Избягалият затворник изнасилил и ограбил старица при предишно бягство

През 2010 г. той е избягал от външен обект на варненското затворническо общежитие в Разделна

Обратно в новината

Коментари - Избягалият затворник изнасилил и ограбил старица при предишно бягство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно правилата в кауша са тотално променени... Преди години старите кучета, с дълги присъди за всякакви други престъпления, освен изнасилване на деца и старци, бързо се “погрижваха” за здравето и живота на тези изроди, посегнали на беззащитните жертви и ги изнасилили, и твърде скоро след приютяването в затвора тези изнасилвачи напускаха жизнения си път, или след инцидент (“падайки” от висок обект), или от “внезапна” тежка болест (инфаркт, инсулт???), или “спъвайки” се на стръмните стълби в затвора... А докато още бяха живи, “радваха” старите кучета с любов и секс услуги... Алооо, стари кучета, какво става? Нима всички в “хотела” сте изнасилвачи и си пазите гърба (гъза?). Срамота, къде са старите традиции?

скоро ще е кмет на някое село с мераци за депутат..

Опг гроб храни и брани убийците

Добре де, не може ли лекичко да го гръмнат в главата при задържането?

Какво ръководство ,какви надзиратели ... вие шегувате ли се ...идиоти , как човек с толкова присъда може да бъде на лек режим ,работещ извън затвора за по-бързо излизане !?!?!Пълно е с малоумници в тая държава !

Ами , много е лесно ! Взимате автоматични секс машини и поставяте в съответните отвърстия на министъра до последния отговорен за разрешението на човека да работи в този обект и включвате , докато го намерят. Да им се дават енергийни храни за болни от рода на Серена Уилямс , за да издържат!

Е как така ,,избягал от Разделна,, ? Човекът е хванал там ,,наляво,, , а те го търсят ,,надясно,, ..Разделна, ба!?

Не думайте, баба ! И къде съ крие сеги този ,,престъпник,,? Баба нема са доложи за никакво престъпленее..ша си мълчи!?

Защо се пръскат толкова грешни пари за да се храни, лекува, издирва един престъпен цигански изрод, вместо да му се тегли куршума?

Защото е за отвличане на вниманието от закриването на държавата!

Този цигански изрод трябва да бъде застрелян, такива не трябва да живеят, да ги храним и дундуркаме..

Браво, бе идиоти! Този не за затвор, той направо за електрически стол е, а вие сте го пуснали свободно.

Да се самоликвидира, бе!

Пародия на държава.

интигрирането на тоя мангал е обесване на мегдана за назидание на другата паплач!

Бил е осъден, защо не е лежал в най-гнусното килия докато не из гние това гадно леке? Кои дебили са начначили тоз мръсен мангасар на свободна работа, за да замърсява храните, които ние ядем? Я го стреляйте там на място, при опит на бягство!

Хелзинки, Пак ли ти ве, мангалска организацио...

Само заради този случай на пълно безхаберие вкупом трябва да си ходят......и министри, и началници, и всички, които са допуснали този от строг режим да бъде прехвърлен в режим " сам се охранявай"!

На ппестъплението така ли му се вика- "беля"???

Какъв е изводът? Връща се смъртното наказание. На всичкото отгоре, че на едните им плащам заплатите, ами на изнасилвачи и изроди им плащам престоя в затвора. Смъртно наказание!!!

А, най-после го написаха - ЦИГАНИНЪТ затворник. Бой и пребиване до безсъзнание за такива, а в останалото време за почивка - да седи до шия в кал и да гребе на място!

Да беше гюле Радев да му светне траекторията , а то цигане , как да го фане МВР-то?

Поредното заглавичкване на пишман електоралното стадо - Радев щял да подава оставка! И що - щото избягал затворник! Ми да подава оставка Цачева, не Радев. Затворите не са към МВР, а към МП и охраната им е пак там.

Е свещената крава на гроб! Виж че е некадърни калинка, ама върти-суче, за да няма правосъдието тук.

5 избягаха, 5 хванахме... Риъли?

И що не му осигурихте хотел някъде на Хаваите, та човечецът да разбере, че е осъден. Хиляда престъпления с присъди, пък ще лежи само едната, че и в общежитие. Съберете ги и колкото трябва с вериги на тъмно. С кеф ще плащам данъци за такива уроди. Ама нашите закони са хуманни за престъпници, вследствие на което жертвите им растат в геометрична прогресия. Мечтая си за щатските закони, нищо друго не искам.

Вътрешния министър: Пак избяга затворник от Ловеч ББ: Вземете мерки преди да е брадясал:)))

Меркел и толерастите само са виновни!

ДИР, комплименти! За ПЪРВИ път споменахте думата "циганин" за този НЕНОРМАЛНИК!!! Друг дума няма за някой който изнасилва 70-80 годишна баба.

Цурето на свиждане ли му е ходила, че и поведението му знае на този рецидивист? 14ПРИСЪДИ???? Изнасилване, грабежи, какво трябва да направи, че да го научат да плува под вода за 10 минути?