Измислиха как да използват приходите от запорираното в ЕС руско имущество

Засега Европейската комисия не разкрива подробности по своя план, докато не получи одобрение от Съвета на ЕС

Обратно в новината

Коментари - Измислиха как да използват приходите от запорираното в ЕС руско имущество | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запориран не е значи ли "замръзен за ползване" то ест собственика няма възможност да го ползва. Това как генерира приход на трета страна?

Лихви и дивиденти по запорираните средства си вървят. Друг е въпроса за законност, морал и измисляне на начини за заобикаляне на правила и закони, заобикаляне на вето и т.н.

Отнемането на чужда собственост е дефинирано кратко и ясно във всяка правна система - КРАЖБА. А руснаците ВИНАГИ идват за своето, още Бисмарк го е установил. И си го взимат, при това с установена от тях лихва. Възможностите на платеца не ги интересуват, така или иначе ще получат исканото.

Оле оле, страх да те хване от руските орки. Описваш ги като някаква страшна сила, а те от 2 години една Украйна не могат да превземат.

Най-страшното нещо е безмозъчният човек, защото от него може да се очаква всичко, включително немислими престъпления. Такъв безмозъчен например сте вие :(

Тая КРАЖБА, за която пелтечиш, вече е извършена от орките спрямо десетки западни компании в Русия отдавна.

А с нещо да докажеш това свое твърдение? Да покажеш стания, доклад .....нещо? Или няма нужда?

всичко това е само в случай че руснаците загубят. аз поне не виждам признаци за подобна работа... урките загубиха основният си доставчик - хамерика. някви жалки милиони вместо милиардите, на които се надяваше зеления... от тук насетне - доставките с оръжие ще намалеят драстично. скоро ще карат "новобранците" да си събират камъни напът за фронта... на другият фронт - еврерите избиват без да им пука кого - ще предизвика пълна изолация. да - палестинците дават жертви, но е сигурно че основната борба е спечелена - ще имат най накрая държава. Всичкото безсилие на хамерика ще отвори още войни - Венецуела се измъкна от хватката им и очаквам всеки момент в южна америка да започне нова война. в Азия нещата са като буре с барут....Северна срещу Юзна корея, Китай срещу Тайван, Индия, Пакистан и Китай.... Китай срещу Япония и Филипине... много скоро на никого няма да му дреме за урките.

Русия да съди всеки запорира имоти и пари в Европа. Тогава може да се запорира и имти пари на американци Европейци. В Русия.

Русия може да победи на терен, но вече започва изплащането на репарациите и контрибуциите като загубила страна, още преди края на воените действия.

И ,, плащането " е - спирането на производството на коли в Германия ? Продължавай да търсиш .

хм... как така вече си съгласен, че урките ще загубят? нещо ново ли ти пратиха от посолството? я сподели малко информация от "кухнята"

В Русия също има европейско имущество ...

Не мисля че им пука особено що предприамат пдобна стъпка.

Явно не си забелязал , че на чиновниците и политиците от ессср - им пука само когато им се скарт от фащ .

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може==---->- https://01r.me/igbQbos

Браво ЕС, сега не остава друго освен Русия да си вземе цялата Украйна и ... тогава може да ги давате за възстановяването и.

А сега трябва, да измислят, какво ще правят, когато Руснаците дойдат да си вземат своето/х3/?!

Те си знаят . Пак ще има ,, КПСС , БКП - вечна дружба " и ,, ние сме активни борци" .

А на Израел как ще плаща за Палестина??? Или те не са хора???

Е след 1-2 години когато решат да приключат войната и да подпишат мирно споразумение с Русия, ще се появят едни странни клаузи - примерно ЕС да плати предварително 300 милиарда на Русия. Как може да са толкова тъпи тези в ЕС и да мислят, че след като конфискуват руските активи в ЕС някога ще има мир в Украйна освен ако не ги върнат тези активи заедно с лихви и пропуснати ползи.

Какъв е проблема след като русия ще плати 1 трилион ......

На кого?!

С една дума как да го откраднат. Но и това ще им изиграе лоша шега като санкциите, няма да има после луди да имат имоти в ЕС, както и да държат евро в ЕС. Сигурен беше швейцарския франк, но и те се изложиха по този начин.

На световния бандит русия му конфискуват парите, каква драма ........ ще отидат за добро дело ....

Заглавието не е точно. Би трябвало да бъде 'Измислиха как да откраднат приходите от запорираното в ЕС руско имущество'.

Дойдохме си на думата. Дай си му на еврофашиста да краде. Векове наред крадоха от Африка, Л.Америка и Индия. Кранчето се затвори. И сега опоскват каквото има. Ами след това......на дъното.

Те мислеха, че ще съборят правителството в Русия с 159 пакет санкции, ама греди. Защо си мислят, че този път ще има различен резултат си няма на идея. После ще се извиняват, ще платят и лихвите и пропуснати ползи, от нашият джоб разбира се.

Ми е интересно каква песен ще пеят до година, две. И как ще обяснят на гласоподавателите си, защо трябва да плащат и лихвите. Голям смях ще падне.

и кой ще ги спре ? пРоссия ли ? Ще им наложи глоби и санкции ли ? Бухахахахахахаха , Спира износа на самовари,матрошки и Наташки ли ? Как въобще да ви се набие в кухите кратуни , че на Запада не му дреме , какво мислят и им се иска на руските орки ! Желязната завеса падна отново.......и русоробските мърши освен да лаете , друго няма к'во да правите. пРоссия е натирена във Азия където и е мястото. Правете си там съюзи , братушки и к'вото се сетите със иранци,кимчовци и палестинските цигани. И учете китайски !

Много си прост. Не се напъвай, че единственият ефект е да замирише. Ще минат една две години, хората като теб ще забравят, и всичко ще си дойде на мястото. Не се притеснявай. Добре, че руснаците не са първосигнални като теб.

Това си е чиста кражба.

С тези пари ще се възстановава Украйна, който чупи - купи

Няма вечни приятели, има вечни интереси. Справка Венецуела. Да си чул нещо за хуанчо скоро. А да чу че им махат санкциите, защото иначе се вдига цената на тъпия американец, и трябва два пъти по често да сменят памперса на деменцията.

Тези пари ще ги разпределят приятелите на Украйна(това което е останало всъщност ) както преценят.Досега какво възстановиха след войните от 1980 досега?

Кое,кое ?? Кое ще се възстановява ???:)))

А разрушаването на Украйна е добро дело, нали! Русия трябва да си плати, въпреки, че не може да съживи убитите.

А разрушаването на Ирак, Сирия и Либия какво 3 дебиле ???

Еееее, стига де. Днес много хубави новини една след друга.....горките копейки, има да реват цяла нощ

Лесно се харчат

Каква е причината ЕС да ограбват пари които принадлежат на чужди Народи. В случая тези милиарди принадлежат на хората в Русия! Как Русия и руснаците,накърниха интересите на ЕС,за да бъдат ограбени от ЕС по този невиждан досега начин!?

А сети се как :-)

ДЕРУСИФИКАЦИЯ ! ПОНЯЛ ,ВАТА ? спокойно,не се кахъри,просто руснаците ще плащат сметката за разрушенията ,които причиниха в Украйна.

Един атом и те няма муньо, понял? Кой ще се радва после?

долу горе е така, но следва на този новичок, на онзи полет от десетия етаж и т.н.

Ама то тези пари ша трябват и за правителствата на запориралите руските евра държави.. Например - ГЕРМАНИЯ.. Заглавие от 12,12,2023: Wegen Verlusten im Russland-Geschäft: Mehrere deutsche Firmen wollen von der Bundesregierung Millionen-Entschädigungen.. След Wintershall, сега и Siemens Mobility GmbH и Volkswagen Bank подават иск към правителството си за доброзорното напускане на руския пазар и загубите които са претъртяли от това.. А това е НАЧАЛОТО.. Повлечен е крак.. А на прага са Континентал, БАСФ, Момент, автомобилния Фолксваген (той вече и план за пълно закриване на европроизводството си има) и още, и още.. А като се вземе предвид бюджетната дупка отворена от светофарното правителство. Бая евра на самите тях ще им трябват.. https://www.businessinsider.de/wirtschaft/russland-geschaeft-siemens-und-volkswagenbank-wollen-von-bundesregierung-entschaedigung/

че е за това пари ще им трябват. В пъти повече от предвидевоно.. Anti-Drohnen-System wird fünfmal teurer als geplant https://www.spiegel.de/politik/deutschland/bundeswehr-anti-drohnen-system-wird-fuenfmal-teurer-als-geplant-a-ee169484-fad6-4b0c-8c18-586964cbc95c Разходите за ПВО система и защита от дронове се оказват ПЕТ пъти над засега предвидените.. Райнметал пък иска за снаряди и ракети ОСЕМ пъти по-висока цена от 2022-ра година.

Защо тези пари не се насочат към гладуващите от Третият Свят, а трябва да отидат при фашистите в Украйна???

По същата причина, по която и украинското зърно се утаи в Източна Европа - плащане на оръжието. Третия свят кучета го яли...

Как ще го върнат с лихвата,като руснаците идат да си го поискат?!?

Те комунистите след 9-9-1945 почти веднага го измислиха.

И това ако не е супер обир. После иди вярвай на Запада. Тези са по-мръсни и от комунягите-национализатори. Споко. Всичко се връща и всяко удоволствие се заплаща.

Надявам се ЕС разбира какво ще стане със Западното имущество в Русия! А пък да не говорим дали някоя държава от Азия и Африка ще държи вече пари в ЕС! Както и да го въртят от към словосъчетания - все си е кражба на чужди пари!

Щом крадат чуждо имущество, поне да кажат подробно, за какво ще го дадат откраднатото. Явно всичко ще отиде за скъпоценната укр., тя ще има нужда от кинти и дундуркане още бая години.

Изсирам се в устата на всички путинофили, русороби, рубладжии, и Вгъзрожденци. Мощно. Със засилка. След дълго задържане. С накъсани, придружаващи пръдни за разкош.

Никой не е очаквал да си нещо различно от прост посерко..

Двама сме, ама преди това ше стискам 1 седмица

Викам кадировците да отрежат празните глави на гнусните "демократи" и козяшки тролове и да ги хвърлят в прахоляка да се гаврим с тях и бездомни кучета и чакали да ги разнасят за носа и ушите до бърлогите си. Смърт на "демокрацията" свобода на народа!