Изграждаме трети мост над Дунав с Румъния

Бойко Борисов препоръча на съседите ни да драгират реката, за да возят по-тежки товари и да има повече туристи

Обратно в новината

Коментари - Изграждаме трети мост над Дунав с Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов ги обича тия предизборни трикове. Ясно е, че колкото построи магистралите и жп-то, толкова ще построи и мост. Докато ние "усвояваме", сърбите си направиха цялата магистрала от Унгария до България. Ние не можем да се разберем, кой да открадне парите за смешните отсечки от по 20 км. ГЕРБ са жалки, потънаха в корупция.....

Аз все още чакам да се появи онзи изгубил се вече сериозен инвеститор от Катар, който щеше да строи магистала..........

След Доган се появи още един хидроинженер. Дали не са от едно "училище"!

Хубаво ще строят и 3-ти мост, но проблемът е огромен - в България няма магистрали, които да поемат тафика от трите моста на Дунав!

Какъв трафик ?! Той дори в момента е под 50% от което могат да поемат двата моста !

Да копат Дунава,все едно ,че е техен и да задигнат песъко, нали? Ко праим с макроикономиката? Нали и на нас ни трябва пясък.......

Ах, ама тия са забравили да питат Путин какво ще каже.

Така ги насърчи , че таковата им такова. На празните ти приказки сме се наслушали.

напълно съм съгласен с теб, нищо не трябва да се строи в България, колкото по-малко бизнес, толкова по-добре ще си живеем :)

Избор между 5 варианта за място на мост ??!! "Предстои страните да се споразумеят за една от следните локации: Оряхово - Бекет; Никопол - Турну Мъгуреле; Свищов - Зимнич; Русе - Гюргево и Силистра - Кълъраш." това означава че няма никакво значение, къде ще се построи, и единствената им цел е да потрошат няколко стотин милиона евро, съответно да прилапат комисионните. Конграчулейшънс Апартамент Паша!!!

А какво стана със строежа на магистралата до Луната ?? да не си размислил ..... :))

Тоя ''мачо''усеща ли се , или епа ?

Този "велик" мислител има ли си на идея колко е висок брега от Румъния ?! Как ще драгират , умнико ?! Този в главата само афалт и тъпи бръмбари като него !

Най-разумно е СИЛИСТРА-КЪЛЪРАШ.

Какво "разумно" намираш в това да правиш мост там където има сухопътна връзка до отсрещната страна ?!?!

Първо постройте път до втория мост !

Нещата се правят паралелно

Странен човек е станал Борисов ,за кой ли път плямпа глупости ? Време му е за Карлуково ,там ще го оправят ! Тиквата си е Тиква ,вари я печи я ! Да живее българия !

3 ти мандат го повтаряте това. Ти като си много умен, помоли поне женати да гласува за тебе, че да станете 2ма.

Не всеки по душа е бухалкаджия и има желание непрестанно да е такъв защото е видял кяра от това понеже будали търпеливи бая. Малко сте зле с математиката че до сега му се събира един мандат и се натиска поне да стане 1,5 - че пълен все не го докарва, колкото и служебните назначени от неговия президент да го слушаха..

Да бе, знам. Всички сте голямата работа, но международното положение ви пречи да разгърнете великия си потенциал, за това предпочитате да изчакате по-добри времена на ракия пред телевизора.

Каква централа при Никопол? Тъпак банкянски, праска лафчета, поема ангажименти за страната, все едно лапка суджучетата вечер

И защо така? Първи мост, втори мост, сега трети....? Защо? По-добре само един мост надлъжно на Дунав и така мост ще има за всички...

Отдавна са изготвени и плановете и проектите. Румънците искат край Силистра-Кълъраш , ние при Никопол и така вече 10 години не могат да се разберат

Румънците искат при Русе не заради България а заради пътя за Истанбул . София пък цака Букурещ и иска всичко да минава през Пловдив-София-Видин . Силистра е толкова незначителна че няма как да ви построят мост .

Как му идват на акъла такива глупости? Бил подюркал румънците да си удълбаят реката, че по-големи кораби да плавали. Има си европейски спогодби за корабоплаване по Дунав, има ежегорни съвместни изследвания на бреговете, следене на нивото (сонжонжмо го помним). То да не е засадиш магнолия ж Банкя? Не вярвам, че има съветници, които да го подкокоросат за такъв цирк. Мисля, че на момента му идват такива дивотии и хората са в шок какви ги плещи тоя, но се усмихват любезно (като едвам се сдържат да не прихнат).

Какво ти разбира той от речно корабоплаване? А и от какво ли разбира? Но си говори ей така, да изглежда интелигентен.

... давай Бойко, да умират от завист червените дебили от партията мафия БСП/БКП, водена от лъжливата и крадлива Курнелия и от скоро от придворния лайномет на разследваната за офшорни далавери с КГБ МИЛИ-Йончева с 6-те апартамента..., от спестени закуски вероятно...!?! Ти строй Борисов, те да плюят защото друго освен да крадат не могат - те хората виждат и на изборите бой по червената мафия...!!!!!! Никога повече на власт крадците мошениците и убийците мафиоти от БСП/БКП - НО ПАСАРАН...!!!!!!

И като е такъв строител защо досега не е построил нищо?

Това от свободна европа ли ви го спускат или от позитано?

ще пътуват таратанци

Спираме Кьовеши

На Борисов му е по-приятно да гастролира в чужбина, от колкото да решава проблемите на България. В чужбина може да се пргръща и целува с президенти и премиери. А в България е по- прозаично - с Цецо

Г-н Премиера, вместо да съветва съседите как да си вършат работата, да вземе да направи пътя(магистрален) до 2рият мост над Дунав, защото голяма полза от него няма, като не се ползва както е планирано - както за икономиката, така и за района.

асфалт не се яде!

Май май парите са ги изяли гербавите че за това не са почнали и чакат нова порция от еврогейския та да замажат положението и за това са против Кьовеши че ще им покаже далаверите.

"Аркад" печелят с цена от близо 1,1 млрд. евро при срок за изграждане от 615 дни. Те дават и оферта за по-кратък срок на строеж - 250 дни, но срещу 1,289 млрд. евро. "Аркад" са склонни на разсрочено плащане с лихва от 4,1% за десет години.

Има мост през Русе и Видин. Трябва да е нещо по средата.

не бе, само един, ама от Видин до Русе, по фарватеро, у средата.

Абе къде са червените тикви да са недоволни от всичко и да псуват България? Направо ми липсват.

Какво новина. В Будапеща има над 5 моста на същата река Дунав. Ние ще строим трети мост. Не три моста, трябва да има трийсет моста.

А във Виена мостовете над Дунав са през 1 километър.

Колко е широк Дунав при Виена и Будапеща бе умници?

"Премиерът Борисов изтъкна, че е изключително важно Румъния да драгира (да направи по-дълбока) река Дунав, за да може да се возят по-тежки товари по нея." Вместо да предложи нашият драгажен флот да свърши работата, а румънците да платят. Това е подход на държавник, който мисли за българските фирми. Ама това държавник ли е?

Ако румънците решат да драгират реката, кой флот ще наемат? Най-изгодният им. А кой е най-изгидния ти не знаеш. Тогава какви глупости пишеш.

румънците нямат ли флот, или само ние имаме!

Също така е призовал колегите си румънци, да не пускат Лаура Кьовеши. Бокото и Цвокото много я мразят. Согурно щото, ще разследва къде отиват парите от Еврофондовете.

по лесно да се изнасяме ..... айде стигни до Дунав-мост 2 на Видин без да потрошиш колата

Русе - Гюргево е най-естественият вариант....

Ало Пожарникаря, направи мост към тиквата си първо... Към Румънещи, ние ще го направим

Към Правителството - като изберете локация за 3-тият мост, гледайте даже и път да няма до него. Щото на Видин като го направихте, и като няма нормален път от Видин до София... да ви пикаем моста. Ама то се мисли с главата, не с джоба

Борисов, Борисов некадърник, недоучени прост. България при соца на няколко пъти отказва на натиска на Румъния да се прави ВЕЦ на Дунав и то точно при Никопол, защото тъпар такъв едно такова заусване ще потопи 1/4 от дунавската равнина и ще заблати реките нагоре по течението до Видин. Река Искър ще се заблати до Идкърдкото дефиле. Ама нали си тъп кратун не си и подготвен за срещите , на които участващ и вече ставаш опасен за наборната сигурност, защото вече по света те знаят , колко си прост и всеки ти пробутва всевъзможни тъпотии, ти ги приемаш и набутваш цяла България. Чети малко бе, подготвя се. Не те ли е срам.

Само при стабилно управление на ГЕРБ ще продължат да се правят мащабни инвестиции! Единствено ГЕРБ съхранява и изпълнява свещените завети на Ботев и Левски България да бъде част от евроатлантическото пространство! Гордеем се с вас!

Искаме трети мост над Дунав ! Искаме да от железо и бакър направен , ако мое и малко алумин. След 20 години като изчезнат българите и моста остава за мойте чавета да си наберат жилезо и да са им осигурени младините

хартиемн мост, както десетките хартиени хъбове и хартиения тунел на боце.. поне да беше научил оригами!

Свищов или Никопол, то е ясно.

да веднага хахаха

защо? ами ако не бяха, съобщението щеше да звучи: "решено е между Русе-Гюргево да се построи 2-ри мост поради ..."

А леле малее , от Румъния насам като минеш по дунав мост и все едно си навлязал в чернобилските радиоактивни полета - то са дупки , кратери , руини , каруци , бездомни кучета, тор и тиня по разбитите тротоари , срутени заводи, къщи и цели опустели села. На Румънците акъл тръгнал да дава , а на тях само прахта можем да им дишаме вече, И кви кораби , кви туристи - слезнат двайсетина бабички от Германия във Видин , видят ква ко4ина и трагедия е и се приберат обратно на кораба . Дори и семки от магазина не си купуват.

Е за това го харесваме, - прелива от тостестерон!

Чакай бульо тестостерон от умряла мишка.

готвиш ли с този тестестерон или хранителните добавки на тиквата ще зобаш?Само с химия мъж се не става,а трябва и характер!

Сегашния мост при Русе е тесен. Там моста трябва да е автомагистрала.

ГЕРБ - Граби Ежесекундно Република България

Да и много български предприятия и бизнеси се изнесоха в Румъния за да избягат рекета на гербавите и редовната такса 30%.

Той още Жельо чертаеше многото коридори , но си останаха в неговата глава . Сега пък "предпроектни " проучвания -алоо!Изсипаха се цял самолет министри и сътрудници ,които можеха да отидат с един автобус .И за какво ?Дано изберат Кьовеши , че да ви подпука , та до един в затвора ,защото тук няма правосъдие.Панов и той се вредил с 211 кв апартамент и 2 гаража ?!Е , какво искаш от тези хайдуци!

Днеска няма още нито един хипермегаскандал??? Корнелия, къде сте бе? Какво става?

Зелен си, в петък скандали не се почват, щото следват почивни дни. Затва и Горанов го оневиниха в петъка преди трети март, та да мине и замине тихомълком.

ако аз бях държавник щях да изтегля кредит за да ги построя тия мостове. руснаците направиха 15 км мост. китайците 30 км около хонг конг. движение движение.

асфалт не се яде!

Червените чугуни ще се пръснат от злоба ХАХАХА

пак в блатото на червените надежди

Така окончателмо ще погребат северозапада. Браво Господине Борисов.

Да не стане като видинския - мост има, няма път до него..

Стига с тия пътища, асфалт не се яде!

питайте кака ви Росица, дето наскоро се целуваше подмокряше от кеф на килимчето пред Баце с влажни очи и чака Баце да и даде да построи великата Мумагистрала