Министър Десислава Танева: Руското ембарго трябва да отпадне

При посещението си на Международното селскостопанско изложение в Париж, министър Десислава Танева заяви, че руското ембарго трябва да отпадне.

Обратно в новината

Коментари - Министър Десислава Танева: Руското ембарго трябва да отпадне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та наложиха ембарго на Русия: нямало да им продават процесори за спътнииците. В резултат на което Русия спря за един месец да изстрелва спътници. След още два месеца китайския Леново започна да купува процесори от Русия, защото били по-надеждни и по-евтини. А тропически и субтрорпически плодове руснаците вече си купуват от Индия и околността и са много доволни. Тези, които растат в Европа изобщо не са проблем да се отгледат и на севернияи полюс. Така че министърката трябва да изкара някой елементарен курс по търговия: загубиш ли пазар по твоя вина, друг го заема и вече не може да стъпиш. В днешно време не е проблем да произведеш а да прподадеш.

тая овца отсвен предварително написани от други и заучени от нея високопарни фрази, лишени от практически смисъл, нещо друго знае ли?

само кумунистическа отрепка е за санкциите. Ние свободните хора сме за пазарна икономика и развиване на отношенията с Русия !!

Не може да се развиван пазарни отношения с диктаторска държава, аре бегай при АТака

Ще развиваме с който искаме, ти като не искаш никой не те кара насила !

Ти със сигурност си някое кумунде, което с антипазарни методи се опитва да спре развиването на пазарните отношения между нашите 2 държави !!

Началника на Путин, шеф Обама каза още една година ембарго

Под "Руско ембарго" се разбира, ембаргото което Русия е наложила на някоя друга държава. Тази последователка на Сафо лизала ли е в часовете по български език, та е пропуснала да го проумее. Впрочем взема ли я все още някой на сериозно. За Б.Б. знам, не ми напомняйте.

боклуците които поддържат санкциите трябва да знаят че сме в пазарна икономика, и всеки има право да се споразумява с когото си иска. Те като не искат да търгуват с Русия никой не ги кара насила. Ние от своя страна искаме взаимен оборот с Русия. Това е пазарната икономика.

Министър Танева, с вас сме !!! Който не му харесва ей го дей терминал 2, да заминава на майка си .....

Тая сладурана че и покажем къде спи Неси....

Дали тази куха лейка, някога е била наясно, защо има ембарго към Русия?

ти си някоя кумунистическа отрепка, тва е пазарна икономика бе ей, ще търгуваме с когото си искаме !!

още санкции против Русия, нека да зарадваме Обонго ! да помогнем на братския американски народ против руската агресия ! да изгоним всички руски туристи. ще чакаме американци да дойдат и да плащат с долари а не рубли ! Ще ядем само ГМО царевица и ще се кефим!

тези русофили свсем се побъркаха - и тези канали с кораби ли ще се осъществяват,със самолети ли или през Румъния, а може би и през Турция - сега ще ви посрещнат там с цветя. Абе не ни е целия или част от народа ни такъв - това е само един идиот - за лудницата.

Кое как ще става това не ви интересува.

аями това е сложно и незаконно. По лесно е вие русофилите да си дигните парцалите и да отидите в Русия.

Сетила се Мар'а да се подар'а!

Ние русофилите трябва да си направим собствени канали с които да изнасяме и внасяме продукция от Русия, като в същото време да не позволяваме на русофобите да ползват руската продукция , и да не пипат нашите печалби. Просто да са изолирани да стоят като наказани в ъгъла.

Абе, Борисов къде ги намира тия бг-мами за министри?

Я ГЛЕ!!! У тоа кабинет имАло и нормални човеци бе!! Да не повЕрва човек! Стават трима!

ама не е задължително да има акъл...

Още една руска подлога, внедрена в кабинета, която не я интересува загубата ни от руските монополисти, а само личните облаги.

на Русия.. това са от коларовите чавета.

И 'ко стана? Нали щяха да морят Русия с това ембарго. ЕС спря да изнася в Русия и сега няма на кого да продава. Ниската цена на петрола повече удари по джоба арабите. Саудитите имат проблем с плащане на заплати на международни работници и се наложи да продават златни резерви.

Излиза ,че Русия е най -печеливша от ниската цена на петрола според теб ХА ХА ХА...смешко -смешефф

За да Отпадне Нещо, трябва Първо да се знае Защо го има? И по тази логика Дамата трябва да си Напъне малко мисловната дейност и да я върне в съвсем, съвсем близкото ни т.н "държавно" минало и какви ги изтакова на метеното, и то многократно.

Като пишеш мисловна дейност та ми идва наум има ли такава при нея. То е ясно защо е назначена там добри орал.... и ана.. характеристики сигурно има за ББ.

За най-хубавата абитуриентка випуск 2016-ти, защото тепърва има какво да учи в университета и стопанската академия. А дано. Какви очи само, какви устни, каква пазва, какво чело /другото не е ли за пред хората?/...

Най-после една умна приказка от член на това правителство. Поздравления !

При капитализма средствата за производство са частни/на големите банкери-олигарси/ и производството е абсолютен хаос. Неизбежно кризи след кризи и накрая войни. това го пишеше Ленин в 50 тома, но кой да чете! Затова при соца имаше планове и петилетки, обезпечаване на производството със суровини и хора, а продукцията с пазари. Вуйчо ми гледаше овце в Добруджа, месокомбината го осигуряваше с евтин фураж и му изкупуваше месото на твърди цени. За година изкарваше 15 000 лв./два апартамента в Добрич/, вярно с къртовски труд. Та той казваше на синовете си:"Учете, за да не работите като роби, животновъдството при частното стопанство е убийствен труд."

болшевиките не изкупуваха месото, ами го секвестираха на живо като наряд.

Душко, и да отпадне ембаргото, пак няма да купуват наша селскостопанска продукция. Нямат соросоидни долари и евра, а колкото са им останали, трябват за войната в Сирия и за терористите в Източна Украйна, а и за превъоръжаване. Пък и пенсии и заплати на държавните чиновници трябва да се плащат, все пак. Докато Путин е президент, забрави за руския пазар.

и глупаво поднесени лъжи,с изключение на това,че от нас няма да купуват.

Танева доказа поговорката - Умрял кон рита най-силно! Та така с нашата икономика. При мрачния тошотоларизъм произвеждахме 900 000 т. вкусни домати, днес пластмасовият томатоу е лукс! Като няма домати, яжте банани!

от летище Г. Оряховица три пъти дневно товарехме на Ил-18 пресни плодове и зеленчуци за братската сАвеЦка страна за жълти стотинки.

а сега купуваме турски и евро-пвц зеленчук за златни евра. Кое е по-добре?

Планът Ран-Ът все още не е изпълнен изцяло. - ФАЩ ни искат 4 милиона, не повече. Така че затягайте колана! Около шията, моля.

Това си го разказвайте на сборищата на атака. Има доклад, а не план Ран-Ът, а този доклад беше поръчан от Андрей Луканов.

Ozzy на 4-ти юли дано те поканят на кремвирши или пък дори пуика някъде американците да облажиш нещо и ти та да може да си базираш приказките на нещо реално. А иначе е така информативно питай този онзи дали харесва Aмерика да получиш представа какво мислят хората.

България ще се оправи , когато такива като танева са на едно друго място , а не да я правят на министър

Наблюдава се странна , но трайна тенденция Министри да коментират събития/ситуации строго забранени за тях само до преди месец.На какво ли се дължи това?..На повишаване на тяхната обективност и загриженост или са получили директива- опит за реализиране на спосителен план..?

аз не сам русофил но добрите отношеня с рускя народ традиционно и исторически сварзани не трябва да се отричат. и голяма част от балгарите не биха искали двата народа да се противопоставят. нещо изградено с години не трябва да се пренебрегва заради нечии капризи. политиката си е политика а тарговските интереси са много вагни за балгаря.

Ти не си русофил ,ти си руснак ,хайде бегай балгария

слабичко ти е лобито девойче

Им го продължи ембаргото с още една година на руснаците.Така,че на Путин фирмите и приятелите още дълго ще останат с блокирани милиарди долари в Американски и ошфорни банки.Нямат пари.Вземат заем от Китай.Иначее Путин държи на всяка цена руснаците да споделят тежеста на ембаргото с приятелите му!

И защо трябва да отпадне?! Щото на Танева така й се иска ли? Ами ще отпадне - ама след като паднат санкциите на Еврогейския съюз спрямо Русия. Нека все пак Танева да не забравя, чу руското ембарго беше наложено като ответна мярка на европейските санкции, а не обратно.

Като не си знаете интересите и по-точно интересите на страната ни, какво правите там?!

Защо не искате от САЩ ,...ама от САЩ само вземат ,не дават .

за течната дружба.

рУСИЯ ВЕЧЕ СИ СМЕНИ ТАРГЕТА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ И НЕ ИЗПИТВА НИКАКВИ ТРУДНОСТИ ,ДАЖЕ НАПРОТИВ.Сега е въпроса не толкова дали Европа ще отмени тъпото ембарго или Русия ще купува от Европа.

Айде бе ти от тук с пълния хладилник си добре нали

Прав си, да знаеш. Но все пак внася ли нещо или денги нет за внос ? Е, ще се самозадоволява със сигурност със стоки от ..........Крим !

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... Отпадне ли пак магазините ни ще са полупълни. Вижте какво ИЗОБИЛИЕ Е СЕГА. Не можем да изядем собствена си продукция. Ако отново тръгнат композициите с нашите домати, чушки, краставици, с тези на Европа, нашето месо, млечни произведения към блатния народ, ТУК ВСИЧКО ЩЕ СТАНЕ ПОНЕ 20% по скъпо. А ЛИЦЕМЕРИТЕ ще плачат- яжте българското? Защо сега не призовават да ядем българското. ЗАЩОТО Е В ИЗОБИЛИЕ.

Госпожата да си сложи очила и да чете в магазините от къде се доставят храните, които ние купуваме. Както е тръгнало ще си купуване домати от Руската федерация

Доматите на плакат ли ще бъдат ? Може, но се безпокоя за фона - червен ли ще бъде или турско синьо ?

Руското ембарго ще падне след европейското. Така става когато Европа слуша САЩ и го духа. Щото САЩ си върти търговийката с Русия и ги боли вашингтонския.

България ,колония на САЩ ,...няма думата.

Ако отпадне ембаргото от и срещу Русия, това ще засили апетитите на руският агресор за нови агресии срещу малки държави като БългарияАко вие продажни русофили това искате, чукайте червено.

Няма да стане ,ЕС е в краката ни.

тая министърка маи не е в час кои наложи първи ембаргото

САЩ, уж НАТО-то.

Що ни пишат нищо за трети март- бисерите на Бойко и президента!Май се осраха!

Сидеров защо още не е в панделата?Какво като е невменяем,за него законите не важат ли?За там са и цялата платена шайка атакисти.До кога ще тормозят българското общество?

Гейрмания да са селфи с Асан.

Геьовете въведоха "санкци" сега се чудим що било имало криза...!

Чакай сега, нали Русия желае ембарго, за да накаже враговете си и да стимулира вътрешното производство и всъщон помагаст ембаргото или така декларират Путинистите Значи Русия не иска отпадане на санкциите

какво произвежда точно та иска да го продава на любимата за ГЕРБ-аджиите Русия?!

Ако не на Русия на кой бе льольо?

е как ти незнаеш ли за германия ще изнасяме компоти и тикви

Санкциите трябва да продължат докато Путин не си извие тръбата "южен поток"и не си я навре отзаде си!Може и да му дойде акъла!Подиграваше ни се,а турците сега го сиктирдосаха!Така е товаришч Путкин-"шла,шла,та нашла!"

на тебе ще ти заврем нещо друго , е няма да е точно тръба ама наи вероятно ще ти хареса

Дали си наясно колко косвени загуби претърпя нашата икономика след спирането на Южен Поток?

Е защо така сега, нали сме солидарни с евро-атлантизма и Украйна