Излекуваха жена с рак на гърдата в силно напреднал стадий

Световен пробив на единствената клиника у нас по интегративна медицина при провеждането на лечение на онкоболната

Обратно в новината

Коментари - Излекуваха жена с рак на гърдата в силно напреднал стадий | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магнитни двойки,инсулинпотенцирана терапия- ала бала два портокала.Паричките са важни за вас ,това е истината!Да се нагушите хубаво преди болния да е хвърлил топа.За това действате бързо,щото не се знае колко време му остава.Дано да дойде време да си правите тия терапии на самите вас!Пожелавам ви го от все сърце!

Мошеници!излекували една жена наужким.Що не кажете колко народ минава през вас и колко пари им отмъкнахте безрезултатно?Гнусни печалбари!Дано има божие наказание за вас ,дано ада съществува.

Според световната статистика в 20% от случаите конвенционалната медицина успява да помогне. Къде тук е успеваемостта или е божие чудо може ли някой да каже. В тоя случай една "отписана' пациентка е върната към живота. Най-малкото трябва да имаме респект към метода и опитите да продължат. Ако методът надмине 20% успеваемост, трябва поне да заеме мястото си като алтернатива на конвенционалните, хранещи болници и фармацевтични гиганти срещу минимална надежда за живот и минимална успеваемост.

Доколкото знам вероятността за ремисия след комбинираното лечение с Инсулин потенцирана терапия и биомагнитни двойки е около 70%. Браво на лекарите за това постижение!!!

Хормонална терапия,естроген,заиграе ли се някой там,със захарчицата изхода е рак и смърт в голям процент. Имах четирикрака приятелка,тази схема я изпрати на 100см под нивото на земята,та внимавайте,избора е тегав,да не кажа убийствен

За рак лечение няма, само ремисия. Дано продължи години.

А бе пълна ремисия при толкова напреднал стадий си е чудо. Но се случват и спонтанни ремисии дори в такива ситуации та нищо не се знае още, трябва да потвърдят метода си все пак с някакъв статистически значим брой пациенти.

Доколкото знам по-дългата ремисия е една от основните цели на интегративната онкология

Бравос! Сега остава да разберем от какво ще умре въпросната жена. Щото ако е пак от рак... нали.

Интересно е ти от какво ли ще умреш ?

На мен ми се струва, че е оздравяла или се чувства по добре, най вече защото е отказала лечението, включващо лъче, химео и други терапии които ти съсипват организма.

Отказала,но вече е била с метастази,и след това е проведена новата терапия.

Много гнусна реклама, поднесена като новина! Как ли Стив Джобс не се сети да финансира точно тези шарлатани?

Защо фактите да са реклама?Жената в момента е излекувана,по нататък времето ще покаже.А това,че е постигнато в БГ може само да се приветства.Никой не знае ,откъде ще изкочи заек.Направили са публикация в медицинско списание.нормално е човек да е скептичен в такива случаи,но струва ми се е излишно.

Т.е. говориме само за изключение, а не за правило, но с гръмки фрази

Браво!Голям успех!Нямаше да и помогне химиотерапията,то на кой ли е помогнала трайно.

Е то "трайна" помощ няма и без рак, досега никой не се е измъкнал жив от живота :-). Химиотератиите са много напреднали, в много случаи дават 5 и нагоре години живот, в редки случаи докарват и пълна ремисия траеща и много над 5 години.

Хормоналната стимулация ли е предизвикала тумора!? Ако е така, може да е била по-податлива на лечение ракова мутация, отключена от вземаните полови хормони за стимулация на бременност.

Това е търговия с надеждите на хората. Ракът няма как да се "стопи". Това са много нереални твърдения. Първо - за излекуван пациент се говори, след като 5 години под ред няма рецидив на заболяването(което пак не е гаранция, защото тази гадост влезе ли в организма си стои там и чака, може да не се активира никога но ...). Второ - инсулин-потенцирана терапия се прилага много отдавна и резултатите са ... да кажем ... противоречиви. Но да кажем, че е факт ... надявам се да е факт ... силно се надявам да е факт ... може би просто типа рак, който жената е имала е податлив. Но те са над 80 типа. Искрено и желая да се възстанови, но някак си тази рекламна новина слага всички онкоболни под общ знаменател - хайде малко инсулин и глюкоза и си готов ... за съжаление ако беше така, тази болест на новото време щеше да се лекува почти толкова лесно колкото грип.

Никой не е казал ,че е лесно!И не е само инсулинова терапия,а комбинирана с магнитни двойки,озонна терапия и всичко това по индивидуален план.Това е голям успех и както личи единствен досега.Вероятно хормоналната терапия,най вече естрогена е провокирал,това са 9 опита,,но в крайна сметка метастазите са изчезнали,а и самото лечение е било продължително и то в нейното състояние.

Една моя съседка е лекувана в онкологична болница в София. С всички възможни тъй да се каже процедури - операция, химиотерапия, лъчетерапия. И сега е на път за гробищата. Наричам това "конвейер на смърта". Освен кошмарната терапия, описа и ужасното състояние на самата болница - продънени пружини на леглата, стари-престари дешеци, а храната - бедни ни е фантазията. И сега не може да се реши, какво да прави. Ако се откаже, метастазите ще тръгнат да се разпространяват с още по-страшна скорост.

На такива рекламни съобщения трябва да се гледа много внимателно. Малко вероятно е, описаните пара-научни методи да постигат такива чудодейни резултати. За 18 месеца тези пациенти могат да пропуснат шанса си да се лекуват с утвърдени методи. За хора, които са обречени, става - като най-последна надежда. До сега, не помня в БГ да е изобретен и утвърден в световен мащаб някой иновативен метод. Интересно, каква ще е съдбата на тази жена в следващите месеци.

Между пара-научни и алтернативна медицина няма нищо общо, хубаво е преди да плюете хората да седнете и да почете ибда се образовате!

Може ли да научим името на лечебното заведение?

МЦ Интегративна медицина Www.integramed.org

Супер ! Надежда за болните от рак !

Човек с нашенски доходи няма как да събере парите, освен с дарения.

Това са много добри новини! Най-после някаква успешна алтернатива на калсическото онколечение. Дано помогнат на повече хора!