"Измама и лов на вещици": Тръмп се изправи пред съда в Ню Йорк

Този път бе по гражданското дело за мошеничество в бизнес практиките му, което той заклейми като политически мотивирано

Обратно в новината

Коментари - "Измама и лов на вещици": Тръмп се изправи пред съда в Ню Йорк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Делото е за това че Тръмп е оценил някой имоти по-високо за да вземе по - големи заеми.Вноските са му навреме дори някой са изплатени предварително.Банките са доволни и никоя не се оплаква.Съдията и прокурора казват че е измама и дават за пример че Мар а Ларго е 18 милиона$.Само че по други (риластейт брокери) е междо 250 милиона и…един милиард$.

американски цървул да ти говори за демокрация и съдебна система направо без да се замисляш му избии пенвъо от устата Най големите корумпета продължават да доказват, че няма такова животно демокрация. Всичко в Хамерика е измислено, дорини държавата им е такава - измислено фслшива.

Т(р)Ъ(м)П е знаме на тъпанарите “RED NECKS”, червените вратове, по нашему селяндурите и на комунягите русофилистици, защото е сол ташак на путкин и Сиси.

ааа, знаем, знаме, вие умнокрасивите сте по по най от всички хора на всички земни кълбета. Нищо, че трудно си връзвате обувките и не можеъе един пирон да забиете, без да си счупите пръстите.

Няма общо с белите утайки или комунистите.Недей да лъжеш!Антифа и БЛМ са Либерали както правителството в момента.Тръмп е консерва…точно обратното.Трумп е за капитализъм и Америка първо.

Психо санитаря да иде в Интернета и да провери

Проверих-Трумп156.За сведение средно е 100.Но ако не провериш и поставиш един до друг Тръмп и Байден ще разбереш каква е разликата и без помощта на тест.

Прав си - разлика няма. И на двамата е доста под 100. За Тръмпона е ясно че това което си намерил като цифра е надуто както и всичко останало за него.

Белия дом. Крив макарон

Наистина е политически мотивиран опит за очернане. Но доста нефелен и ще даде обратен ефект. Тръмп веднага се е усетил и е използвал възможността да се яви в съда и да оплюе опонентите си - умен е, способен е и ще спечели.

Ако беше умен и способен. Нямаше да се занимава с политика.

В края на дните си някой искат да оставят нещо друго освен пари.Знам,знам че ти е трудно да го разбереш.Щом до пенсия не си ,няма и да го разбереш и до близкия си край.

Според IQ kласацията на всичките 45!американски президенти Тръмп е на последно място с най нисък коефициент на интелигентност от 78. За сравнение Бил Клинтън е с IQ 158, a първия е с IQ 178.

Защо не си признаете, че тези числа си ги изсмукахте от пръстите?

IQ - тестовете исторически са дооста след президентската институция. Така че лапай ... партенката с тоя фейк.

Аз проверих Тръмп IQ-156.Твоя едноцифрено число.

Палячо, готов да продаде и майка си. Нас вече ни продаде на Питекантропа от Банкя чрез сделката със самолетите. Натресе ни Херо с изричното указание да не споменава думата "корупция". Приятелче на руското императорче. Толкоз.

Нас не ние продал а купил.Ако някой те е продал това е Борисов.За това че твоите политици са продажни не ти е виновен Тръмп а ти.Да лично ти и аз може би.Защото от 30 години не живея в България.

Защото до 2013 Тръмп наливаше пари на демократите. Зет му дори и до 2016 им даваше пари въпреки че знаеше че “дядо” му е кандидат за президент от републиканската партия.

Тръмп е пич ! Тръгна на сближаване с Русия и Китай. Затова искат да го елиминират чрез "независимия" ам.съд.

Я да проверят Боинг, оръжейните олигарси, химическите концерни, петролните гиганти, автомобилните компании, хедж фондовете на Уолстрийт, компаниите на Илон Мъск и т.н. какви отчети публикуват и колко са верни, особено тези които са винаги по ръба по презумпция и да видим кой е по-голям мошеник? Ако Тръм е голям, представете си другите със стотици милиарди какви са?! Ей, голям страх от Тръм!!! Та кво казахте за независимата американска съдебна система?! Оказа се една долна корумпирана и зависима от политици и олигарси съдебна система!!! Българските съдии са в пъти по-честни. Изключваме прокуратурата! Там са зависими и корумпирани тотално, но никой не може да ги бутне по Конституция!!! Идете на едно нормално дело и ще видите!!!

Българският съд. Е смокинов лист. На бухалката.

А хлки е кукуригу. Кудкудяк.

Милиардер - мошеник... Това е без прецедент в световната история...

Ебаси демокряцията. Да съдят частно лице за фирмени практики и да се откажат от огромните данъци които плаща на Ню Йорк. Джендарията вече е и в политиката и в бизнеса. За се откаже от Тръмп тауър?. Ще му я национализират ли?

Интересът им е огромен. Ако Тръмп се върне, помощта за Украина ще спре и САЩ ще изглеждат като загубили.

Блатото очевидно прави всичко възможно да не бъде пресушено (drain the swamp) - разследват и преследват и съдят Тръмпчо по всякакви измислени скалъпени обвинения откакто спечели изборите. И тези ще ни обясняват за демокрация.

е пичага!

Значи измамите дето ги е вършил са лов на вещици...... Странно обаче не отрича собствените си действия и неколкократно при това публично по телевизията сам си призна незаконните действия дето ги е вършил. Единственото му оправдание до тук е - аз съм Тръмп имам правото да правя каквото си искам.

Аз от както се помня Демократите постоянно го разследват. А когато не беше в политиката не го закачаха....защо?

Деиствия са че взел заем и го върнал. Страно виждане имаш за незаконо.