Жена даде 45 000 лв. за жилище от кмет и премиер

Майка на две деца даде 45 000 лв. на измамница, обещала да й осигури жилище с "помощта" на кметицата на София Йорданка Фандъкова и премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Жена даде 45 000 лв. за жилище от кмет и премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко безнадеждно и безкрайно глупав трябва да е човек, който да повярва, че премиер на държава ще тръгне да се занимава с кокошкарски подкупи за ведомствено жилище?!? И на това отгоре, ще остави писмени и проследими доказателства за корупцията си в електронно писмо?!? Когато откровената глупост е съчетана с наивност и селска амбиция да минеш по втория начин, резултатът е плачевно-смехотворен. Не изпитвам съжаление към измамената - докато има глупаци, ще има и измамници. В случая дори е съпричастна към престъпление.

Самата история говори точно какво предствляваме.Даваме подкупи за да си уредим нещо(повече от нас).Нарушаваме закона.Като се окаже , че не сме дали на който трябва вече пищим , че сме ожилени. А историята с майлите е върха на сладоледа.Само защото имало оки решила , че са фалшиви , а не защото емайла на подателя е измислен и няма нищо с тези на кметица и премиера.Пълна пародия.Съвсем случайно и кмета на София и премиера на БГ имат официални емайли които са публикувани където трябва.

Все пак Верка смята, че "социалната" мрежа Фейсбук, е сборно място на готини, добронамерени хора и е достатъчно условие да се довери. БРАВО ВЕРКА, ДА ЖИВЕЕ ФЕЙСБУК!!!

Писах ти плюс, но се пише Ужилени!

Аман от глупаци с пари, които искат и по втория начин да минат. Смях!!!!

Докато в Б-я продължава всичко да се орежда с връзки, по втория начин или с подкупи така ще бъде.

Урежда

"Жена даде 45 000 лв. за жилище от кмет и премиер". По-тъпо заглавие не съм виждал.

"Измамената" е съучастник в престъпление!

Днес е тази жена, а утре, недай си Боже може да сме ние!! Незнам дали разбираме това което е направила тази жена, но определено всички, без изключение сме го правили! Сложете си ръката на сърцето и честно си кажете "аз никога не съм се опитвал да мина по "втория начин""! Сигурен съм че отговорът ви ще е отрицателен! Аз си признавам че и аз съм опитвал "да мина по лекия начин"! Истината е една: политиците са силните и понеже те са крадци и измамници ние се опитваме да се възползваме от една или друга вратичка в законите, които те-политиците са си оставили! Затова аз я разбирам и оправдавам, и се надявам тия дето плюят по нея да разберат, че никой от нас не е застрахован да бъде измамен по един или друг начин!

Това, че Вие имате склонност към измами и действия по "втория начин", не значи, че всички хора са такива.

Сигурни ли сте че Вие не сте го правили?! Незнам! Ако го чувствате така...извинявам Ви се!

Ма много сте смешни. Както се казва само Христос е праведник, та на него ли се правиш???? В такава държава жимее и колкото и да не истаме, сме се просмукали с помията пусната ни от политиците.

Аз НИКОГА!

Ти не, евентуално до 12 месеца.

Аз НЕ СЪМ го правила!!!

При толкова завършени глупаци е грехота да не се възползваш. Неудобно ми е да го пиша, но почнах да симпатизирам на измамниците. То бива глупав народ, ама чак пък толкоз?!

Такива като тази глупачка отиват да гласуват и определят живота на децата и внуците ни. Смрад!

Това, че са казали от общината , че нямат нищо общо с тази жена не значи , че не ги вършат тези неща , ехе и още как.........

Докато има глупаци, ще има и измамници. Хич не я жаля тази тъпачка.

Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме! Измамената що не се вземе с богатия дал 100 000лева?

Очевидно има какво още да даде, нали ? :)

Facebook-а е създаден от мошеници за мошеници!

Aleko

Интересно ми е какво ще направи Полицията !

ще и налее една чаша студена вода. филтрирана.

Докато има хора, готови да дадат пари за да се "оправят" по "втория начин, ще се намери и кой да им ги вземе! А измамниците не трябва да се преследват от закона, защото без да искат лекуват обществото ни от един от основните недъзи-желанието да се заобиколят правилата.

Е, как така? Живееш във ведомствено жилище, но имаш 45 бона?!?

Когато не знаеш от къде са парите на жената по-добре не говори глупости! Може да е взела пари назаем, може и кредит. Ето и аз съм в подобно състояние - и аз съм взел кредит! Това прави ли ме измамник?

Добре, бе, другарю! Разбрахме, че искате да използвате случая да се похвалите, че сте изтеглили кредит! Когато живееш във ведомствоно жилище се предполага, че си социално слаб, с ниски доходи, които не стигат за да си позволиш свободен наем. Е, като си социално слаб - как си спестил 45 хиляди лева? Като си социално слаб, с ниски доходи, нямаш имот, който евентуално да ипотекираш - коя банка ще ти даде заем 45 хиляди лева ей така - на голо обещание?! Аз не зная от къде са и парите, ама вие мислете малко преди да пишете! И пак да питам - как човек с толкова много спестявания ползва ведомствено жилище? Тя може да си позволи свободен наем! Има много по-нуждаещи се от нея!

не е измислен случайно

Надявам се поне, че от всичките измамени народът ще се спре да търси "оправяне" по втория начин. Явно е, че парине трябва да се дават на доктори, полицаи, брокери и т.н. за "оправяне".

да видим дали и на тази измамница като Спас Александър ще и сцепят ританките или ще мине метър ?

Е прецакала е само една майка с две деца, няма инТелигенти и т.н., явно само една самотна майка.

Хората вярват и са лесна жертва на измамници "на дребно" защото ни управляват такива "на едро". Корупция и рушветчиството са пропили държават, стил и цел на управлението са. Горката жена!

Само да попитам нали в общинските жилища живеят хора, които са социално слаби по принцип, а тази женица 45 000 лв как ги зивади и откъде??? За глупостта всеки трябва да си носи отговорността, както и за подкупване !!! И да не всички сме го правили това с корупцията !!!!!!!!

сигурно е дала 1000 лв максимум,но докато има такива глупаци в БГ ще има и подобни мошенници

докато не се разделим с Бай Ганьо и Андрешко това ще ни се случва всеки ден !

като с подкупи пак мога да постигна фсичко.

"фсичко"?! Явно си ползвал подкуп при обучението си!

можех и цветно да ти го нарисувам

Стига сте плюли жената! Не бъдете двуличници! Всички сме го правили това...с корупцията! Може да го наричаме с различни имена като : рушвет, подкуп, връзки, шуро-баджанащина, мой човек, далавера... но сме го ползвали тоя метод да се облажим! Просто жената е имала толкова и е искала да настани децата си в ново жилище!

Не всички го разбираме това с корупцията !!! Аман от тарикати в таз държава !!! Старите хора са го каза, че каквото си направиш, никой не може да ти го направи :)

Ъъъ не, не всички са го правили. Аз лично никога не съм го правил, никога няма и да го направя. Чувал ли си за думичката "морал"? А всеки, който го е правил си заслужава наказанието!

Бре още един Христос. Ма то много били в България.

"Имай страх от Бога!" Дойдоха комунистите,смениха Господ с Ленин и Сталин и наложиха "комунистически морал". Дойдоха "демократите" махнаха Ленин и Сталин,но оставиха управлението на държавата в ръцете на комунистите,които продължават да се я карат по старому-корупция,бюрокрация,беззаконие.

Купи си тълковен речник, понаучи от философията какво означава тази дума и тогава я използвай. Едни лакомци за власт и пари, същите както и в ЕС и САЩ и в България сега и преди са си лакомци и нямат нищо общо нико с думата демократи нито с думата комуниски.

Забележете, тя има две деца , а бащите къде ли са?, живее във ведомствено жилище, като крайно нуждаеща се. Дала е 45 000 лева и е щяла да дава още, но се усъмнила, защото прочела в имейла, че пише "Оки". Значи има и още налични пари.

Това означава, че е платила и затова да е във ведомствено жилище, без да има нужда.....А като си помисля, че сигурно има наистина хора , които имат нужда, но не могат да се доберат от такива малоумници. В природата има равновесие !!

Искала е да получи нещо, за което знае, че няма право - човешко е! Останалото е проза ...

Докато има такива невероятно будали, ще има и кой да ги мами. Толкова е просто.

Вярва жената че Фандъкове и Борисов могат всичко. Защо пък да не даде парите.

Който се опитва да мине метър и да излъже все някой път си намира майстора. А най-интересното че се оплакват. Аз исках да направя измама ама мене ме измамиха. ... Напомня ми за онзи където се оплаква в Господари на ефира че си купил фалшива шофьорска книжка и го излъгали и не му пратили книжката. Такива хора първо тях трябва да подведат под отговорност за корупция а след това да търсят тарикатите които са ги измамили.

тая "жертва",в нормална държава могат да я съдят за подкуп и корупция .първо да я питат откъде е взела тия леснодаваеми 45 000 !

За тези пари може да си вземе гарсониера или двустаен в София, разбира се, не нова. Най-вероятно изобщо не е дала толкова пари, а е завишила сумата по някаква причина.

Не можеш да измамиш честен човек. Търсейки келепира се натресла. Много хубаво станало.

Евала на измамницата, такъв тип хора са ни необходими....за урок на българите :)

45000 за подкуп за да си купиш жилище, колко трябва да си прост.... за толкова пари можеш купиш жилище и то прилично , ако не в софия ,то околко София, в Перник примерно , дори като бонос евтин ТЕЦ....

Трагедията на българина ще свърши, когато престане да се опитва, да мине тънко.

защо да ми е жал?

Еми оки

Учудваща е корупционната нагласа на хората и затова се лъжат щото им се иска и те така по втория начин, ако може... Тази жена не е само жертва... тя е искала да прекара обществото и да вземе нещо ей така с подкуп... Така, че по полека със съчувствието.

Така беше по времето на СОЦА-всичко можеш да получиш(апартамент, телевизор, телефон, кола), но по "втория начин".

Най-тъпото в цялата случка, е че жената с брилянтната идея да подкупи кмета на София и министър председателя на България(не че не може, просто 45к са обидно малко) се има за жертва и сега очаква някой друг да се погрижи за нея, домочадието ѝ, както и да получи безвъзмездно жилище. Това си е признат опит за корупция на висши държавни служители или поне склоняване към корупция, това не е ли криминално деяние? Първо да се потърси сметка за това чак след това и на посредничката.

Минусът е заради 45к. Съкращение к на български няма, хиляди се пише х. На английски разбира се има, но се пише k (кей).

... Путкодеров, предполагам. Сигурно не познаваш мерителната единица "кг".

Пак си говорим за минаването на метъра. Връзки, по втория начин, евтинко. Простотия & тарикатлък.

Проблемът на българина е, че е тъп, а в същото време алчен, завистлив и тарикат. Простотия неземна.

Само че защо не се попиташ защо таз като е чула Борисов и Фандъкова веднага е повярвала. Всъщност тя е вярвала че те дават всичко. Могат всичко. Овче доверие в партията и нейните ръководители.

Измамницата е тази дето е дала парите .Това е от ясно по ясно .

Някакви хора правят глупусти и сега руските тролове ще имат нова опорна точка като суджуците :D а бойко няма нищо общо със случките :D

той май няма нищо общо и със съдбата на данъкоплатците -той тарикат,а те БУДАли .

Може да има, може и да няма, това е без значение. Важното е, че такива като слабоумната измамена измамница са му електората, гласуват за него и му вярват, че само той знае и може да оправи нещата. Или ако не може да оправи всичко, поне те да се намърдат сред връзкарите ... жалка картинка!

това се нарича данък "бг тарикатлък",а иванина работи за НАП и данс .схемите за спуснати от мвр,това им са задачите-да изобретяват нови и адекватни системи за всеки индивид ,с излишни пари !

А защо жена с 45000 лв. налични пари, живее в социално жилище?

Ами най-вероятно защото с 45 000 лв. можеш да си купиш един гараж в София, ама без кенеф в него или пък да си купиш само един дворен кенеф някъде и да спиш в него :))))

Това са жилища за социално слаби хора. Някак, човек с 45000 лв. никак не ми прилича на социално слаб.

... Освен това тя е "спряла да дава понеже се усъмнила"... Явно жената разполага и с повече средства. Не че ме интересуват парите и, но вместо да се мобилизираш и да осигуриш собствено жилище, да живееш в общинско... ама нали така е по-евтинко така...

ама кой, кой ще ни каже.......

Като имаш 45 бона кеш може да си купиш жилище някакво с минимален кредит ама друго си е с измама да пробваш..........

Защо е толкова прост този народ,защо?!? Тка ли се дават пари на непознати?!?!? Всеки ден се говори за тези неща и въпреки това измамените се множат,то бива простотия,но това надминава всичко...

Така се пада на гербарите. Любовта и доверието им към тази овца и тиквата така ги е "обладала" че малкото ум които има се е изпарил. За тях тия двама могат и Слънцето да накарат да помръкне. та както е един апартамент.

Едно е да спечелиш пари. Съвсем друго е да ги заслужиш да бъдат твои!