Изгубил брат си на 21, сега посланик на донорството: Александър Николов и "Последният дар на човека"

"Освен че спасява един живот, даряването на орган променя живота на близките, на приятелите на получилия го.... на цялото общество"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли една тема тук поне да мине без тролове и хейтъри? Ама, ако ваш роднина е за трансплантация, друга песен ще пеете. Къде ще си носите органите като изпаднете в мозъчна смърт?! За какво са ви? По-добре наистина да се спаси човешки живот.

Брадати пшутачета

Донорството може да има въздействие, защото наистина спасява живот. НО: Подходът в донорството е такъв, какъвто е мръснишкия подход на наглосаксонската измет към всичко, което им изглежда привлекателно и от полза - опосква се, както го правят над 450 години, а после - търси се нова област за опоскване. Правилно са коментирали, че няколко координатора си раздават огромни суми, за да може БОКЛУК като Сорос или педала чифут Гейтс да живеят повече. Благородно е да се спаси живот, безспорно. Но вместо да се мъчат да измислят нов вирус, нова мутация, нова маймунска болест или подобно, да бяха впрегнали усилия към създаването на органи от стволови клетки и то с необходимата бързина, така че когато някой има нужда, да му се помогне с неговите гени. А ето, лайнарите в Канада приемат дори закон за евтаназиране на хора, които нямат средствата да живеят достойно?!?!?!? Вие знаете ли какво означава това? Че ще избиват ЗАКОННО хора, които не могат да са като богатата паплач! Фашизмът трябва да бъде унищожен, но да се почне от храчки като Сорос, Шваааб, Гейтс и останалата сган.

Как ще коментирате фактът, че органите които се трансплантират са оценени минимум 20 хил лв на орган ( при тези с големи здравни застраховки понякога сумите стигат х20), а близките взели тежкото решение получават само потупване по рамото? Дава ли това предпоставка да не се направи всичко необходимо за спасението на пациента пред възможността едни координатори да си раздадат 5 цифрени суми?

Айде стига сте ни навирали това донорство непрекъснато в очите в Израел е забранено защото където има донорство веднага има убийства и черен пазар Това е просто отвратителна пропаганда хората почват да убиват нарочно други хора за да им вземат органите а вие само ми навирате това в очите

Това не е вярно. В Израел се правят трансплантации. След забрана на техни граждани да пътуват до Китай дори са увеличени в пъти повече.

Науката, в стремежа си да се противопостави на естествения подбор, погазва природните закони. Но Природата знае как да се саморегулира, а човекът е време да осъзнае, че не е по-силен от Нея и че има нещо, наречено съдба, от което не може да се избяга.

и какво общо има това?