Реформаторите си стиснаха ръцете за начало на кампанията

Представителите на Реформаторския блок си стигнаха ръцете при откриването на предизборната си кампания. Отложиха спорния избор за председател за 10 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите си стиснаха ръцете за начало на кампанията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кунева разстреля от упор само недобити фашаги! Бравооо! ДЕРЗАЙ!

Без гласове за Червената кукувица, както на предишните избори.

то е позор да си комунист, еле - бивш. Еле пък ако се казваш ББ.Но партията столетница - тя е светица, нейните членове - ангели поднебесни.Тези от новото Политбюро, даже и от АБВ са причината да сме на това дереже.А забравиха,че ако не беше член на БКП - беше си умирачка.

За да имаме по добри резултати на 5ти октомври , нека Кънев и Кунева да се поотеглят назад, да заявят че са само консултанти на блока и ще видите резултатите. Добре е че при нас е Москов !!! С него нямаме проблеми. Това е мнението на много срещи със наши симпатизанти от нашия район. Не забравяйте че ние сме крепостта на демократичните промени и винаги бием БСП.

Очевидно пътят на РП е една непрестанна борба, която преминава през два етапа: Първи етап - борба за заемане на позиция около кокала. Втори етап - борба, кой пръв да захапе кокала.

БР са орел, рак и щука

Каквото и да се случва, все пак РБ е най-добрата алтернатива. Това, че не е направена техническата подготовка за избор на Председател не е най-страшно, важно е всички да вървят в една посока, истинските десни избиритале ще го разберат . Успех Реформатори ! 7.............

Реформатари викаш?

предлагам да гласуваме за кунева, като магистрална пронститутка.за да искара българия от кризата......!

Пръмова няма как да пусне кокала!Тя е родена с него!

До всички тролове, налазили този форум!!! РБ е много хубава идея. Пръмова-Кунева обаче очевидно е фаворит на европейските чиновници и те натискат за П-К, може би и те финансират кампанията. П-К където и да се насади се превръща в смукач на всякакви блага, отровна ябълка, лъжица катран във всяка каца мед. През социализма пазеше в дълбока тайна кой е баща й, беше Пръмова. 1989 г. изведнаж стана Кунева. А Трифон Кунев е писател, журналист, издател, "народната власт" го обяви "за враг на народа". СОФИЯНЦИ, можем ли да докажем, че и при 50% първото място в листите не е бетонирано? Аз лично ще пропусна първия и ще дам преференции от 2 до 7 място. Призовавам и вас!!!

Ти пък защо реши, че СОФИЯНЦИ ще гласуваме за трансформаторите? И кой изобщо се интересува, кой ще им е лидер! Изобщо да не влиза в парламента, този измислен "блок"! И ако това се случи, изчезват завинаги тези партийки, на изкуствено дишане! Това ли е "дясното"? Пръмова и другите новоизлюпени "лидери"? Така че "призива" ти е неправилно насочен!

Вместо Кунева и дружина, да ви разиграва огледайте се по- внимателно на тези избори има и други закойто можете да гласувате в десният спектър на политическото пространаство.

Това същество е толкова безлично и политически хилаво, че край него Юруков изглеждаше като Гъливер! Смешник!

Cамо Герб! Cамо Герб! Cамо Герб! Cамо Герб! Cамо Герб! Cамо Герб! Cамо Герб! Cамо Герб!

Колко пелтеци сте там, бре?

От сичкия тоя текст ми стана ясно, че РъБъто се състои от едни "партии-лидери", неспособни да се разберат кой да води лъжовната им сбирщина ... Те и поотделно си бяха гола вода, а заедно изобщо не могат да застанат, защото всеки се мисли за ВЕЛИК ВОЖД, а всъщност е едно голямо дрънкало, свикнало да си нарежда едни приказки без покритие, но богато заплатени от западняшки грантове, субсидии, дарения и спонсорства от един презокеански департамент ... Накратко - боклук, но знаят вносни думички и обичат да си ги употребяват ... сами се хипнотизират в синята си мъгла. Надявам се, че няма повече луди, които да гласуват за тях ...

Вещицата Кунева разстреля РБ от упор.

Българи,50 години бяхте ДРУГАРИ ,вече 25 години сте ГОСПОДИНИ.Госпожиците изчезнаха. Останаха само другарка-госпожа Пръмова-Кунева, някоя си реПуц. Щом е от ПУЦ значи е другарка. Другарката Темушка на господин Костов е готова пак за фондация.Аз слава Богу се измъкнах от България навреме. В началото ми беше мъчно. Сега се забавлявам на простотиите,които стават в България и на написаното по блоговете. Тъй като от време на време в мен проговаря българското и аз пиша по някоя простотия. Ьма за удоволствие. Надявам се ГЕРБ да спечели изборите и да затвори границите. Тогава ще ви дойде акъла,българи другари господа и ще търсите политическо убежище в други страни ...пък може и да изтрезнеете по-рано.

От написаното май си най-големия последовател на Т.Живков, попитай БМБ пази ли още партийната си книжка като член на БКП.......

Който си дава сметка, че всичките АБВ, 21, АТАКА, БЗНС, БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА, ГЛАС НАРОДЕН, ДПС ДАНО, ББЦ, Политическа партия "ЛИДЕР" са едно и също, дори да си мисли, че РБ са най-подходящите за страната в този момент нека преглътне горчивия хап и да гласува поне този мандат за единствената реална алтернатива на хаоса - ГЕРБ !

Буквално за всеки друг, но никога за геРЪБ!

Не виждам ли добре или сте изпуснали ГЕРБ от равенството с БКП. ГЕРБ показаха колко могат и бяха свалени с камъни от власта, защо изобщо да си хабим гласовете за лош материал, според техният лидер.

Демокрацията възможна само и единствено Б Е З   демоКРАТИТЕ вклячително Камерун и Обонго, седерасти, герберасти..

Пич, дай малко по-разбираемо!

Здравейте, циркаджий!

Тук работата вече не е цирк! Трагедия, брат! Горките седесари.....

Вървете напред и не обръщайте внимание на ПОПЛЮВКОВЦИТЕ! Те само това могат! Във ВАС Е НАДЕЖДАТА!!! УСПЕХ!!!!

Колкото и странно да е, РБ ще влезе в Парламента, най-вероятно ще бъде набутан служебно, както ГЕРБ знае и може! От ЕНП и Соросоидите има поръчка РБ да е в парламента и в управляващата коалиция. ГЕРБ, ДСБ, СДС, БЗНС това са сестрински партии, под егидата на ЕНП в Европейският парламент. Те са тези, които казват на ГЕРБ какво да прави в страната, освен Държавният департамент на САЩ!

профила на раданчо ме убеди да не гласувам за РБ не анфас , а профил - погледнете снимки --- фейсконтрол

що, да не би профилите на останалите трансформатори да са по-убави?!

След изборите този гювеч РБ ще се разпадне и ще отиде в Небитието.

Пениш ли се, ... пениш ли 21? Що се хабиш по някой, който вече го няма? Явно е обаче, че и ти си ибрикчия, не на турчин, на по-лошо, на еничарин!:) Лелеее как те насъсках сега, а?:)

Сега започвай да се пениш по мен, ама аз няма да съм тук, а утре ...утре темата ще я няма ...:) Кофти а?:)) Давайййй ...

започва да ми става зле като чета за "ударно" и "кратко". за три дни - петилетката, другари! кратко ще е само ако пак си позволите (като парламент и изпълн. власт) да не изпълните точно заръките на всички онез, които ви пращат там, а не на онез, на които винаги сте се кланяли. народът не спи. (а) (и) ще ви гледа под лупа!

Що пишеш така неграмотно бе? Егати и "стила" .... А и не си мисли, че някой ще забележи, точно на теб какво ти се случва, да ти имам нарцисизма ... Както може да се очаква, елементарно изпълнение, на елементарен ... индивид!

такава е транслитерацията, другарю. отделно от това ме мързи да проверявам за грешки, от които смисълът не се губи. за такива като теб пиша под един и същи ник, щото като прочетете само ника да ви се задръсти само едната клетка в мозъка и да не четете по-надолу какво съм писал. по-голямо улеснени от това за вас, които никога не можете да вденете какво съм писал не мога, а и няма да направя. ако обичате наемете си детска учителка за да наваксате пропуснатото в годините. колкото до моята личност, тя никак не е подложена на дискусия тук, ако случаино сте забелязали вече.

патки пасе...,това се отнася за "умните" лидери на РБ.Съжалявам само за Радан Кънев,за никой друг ,дори за колегите му от ДСБ ,това не трябваше да става.

Как не се налюспиха и нацепиха на 25 г!? РБ не си ли извадиха поуки за 25г? БСП,ДПС и ГЕРБ са монолитни партии(защото са мафия)и имат твърд електорат.Нищо добро не очаква България без дясно управление.Стиг ни вече 12 г.популизъм.

шов да е дясно, за да надупчим добруза за шистов газ ли то само демократи само в тахи булгаря,синк,червено какувто цвят искаш. обшото мезду тях е само едно продазност ням чест',няма достоинство само продазност и страдаши хора. време е добре да се замислим

всичките са хамелиони ,но скоро комбинациите и'м от цветове ше свуршат о тогава ше будат размазни като влечуги. бягаите и се криите,зашото времето ви изтича нешастници продазни

ударно управление с кратък мандат, което да извърши обещаните реформи, да върне властта в ръцете на суверена и да поиска промяна в конституцията, за да бъде изрязана "веднъж завинаги язвата в българската съдебна система". ЧЕ НАЛИ ВИЕ СТЕ ЧАСТ ОТ ЯЗВАТА БЕ, НЕЩАСТНИЦИ?! БАЙ ТИ ЛОСТОВ МАЙ ГОВОРЕШЕ СЪЩОТО, НО И ТОЙ БЕШЕ ОТ СЪЩАТА КОМПАНИЯ - ОТКЪРМЕНИ И ЗАКАЛЕНИ ОТ СОЦИАЛИЗМА. ЗА ПРЪМОВИЦА-КУНЕВА ДА НЕ ГОВОРИМ КАКВО ВЛЕЧУГО Е!

България май е единствената държава от комунистическия блок, в която няма опозиция срещу комунистите и е троянски кон на Русия в ЕС.

Mного врява в този ,,реформаторски" блок. И накрая - нищо ...

И тия са хиени, като всички останал. Само, че за разлика от другите, наметнали се с лъвски кожи, зле го прикриват.

на избори,язък ви за образованието. Съжалявам но след като вътре можете да си правите такива номера,какво да очаквам от вас в парламента? Най вероятно независими депутати и разпад на парламентарната група,чувствувам се измамена за втори път след провала на СДС.

Защо се отказа от фамилията ,снахо. С кого си и каква си .

Те че скоро няма да се разберат кой да води бащина дружина - ясно е като бял ден. А и точно сега ли им хрумна на средата на кампанията да правят конгрес и то без да има приет и действащ устав на РБ. Отделно от това: КЪМ АВТОРА И РЕДАКТОРА на статията: Коригирайте името на Ирина РЕПУЦ! Не че е важна фигура в пъзела РБ, но все пак бъдете поне привидно информирани относно темата!

И с реформатори и без тях държавата я чака един голям БОСТАН!

Държавата е копие на хората, които живеят в нея. Има ли държава без хора?

В България няма демокрация. 1. Няма работеща съдебна система. 2. Няма разделение на властите. 3. Няма свободни и независими медии 4. Няма многопартийна система, а многопартийна комунистическа каста, която веднъж насилствено извърши национализация, а след 89г пак насилствено с рекет и убийства приватизира. За 25г не се приобщихме към Европа, нито по стандарт, нито по култура. Жалка българска действителност. Дано поне РБ са на нивото на малкото останали нормални българи в тази пародийна страна.

Как да гласувам за едни хора, дето помежду си не могат да се разберат.

Казах им да питат Бойко (не съм му фен), а те пак като пърле пред Костов... А бе момчета/момичета от РБлок, ами вместо да се срамите, турете по едни ръкавици и отидете (не да чистите кал от наводненията, Бойко вече я изчисти), а да приберете малкото останала реколта в родината Ви...

На снимката Радан Кънев гледа Меглена Кунева, все едно му е изяла супата с вилица.

Който гласува за Атака, гласува срещу себе си и Богъ

Борба между пребоядисаният Кънев и смелата Кунева. Радане, ако не беше Кунева да вдъхне малко жизненост в РБ щяхте да се разпаднете. То и всъщност ядрото на РБ е ДБГ. Именно тя движи всичко, създават контакти, централи по места, тя няложи и отстоява най-ясната партийна структура и програма. На вас другите партии от блока ви дай само да се ритате по кокалчетата за постове и мандати. Да си го кажем направо благодарение на това, че Кунева е решителна и неуморна пичка, шансовете на РБ за влизане в парламента все още ги има.

Тогава, за чий и требва на Кунева да се съешава с отритнатите от политиката партии. Тоя Зеленогорсски да ходи да се разходи из зелените гори.

Яд ме е,че ни се налага да храним тези крадци.

Баси смешниците! И тези Бойко Борисов ги беше харесал за съюзници! Майко, Българио, накъде отиваш?!

Тя Кунева е комунист с цветни амбиций , аз съм много против тази лицемерна к.чка