Издирват млад мъж, последно видян на "Сурва"

Сигналът за изчезването на Емил Боев е подаден тази нощ от майка му

Обратно в новината

Коментари - Издирват млад мъж, последно видян на "Сурва" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бре, вярно ли се казва Емил Боев... дано да се намери жив и здрав човекът.

Тази нова синтетична дрога eбa мaмата на децата... Вместо да си пият по няколко бири/ водки, гълтат хапчета и перката пико... Много тъжно.

Мода ли стана да изчезва по някой шибаняк всеки ден???

проверихте ли в кръчмата ?

Емил Боев изчезна преди повече от 20 години. За последно се появи в Ченге втора употреба. Но нашата любима кочина не му понесе и той си взе чуковете. Къде отиде знаеше само баща му, Богомил Райнов. Но и той ни напусна през 2007. В неособено добро настроение.

Има шиптерска (албанска) прекрасно организирана група с политически чадър над нея, която прави луди печалби от трафик на човешки органи. П.С. Дано напоследък доста изчезналите млади хора да не са под ножа вече.

Къде ли гъчи о Сурва някоя млада курва ?

Да търсят по алкохолната следа - канавки, дерета, отворени шахти... Или пък да не търсят. Той все отнякъде ще се размирише.

Мъдрият дядо!

Видян в 3 сутринта на кукерски парад. Къв е тоя парад в 3 сутринта бе? Па и без телефон го видели.

Очелява и то по 1 седмица в такива Условия! после след 1 седмица само това по медиите - тишина и от Мисирки и от Прокурори и от Полиция!!

И всички експерти в МВР и психолози наизлязоха да говорят,как Сашко вече е мъртъв и операцията по издирването му е обречена на провал,та се видя,с какви експерти разполага МВР,а същите тези експерти работят,като вещи лица и съдът ги слуша,когато съди хора,които от невинни може да изкарат виновни... И цялата операция по издирването бе някаква суматоха,пак организацията в МВР куцаше и бешпе смешна...

Ти сериозно ли вярваш, че малкия Сашко е бил на "дренки и ябълки" цяла седмица, в това студено и мокро време??Баси и умствено дебилното племе има превес в тази жалка държавица!!!

Изобщо не го вярвам,но това още повече поставя под въпрос,какви хора работят в МВР и кого покриват,с кого работят,в какви канали са забъркани и т.н...

Има и друга версия: Може да ги отвличат и да ги пращат за бойци в Украйна.

Има висока степен на вероятност да е така.

По-голяма е вероятността наистина да си говедо.

ти друго освен телевизийка не гледаш и не слушаш.

Злите сили са го отнесли .

Полицията за кой ли път спи и взема заплати

Полицията да не би да знае кой кога ще изчезне или ще бъде отвлечен? Да ви еба в мрънкачите и вас. Дори и да следят тия канали, да не мислиш, че само 2ма човека работят. Тоя може да се е напил, може да е всичко, Все държавата и полицията ви е виновна. Ама от вкъщи от диванчето на топло е лесно да ръсиш акъл.

Само така полицайче пази заплатата и топлото диванче

Толко си умник и ти, същия тъпанар като коментиращия по-горе. Нито се занимавам с полицията, нито имам полицаи познати. Просто сте дебили и седите на диванчетата на топло и давате акъл

То се знае, че отиват за органи, но всички институции, които трябва да разследват и унищожат тази мафия са нейни съучастници. Тежко му на този народ.

вчерашния льольо го намериха в Мола в София, вместо в Стара Загора, както е казал на майка си и тоя като изтрезнее ще се появи отнякъде

Защо ми се струва, че както за този, така и за другия младеж, роднините не казват всичко, което може да помогне за откриването им...

Страхуват се, заплашват близките, дори децата му, ако има такива. Се евало маата, мафия е това, Дами и Господа.

Да се надяваме, че е отишъл да "сурвака" някоя за "здраве".

като го гледам, много ме съмнява! по-скоро се е надрусал някъде и не знае от кои ора е!

Постоянно изчезват млади хора. Явно канала за органи си работи. Само във Украйна са изчезнали на 60 000 цивилни до 30 годишна възраст.

Изчезнали - друг път! Украинците ги водят изчезнали (става въпрос за част от загиналите войници) за да не плаща украинската държава обезщетения на семействата им. А част от изчезналите цивилни са в Русия - "евакуирани" от руската администрация в окупираните райони, където се водят военни действия. Какви канали за органи ви гонят по време на война в Украйна?

или така пише в опорките от пасоля?