Фалшивият Александър Николов е у нас, измамил е над 40 души

Над 40 души са били измамени със самолетни билети от фалшивия фейсбук профил на Александър Николов.

Обратно в новината

Коментари - Фалшивият Александър Николов е у нас, измамил е над 40 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте ни занимавали с някакъв кокошкар излъгал андрешковците търсили тънкана, ужким по-умни от останалите си съграждани. А те всъщност по-глупави и от подчовеците.давали пари на някакъв .......а сега реват. СМЕШНИЦИ!!!

Всъщност много ме кефи ситуацията, защото е кармична. И измамените, и измамникът са от една особена таргет група на "умните и красивите". Радетелите за еврогейските ценности, мулти-култи моделът, неолиберасти, хомофили и хомоактивисти, антипатриоти. Или казано на по-прост български - соросоидната, платена (по-рядко - заблудена) сволоч. 100-тината избиратели на ДеСеЕбЕ и Рада длибоката, с основна професия - платен протестър, нихилист и продажник. Та не е ли показателен и самият измамник - измисленият му "умен и красив" образ и реалният безврат плужек? А извън самият външен вид - от една страна претенциите за голямата работа - дипломи, пътешествия, важна клечка, реализиран професионално, в щабът на Макрон, ала-бала. От другата - тъжната истина - най обикновен измамник с комплекси за малоценност и готов да продаде и майка си за минутки слава. Не се свени да цака дори своите, които са толкова дебилни, че да ги лъже с години и да не се усетят, а той и тия същите 100-тина соросоидни трола, са с претенции да ни управляват и да ни определят курса на политика и управление. Най жалки и долни мошенници, които дори сами се цакат и изяждат.

За твое съжаление, объркал си се яко и анализчето ти се оказва една пълна дрисня:) Оказва се, според достоверни източници, че измамникът е от фондацията на Шаренкова - тая за дружба с Русия:))) Така че, може и да е измамил някакви соросоиди, но самият той е чист путиноид или поне се е наврял там да търси още баламурници:)))

измамникът е член на бкп/бсп, крадец, те само това правят от 100 години - КРАЖБИ, обират хората, живеят като първи капиталисти начело с кУрнелия

Този селски галош да изяде един здрав бой до посиране и да върне с лихвите в троен размер всичко заграбено

Кво занимавате народа с този 5ден. Изгорил някакви балъци за 20 бона, а когато милиарди бяха източени няма адекватна журналистика. Защо ли????

Sm3hurk0

докато има шарани, ще има и подобни, безпрецедентни новини !

Добре де, какво толкова вият и гърмят медиите, измамници тук много, та сега още един, не е нищо ново. Ало измамниците досега са откраднали милиони, а този с някакви си 40хил. си е направо аматьор. Та типичен пример как действат бг медии, като не знаят какво да пишат, почват да разработват нещо дребно и става от мухата слон.

Спаско ли?Много добро момче.Бил измамник!Ами тези интелектуалци(адвокати, мениджъри, журналисти) какви са? Обикновенни балъци.Тези ,които продават сирене и салами за 3,30лв. какви са?Ама бля, бля, бля...

снимките откъде са и на кого са ?

Много бълъци живеят в нашата държава,хич не ми е жал за такива ахмаци, като има нека да дават,само да не занимават съд и прокуратура,че още разходи за трезво мислещите хора.

И каква е разликата с разни Николети, Гонзовици, Моники и т.н. И те поддържат фейсбук, сайт, имидж, разказват народни приказки и басни за принцове, крале и президенти, с които работят. А никой не знае какво работят(айде НайЛайНо беше водеща). Пътуват до разни дестинации - Милано, Дубай, Париж и снимат фотосесии - ама по едни месец, те филмите с епизодични роли се снимат за няколко седмици!? Една фотосесия е ден-два. Какво правят там, превеждат ли, чистят ли, мият ли - никой не знае, ама се досещаме...:)))) Та и тоя ще е по фотосесиите плюс измами.

Кое е без прецедент? Измамник да се прави на сериозен бизнесмен и да лови балъци?:))))) Жулналя, я прочетете "Дванадесетте стола" и "Златния телец" на Илф и Петров и обърнете внимание на лицето Остап Бендер.

Те не го арестуват а дигат шум, та да се измъкне при Галевите или на друго екзотично място с море и палми. Вече си е платил свобода до края на месеца и сега си стяга багажа.

Защо всички обвиняват ИзмамникъТ!!!!! Справка Илф и Петров!!! Не е лошо да се чете!!!

Ося Бендер знае 201 сравнително честни начина за забогатяване, но с този не е запознат - уви, никой не е съвършен.

Те тоя мениджър трябва да го уволнят със задна дата. Явно той управлява и парите в банката по същия начин, затова и баките са на тоя хал. Кажете банката, за да знаем, къде да не си държим парите.

Много балъци в тая държава ,бе. Който не ни е срещнал,той не ни е излъгал. Също като политиците.

Този човек е вложил толкова години и енергия да създава връзки и запознанства заради някаква дребна измама. Ако беше вложил всичката тази енергия в създаване на легален бизнес, при ума и обаянието и убедителността, които има, сега наистина можеше да е милионер. Ама защо има такива идиоти, само тъпотии и измами измислят.

Нека са си приятели във Фейсбук, ама да си купуваш билети, да си даваш копия от лична карта и кредитна карта е върхът на простотията... Балъците не изчезват. Умират, раждат се нови, размножават се и т.н, но винаги ги има.

Докато има говеда ще има и касапи.

Българинът не можа да разбере, че супер евтини самолетни билети НЯМА! Ако нещо изникне, то ще е на сайта на съответната авиокомпания. Безплатни почивки също няма! Не се разбра, че за всяка почивка се плаща и цената зависи от това колко предварително са купени съответните услуги.

Ми то има ли някой българин да се е върнал от чужбината и да не е успял? Все са мениджъри, дето си идват "за да се възползват от благоприятната икономическа обстановка"... А иначе, половината "американци", които се връщат, са издирвани от американската държавна колекторска агенция за кокошкарски суми от около 1000 долара... и като ги питам, що купуваш на кредит като не мислиш да го връщаш (обикновено техника), отговорът е един: "ми то всеки така прави"... Мениджъри...

И аз мамя така, но основно омъжени жени за секс, до сега имам към 25 бройки :)

Обещаваш им да ги возиш безплатно на самолета ли?

Че защо да ги мамиш, те си го търсят и сами идват, само им предлагаш и питат нетърпеливо кога.

с измама ли ти се налага да си осигуряваш секс?:)) горкия....ами, като не става по друг начин...давай така:)

Глей го тоя.. както завързал приятелства, ако ги беше наМбал, едва ли някой щеше да се оплаче.. ама за едни къси 20 000 лв. вой до главния прокурор..

Ааа, има вече прецедент и той е на "Дундурков"2

Най-известният човек в Кочериново. Трябва паметник на мегдана да му вдигнат.

Тия дето си купуват самолетни билети от Twitter са по-тъпи и от пенсиите дето хвърлят пари през терасата.

Точно това щях да напиша и аз. Малоумни хора. И едните и другите не ги разбирам. Ама тия уж "младите" съзнателно търсят далавера и после викат олеле. Ми какво очавате? Да карате Мерцедес за 1000 лв? Дори и да е чисто нов пак ще му сложите газова уредба ... Абсолютно закономерно сте излъгани и сами сте си виновни. Единствено за пенсионерите ми е жал.

Убавеч... ке стане убава булка...

До като има баламурници ще има измамници.

Тоя дришльо заслужава хубав бой преди да го осъдят.

а тия някой бил ли ги е по главата да си купуват самолетни билети от някой си? има си агенции, има си сайтове на авиокомпаниите ама тия решили пак да минат по тънкото и съмвсем закономерно са били измамени. Неслучайно има максима, която гласи, че ако нещо е твърде хубавао за да е вярно, то обикновено не е вярно. Пак добре, че с тоя акъл с малко са изгорели! Можеше да си дадат банковите сметки на някой нигериец да им прати 100 милиона или пък да си купят 'евтино злато' от Буркина Фасо...

Ал

ЧовекОт е роден търговец. Явно е доста обаятелен. В подходяща компания и на подходяща длъжност може да направи чудеса. Годишните му бонуси ще са поне 50 пъти над тези кокошкарски изцепки. Само трябва и малко акъл за да се продаде на съответната компания.

Може да е с пъргав ум и търговски нюх, но да му липсва висше образование? И на тази цедка приключва. Което ме подсеща за хора в големите компании, които не са си на мястото:) Някои с педантичност и преданост към фирмата година след година се издигат, управляват екипи без качества за това:)

От това което чух и прочетох за него оставам с впечатление че това не е обикновен мошеник. Някои хора са пътували с неговите билети, които той е закупил за своя сметка. Явно е авантюрист, мечтател за слава и напълно откъснат от реалността човек, забавляващ се едновременно, изобретателен и безотговорен. Странна птица която все пак ще си го отнесе защото е измамил хора. Но да видим в съда.

въпросния авантюрист е подмамвал по този начин следващите си жертви...първия път евтини билети за негова сметка...втория път - скъпите за тяхна сметка ;) хващате ли връзката?

Защо ни занимават с този кокошкар, 20 - 30 хил лв., са нищо. Ние тука избирателите си даваме доверието на политици, които с милярди ни ощетяват и никой не им търси отговорност.

Прави впечатление как са се активизирали всички органи и като че ли този е най големия измамник в България. Защо ли е така... подозирам ,защото на никой не плаща "данък" спокойствие

колкото повече наивници ,толкова повече и "александровци" ,в парламента и герб всички са такива ,но много по-скъпи и нагли от тоя !

Вече не е у нас. Живее си хубаво.

Luna0102

Колко хубаво ще изкараш с 20-30 хил. лева някъде по света? Седмица, месец?!

Докато има БАЛЪЦИ ще има измамени....!!! Това мисли ГДБОП за жертвите на пръстъпления.

Luna0102

Аз продавам терени на Луната съвсем официално. Оторизирана съм, както виждате от името ми. Днес понеже съм на кеф ги продавам на промоция. Моля ви не се блъскайте, за всички ви ще има (няма да казвам какво).

Тъпите хора в интернет бяха доста по-малко преди 10+ години. Сега обаче се е напълнило с неграмотници.

Права си :) Още преди 15г казах , че за да си купиш умно у-во(тогава компютър) трябва да издържиш тест за интелегетност.Никой не ме послуша и сега интернет е пълен със завършвени идиоти !

На такива наивници като измамените също трябва да се търси наказателна отговорност. Абе хора, положете малко усилия за да не бъдете толкова прости ,наивни...и зависими от фейсбук и нет !

Те са си платили гяволъка.

разни лековерни интелектулци, като тъпкача на Лоло Монтескьо, се полъгали и опарили и сега цялата България се занимава с този търговец на миши кожи. през това време продължават да изнасят държавата, а журналята мълчат услужливо

измамен адвокат,шев на банка и юрналисти-че браво на момчето тои е съвременният робин хут а нека сега самата банка се запита що за капацитет е сложила там

Тоя шеВ на банка какво е шил на банката? Някакви шевове ли ѝ е правил?

Хехе, хора помислете какво глупаци са били излъганите:някакъв им предлагал по-евтини самолетни билети и те му се доверили, защото изглеждал сериозно във фейса, имал профил в туитър, а някаквса имала взаимни приятели с него. И потази причина шаранчетата си давали кредитните карти, превеждали пари по сметка за да минат тънко. А не помислили че нещо за да е евтино, то има нещо съмнително - я измама, или дублирани билети, или нещо друго. И същите велики умове не се замислили как някакво лице ще им даде евтини билети, откъде ще ги вземе, и защо са по-евтини. Ама така е - бабите са старомодни и хвърлят пари от терасата, тези са съвременните глупаци и си хвърлят парите чрез интернет. Същите като онези изгорели в пирамидите - били лакоми за пари, когато разбрали че са измамени реват по всички медии... Хак да ви е !

Абсолютно точно казано, няма какво да се добави!

ха, ха-излъган неграмотен циганин няма. Все са интелектуалци, любители на евтинджоса. :)

"Тя допусна, че до края на месеца ще му бъде повдигнато обвинение." Защо са се разбързали тия хора. Да почакат до края на годината поне. Имам предвид следващата година. Като тоя, полицая в Гърция. Душил тука някакъв в началото на годината, а те видиш ли се канели другата седмица да му повдигнат обвинението. Та и стоя така, що бързат. Да изчакат, може междувременно да се чупи някъде и да извърши още нещо, да застреля някоко например.

Снимката предполагам е също фалшива. Защо изобщо я помествате?

100% от соросоидите.

Абе , те ГЕРБ Измамиха 4 милиона че ще ги оправят , ама никой не се оплаква !

"Трагедията на българина ще свърши, когато престане да гледа все да мине по-тънко."

кОЕТО ЩЕ СТАНЕ ТОЧНО НИКОГА

"щерев" ???

Бегеец или >>>>

Борисов, нинова и патриотите измамиха милиони наивници.