Изкопаха 2/3 от тунел "Железница" (снимки)

Тунелът се прокопава по австрийски метод, копаят се метър и половина-два на денонощие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро очаквам и новината "Изкопаха 4/6 от тунела"

Колко са били изкопали и колко е облицовано?

Джордж Оруел написа: „Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.“ Това са мрачни времена, в които пропагандата на измамата засяга живота на всички нас. Сякаш политическата реалност е приватизирана, а илюзията узаконена. Информационната ера е ера на медиите. Налице са медийна политика, медийна цензура, медийна война, медийно надмощие, медийно отвличане на вниманието – една сюрреалистична производствена лента на клишета и грешни предположения. ПРОБЛЕМЧЕТО НИ НЕ Е С ВИРУС, А ТАМ ОТЗАД, ЗАД ЗАВЕСАТА НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА >>> (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) Мокрият сън на Бил Гейтс – случайности и съвпадения? (ВИДЕО) https://tr.im/k19msu Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“ https://tr.im/AdrenoH Тръмп срещу Байдън? Ето кой ще победи: доц. Валентин Вацев и проф. Иво Христов (ВИДЕО) - The Bulgarian Times https://tr.im/BaiVsTru Плановете на Елита и Бил-Гейтс за нас (точно за сегашното положение) "Видео" ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини https://bit.ly/3opDCAK “Белегът” е готов! А вие? – Специален доклад: „Чип импланти“ https://bit.ly/34lP0FE ВАЖНО!!! ДО ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ СВОБОДНИ ОТ СИСТЕМАТА НА БИГ БРАДЪРА ИСКАЩА ДА НИ ПОРОБИ+ЧИПИРА И РЕДУЦИРА С 90%!!! КАК КУКЛОВОДИТЪЕ ИГРАЯТ ИГРАТА СИ СРЕЩУ НАС: https://tr.im/k19EndGame ЗА ЗАПОЗНАВАНЕ С ЦЯЛАТА ИСТИНАТА ЗА И ОКОЛО КОРОНА ИЗМАМАТА ДОКАЗАНА И ПОКАЗАНА ПО 101 НАЧИНА ТАКА, ЧЕ ВСЕКИ ДА МОЖЕ ДА Я СХВАНЕ, ОСВЕН ТРОЛОВЕТЕ НА ВЛАСТТА, ВИЖТЕ СЛЕДВАЩИЯТ ЛИНК. ВСИЧКИ ПО ВЪРХОВЕТЕ СА РАЗОБЛИЧЕНИ. ПЪЛНАТА ОНЛАЙН ВЕРСИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И СВАЛЯНЕ в PDF https://tr.im/k19taini

Само като видях "доц Васев и профан Иво Христов и спрях,ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА БЕ ДЕБИЛИ,ЛЕКАРИТЕ ВЕЧЕ СА ДЕФИЦИТ И НЯМА ДА ВИ НАГЛЛЕЖДАТ:))))))

Защо даваш линкове с платени реклами? Евреин, нали? Да правим пари от всичко, нали? Ако наистина искаш да накараш хората да се замислят, просто давай информация до оригиналните web sites, хората ще ги прочетат през автоматичния преводач на web browser-a (Google Chrome/Microsoft Edge/Opera+VPN+Mate Translate extension). Ето оригиналните web sites, които всеки може да погледне и да се замисли: https://www.naturalnews.com https://depopulation.news https://globalpandemic.net https://vaccines.news https://www.momsacrossamerica.com https://www.5gcrisis.com Например: https://www.naturalnews.com/2020-10-20-covid-19-isnt-a-pandemic-plan-its-an-extermination-plan-for-humanity.html https://www.naturalnews.com/2020-10-26-stopping-5g-rollout-will-protect-the-public-from-harmful-radiation.html https://depopulation.news/2020-08-14-next-chapter-plandemic-final-lockdown-extermination-humanity.html https://vaccines.news/2020-10-26-top-5-reasons-not-to-get-a-flu-shot.html https://www.momsacrossamerica.com/stop_5g https://www.5gcrisis.com/5g-basics https://www.5gcrisis.com/scientific-studies

А ремонт на ремонта КОГА?

Хората направиха за две години нов тунел, а Витиня се ремонтира ЧЕТВЪРТА ГОДИНА

Корчо,що не хванеш кирката и да покажеш на света как се ремонтира ами храчиш тук от панелната си дупка-червената пасмина само може да гледа как въври светът и никой за нищо да не ги пита и търси ЗАЩОТО НЕ ВИ БРОИМ ЗА ЖИВИ бе памперси!!

Като са го правили в петилетки със спестени материали какво очакваш

Браво на строителите, поклон пред тях. Това е колосален труд. Дано да мине всичко безаварийно и да завършат строително-монтажните работи по график. Радвам се когато виждам млади хора, току що завършили да могат да трупат стаж на такива обекти и да помагат за развитието на България. Диплома без практика нищо не значи. Миналата седмица ходих до Сърбия и там се строи доста ударно в тази теснотия. Видях, че се изгражда нов мост на ж.п. линията за да се мушне магистралта на последния голям завой преди наближаване на граничния пункт и Шел бензиностанцията. Бил съм в САЩ на гости и съм виждал тяхната инфраструктура. Истината е, че без бързи и безопасни основни пътни магистрали, нито стоки, нито производства ще тръгне някой да развива. Тировете няма в днешния динамичен свят да се въртят по малки двулентови пътчета. Дано който е следващия управляващ, да пордължи инфраструктурните проекти, защото те са жизнено важни за развитието на икономиката.

за коя икономика каза ? :)

След раздуханата паника с Ковид тези магистрали вече няма да са необходими. На хората ще бъде строго забранено да пътуват, не че 99% от тях ще имат средства за това. Тирове може би ще има. но много по-малко от сега.

Другари журналисти,във връзка с новите огнища на Ковид-19 един он-лайн урок: "стартирали" и "започнали" е точно едно и също,но започнали звучи по-добре на български език.Пишете правилно,за да не звучите тъпо!

аз мисля че тая дума (започнали) вече не се употребява. Всички само стартират навсякъде по всички средства за масова информация (СМИ). То за да се оправи това което е започнало трябва наказания и глоби за всякакви такива чуждици употребени в СМИ ама едва ли ще стане.

Видеото за което пишат дираджийте е качено преди малко в Тубата- в търсачката на Тубата пишета ЖЕЛЕЗНИЦА излиза най-отгоре качено е преди малко днес

Строи се ударно да го пуснат за изборите.

Бря, те ке го пуснат в действие преди ремонта на Витиня! Сетне да не го ремонтират десетина годин?

ремонт на ремонта му се вика. Ей не се научихте. #HUBAVOE

ама успяха ли да го направят с две платна? че се притеснявам нещо :) при Соца магистралните тунели и мостове си бяха с по 3 платна, ама Демокрацията скапа и тази технология :)

Да бяха изкопали под Витиня нов тунел, че тоя го ремонтират 30 г

Нема нужда от повече, и тва стига. Останалата 1/3 може лесно да стане чрез "българската система" - вкарвате любителите на високи скорости без да им казвате какво има накрая и като се натресат един след друг, и ето ти тунелът гото-о-ов и пробит за без пари!

А тунелът при Витиня се ремонтира вече 4 години. И краят на ремонта не се вижда...И няма ясна информация колко точно ни струва този ремонт....Вероятно колкото поне два нови тунела. Едно е сигурно - за времето на ремонта можеше да се построи нов тунел и нова отсечка на магистралата, но в някоя нормална държава, където не се краде безочно и нагло.

- Аз съм българче... - Ай, стига си ревал, бе !

Ами, като не ти харасва, хо́ди пеша бе, хо́ди пеша!

Хайде и под Стара Планина.