Това се вижда от кадри от охранителните камери на хотела, в който е било отседнало момичето, излъчени от TV7.

40-годишният таксиджия Ангел Николов бе задържан за 72 часа от столичната полиция за побой и изнасилване. По-рано от МВР съобщиха, че момичето се качило в таксито му от столично заведение. Когато Николов спрял пред хотела в "Княжево", той нападнал и ударил младата жена. Тя изпаднала в шок, той се възползвал от това и я завлякъл в стаята. Там насилникът нанесъл побой на момичето, изнасилил го, задигнал мобилния му телефон и избягал.

Рецепционистката на хотела записала номера на автомобила и се обадила на телефон 112. Малко по-късно Ангел Николов бил задържан от три патрула на Шесто РПУ на бул. "Цар Борис Трети".

Версията за случилото се на управителя на хотела Даниел Донов обаче е друга. По думите му момичето само е поканило таксиметровия шофьор в стаята си. От записите на камерите в хотела се вижда как таксито спира на паркинга и Николов и клиентката му слизат, носейки пазарски торби. Двамата вървят, разговаряйки.

На кадрите се вижда още как първо момичето се качва по стълбите към стаята си, а след него с две пазарски торби се качва и мъжът. След известно време той си тръгва с бутилка в ръка, но не бяга.

"Това са хора, които се познават от много, много време", заяви Донов.

Пред полицаите обаче 21-годишното момиче, което е от Монтана, казало, че познава шофьора визуално, тъй като той я е бил возил преди няколко дни.

40-годишият Ангел Николов е софиянец, разведен, с деца. Той има 3 присъди за притежание на наркотици и хулиганство. Има и десетки регистрации в МВР за притежание на дрога, съпротива на полиция и грабежи. Николов работи за фирмата "О'Кей Супертранс". От компанията засега отказват коментар.