17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Изчезна един от хавайските острови" или "по-голямата част от сушата вече е под вода". Ако е второто, то островът не е изчезнал. Без комонтар за нивото на "журналиста".

Урагана е откраднал територия на САЩ!?!?! Да му се ударят 100 тояги на голо!

Сред имотите на нашенците! Щом е аванта, бъзинесменовете и с буксир ще си го довлачат ако трябва.Изчезват милиарди, цели заводи и индустрии, та за някакво си островче ли ще се кахърим?

Ша си земем в КИТАЙСКО МОРЕ

фащ започна да губи територии.... #ПОЧНА СЕ!

САНКЦИИ

Драги, повтаря се новината, за тия нехелоински тикви, които имат пари, но нямат разум(визират се и тез, гласували за тях и онез, които с мъртви души им докараха властта). Някои тикварници, закупуват острови, след което го отричат(закупили просто квартал, който е остров на спокойствието), после всичко отшумява и т.н. Какво подпомага статията-да не се полъжат тиквите и да купят остров, изчезнал от картата. Всъщност те са заслужили, защото никой друг не ще да властва над придружените им острови. Блюдолизците пък ги препращат към Санчо Панса, чакащ да стане губернатор на подарен от Дон Кихот остров. Глей ти каква театралница-гавазина ба Бай Тодор е губернатор на острова му. Само да внимава да не купи изчезнал.

трябва да повдигнат обвинение към урагана ,поименно разбира се .

Пуснали ТЮЛЕНИТЕ около острова Търсят ВИНОВНИКА

"Повторението е майка на знанието". Очевидно от този принцип се водите щом пускате една и съща статия за втори път. Преди седмица (има-няма) пуснахте абсолютно същата статия и сега ни пробвате дали сме я наизустили. За толкова тъпи ли ни имате? Поне статията да беше за България, а то за някакъв пясъчник намиращ се на майната си.

С природата няма тън-пън ...