцидента й дошли гости от Монтана, с които били на заведение. Тръгнала да да си ходи с такси. Оказало се е, че познава таксиметровия шофьор, тъй като той я е бил возил преди няколко дни. "

Естествено, че трябва да етакава.

Момето е ясно какво е!Ама и таксиджиите са си една от най-лумпенизираните прослойки.Повечето да сводници, наркодилъри и мошеници.

Max ти си сводник!!!!!

Ти откъде знаеш че хотела е луксозен бе на снимка ли го видя отворко????

По новините го видях, отворке!

Момиче от провинцията, дошло да търси работа, живее в луксозен хотел и се вози на таксита? Въпросът е "каква и е работата"?

А това , че някой ходи спокойно , не изключва веднага вероятно престъпление . И аз ако направя нещо , бих ходил съвсем спокойно , за да не изглеждам подозрително . Какво обаче наистина е станало ? Дали изнасилване или тя наистина е "работничка" .Най-добре е да се произнесе следствието .

Лъже селското моме. Нощувките в княжевските хотели започват от 30 лв. до 100 и кусур евро.... Какво трябва да работи и колко трябва да е специалистка, за да нощува дори и на минимални цени в княжевски хотел, да шава по кръчмета и да се вози с такси?! А нали трябва и да храни някак...правете сметка, какво трябва да работи, за да има грубо приблизителен месечен доход от чисти 3500 лв. Бакшиша си е хванал яко белята със шавливата провинциалистка. Глупак, сега и някога изпушената трева, спречкането с ченгета и Бог знае още какви простотии, ще му излязат през носа. Ама кой каквото сам си направи, цяло село не може....:)))

само сводници и проститутки в главите ви,боко и цвъцко и те сводници хаха....

дори и така да е било кат не е платил значи си е изнасилване

с една дума таксиджията и е бил сводник тук съм 100% сигурен !

От фирмата отказвали коментар? Е че как така ще отказват коментар? Или се признават за виновни затова няма нужда от коментар? Виновни са, защото са наели на работа криминално проявен! Добре, че не ползвам таксита, карам си моята кола.

Къде да отиде да работи бе? В МВР или в някое разузнаване. Или в БНБ. Кажи? Дай идея!

Ще работи в тухларната бе , как къде ! Или хамалин . Складове има колкото щеш . Откъде накъде ще работи с хора ?

Да работи в панделата ... като за някой който има "има 3 присъди за притежание на наркотици и хулиганство. Има и десетки регистрации в МВР за притежание на дрога, съпротива на полиция и грабежи"

защо хора с дела и познати на полицията работят в подобни фирми??? Как човек спокойно да се качи вече и на такси, не се знае дали изнасилвач или убиец е зад волана. Страшни типове карат таксита, това е недопустимо!!!!!

Ани ти откъде знаеш да не си от древната професия ааааа?хах....

Има бакшиши който са мошеници взимат много пари,един път преди години ми взеха 30 лева отидох в полицията но разбрах че полицията играят с таксиджията

Бакшо е сводника никой ли не се светка. Таксиметраджиите са най-големите дилъри и сутеньори. Не са се разбрали нещо "по служебни въпроси" айде 2 шамара ама каката си казва: "са ша видиш ти"

Така значи, а? По нейни думи и след обаждане от администраторката. Първо заявила че е бита пред хотела и я звлякъл за косите. Полицаите го арестуват и по бързото производство в затвора за изнасилване и побой. Имаме и рецидив и човека ще отнесе минимум 15 г. Обаче за нещастие има камери, които показват истината - тя е весела и усмихната дебелана, която се качва сама по стълбите, а той и носи чантите, сякаш е пиколо. Едни от най гадните са ми таксиметровите шофьори, обаче тука се разграничавам от емоциите си. знаете ли колко мъже го отнасят в следствие на женската подлост. И защото могат да плачат. Само един пример е "Чичо Томовата колиба", както и много мъже в затворите на USA, без вина виновни. Браво на ТВ7, сега тази и рецепционистката да влязат в панделата за 15 г. за набеждаване.

Що вярваш пък на камерата?! Знаеш ли колко лесно се прави монтаж?

Абе монтаж да направиш от това как влачиш някой за косата до това как вървиш след него и му носиш торбите си е като за Оскар за специални ефекти

Гоше, а на нея ли да вярвам а? Добре има лошо минало, обаче се хванал на работа, нали трябва да се храни все пак. И какво - хоп в пандиза само по разказа на потърпевшата. Айде стига с това толериране моля! Ей сега ще се ударя в гардероба, ще дойда у вас и ще кажа че си ме набил и изнасилил. Става ли?

А с какви пари е напазарило безработното момиче, та е имало толкова много покупки? На мен също таксиджия ми е носил багажа, но го е оставял до рецепцията. Не го е носил в стаята ми и не ми е предлагал да го подреди в гардероба, а после и да пием по едно по този случай.

безработна - на хотел ..... ха ха ха

А ти сигурно си сводника нали бе отворко

коня !! Още вчера беше ясно,че тази е труженица е тоя и е сутеньор !!! Ама прайм тайм , ефективна полиция - веднага го е задържала, горкото момиче веднага е получило възмездие и.т.н. а МОЯ АПАРТАМЕНТ ДВА ПЪТИ ГО ОБИРАТ И НИКОЙ НИЩО НЕ НАПРАВИ ОТ ТЪПАТА ПОЛИЦИЯ ! ДАЖЕ НЕ ИНФОРМИРАТ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО !!!! ПРОСТ НАРОД СМЕ И ТАКИВА САПУНКИ ЩЕ НИ СПРАТВАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ,ТА ДА СЕ МИСЛИМ, ЧЕ " ПОНЕ НЕЩО СЕ ПРАВИ " !!!

Майката му е вендета!!!!

Шерлок много филми си гледал,това науката дедукция ли е??????

Полицията да не се прави на ощипана и да заблуждава невежите хора! Абсолютна проститутка, на която не е било платено и след това се оплаква, че била изнасилена! Нима никой не знае, че именно таксиджиите знаят къде са бърдаците, и че по всяко време могат да те заведат на момиче за 70 лв на час?! Хотел на околовръстното ли? Монтанчанка дошла в София да си търси работа? Това пред майка и върви, ама не и пред мен, сори! Жалко, че "слабия материал" отново не се усеща какво се случва и живее в някъв измислен свят.

как младо момиче може да си позволи да живее с дни в хотел? да посещава клубове и да се вози с такси? и то момиче което ще работи като продавач! :) отговорът е само един. а случката най вероятно е следната: бакшиша се качва горе за един бърз сеанс, но тя докато си взема душ чува че той се измъква без да плати и тръгва да го гони, в коридора го настига и вдига врява, а той и удря няколко шамара и тя решава че след като няма да й плати е изнасилена. елементарно уотсън :)

В България се живее добре каза Бойко...ммм да вервайте му убийства, изнасилвания......високи заплатиии......ах какъв рай....

откъде се появиха ти а камери а за другите престъпления и убийства няма нито една камера,работата намирисва....

Цвъцко и Боко тиквата ше оправят нещата....

Работата е ясна искат да оправдаят бакшиша,знаем ги ние тиа таксиджий,виждал съм много такива,и да не забравяме че има и предишни престъпления така че той е виновен.Сега искат да го оправдаят още повече че работи за известна такси компания.

Гадно ще прозвучи, ама и побой и изнасилване лесно се доказват с медицински преглед. Е, много често се правят и фалшиви медицински за 'жертва', НО ако няма дори такова, извинете, но само заради фалшивите обвинения и съмнението което пораждат много истински насилвачи са се измъкнали.

Стига бе, само аз ли искам таксиметровия шофьор да ми качи багаж до апартамента. Мъж съм и мога да нося, но предпочитам да не го правя. Все пак за това си плащам, а друг за това получава пари. Не намирам нищо не естествено, че той е носил багаж, а тя му е говорила докато вървят. Не естественото е че той се е възползвал от ситуацията.

И ако искам секс от нея, независимо дали като проститутка или за да си плати нещо, няма начин да помъкна торбите. Ще си ги нося тя, не виждам смисъл да се правя на джентълмент заради някакъв лесен боклук.

Искаш да ти качват багажа защото си от тези с меките китки. Ти наред ли си бе шмульо, как ще им се плаща за да ти разкарват покупките? А че не са стока - коментар няма!

На фона на тази престъпност в България, да пуснеш чужд човек у вас, макар и носейки торбите ми се вижда доста малоумно. Освен ако не си го поканила за друго.

А ти за донасянето на торбите на километър ли плащаш или на изтъркани подметки?!Аз ако нямам торби дали ще мога да поискам да ми измете пред блока, като един вид компенсация за торбите, които не му се е наложило да носи?!

Каквото и да е станало, не ми се струва много редно да се показват подробно кадрите от камерата по телевизиите, да се обяснява на колко години и откъде е момичето - всички в родното му място да разберат. И то преди да е установено нещо със сигурност. Ами ако наистина е изнасилена? Закоравелите престъпници ги споменават само с инициали, камо ли да ги снимат, а на тази госпожица - каквато и да е - скоро ще научим цялата автобиография.

Ако не е бягал рецепционистката няма за какво да се обажда на 112. Това може да се провери, а и разговорите се записват!

да се провери дали момичето не е наркозависима. може да имало сделка между тях за лична употреба, а за изнасилване следва да се направи сериозна проверка от разследващите. собственика на хотела следва да се провери има ли контакти с този шофьор, защото, ако в хотела му оня е доставчик на повикване на дрога, то явно ще говори такива неща, които го оневиняват. това, че момичето няма капацитет да се защити, не означава, че е набедила мачото, чиито адвокати вече уж са решили случая. така е най лесно да се плати на някой в досъдебното и да се потулят нещата.

е отказал да си плати

Хвани единия, па удари другия - един дол пейзани.

Каквато и да е пострадалата,това по никакъв начин не оневинява извършителя на престъплението!

А имало ли е изобщо престъпление или просто не са се разбрали за кинтите и за качеството на "обслужването"?

Ако наистина е пребита и ограбена има престъпление, независимо, че спорът може да е възникнал заради това, че "не са се разбрали за кинтите"

може той да се е направил на кавалер. Тя да се е подвела по фалшивата любезност и предложението да й помогне за чантите и когато са стигнали до стаята той да я е блъснал в нея и извършил деянието. Защо в началото всичко да не е изглеждало мирно и тихо. А управителя на хотела така и не разбираме защо го защитава. Да не би в хотела да идват проститутки с клиенти-????. Княжево си е тъмно място. Ще се разбере истината. Прегледите показват много неща.

Това с девственото момиче и таксиджията кавалер може да го има само в някой филм от Иран ;)

Аз още от вчера се чудех как момичето рецепцията е пуснало покрай нея да минат двама души биещи се помежду си ама нейсе. Пък и кой идващ от провинцията да търси работа на 21 години се настанява в хотел? Явно малката жрица на любовта е решила да изкара нещо допълнително

и аз така мисля

Полицията да разследва и да се разбере кой крив,кой прав.....А че голяма част от таксиджийте са простаци е вярно, но все пак се среща 1% на които и бакшиш да дадеш с удоволствие. Чисто такси, не пуши вътре, пита те искаш ли радио и т.н.

Защо се пускат версии преди да е приключило разследването. Тук има много въпросителни! Накрая винаги се оказва, че нито една от пуснатите версии не отговаря на действителните събития! Но каква е целта? Да ни се набиват денонощно бруталности и престъпления за да ни държат в постоянен стрес?

аз не мисля така. единственото сигурно е, че той и е занесъл покупките и са пили - очевидно от купената от него бутилка. той е взел бутилката на излизане да си допие. от там нататък дали е изнасилена или той я е зарязал заради друга или е проститутка или.... не е сигурно предположения са.

Курве и бакшиш.

Звучи почти като "чалгаджийка и футболист", само дето последните минават за "елита", а първите за масовката...

На хотел и си търси работа??Коя 21 годишна селянка може да си позволи това??Да я питат откъде има пари.

И да се вози с такси и то неведнъж...? Що за идиот трябва да си да не се сетиш, че с рецепционистката са комбина, още повече, че хотела е до околовръстното, явно се ползва за нещо определено.... таксиджията за да ходи проститутки няма да е някой свестен то е ясно и затова може би и е бил 1 шамар и не е платил, може би кифлата е била зле в леглото ;) Както и да е - сценарий от тъпи американци филми - изобщо защо е новина това?

Алоу, таксиджията не беше ли обявен за общодържавно издирване ? Естествено, ченяма да е бил свестен.

Какво толкова не ти е ясно - чети буквално! Момичето е на 21 години, на хотел и си търси работа. Ежедневно. Не е уточнено дали този ден е намерило работа но такива без работа не остават. Въпреки това е решила да си плати в натура. И тук вече е неясното. Дали шофьора (за който съм съгласен че е пълен буклук) е решил че се минава, или тя е решила че е надплатила, това не е ясно.