Издирвана от Москва рускиня припадна в съда, пуснаха я под домашен арест

Русия иска екстрадирането на Галина Марчукова заради финансови злоупотреби. До делото у нас тя ще бъде контролирана с електронна гривна

Обратно в новината

Коментари - Издирвана от Москва рускиня припадна в съда, пуснаха я под домашен арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз така разбирам, че полицията ни произволно нарушава разпоредбите на прокуратурата и то с цел просто да тормози заподозряната жена. Е, толкова за 30 г демокрация - пак царство на полицаите срещу гражданите.

Като ви чета репликите почвам да уважавам разсъжденията си Много трудна работа дасе проумее, че в момента никой, ама никой, от управляващите Русия не миссли дали на Данила или Никитич им е ограбена сметката Търсят се пари, дали от Абрамович, дали от Галка -- нам все ровно! Що не сте така настървени за парите на онези дето през 1997 година ограбиха парите! Защо не сте така настървени на Костов който най -нагло каза ЗНАМ ЧЕ ИМАТЕ ДА ВЗЕМАТЕ ПАРИ -ЩЕ ИМАТЕ ДА ВЗЕМАТЕ ПАРИ (между другото и той изпълзя предизборно) Що не сте така настървени за цесията и парите от КТБ Но пък много сте загрижени за "откраднатите пари" на руснаците; А дали е така -кой ще ми каже.....(пее В. Найденов)

И за какво да му я връщаме Галка на Путин Да си я беше хванал на калъп Не разбирам подбудите ви да сте против нея. Както казва и Лудият нека спрат войната, пък тогава кой кум, кой сват кой на булката "братовчед" Малко ли руснаци "избягаха" напоследък и тях ли да му ги връщаме След войната драги блюстители на закона! След войната Да си върне онези с яхтите ....

Мръсен , циничен селяндур. Тя е крала спестввания на хора в банка. Безмозъчни дебили, нс които само Путин и на калъп им е в тъпата глава

И за какво да я връщат в Русия, Навални се върна там и му се случи случка. Какво било, що било, каква измама -като спрат войната -тогава да я съдят дали да я върнат там. Колко още руснаци напуснали напоследък са с бюлетина за екстрадиция. След войната!

Крадливите български подкрепвт рускста крадла. Ка к така ще ви екстрадират. Трябва да си харчите откраднатото. Малко ли българи изгоряха от вас. Да ви стигне възмеьдие

какво дело бе?? товарете блядистанката на каквото може да стигне до московията и им я пращайте! другите московити домъкнали се в прекрасната ни родина тоже!! немедлено!!!

Рускинята е завлякла не големи пари а огромни пари. Затова е тази суетня около нея - кой да прибере пари за "обслужване" по делото. Честито гражданство на Марчукова, товарищи из "Возрождение"-Болгария.

И тази крадла ще се пише Борец срещу Путин , като Навални ? Вкарайте я в Затвора , докато не е Избягала ! Тя се прави на болна ! Арестувайте и Адвокатката !

ВСИЧКИ чужденци, които идват към България и казват че са бежанци, са като ТАЯ от новината... ИЗМАМНИЦИ... И араби и китайци !!!! Тия са по- гадни и от оня Цветан Василев ( избягал в чужбина), щото искат да ЗАВЗЕМАТ България.

Бях качил една муджишка стерва на кораба, след като се съблече и свали сутиена, циците и паднаха до корема, вдигнах ги и ги пуснах, отидоха под корема, тя реши, че това ме възбужда и сама почна да си вдига и пуска виметата…

Интерпол- конституция -3. Строго забранено е за организацията да предприема каквато и да е намеса или дейност в политически, военен, религиозен или расов характер. Уви- с обявяването на Радован Караджич за международно издирване този фундаментален принцип се прецака. И се почна.

Тук нещо не е наред. Всеки, който е крал в русия и е избягал, за да не го осъдят, само се пише Борец за свободата на Русия, борец срещу Режима на Путин. И веднага му се опрощава всичко. както направи Навални, ама той опита по-голяма пачка да направи в Русия, изнагля много и си ги получи. А при тази това не се случва. Има нещо гнило в ситуацията. Всички престъпници станали борци, а тази не е.

Наш човек е, типичен демократ и русофоб ! Това, че е краднала няколко милиона от Русия - нищо не е ! Западът стотици милиарди задигна от Русия, пък това го водим за демократично ! Пускайте я ! Между другото, този “опозиционер” - Навални , чрез своята фондация колко милиона беше гепил ?

ㅤ

Я да видим сега, като сме такива големи привърженици на правосъдието, дали ще я екстрадират и тази (още повече, че не е българка) или ако заявката не иде от Кравария, не може?!!

Ебал съм много рускини, всичките смърдят на развалена риба между краката

ㅤ

Да не ги бъркаш с майка ти?..

Жените са изпуснати, започнаха масово да крадат, бой и ебане му е майката

с рускиня,напразно е живял...!

На мястото на изтеглящия се Завод за чорапи в Русе,ще я обявим за най големия инвеститор на годината и никъде няма да я екстрадираме.Колко му е да каже в съда, че тя е против войната,която води Русия в Украйна и затова искат нейната екстрадиция.

Всичко руско трябва да се гони, и русофилистиците и руските агенти, резиденти - президенти

ㅤ

И американското! И американското!..

Ако действително е извършила финансови престъпления против Русия това всъщност е основание да ѝ дадем награда, не да я предадем на Путин. Русия е наш враг и всички злини, извършени срещу Русия, са в наша полза.

въпроса е защо България не иска екстрадиране на Цветан Василев от Сърбия! защо 10 годибни не започваха дело срещу него( а сега като започна, ще завърши след поне още 10 години). И защо го обвиняват само за 200 милиона лева, а парламента през 2014 гласува да ограби всички българи с 3 милиарда, за да обезщети вложителите на фалиралата КТБ. защо поне не го обвинят за 3 милиарда? и защо лъжат че Сърбия го защитава понеже не била в ЕС? ако има официално обвинение за източване на банка, то ако ще в Северна Корея да избяга, пак ще ни го предадат. нелепия и измислен ЕС няма значение, освен че се опитват да правят народа на балъци с него.

червена мафиотска мутро????

Здраво пипат в Русия. Спомням си случая с полковник от полицията който беше хванат че наел квартира в която да си държи парите, защото нямало такъв голям сейф.

Подкуп по Руски.................ухааааа.......яка сума........

Прави впечатление как всички путинофили като един скочиха да обясняват как трябва да я екстрадираме моментално, а преди няколко дни същите по случая с адвокатката на Ружа Игнатова бяха точно на обратното мнение! Явно моралния им компас работи избирателно! Сигурно е с марка "Сделано в России!"...

Прави впечатление, че когато от Америка искат нещо, нашите марионетки изпълняват всяка заповед безприкословно. А когато се касае за Русия от САЩ им забраняват. Двоен стандарт се нарича.

Аз тук не говоря за властта, не се прави на неразбрал! Говоря за вас, путинофилите, които имате различен стандарт... Нали все сте борци за справедливост и правда... Или само когато ви изнася...

Също като твоя също като твоя компас, глюпако

Тая си е мислила ,че Боко е на власт и Гешев още си прави каквото си иска затова е дошла в България .

Всичките тези боклуци като краднат са в цветущо здраве влезнат ли в съда почват да припадат.

Не виждам защо да я екстрадират. Направо да я вземат за министър на финансите в бъдещето правителство на Кирливчо, те и без това всичките там са от мошеник нагоре, така че тази идеално ще им пасне.

Според мен тази украинска с Руски паспорт лъже.Симулация на загуба на съзнание е.Не е възможно да загуби съзнание някоя,която няма съзнание.Така си мисля

И какво, като е припаднала няма да я екстрадирате ли? Нещо ви боли главата май. Онази дама на Ружа другарката, защо я предадохте на Щатите ???

Разменете я за престъпника путин.

С действията си рускинята е ощетила една държава, която обяви България за "вражеска страна" и не изпълнява договорени с нас задължения... Следователно на принципа "врагът на моя враг е мой приятел" не трябва да я преследваме наказателно!

Никой и не иска да я съдим. Пък, ако харесваш бандити, които друго не могат да правят, да се крият в България, добре.

Е, ти се възхищаваш поне на един военопретсъпник, така че не виждам, защо се смяташ за някакъв специален. п.п. За Сталин и за Хитлер да не започвам. И там имаш добра дума да кажеш и за двамата...

По принцип за бандитите си прав, но онзи ден по случая Ирина Дилкинска пишеше други работи... Значи когато е за екстрадиция в САЩ е едно, а в Русия друго... Так держать, по Путински!!!

Това е самата истина.

След като Руската Федерация отказва да екстрадира заподозрените за хакерските атаки в България, защо нашата държава въобще ангажира времето на нашите съдилища с техните искания. Договорът за правна помощ вече не се изпълнява от тях!

Защото са руснаци и имат резерва за предаване на руски граждани на други държави. Както и България я има тази резерва. Ама де да знаете?

"Българският съд" подчинен на репресиите на Мацква! Какво падение и срам! Разтурван и разследване за нерегламенирани контакти с агентите на Мутрофанката! КАЗАХЪ!

Защо въобще някой контактува с московията. Разменяме я за Путляркин.

правораздаването ни значи е по- слабо даже от руското! Ние за КТБ 1 осъден нямаме!

И тази е борец с Путин, като Навални. Крадците и мошениците да ги пращаме в родината им. Там да се оправят с тях.

То и Навални е в руски затвор заради "финансови злоопотреби"! ВЪПРОСА е: От къде накъде българският съд екстрадира толкова лесно в държава ТЕРОРИСТ като раZZия!

Счетоводителката на Ружа Игнатова как беше екстрадирана в САЩ. Тук с какво е по-различно?

забравих да кажа че съм плешива драг кралица със шкембе

Тази е като Ружа Игнатова, с тази разлика, че са я заловили овреме ...

Ирина Дилкинска от котилото на Ружа Игнатова я екстрадирахме в САЩ да я съдят, ако тая леля не я върнем в Русия би било двоен стандарт. То геопоритика, геопоитика, ама кирминалния контингент си е криминален.

Пробвай се още веднъж със сложната думичка. От третият път може и да ти се получи!

Да я екстрадират в РаZZZия, ако от там екстрадират един по-опасен международен престъпник!

Страните от ЕС са рай за руските бандити. Няма случай на предаден измамник, далавераджия. Напълнихме се с бандити от Русия и Украйна. Щот и тях не ги предаваме, тъй като ги пращали на фронта. Все едно, голяма загуба ще е! Дейба мама ѝ политика!

Ми аз откога разправям, че цялата рода на олигарсите и приближените на Путин трябва да се натири обратно в Русия, ма вие квичите на умряло.

Буахахахахаха. Спри да се излагаш бе човек. Муахахахахаха

Шило

С кое се излагам бе, боклук?

Кви са тия екстрадации към държава с наZZистки режим! Ей това е да те управлява Мунчо Решетников - куурвата на Кремль!

Тая е всичко друго, но не и борец срещу режима на Путин. Финансова аферистка е, която използва сегашната геополитическа ситуация, за да оттърве затвора.

за по-сигурно трябва да избяга към белите страни

Ти от къде знаеш! Да не я познаваш!

А като искаме да екстрадират черепа за същото защо се правят на ударени?Нямаме договорености с тях но нямаме и с ватенките та защо изобщо я арестуват

Ако жената ДОКАЖЕ че верно е краднала, значи да и дават медал и златен паспорт. Все пак нив сме в война с Русия (според куп високопоставени европолитици) и значи тя е участвала на наша страна и е нанесла големи щети на противника.

Па я що не знам че сми у война с русняците. Ей туй да няаш радиво ама много лошо-никви ноини не знаеш

Е как не знаеш, Аналената Бербок се изпусна, че ЕС е във война с Русия още преди 3 месеца.

Театър. Сълза и смях. Щом само подкупа е над 120 000 000, то колко точно е откраднала? Май КТБ ряпа е яла. А да видим евродивотиите за върховенство на закона колко точно струват. И имат ли почва в гейропа....

На крадците мястото им е в затвора !

На Убийците на Въжето !

Ще екстрадираме рускинята След Когато Русия ни предаде престъпника Путин за престъпление срещи човечеството !

Нали знаеш,че нито руснаци,нито американци са признали МНС в Хага? На какво основание ще го предадат? Все едно Дубай да експулсира Божков по искане на бойкоратурата.Няма как да стане.