Реформаторският блок продължава без ДСБ

Партиите от Реформатоския блок са преподписали споразумение с волята да продължат заедно напред независимо от всички катаклизми, каза Божидар Лукарски.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторският блок продължава без ДСБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Радан Кънев ги сътвори едни не е за говорене. Голяма глупост направи, като не подкрепи ГЕРБ. Каракачанов и той като Радан.

"КЪНЕВ не е службогонец" -стар ВИЦ

А рогоносец........

има нужда от нови избори до дупка, докато ето тая на снимката и целия РБ не бъдат изхвърлени не само от правителството , но и от парламента. Как тая влезна в парламента???? Може ли някой да обясни, след поразиите й в Европеския парламент, как тая омразна паролюбка и предателка за целия български народ, влезна в парламента, че и в правителството!!!!!!????

Ами защото така им отърва! Нали трябва да се демонстрира някаква активност, за да си оправдаят по няколкото хиперзаплати и останали доходи?! За парлама все окото им в образованието и медицината - ето, демек, не виждате ли колко сме загрижени? Не случайно се намираме преносно на дъното така, както сме и буквално накрая на Дунава. Въпросът е да оцелеем и да спасим каквото още можем, поне децата си, от "обгрижването", поради което мрем бедни и болни в детеродна възраст!

"реформаторски блок" - демек блокада на реформите. какво реформират тези от години насам, не ми е ясно, нали цачева снощи каза, че вече всичко ни е наред. и защо се "реформират" неща, които си вървят, а не се реформират неща дето са в ядрото на системата, на която служат всички "системни" пулитици и техните цензурни отражения в медиите. Ето това е въпрос!

Няма ли да има скоро избори за Главен мюфтия ?

Сайта на МОН не работи, тя с глупости се занимава.

Подкрепям Радан. Жалко ,хранех голяма надежда за бъдещето на РБ.

Тази Пръмова заблуди една шепа хора при парламентарните избори.Сега се е хванала за шлифера на Бойко,защо при нови избори хората ще я изхвърлят на политическото гюбре и власт няма да види.Същото е с политическият дебил и шмекер от СДС Лукарски-Лайнярски да извинява.Не си правят изводи от съдбата на РЗС и Яни Янев бомбаджията,който е на хранилка под шлифера на Бойко.

на джуманжито само косата му останала

Абе кво толкова я плюете жената! Аз си имам една нейна снимка в шкафчето на банята. Като ям нещо гадно вместо да пия хапчета и да си тровя организма, поглеждам снимката и мятам серкмето.

Цепете се..при едни предсрочни избори, ното Радан, нито остатъците от ПБ ще помиришете парламмент....Зер бариери за прескачане има...

Кунке, ти дето ще ми даваш по 30 евро стипендия за черните паразити, при успехи 3.50, марш! Не се наядоха и те и ти! Изгони умните българчета далеч от България, кукувице!

падна една централна плочка от блока, но санирането продължава ...докато се разпадне всичко окончателно ;):) ... много е забавно да се наблюдава "градивната работа" както би казал онзи наш сънародник от Англия

Пръмова е голям гьн-сурат....

Тази жена дори не мога да я окачествя на нещо. Тя е нещо като нищо, което заема важно за хората място.

да продължим и без вас. И без госпожа Нищонепредставляваща.

Цялата дружинка мижитурки от РБ се обезличиха като послушни лакеи на Борисов и оставането им при него е голяма изненада за мен. Не защото ги смятам за честни, а защото са безпринципни и алчни за власт мишоци. А вече на всички е ясно че Борисов е пуснат по пързалката от много високо място и тяхната вярност е равносилна на самоубийство. Радан обаче явно гледа по-далеч или има вътрешна информация на къде отиват нещата и направи добър ход. Лошото при него е че електората му е сектантски и дори психопатиен, което му отрежда минимални шансове за НС.

не се ли насити, да си ходи да си кара старините , че затвор я чака ако още поостане

Така Кънев помага на Борисов, защото зад него няма никой и всички се подиграват на напъните му "да е някой"...

Браво, пионката на Лаборанта отиде в канала.

Рамаданчо заедно с гоце под мишница и да ходят да прекопаят градинката в Драгалевци,че нещо теменужките не цъфтят напоследък

Требе да дойдете при мен да ви изясним как се печелят избори. Иначе нема да стане.

Като малка закърпена спасителна лодка претоварена с няколко абсолютно несъстоятелни политически лидери, които Радан Кънев окачестви предостатъчно точно.

Радан Кънев окачестви предостатъчно точно, щото и той е "най-несъстоятелният" лидер от най-несъстоятелните, добре познава матряла!

Реформутрите са решили да изтекат в канализацията заедно с герберастката банда. ОК, няма лошо, нека да ги подкрепим с един дружески шут отзад!

Многострадална Меглена - днес още нищо не е продала.

Тия се закопаха тотално, тоя Лукарски къде е тръгнал като се знае що за г-но миризливо е?!?

Може ли Кунева да бъде реформатор? Кариерист-нагаждач е тя и окупира идеята за дясното за да я опорочи и развали.

Мислех, че ще продължи да се олива, ама той взе, че се насра... Остава му само да иде при личния си кормчия, Костов, лично да го подсуши...

ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ПОНЕ ОТ КАРИЕРИСТИ. УСПЕХ ИМ ЖЕЛАЯ !!!

Фири

скукундрилооооооооооооо мааааааааааааааарш!!!!!!!!!

Гласувайте за Цецка, спасете Кунева. Вместо реформи, мафиотски обвързаности

"През последната година се оказа, смята той, че РБ може да назначи Борисов за свой шеф и да изпълни "мокрите" му поръчки. Кънев определи бившите си колеги от Блока като платени службогонци." По-точно определение от това - здраве му кажи!

Тия, дето недоволстваха от бай Тошо,/който все пак им осигури БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, РАБОТА, ниски цени на енергоносители, продоволствени стоки, спокойствие и т.н./ сега лижат задника на пазвантина му и даже се облизват....

ДСБ е най-гнусната организация, финансирана от КГБ. Разрушител 1 на дясното в БГ. Трябва да сте слепи, да не го разберете.Избраха този шут, за да му се прощава всяка изцепка, защото никой не го взема насериозно. Но работата се върши.Целта се постига. Да няма десни. Само създадени от КГБ структури.

боклук само дсб говори против москва

"Силен", сбъркал си си ника. Трябва да е "Силов" - като гуруто ти - мутро-милиционера Борисов. За едно си прав - че той и приятелчетата му са "създадена от КГБ структура". Накъдето се обърнеш, все ченгесари от ДС щъкат около него.

Много смае-е-е-е! Силни сме-е-е-е! Ура-а-а-а! БСП! БСП!

Десния кораб на българската пишмандемокрация потъва под тежестта на ограбеното. Спасявайте се моряци, че капитана Борисов да не ви изпревари в неделя. Така и не разбрах какво трябваше да ми донесе този потъващ кораб на демокрацията. Квото си беше награбила тая демокрация за нея си го държеша, а за народа прост само амтикомунистическата истерия остана.

кой му се връзва на Радан? Той е непредсказуем. вдига шумотевица съм с шутовщини. не става нито за политика, нито за работа!тъкмо да се разкарат от парламента. На следващите избори няма да има и следа от хората на Костов. Крайно време беше!

Браво Радане, много правилно ги нарече. Това не са десни хора , това са службогонци и интересчии.

" А Радан го няма-а-а-а от механата-а-а!"

ДСБ НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ОТЪРВА ОТ ТЯХ,НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГИ ВИДИМ КОЛКО ИЗБИРАТЕЛИ ИМАТ !!!!!!!!

Вината е изцяло на Радан. Той допусна преди повече от две години в РБ да влезнат интересчиите от СДС, кликата на Мега Куна, хората на Касим Дал, царистките отрепки и други маргинални елементи. Сега Радан бяга. Поне да се извини на хората от ДСБ, че и допуснат Пръстовия отпечатък Москов да му е зам-шеф! Най-добре е ДСБ да се саморазпусне. След това може да се върви към нов десен проект! Заченат изначално в грях РБ умира. Амин!

И кои оставате? Един файтон хора и сбор от партии без реален електорат. Оставаш ти Кунева като остатък от царската партия, остава някакво мижаво БЗНС на соросоида Ненчев, остава Корман Исмаилов с някаква протурска партия с 0.1% подръжка и някакъв остатък от сдс с некадърника Лукарски, който го поливаха в саксия да изкласи нещо, но от сух корен дърво не става. Реално някаква по-голяма подръжка имаха костовистите на Радан, имат реален брой избиратели с който трябва всички да се съобразяват. Без тях сте нищо.

ДСБ=1.5% точно могат да съберат....пищова и шишарката май събират повече:))))

Повечето десебари гласуваха за Трайчо.

Не е баш така....Кунева има половината гласове от РБ за полледните избори...От там и субсидията...

Народе пази се от малки жадни за власт политически недоносчета!!! България произнесена от тях е като "къщата" загрижено произнесена от плъхове.

Реформаторският блок продължава без ДСБ... към пропастта!

Абе хайде без тия призовки! Ами да-след като бойко я направи министър ще призовава! Хайде у лево, че ми писна!

Патриоти "умната", гласувайте за "русата"! Иначе гласувате с Доган.

И като гласуват за "русата", ще гласуват за ДОСТ и Ердоган :) Това ГЕРБ троловете сте много зле.

Пита се обаче къде продължава РБ г-жо Пръмова. Към нафталина или към сливане с Герб.

Не зная защо безскрупулните са се нарекли реформатори.

Не споделям политическите стремежи на Радан Кънев, но го уважавам за последователността и борбеността му за осъществяването им. Дистанцирането от бившите му "съратници" в РБ е в резултат от непоносимостта му към политическите ветропоказатели, чиито "политически" цели са свързани преди всичко с докопване до властови позиции и закрепването им на тях за възможното максимално време. Радан може да е "лош", но е честен и интелигентен млад човек и в никакъв случай не е подлизурко.

Ако Борисов още не е раздрал заради Реформаторкият блок в управление се доведе на този хал хората да се чудят за кого да гласуват. Лакоми, арогантни и алчни реформаторите сринаха имиджа на правителството. Впрочем реформаторите са си прикрити комунисти...

След 27 години демократически упражнения пак комунистите виновни.

комунисти ,комсомолци,отрядни председатели, другарки и другари -ДСБ, и сие реформатори не се отказвайте.Ние партизаните сме с вас.

Радан още преди година се отцепи като видя че другите реформатори са за хранилката и гласуват каквото им наредят гербаджии. Не го подкрепиха и дума не пророниха за съдебната реформа.

Тая продаде интересите на България! Съд за нея!