Бъчварова: Орхан Исмаилов остава зам.-министър на отбраната

Вицепремиерът Румяна Бъчварова обяви решението на Бойко Борисов - Орхан Исмаилов остава зам.-военен министър. ПФ вероятно ще оттегли подкрепата си за кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Орхан Исмаилов остава зам.-министър на отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито на гласувалите за Герб! Това ли е спасението, те ли викате са по-добре от комунягите? Хахахаха...

Изумен и категорично несъгласен. Това назначение ми мирише на външна поръчка, на тези които поръчаха РБ. Каква ли ще им е следващата стъпка? Може би и шефът на информационния отдел на отбраната ще трябва да е учил в Турция?

Правилно, човек трябва да си отстоява мнението. След като не сте съгасни с неговотоназначаване то тогава се борете да бъде освободен,

Етнически турци или турски шпиони бавно, методично и целенасочено са настанени във всички държавни структури чрез пряката или непряка протекция на ДПС през последните 20 години. Турците не бързат - но все ще ни довършат един ден. Не се позволява на българите да работят, отнема им се хляба - едни ще бягат, други ще измират, за да се настанят турците в "своя Булгаристан" Интересно ми е само защо в дира толкова се стряскат от някакви цинизми и обиди и трият коментари, а Булгаристан е за тях редовна дума, заедно с цинизмите и обидите към родината ни.

Чий кадър е о. Исмаилов? Ако наистина е "гражданин" от никъде и от никоя партия, как е имал пари да се учи в Турция? Как така сред хиляди образовани и военни български мъже бе забелязан и назначен точно този, ако е обикновен човек? Това са "спящите" кадри на ДПС. Не случайно веснага след назначаването му ДПС заявиха, че нямат нищо против. Защото си е техен!

е на това му се вика да ти слоjaт таралеж в гащите...

... Ченгетата на Симеонов и Каракачанов, дето 50 години продават България на СССР, а след разпада на СССР, на путинова Рассия опищяха света, че Орхан Исмаилов, ще изнася "тайните" им към Турция. Най-много Турция да научи, че продължава шпионската дейност на българските служби в полза на враждебна на България и НАТО Рассия... и това вероятно предизвиква такава суматоха в ченгесарските редици...

Гнусна работа е националното предателство, независимо дали предателите работят за Русия, за Турция или за някой друг. Проблемът е, че вече ни предават на държави, които открито работят против съществуването ни.

Сбъркана работа турчин да е във военното. Каква политика ще прокарва, чии интереси ще гледа?

като тези дето се изпикаха на паметника на левски в карлово-бяха воиници с онези имена с потури и фесове...не сме забравили....

Отново ще напиша, като ЦИТИРАМ СТАТИИ НА ДИР. Корман Исмаилов и Касим Дал са подкрепяни от Ердоган (пише го в ТАЗИ СТАТИЯ). Корман Исмаилов и Касим Дал подкрепяха подсъдимите имами, докато се водеше делото срещу тях през 2012 година (пише го в СТАТИИ НА ДИР от тогава). Орхан Исмаилов е предложен за поста от Корман Исмаилов и Касим Дал, които са основатели на партията НПСД. Значи ли това, че Орхан Исмаилов е подкрепян от Ердоган и подкрепя подсъдимите имами?

А какво по-точно ни готвят?!?! Щом са стигнали до тук - въобще не са за подценяване. Бавно, но сигурно ни задушават, стъпка по стъпка, един по един. Време е да се обърнем към Господ, защото не може просто с човешко усилие да се противопоставим на демоничната сила на враговете на България (от години се мъчим и не става). Само Той може да ни извади от калта - въпроса е може ли да седнем и истински да Го молим за това - всеки ден?

АЛОООО, ДИРАДЖИИИИИИИ! Какво му е етнически нетолерантното на коментара ми? Нали цитирам ВАШИ СТАТИИ, бе тъпациии! Всичко, написано от мен, е извадено от ваши статии от последните 2.5 години. Защо не си скриете и статиите за етническа нетолератност? Модераторче, защо не отговориш открито на въпросите?

Как може така да си позволяваш да пишеш факти? Ще вземеш да събудиш някой или пък ще нараниш чувствата на някой джихадист. Не може така ..., не е политически-коректно и етнически-толерантно.

как може едно малцинство да получава държавни постове?това го няма никъде по света.В Англия индийците са най много като малцинство,но никой не си и помисля да им даде някаква позиция в държавните структури в UK

Готвят ни нещо сериозно, като си изпълняват плана стъпка по стъпка.

да преминем мирно и тихо на командване от анкара....

Тоя на 24 години са го сложили- за Заместник-председател на комисията Държавната комисия по сигурността на информацията. Този е ОЩЕ един Делян Пеевски. Това си е абсолютен доносник и шпионин. Интересно, на кого изпява държавните тайни след това- само на Доган или на Ерджеп Ердоган.

борисов клекна пред ердоганя и доганя ,пред енп,остана без думи и аргументи заради едната власт даде военно министерство,не кое дае на турчин дипломиран в турция!любопитно е защо точно отбраната,а не друго са искали от тази етническа партия,подкрепяна от турция!нека кажат колко емисари от съседната страна са лобирали тук пред избирателите за тях!

хубавото Бареково и богатото сергеево и да сега ще се задоволяваме с дъртото бойко... тоз исмалиов що е такъв мормон, млад мяза, ма за работа май не става. то и янаки беше млад..при баба си Мая преди. даа, смъртни са хората..

Този ОРКАн Исмайловосвен че щеима достьп до найвисоко заскретено ниво на информация ЩЕ отговаря за ВПК-Военно промишления Комплекс на Бьлгария.А като се има предвид че близки до ДПС фалираха КТБ а там се дьржат парите около 16 милиона на военни заводи може да се окаже че ТУРСКИ шпиони дьржат в ШАХ Мат цял сектор от Националната Сигурност на Бьлгария и могат да шантажират с искания БЬЛГАРИЯ В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ

много отдавна трайно се настаниха в това министерство! Жалкото е, че много от тях още преди "демократичните промени" носеха пагони и бяха на отговорни длъжности в армията и чрез лъжлив патриотизъм бяха спечелили доверието и уважението на хората от поделенията, а в същност тайно ги водеха към унищожението на армията, тя и основн стълб на националната сигуреност.

Браво на герб , това показва че г-н Борисов мисли прагматично , заедно с това той има подкрепата на EU, добрия разум ще победи и BG ще успее въпреки че пътя е доста трънлив

може би имате достойнство да оставите поне 100 дни на нови депутати и партии в парламата. щото предишните скъпо ни ибаха и още даже. много скъпо цензоре, нема под дюшека толкоз паре, и дюшек немам, само едно мемори. ден нямам, 100 давам на нови депутати. ми щото мога. да повярвам, пак.

Реформаторския блок ПРЕЯДОХА с Министерски кресла, още в началото на това правителство. Освен това, този Орхан Исмаилов, явно е слаган на високи постове, без да има нужната квалификация- купувал е дипломи и постове, чрез чужди турски партии- преди ДПС, сега турска партия в Реформ блока. Освен това е от партия, съмнителна за връзки с чуждестранни правителства- това на Турция. Такива кандидати изобщо нямат място в Министерството на отбраната, и ли на Вътрешните работи... Като се вземе предвид всичко това, е нормално , тоя Орхан Исмаилов да подаде оставка като Военен Министър.

Предлагам доброволно да се прекръстим Булгаристан ,с премиер боко ефенди в чиято чест да се построят сто джамии

Подкрепа от Ердоган за какво...??

ами например за анексиране на област ТРАКИЯ

Не забравяй,че медиите не са свободни.Пишат това,което им наредят.Но ще дойде време,когато хората ,по трудно ще ги маниполират.Още в миналото Велики Учители са говорили на учениците си ,че хората трябва да имат 6 чувство,да отделят истината от лъжата,по интуиция да разбират кое е правда и кое неправда.

И в България, подобно на другите държави, чието население се намира в тиха кома пред телевизионните екрани, да се споделят факти е вече етнически-нетолератно. Истината е кофти работа - току-виж се събудил някой.

Че чак и коментара за това, че са рязали и режат глави на нежелаещите да приемат Мохамед скрили от Дира ... Олеле колко е нетолерантно и политически-некоректно! За споделянето на исторически и дори и настоящи факти става въпрос. Ами какво друго ни остава освен да се усмихваме и да викаме "Аве Орхан".

на колко е века бе Искрене? от колко века некадърни, алчни и безполезни управители имат както враг, така и матриал? па убаво го е казал, Бойко, костниците от кокали човешки се правят,.. кажи Искрене, защо Нушич ми е като брат а ти до мен като руснак? Защо Левски не е искал помощ външа, а е искал да сме пример.. прочети историята на Тил Ойленшпигел, посънувай я, нещо от Дикенс, или френско и посънувай пак, и се запитай какво са мечтали тогава други до тях.. днес Искрене, се намираш в мечтите на ..другите. и утре пак, и пак, и пак....дори не си в мечти..намираш се в човешко познание. къде беше Искрене, когато в Африка заклаха наред за седмица милион? кротко с думи и с повече бъдеще. днес шамарите са бързи и яки.

Извинявайте, г-н Премиер, г-н Бойко Борисов. Нямам информация, че сте казали, че в костници има матриал. Съжалявам за грешното писание. Ми държа да съм честен аз.. Моля четящите горния коментар да не оценяват както герои, така и жертви ката дена ..като матриал. уф, снимах извиняванията, че то от дир сичко можи човек да чака. ...малко ме е яд , че треба тука да са извинява на ББ.. ..то..ша са враща...и марси и без марси.. така да се нахендря.?! за един поглед.

i_iskren@mail.bg

Не се намирам в човешки мечти, нито се впечатлявам от човешката мъдрост, защото тя е плитка. Заради това не ме е страх да нарека нещата с истинските им имена. Mатериала бил скапан? Все пак говорим за човешки същества, а всички хора имат душа. Щом имат душа - все още има надежда. Скапаното в случая е безбожието ни, което ни заслепява, заради което сме се изгубили и не знаем къде сме, нито кои сме, не можем дори да различим приятелите от враговете си. Не осъзнаваме защо държавата ни понася все по-големи и по-големи удари. Безпринципно се опитваме да скалъпим нещо в дадена ситуация, като с гордост сипем закани, че ще излезем по-силни, че няма такива като нас, но успокоявайки собственото си его, смe oслепели за по-прогресивното ни затъване. Не осъзнаваме етапите, нито изпълнителите на Божия съд над нас, като народ, и наместо да се покаем - ние издигаме глави за да похулим Бога за бедите ни. Има и друг път, по който можем да вървим, но той изисква себеосъзнаване, себеотрицание, смиреност, почтеност, принципност и други качества на духа, които съвременният материалист не разбира, не притежава и няма и как да притежава, защото за да ги получи трябва да почука на една определена врата, и то с цялото си сърце. Щом е имало и такива хора в България значи може пак да има.

щом ви трябват още доказателства и аргументи, ще си ги получите по по- болезнения начин. но няма да ви се размине това предателство, де. аз празни приказки не приказвам.

Браво Пасторале, уби змея! Виж Волен какъв пич е!

абе виж сега, може би ви е адски смешно, ама ще видим и тая работа. аз не се занимавам с убийства и заплахи, а предупредих. както винаги. после да нема пак - ама защо така... нали.

Сега разбирам, защо в България, всеки пише от нерегистрирани никове. Защото, дори и да не използва нецензурирани думи човек, не може да каже истината, без да го обвинят, че е "етнически нетолерантен". Разбрахте ли братя: думата ислямист е вече "етнически нетолерантна". Придобила е уродлив характер явно. Защо ли?

Думата ислямист предполага радикален ислям!

i_iskren@mail.bg

Думата ислямист означава последовател на исляма (дори има имена като Сейф ал Ислам и т.н.). Но то някои започна да ги хваща срам дори от собствената им религия. Щом ги е срам да се идентифицират с исляма ...

Да се оттегля парламентарна подкрепа за клатушкащо се правителство, в разнебитена държава, затъваща в дългове, заради един най-обикновен партиен парашутист с професия заместник директор, е меко казано политически каприз! Всички правителства досега са били пълни с такива кадри, особено от БСП, ДПС и ГЕРБ.

Изглежда доста народ иска ново правителство като Коледен подарък!

Турция, САЩ и Ислямска държава са се договорили да ни присъединят към ИД, това не устройва нас българите! Танковете са първата фаза! Само помощта на руснаците може да ни спаси, трябва да се осъзнаем навреме, за да не се наложи да пишем отново кървави писма! Гледайте новините за акцията срещу ИД у нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

сигурно и Орхан Мурад работи за турската естрада.

щях да ти пиша плюс. и пак ще ти пиша. равни възможности не означава съжаление към лишени от неща, които вие имате по рождение, кражба или късмет. иначе, за Орхан, музикалните възможности се преценяват от екип професионалисти по маркетинг. и не само за него. екип..за малка България Винаги е Монопол. ЛОШО. здрасти дългия, как е сталин, цалуваш ли му мустаките още тайно? друг викаш е бил...

... имаш ме одма още сега, ама отзаде ти !

Ще се окаже, че Патриотичният фронт са по-смотани и от Барековите хора. Трябва Бареков да се вземе в коалицията. Този дебел Каракачанов освен да гледа умно/намръщено и загрижено едновремено друго не умее.

Ами гризнете му "дръвцето" тогава ..... омръзна ми да ми "вършеете" на моята глава и аз, като данъкоплатец, да плащам за неговото назначение .... ай сиктир !!!!

Cрам ме от политиците на бг. бог да прости жертвите на бг граничарите ни. A политиците на бг в ада да горят. амин.

А дано. Амин да ги е... .

Знам че не е лесно братле, но Господ ни е казал, че трябва да се молим за политиците ни. Той може да промени и е променял сърцата на сатрапи като Навуходоносор, пред които Хитлер и Сталин Мао приличат на актьори от драматичния театър. Трябва да осъзнаем, че в думите ни има сила и проклинайки хората, които ни управляват - ние фактически проклинаме себе си.

Изпълняват се поръчките на Дол, а ПФ се хвана в капана да подкрепя правителството. На всички ни е ясно, че Турция не ни мисли доброто, но на Европа не й пука, да не говорим за властимащите на ул. Дондуков.

Да си ходят и двамата!

Амчи те сички патриоти са руски кавали и Калфин нъл речи чи да си български патриот значело да обичаш Русия.Аве как на идин руски кавал детито му не са спъна да иди у рашата ве ил некоя българка да са омъжи за русняк .

Как българка ще вземе пиян руски смок ти чуваш ли се.

не могут да пиат братушките, не могат ва. за ко да го зима такъв, за драпнатите очи ли? нашите жени са най! красиви, умни, работливи, и верни..туй понекога, И Знаят кой да обичат. но КОЙ- никой ни знае. ма никой. ей такива са нашите жени. не казват кой. страх ги е да не го напием, идеала им. затова - наздраве! и кой не пие е КОЙ! ................ прощавайте за коментарите ми хора, които постите. блазе ви. просто не ме четете.

Остават 9 още да се назначат...

Докато опипваше кметицата Фандъкова, шефът на ЕНП Дол нареди на Бойко Борисов да не влиза в коалиция с партии като НФСБ, Атака и ВМРО. Какво му остава на премиера? Да изпълни заповедта, разбира се. Само че не върви пред хората това да стане в стила, с който Борисов спря проекта "АЕЦ Белене", а Орешарски спря Южен поток. Все пак Дол не е държавен секретар на САЩ, не е и щатски сенатор. Затова трябваше да се разиграе театро, което да убеди наивниците, че коалицията "Симеонов-Каракачанов", напуска, но по своя воля управляващата коалиция. Така излезе късмета на Орхан Исмаилов, човека на Корман Исмаилов, фактически да стане военен министър. Това създаде жадувания повод Патриотичния фронт да напусне управляващата коалиция, без да се създава впечатление, че това става в изпълнение на нареждането на Дол. За да не се злепоставят пък Борисов и обкръжението му, че вкарват във военното министерство човек на Анкара, МВР организира шумно огласената от медиите полицейска акция в Пловдив и Пазарджик.

Най-хубавото е, че всички са доволни!

Малко ни бяха "патриотите" от атака, а сега ще хрантутим още едни. :)