Ало - измамници ”ужилиха” жена от Монтана с пари и злато

Жена от Монтана е хвърлила през балкона си 5500 евро, 1800 лева и златни накити на телефонни измамници.

Обратно в новината

Коментари - Ало - измамници ”ужилиха” жена от Монтана с пари и злато | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавите институции , НЕ ПРЕСЛЕДВАТ АЛО-ИЗМАМНИЦИТЕ / ТА ДАЖЕ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ/,...А ПРЕСЛЕДВА И КОНСТАТИРА , КОЛКО СА ИЗМАМЕНИТЕ ! Вече 27г., осъдени няма , ИМА ИЗМАМНИЦИ С ПО НАД 50 ПРИСЪДИ , КОИТО БРЪМЧАТ ПО ПИСТИТЕ .

За 27г., разбрах , че : И държавните институции са СЪУЧАСТНИЦИ !

на Динковци! Може да е всякаквъ, ама показва мъжкаръл и се зъби на бандитите. Може и да е само по телевизията, ама го прави. А тук драскачите - ич!

Като няма кучета, вълците пшразвят стадото на леш! Боко може да лае колкото си иска, ама доказва, че е вързано псе. Господарите му не го пускат да прави каквото иска или каквото лае. Остава си вързан и е послушно пале в ръцете на Български сатрапи! Затова и няма правосъдие в България! Има властващ бандитизъм!

баси... ня мен някой няма ли да ми се обади.... йоу....

сега, "Жена от Монтана" да ходи да си иска парите от тия на които е съдействала....

В каква държава живеем? Преди ни залъгваха с петилетките, сега циганските находчиви измамници, необезпокоявани от полиция, прокуратура и съдии, станаха милионери! Сладка работа...Но напират прости въпроси. Как бедните в северозападна България, се оказват богати? Как след години уж разяснителна работа, продължават измамите? Как досега няма осъден ефективно дори и един циганин? Как така нито един нормален или не толкова нормален депутатин, не внесе предложение за промяна на НК? Ако ли не, да викнат един първокурсник от десетките юридически вузове, той ще го стори...Да, ама не, както казваше един 100-годишен политик, мир на праха му! Така възниква/съвсем основателно!/ съмнението, че тези ненаситни, необразовани, но хитри цигани...имат лоби в т.нар. Парламент?! Който може да ме опровергае, получава бутилка шотландска ракия - истинска!!!!

Да се конфискува цялото имущество на "вьртачи, кьртачи, главатари и на всички цигани сьс жилища замьци и от тян, да се вьрнат парите на пострадалите!!!!! А, Цацаров сега ли прогледна, че с тел. измамници има поблем?! ПОЗОР!!!

По малко цензура,защото не се гаси туй що не гасне!

Един осъден на смърт измамник би спрял останалите кандидати.

Няма оправия за простите български свине и това си е ....

Абе мушмол, ако твоите възрастни родители , баби и дядовци, са "простите български свине", си е твой проблем. Но не говори така и за останалите..!

Човешката глупост е необятна....!Не искам да съдя възрастните хора, защото те са нашите родители.Живели са в други времена.Времена на по-голяма доверчивост и на по-голяма честност.Помня, как в селото на баба ми, хората не заключваха вратите си.И сега им е много трудно, дори невъзможно, да се адаптират към съвременната джунгла.И тук трябва ние да помагаме - деца и внуци.Не са достатъчни листовките, които недовиждат да прочетат.Трябва индивидуално да се разговаря с тях, с нашите роднини!

Най-големите измамници са в Банкя и Министерски съвет.Мамят и крадат директно от там.

Една баба им беше дала пари за да си купят машина и дискове за рязане за да и оберат сейфа и в къщи и ако не се лъжа бяха задигнали около 120000 лв спипаха ги на другия ден защото синът и беше мутра :) имаше още няколко случая на хванати и натупани ало бандити след това но на най досадните пенсии не хванаха нито един а всичко се знае кой къде и какво прави но проблема не е в дрбните бандити

Много си прав, че почти всичко се знае, но друг е момента за кой се разкрива измамата и за кои не. Тези всичките са в един цирк и народа им тегли теглото с последните си пари. За какъв морал да говорим щом и полицията е с тях!!

Тук момента не е в кой е грешката това е ясно ! Народа е виновен :) няма как този народ да не хване политиците за врата след 27г схеми на геноцид и мизерия ! Овчедушие това е примиримостта с класите на престъпност и страх от тях. Има ли някой в България да вярва на институция ? За това е виновен единствено народа и мисленето че някой може да краде защото прави нещата правилно според него

А бе ти в училище ходил ли си ? Чувал ли си за точки и запетайки ?

Да прав си. :) много съм неграмотен но пиша от телефон и така ми е по бързо вместо да премятам менюто 100 пъти :)

толкова просто население остана по тези географски ширини, че нормално да бъде измамено, колко пъти ми звъняха, ами едно на ръка, че нямам пари, но и да имам ще ме хванат за .............!!!

AbuTalib

Вчера имах писмо, твърдящо че излиза от FBI- САЩ.Но като сложих линка да видя откъде е този домейн, излезе друг домейн, не на FBI. Отговорих им, че са FBI в същата степен в която аз съм динозавър. Искаха да им изпратя 600 долара за юридически разходи, тъй като съм спечелил лотария от 8 000 000 долара. Т.Нар.нигерийска мафия ми изпраща поредното писмо, байгън ми стана да чистя всеки ден писмата им, че печеля.

Тези бабички са нашите родители или баби. Те са живели по-голямата си част от живота по различен начин и в различен морален облик. Измамниците използват тези особености и се възползват по изключително коварен начин. Жалко е че има доста мислещи като тебе!!!

Г-ДА ОТ МВР ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ НА КМЕТОВЕТЕ ДА РАЗЯСНЯТ НА ХОРАТА СИ ЗА ТЕЗИ ИЗМАМИ - КОГАТО ИМА ИЗБОРИ ХОДЯТ И ЛЪЖАТ СЪГРАЖДАНИТЕ СИ АМИ ДА ИМ РАЗЯСНЯТ ТОВА С ИЗМАМНИЦИТЕ ЕТО ТАЗИ ЖЕНА НИЩО НЕ Е ПОДОЗИРАЛА

Не попита простичко, кой им дава адресите в общините и откъде знаят къде има стари самотни хора? Сиреч - от къде изтича информация и колко струва. От там трябва да се започне, другото е бошлаф, както е казал националният герой.

ВСЪЩНОСТ БИЗНЕСА НЕ Е ТОЛКОВА ПЕЧАЛИВШ ... ..... ИЗМАМНИКА ТРЯБВА ДА ПЛАТИ НА РОМЛЯНСКИЯ БАРОН ПОНЕ 75 % .... .... 50% ЗА БАРОНА И .....25% ТАКСА РАХАТ ЗА ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАТРИОТКИТЕ :)))

И колко измамници хванаха

докато продължават да си хвърлят парите през прозореца да не се надяват на увеличения нито на пенсии ,нито на заплати .защо кметовете позволяват да се случват подобни измами,или и те помагат на измамниците ?

Ти ако си бабика и ти се обадят и ти кажат: хвърляй парите защото сега ще влезем и ще те заколим, и ще ти режем пръстите един по един, какво ще направиш а? Нали ви го показаха как работи?

Ами точно защото го показаха, трябва да им е ясно, че ги лъжат. Измамниците на никого не са отрязали нищо (освен парите), те не са по убийствата и побоищата- имат друга "специалност".А на тези, които наистина са малтретирани при грабеж, никой не е звънял предварително.

Зареждам магнума и нека влизат,все един път ще успея да дръпнем спусъка!

точно затова Илон Мъск иска контрол над изкуствения интелект,защото естествения привърши ,особено у нас .

Почвам да си мисля,че бабичките лъжат.Тия ли бабички така дават пари?Тия ли дето на касата в магазина правят скандал за 1 ( една) стотинка ресто?Тия ли дето обикалят целият град за да купят 50 стотинки по евтин кашкавал?И кво?Звънят и казват:"старшина петров трябва да хвърлите през прозореца 10-20 хиляди лева.И злато".И оная събира в торба и през прозореца.Как не са се сетили да ги карат и телевизора с въженце завит с найлон да не се цапа.Пак през прозореца.

Проблема с ало измамниците може да бъде решен.всички сим карти стават поименни.максимума да е до 10 карти на човек.хората с психични заболяеания без право на мобилен телефон.наказанието за ало измами да се вдигне като се прибави и сериозна глоба която ако не се плати се трансформира в обществено полезен труд при минимална заплата.но най вече трябва реформа на съда иначе няма да стане.

Ники

В казармата по соцвремената тия от северозапада бяха най-тъпите и най-простите. Тамошните автоджамбази продават най-блъсканите и най-скапаните автомобили. Бизнесмените им за нищо не стават - алчни и без всякакви понятия. Не случайно това е най-пропадналият регион в България.

Ало-измамниците им са на ниво!

Вероятно някой от СЗБ яко те е изработил, но вместо да помислиш дали твоята глупост некомпетентност е слаба образованост не са причината - обобщаваш. Избий комплексите

bravo, след като тези тъпи квачки ,,не разбират от дема и не слушат никой

Как да не слуша никой, като е смятала, че помага на полицията! Проблемът е друг- че няма хванат и осъден телефонен измамник!

Са изкукали пенсии колко пъти и по радио и теневйзйя им казаха да не се хващат на тоз глупав трик?

Може да сме малък, но за сметка на това сме мноУ тъп народ... Изобщо не ме е жал за тъпата кифла която хвърля хилядярки през балкона ама ме е яд че такива като нея имст право на глас...:(

А на мен ми е жал за жената и ме е яд, че такива като теб имат право на глас!

Че сте тъпи галоши и сте готови да хвърляте хилядарки през балкона за да " спасите" роднина убил човек на пътя или да "помагате" на полицай :) Отсъствието на критично мислене е един от белезите за примитивизъм ...

Колкото и да ми е жал, повече ме е яд - не знам как трябва да им се обясни и какво трябва да стане още, за да разберат, че това е измама? И у нас са се обаждали, виеха някакви. Казах "Комисар Петров слуша" и повече обаждания нямаше.

Абе тези изкуфели дъртаци защо тогава им се дава право да гласуват? Значи сюрия изперкали, определят живота ми. Като се добавят и индийците, които се продават за 20лв то гласуването се превръща в пародия.

Аз откакто съм добил право на глас все е пародия. При соца имаше 1 кандидат и го избираха с 99,9%, сега са 100 партийни кариеристи, които не стават за нищо, манипулациите започват още от избирателните списъци. Нямам надежда, че някога ще бъде по-различно.

"да се звънни при всяко съмнително обаждане от непознат" - звънни, звънни - се на кухо кънти таз кратуна ...

пенсионерска проста,заради вас мислят,че всички имаме пари и ни доят!

Мисля че имаш много пари.

Нишо не прави българската държава и всичките тези ЕБАНИ министри, за да спрат тази шибанящина!!!!!

НИЩО

martin

Защо бе дире ми скри коментара-питайте МУНЕВА не е ли така.

Дано не ти даде Господ да остарееш и изкуфееш.Що ти е такъв резил. Я му измоли еднопосочен билет-дебил.

Ало-измамниците работят със свои хора в полицията. От тях получават данни за хората, които могат да бъдат обект на измама, както и телефонните им номера. Хора от полицията постоянно осигуряват чадър по време на акциите на ало-измамниците !

Мобилните оператори /"или продавач-консултантите" им... сканирайки договори и данни. подписи... са в играта! НЯМА друг начин на новозакупеня СИМ-карта да ми се обаждаг МАНГАЛИТЕ-ЦИГАНИ....че са еди-какво-си-блъснали... и в "Пирогов" или найсто районно... КОМБИНА СА МОШЕНИЦИТЕ /ДА ИМ ИЗСЪХНАТ РЪЧИЧКИГЕ ПРЪСТ ПО ПРЪСТ. ТА ДА НЕ МОГАТ ДА ПИ6КАТ ДОРИ!!!/ и мобилни+т.н полиция

Пенсионерите ги лъжат защото са вече дърти и изкофяли... А младите ги лъжат мутри, дилъри и пълни отрепки, и те стават в последствие като тях, та кой е по-глупавия в случая дъртите или младите?

Интересно защо,години наред НЕ ИСКАТ ДА ХВАНАТ ИЗМАМНИЦИТЕ.Интересно,кой им дава информация за хора,които имат спестявания.В телефонните указатели не е отбелязано кой колко пари и бижута има,нали? Ай,да и се не види и полицията С едни измамници не могат да се справят,държава ще пазят.Ама в същност,те пазят само нашите събратя и бате от Банкя.

martin

Като хвърлила парите "тогава се усъмнила"?! На Ганю му идва акъла,ама ПОСЛЕ.....

това са лоши пари. расказвали са ми случаи за така направени пари при което хората които са го направили ги сполетява зло и тях и техните деца. всичко се връща.

Chefo77

Кел файда. Както се казваше в приказката за циганската спяща красавица, "... и майката не можала да преживее загубата на дъщеря си и умряла от мъка ... след 34 години". Парите са си пари. Мислиш ли, че на измамниците им пука за лошата карма? Карат лоши, гадни коли, живеят в лоши, грозно големи къщи, вдигат грозни сватби ... Жалко за хората, от които ги вземат, но пък като се замисли човек - сами са си виновни. При цялата тази информационна вълна, която се излива, на тях им прави повече впечатление, че на Али Ръза отново му е станало лошо, отколкото какво приказват онези от новините ... Пък за залавянето - много добре се знаят кои са, само че си плащат за да се правят, че не знаят.

Има изход от положението. На всеки ало-измамник се пуска в пакет вместо пари, 500 гр. тротилов еквивалент. Ще изчезнат след броени обаждания.

Тези баби и дядовци са необразовани и много от тях дори неграмотни. Затова ситуацията е именно такава. Преди са учели до 8- ми клас и веднага на нивата- по завет на Народната власт! На тази власт изучени и интелигентни хора не са й били нужни. Нужни са й били роби- неуки, търпеливи, прости и кротки. Е почти такива сме и ние. Простащината, неграмотността са в основата на цялата ни мизерия по руски модел. И не ги оневинявайте, защото утре и вашата бабичка /жива и здрава да е!/ може да ви обрече на глад!

Какво искаш да кажеш? Сега новоизлюпените висшисти много ли са образовани? Пълна скръб са. Казвам ти го от първа ръка.

Написал си много глупости. Преди да избухне демокрацията беше задължително основното образование, т. е. осми клас. Обаче много рядко изключение беше някой да не продължи да учи по-нагоре. Необразованите ги търси най-вече сред родените след 1989 г., защото на днешните управляващи не са им нужни интелигентни и изучени хора. Нужни са им неуки, търпеливи, прости и кротки. Простотията, простащината, неграмотността и необразоваността са в основата на цялата ни мизерия. За съжаление умните, интелигентните, образованите, знаещите и можещите се изнасят от тази територия, защото не искат мутри, простаци и безродници да ги управляват и да им съсипват живота.

смотан - ти от кое поколение си? Как можеш да пишеш такива лъжи - на фона на препълнените убиверситети някога с изпити, които се взимаха с велико учене. Ти луд ли си, прост ли си - я виж построеното ТОГАВА - само от българи. Откъде изпълзявате такива мръсници? Дори циганите от онези поколения са грамотни, лъжецо!!!!

Малко са и взели на тоя тъпунгер .да и бяха взели и къщата на простия цървул. Само незнам що ни информирате за такива прости хора как са ги обрали. Какво ни интересува нас

При воля и желание от страна на ДЪРЖАВАТА, проблемът може да се реши за около месец-два...

А хелзенският комитет???

И кво Хелзинският комитет? Танкове ли имат? Самолети ли имат?

Не обеинявайте старите хора! Те не толкова че са прости колкото на дърти години изглупяват, стават наивни а и в тая смотана държава всички ги треде параноята! Та не са виновни горките пенсионери а държавните институции които от 10 години не могат да изловят и пратят на каторга тая сволоч! Нито полиция нито прокуратура работи в БГ, само взимат рушвети.

На тези години хората стават лековерни, по детски наиивни, интуитивността им пада, вдетеняват се...знаете как е, всички си ги имаме около нас: аз моите 3-ма съм ги предупредил :първо звъните на мен, без да разсъждавате, независимо какво ви кажат по телефона: катастрофа, ядрена война, чумна епидемия , ФБР, ДАНС и т.н. те не са виновни че са стари! И болни, и с деменция, и вдетенени: виновни сме ние, че тъприм това цветущо положение, което някои наричат българско правораздаване, и ще е така, докато го има Цацата , и този другия манекен, който вместо да си гледа съдебната система търчи по медиите и постоянно говори за болтовете на колата си

И гласуват за БКП-то... и затова сме на тоя хал!

сега разбрахте ли защо си избираме такива управници -на това дередже сме щот народа е мега прост и мега глупав и вярва на комунисти на мутри и на всякви други полит-измамници

Абсолютно съм съгласен с теб!

99.99% от измамените са възрастни хора гласували за БСП.

а измамниците за кой са гласували

Като гледам речника ти с "щот"и два пъти "мега" е много богат и нямаш ама никакво основание да твърдиш, че другите са прости.

Пък плачат, че нямат пари. НЯмат мозък.

Ей.... Вече не ме е яд на ШИБАНИТЕ цигани- измамници. Яд ме е на ПРОСТОТИЯТА сред народа! Яд ме е, че не се научиха тези бабички и дядовци на нищо! Яд ме е, че има толкова прости хора! Яд ме е, че се оплакват с мизерните си пенсии, а вкъщи държат сериозни суми, злато. ХОРА, НЕ ЦИГАНИТЕ СА ТОЛКОВА УМНИ.... ПРОСТО НАРОДА Е УНИКАЛНО ПРОСТ! У Н И К А Л Н 0 П Р О С Т !!!!!!!!!!

БКП-то ги лъже бабичките вече 70 години и те си вярват, ти затуй че циганите ги излъгали веднъж!

Тия телефонни измамници Са най-стабилната и печелифша компания в България без да плаща данъци. И кви са тия държавни служби дето немогат или неискат да ги хванат.