Решаващи 24 часа за подкрепата на ПФ за кабинета

Позицията на Патриотичния фронт дали ще оттегли подкрепата си заради зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов ще е ясна до 24 часа, след среща с Бойко Борисов

Обратно в новината

Коментари - Решаващи 24 часа за подкрепата на ПФ за кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къса памет българска!!!Доскоро Каракачанов беше сол.ашак на Ковачки и партията му.Последният пък се кланяше на Доган по три пъти на ден и се вричаше във вярност на ДПС.Какво е това напъване сега ? Какво и на кого се мъчат да докажат? От космоса личи че са кукли на конци! Помни ... народе български... не забравяй събитията , защото ще те боли дупето още много дълго време...

къде си бе пиле шарено ... на среща ли си по тъмно? Нали беше прозрачен бе Симеонов? Даже по скат не давате срещата ...

Той и Сайдеров се заканваше така, няма да подкрепям Орешарски, нито Бадемов ,нито Лешников, ама му затвориха устата с определена сума .

Хвърлят ни прах в очите със стотина милиона за добавки, а 4,5 милиарда остават в сянка от новините. За тези именно пари е проблемът. Делбата!!! Това са огромни пари!

Надявам се патриотите да убедят малоум.ника Бойко да отмени незабавно това абсурдно назначение и да престане с метаните пред незаконните етнически партии. Ако патриотите не успеят да свършат това, остава масово да излизаме по улиците и да делегитимираме властта на тези пълни крет.ени, за които гласувахме от немаи къде.

Разпад, разпад, разпад, разпад!!!!!

Разпадайте сеееее, маймуни алчни лакоми. Дано часпо скоро да се разпадне тая сбирщина от разбойници. По добре без правителство.

Не се притеснявайте за правителството - на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов са им малко парите. Искат още! Като им ги дадем ще си затраят! Спокооооо!

Преди време по улиците на София бродеха едни "протестъри", едни 'ранобудни студенти". Знае ли някой къде се изпокриха тези мишоци?

Много резонен въпрос. Какво става с протестната мрежа? Намират ли случващото се за нормално и защо не протестират? ... Май са останали без спонсори?

Че след управлението на тази "дясна дреп" днес...бсп ще ни се стори като светия грал. Жалко за "ДЕМОкрацията" Добре дошли в цетрализираната нова власт ЕУ със една централизирана банка която се захранва от федералния резерв,който печата зелени хартиики без никакво покритие! Честит ви нов робовладелски строй... Жалко..... "свободата Санчо...се крепи на върха на копието" Дон Кихот.

Оставка на крадливото "Ало,Ваньо!" правителство.

ЩОМ СИ ТОЛКОВА УЧЕН И ЗНАЕШ Я КАЖИ С КАКВО ИМЕ И ПОД КАКВА ДЕКЛАРАЦИЯ СЕ Е ПОДПИСАЛ ВЕЖДИТО ПРЕЗ 1985 ГОД И ТОГАВА КЪДЕ Е БИЛ УМНИКО

А ТРЯБВА ДА СТЕ И ПРОТИВ ВЕЖДИТО, ЗАЩОТО ЗА БЪЛГАРИТЕ ГОВОРИ " ТЕ " , А НЕ "НИЕ" И КОЛКО МНОГО ПЛЮ ДНЕШНИЯ СИ РАБОТОДАТЕЛ Б.Б. ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ В КТБ И ЗА ЛЮБОВТА МЕЖДУ БЕБЧО ПЕЕВСКИ И БОКО БОРИСОВ

Ако не беше възродителният процес, нямаше да я има и тази етническа партия. Щеше да си има турци комунисти, турци земеделци, турци демократи и т.н. Като застава срещу назначението на турчин, Валери Симеонов работи срещу България, работи за етническо напрежение. А къде е "войводата" Каракачанов! Помни ли той думите на Гоце Делчев за турците и Македония! Ха да те чуем сега, патриоте!

Съгласен! Ама ако погледнем по назад - към атентатите през 1984 - ако ги нямаше, нямаше да има и тъпо замисления възродителен процес....

Паричния фонд - Симеонов и Каракачанов, щели да заседават, да решават и т.н., напрежението расте, започва обратното броене. Какви титани, какви отговорни политици, мислещи само и единствено за благото на народа и България. Някой да не си помисли, че след 24 часа може би сметките им ще натежат, или ще им бъде обещано някакво важно място на Солунската митница? Не, няма такова нещо, не можем да допуснем такива неща по отношение на най-великите патриоти. Едно е сигурно - че след 24 часа ще ударят по едно златно дупе на банкянския зеленчук.

Партията на Корман Исмаилов е етническа партия.Тя е близнака антипод на ДПС,както НФСБ е близнак на Атака,както АБВ е..на БСП и.т.н.И когато пишем срещу определена политика не трябва да се ръководим от това кой я води и прилага.Не бива да се ръководим от принципа -,,нашите мерзавци са по добри от чуждите,,.Преди всичко България,после партийните сметки.Да не забравяме какво е казал Ботев в писмото си до Венета,че след отечеството най много обича нея.

ТО ПЪК ЕДНА ПАРТИЯ-ЖЪЛТА

Родните туркофили, съвременните Кирякстефчовци, са изпаднали в бурна радост и активно подкрепят назначаването на един от техните 'аги' за зам.-министър на отбраната. Борисов, да те видим сега дали си българин и патриот, или само се правиш на такъв?! Ако този Исмаилов остане на поста си, значи играеш по свирката на ДПС.

дЪРЖАВА ЛИ СМЕ ИЛИ РАЗГРАДЕН ДВОР , ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ ТУРЦИЯ !!!

Буря в чаша вода! ПФ се пеняват и раздухват случая, защото национализмът е лайтмотивът, с който влязоха в парламента, но и Бойко можеше да помисли дали трябваше да дразни общественото мнение, като назначи тоя турчин НЕПРЕМЕННО в министерството на отбрана - все едно са малко другите постове!

Манталитет на ченге , а не на военен !!!!!!!!!!

За награда на Боку ФЕСА ке му праат безплатен сюнет

Машаллах, Борисоглу ефенди!

Браво на Борисов, и той като мен назначава турци в управлението!

В турски учреждения, дори неправителствени, има ли етнически българи? Къде са българите в Турция? Всички ли са избити от добрия ислям или са заплашени. Партията на кюрдите, непризната от Турция беше унищожена с предаването на Йоджалан от еврейското разузнаване на Израел, на Турция. На семити вяра нямаме.

Шило

Въпрос на приети ценности.

Schilo, ценностните ни системи се различават персонално. България и българите имат своя ценностна система и душевност. Насила друга ценностна оценка, дори и от твоите любимци Еврейския съюз и еврейските САЩ няма да приемем.

Е НАЛИ ПО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗЛИЧАВАМЕ ! С НЕ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ И ТОТАЛИТАРНИ ДЪРЖАВИ ! НАЛИ ИСКАМЕ ДА СМЕ БЯЛА ДЪРЖАВА .! НАЛИ ИСКАМЕ ДА НИ ПРИЗНАВАТ ПО ДЕЛАТА ! ТОВА Е ПРОГРЕСА И БЪДЕЩЕТО , ДРУГОТО Е ИЗОСТАНАЛОСТ !

Фройд, не учи другите кое е прогреса и бъдещето. Това което се предлага е регрес и геноцид над народа български.

Как ще има българи там, след като с масови младотурски кланета (19 села в Одринска Тракия са имали участта на Батак - 1908 и 1912), който българин не е избягал в България жив ни е останал. У нас има турци, защото не сме им отговорили със същото..... Затова още от средата на 70те г на 20 в. се надигна сред тях идеята за автономия. Мъпреки тнези проблеми, не ни е пречело през Първата световна да сме се били рамо до рамо с турците слещу руските нашественици в Добруджа.

Дедо, това показва твоята наркотична зависимост от еврейска пропаганда. Значи, българите са избити, а ние трябва да се извиняваме на Турция за "изселването" предизвикано по нареждане на САЩ. Доколкото си спомням, Първата световна война е предшествана от Балканската война. Там България се бие срещу Турция и има победи. Не зная турска армия да е участвала в Първата световна война. Но по отношение на Балканската война, има една песен, написана в Петербург от Агапкин, Прощаването на славянката. Тя е за руските доброволци, дошли да помагат на българите в борбата им с Турция. С агресора и завоевателя си сгрешил. Еврейската пропаганда не минава дедо.

На къде отива България ? В Турция генерали пият шампанско послучай назначаването на новия зам.министър.В България Бойко назначава оня генерал ,дето не знам как е минал на времето наборна медицинска комисия за съветник,оня Аню заради който на парадите и официалните церемонии махаха гвардейците за да могат камерите да го снимат или снимаха с поглед от горе,оня Аню който наричаше българските войници рейнджъри.А много по достойни български пълководци ги наричаха орли и юнаци. Ей много ги е страх от армията за това така усърдно я рушат.

прав си но са забравили да те поканят .

Слд толкова много полемика по въпроса за зам.министъра се поинтерусувах от устава на тази паартия, е господа с какво не сте съгласни от ПФ с това, че при вас бъка от сътудници в ДС, а там не могат да членуват такива : ето част от устава - (3) Изборните длъжности в НПСД могат да се заемат за не повече от два последователни мандата. (4) На изборни длъжности в НПСД не могат да бъдат предлагани и избирани български граждани с доказано съпричастие към бившите репресивни структури на тоталитарния режим до 1990г. (5) В своята дейност НПСД си сътрудничи с браншови, професионални, тематични и други неправителствени организации и съюзи.

Избирателю, срещна ли в устава на НПСД клауза, че в него не могат да членуват терористи, участвали в терористични актове в България преди 1989 година, някои от които с убийства. А такива в НПСД както и в ДПС има в изобилие.

Незная дали има терористи , но със сигурност ченгетата от ПФ са служили на БКП, да не би да сте забравили за атентата в Света Неделя, каква е разликата ?

Тъй или иначе в Б-я има турско етническо малцинство (все ощ малцинство), между което има много честни, способни, работливи и умни хора, които могат да бъдат полезни при създаване на блага. Истинските крадци, мошенници и далавераджии са в ръководството на ДПС, тхните кметове, областни управители, държавни служители. Тези хора тъпчат етническитр турци, които нe са в техните редици, Интересно е, че ПФ и те искат да действат заедно с ДПС в подтисканите на по-добрата част от етническите турци. Това е ченгеджийка история - Каракачанов и Доган/Месвтан са били служители на 6 управление на ДС и затова сега действат заедно. Какво предпочите ПФ съюз с ДПС. Аз знам чче това го иска Карачанов, но едва ли ПФ. Не се излагайте господа от ПФ. Това направи Атака и загуби. Още ще губи. Сидеров с крадените от БСП и ДПС пари успя да привлече избиратели, но това вече няяма да се случи. Поне вие бъдете истинска национална партия, не миерда.

Мюмюне, защо си се написал 'пенчо'? И като си искал турци да те управляват, защо скачаше срещу кабинета 'Орешарски'? Там ги имаше доста от твоите любими турци.

БATKO

Мюмюне, научи български и тогава пиши в български форуми.

Шило

Цирк! Нищо няма да оттеглят! Бяха наясно, че партията на Корман Исмаилов ще е в управлението като част от РБ. Що се правят на шутове?

Елементарно - за пред простия избирател!

Шило

Абсолютно! Радвам се, че отново чета Вашите постове!

Тоя НЕ Е от ДПС... И НИКОГА не е бил...

Османе, не лъжи! Добре се знае, че е бил и там. Това туркофилите наистина сте много нагли лъжци.

ВАЛЕРИЙЙЙ , ЗНАЕШ ЛИ "ПАТРИОТЕ ", КОЛКО ГЕРОЙ С ТУРСКИ ИМЕНА СА ЗАГИНАЛИ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ? ТИ ЛИ СИ ГОСПОД ЧЕ ДА КАЗВАШ КОЙ Е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ? ПОЗОР СИ ТИ ДА ОТРИЧАШ САМОЖЕРТВАТА НА ХИЛ. БЪЛГАРИ С ИМЕТО ОРХАН , МЕХМЕД , ОСМАН И ДР.

Орхан, Мехмед, Осман са арабски, семитски имена. Кои са турски имена.

Изрод

ОК ТЕ ТАКА ГИ НАРИЧАТ , ЗНАМ ЧЕ СА С АРАБСКИ ПРОИЗХОД , НО ДА ПИТАМ ВАЛЕРИ РУСКО ЛИ Е ?

Драги ми "Фройд", защо се "набутваш", там където не трябва! Защо "дигаш кокалите" на хора, които са живели много отдавна и са загинали вероятно за каквото трябва. Тук става дума за издънки на най-мръсната част от Политбюро на БКП, съответно най-мръсната част от ДС. Какви имена, какви....

Изрод

ОЩЕ ЕДИН СЪВЕТНИК ДА ОПРЕДЕЛЯ КЪДЕ ДА СЕ НАБУТВАМ , КЪДЕ Е ЗАБРАНЕНО И КЪДЕ Е РАЗРЕШЕНО ! ДА ПОЧТИ ВСИЧКИ СА ВЪЗПИТАНИЦИ НА ДС И СИМЕОНОВ И КАРАКАЧАНОВ И ДУГАН И НЕ ТРЯБВА ДА НИ ВОДЯТ ЗА НОСА , КАТО НИ РАЗДЕЛЯТ ПО ЕТНИЧЕСКИ ПРИНЦИП !

С назначаването на този депесарски кадър за зам.-министър на отбраната, както и със вземането на поредния дълг от 4,5 млрд., кабинетът Борисов очевидно директно тръгва по пътя, 'утъпкан' от кабинета Орешарски......

Не е важно дали е турчин или българин! важно е ДА НЕ КРАДЕ! Предлагам за Зам. Министър Данчо - Ментата... Да ви одере кожичката... А сега да ви видя псевдо - националисти сбъркани...

Важно е, дали е българин, Хасане, важно е!

Шило

Абсолютно сте прав! Аз също познавам много турци, работили и работещи честно и почтено! Скромни, без користни цели. Част от тях действително симпатизират на ДПС. Проблемът обаче е, не че те са симпатизанти на тази партия, а елита и. И то не заради някакъв неоосманизъм, или нещо друго, а заради алчността, крадливостта, арогантността.

Османе, ти къде си видял депесарски кадър да не краде? Хайде по-полека с протурската пропаганда, че ще ти падне феса :))

Реформаторите пак са в корена на проблема. Сума си проблеми създават. Еми да го разкарат този зам. министър и да си назначат друг. Те пък все едно не знаеха, че ПФ ще скочи. И ПФ все едно пък не видяха в списъка с предложения въпросния. Да бяха се разбрали преди това. Обаче сега търсят популизъм "Вижте ни, ние си държим на нашето бла-бла-бла".

Поредната нагла провокация. Защото от ДПС-то и издънката им НПСД-то, които са създадени от врагове на България, продължават да се гаврят с нас. Защо от сбирщината Реформаторски блок се правят на кой ми с, р, а, в гащите и позволяват да ни вкарат в обяснения за липса на етническа толерантност? Нали в ДПС-то има достатъчно еничари, които да изпълнят задачата да ни крадат етнически толерантно! Защо от ДПС-то не предложиха крадец-еничар с българско име, а? Защото освен да ни крадат, трябва и да ни унижават. Под заплахата-простотия запазване на етническия мир.

И КАМЪНИ ДА ПАДАТ ОТ НЕБЕТО, БОРИСОВ И ГЕРБ ВИНАГИ ПЕЧЕЛЯТ. От тази ситуация Борисов отново ще извади позитиви, ще видите. Това е така, защото никой не вярва на крадливата ламя Атака-ДПС-БСП.

От ПФ да си натискат парцалите , че при нови избори са АУТ от НС!!!

Важното е,че сега са в НС и поставят съвсем резонен въпрос.

Боже, тези двамата за какви се мислят? Държат се като намазани пехливани в Парламента е се поставят във фокуса на нещата, и то само с 19 депутата......нещастници - да си вървят в СКАТ...

Валери ще се лигунти сега...

И Валери Симеонов-Президент! Яко, а?

ума. Ако мислиш че НС ще те спаси от простаците..лъжеш се.

А защо някой трябва да слуша тоя Сименов, случайно покатерил се нагоре? С каков право напада един доказан професионалист, само затова че е турчин? А може ли тоя същия Симеонов да обясни защо в Бургас го зоват "винкела" и нещо повече? Но Симеонов е почтен човек.

Доган чрез протежето си Местан си прави тестис със Симеонов и Каракачанчето... Тоя Зам. Министър е враг на ДПС, но Доган го подкрепя, за да се види колко пари струват т.нар. националисти... показва ни, че не струват и пет пари...

Мен не ме интересува дали е враг или не е враг на ДПС. Той, преди всичко, е враг на България, защото е с турски произход, и изповядва идеите на нео-османизма.

Пародия

нео-османизъм WTF?

krassikat@

Познавам много турци, по-български граждани и с по-високо IQ от твоето, мизантроп нещастен...

А Хасан и Ибрахим не са ли българи и кого представиха бе Симеонов .Една стотна не си като тях за България

Попе, как установи, че Хасан и Ибрахим са българи. Не, че българите не са предатели, това го доказва историята.

Ей, папаз, ти чу ли ги тия двамата как говорят 'български'? И не смесвай детската Евровизия с националната политика на България. Като искаш турци да те управляват, заминавай в Анадола или си извикай обратно Орешарски.

КОГА ЗАПОЧВАТ МИТИНГИТЕ ПРОТИВ ТОВА НАЗНАЧЕНИЕ? ИСКАМ ДА ГИВОДЯТ ПРФЕСОРА ПО "ОТЧЕ НАШ", МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО, ЛИЦЕТО БЛИЗНАШКИ И ДРУГИТЕ ОТЯВЛЕНИ ПРОТЕСТЪРИ. ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ДОЙДА И АЗ.

Според мен верният ход е да се вземе категорично, принципно решение в стратегически най-важните министерства - МВнР и МО да се приемат на работа само българи и точка! Това да е валидно за всяко управление. Тогава няма да възникват подобни казуси.

Ай сиктир бе... Всеки българин, турчин, циганин, арменец, евреин и прочие, е с еднакви права, стига да си плаща ДАНЪЦИТЕ, от които се формира бюджета, който всички ние харчим...

Виж какво бе, чалма, и ние знаем турските псувни. Хайде хващай пътя и в Анадола, маймуно азиатска. Как беше лафа: Куфар-гара-Истанбул!

Ти нали здраво плюеше турците в управлението предната година? Кога се обърна със з*дника на 180 градуса и стана такъв отявлен туркофил?

Вижда се колко ти е IQ-то, щом използваш толкова "изящни" изрази. Израстнах в семейство на образовани в дипломатическата област родители и знам достатъчно, за да имам мнение по въпроса. Всички граждани трябва да имат еднакви права и задължения, но що се отнася до националната сигурност, там нещата са малко по-специални.

Статията до голяма степен отразява проблемът едностранчиво и то в защита на гражданските права на всеки българин независимо от кой етнос и кое вероизповедание е той и това е правилно. Другата страна обаче е, че тази партия е тясно свързана с Турция и нейните служби от всякакъв род и ако наистина към ресора на този зам. министър спада и служба "Военна информация/или поне има някакво отношение към нея/, това е недопустимо. Нима мислите, че е възможно в Турция да бъде назначен турски арменец за зам. министър на отбраната и то отговарящ за такъв ресор? Груба грешка на Бойко Борисов е, че не го е назначил като зам. министър в друго министерство. Крайно време е да се поучи от миналите си грешки и да не допуска нови като слуша разни лакеи около него.

Господин Адвокат, има значение етноса. Но в случая, сте прав. Турция е най-верният съюзник на САЩ и с най-голяма армия в НАТО. България няма армия. Простите изцепки на служебния министър на отбраната за съвместни действия с Турция по отношение на Русия увиснаха във въздуха! Така пряко ще се изпълняват разпорежданията на турския Генерален щаб. Заместник министърът ще е офицер за свръзка и довеждане до знание заповедите на турските генерали.

Аман от русофили-предатели.

Мюмюне, поради що се срамуваш да пишеш на родния ти турски език. Взимай пример от Орхан, той пише само на турски, нищо, че е зам.министър на отбраната на...България.

Радвам се, че всички велики българи са русофоби и знаят, че враг No.1 на България е Русия. Ограмотете се, ако можете.

Всички истински българи сме малко или много русофили. Това не е заради руските имперски интереси, а заради хилядите братя-славяни, загинали в Руско-турската война 1877-1878 год. Който не вярва, да отиде на връх Столетов. Там българинът, каквото и да се говори, оценява саможертвата на онези хора. Бях през лятото и се зарадвах на групите млади хора и семейства с малки деца. Какво и да се говори официално и конюнктурно, чувствата към Русия се предават от едно поколение към следващото.

Нищо против русите. Против съм императорското поведение на, така наречения "президент", Путин и неговите изяви. Най-потърпевши са руснаците.

"... ние не сме циркаджии", коментира Симеонов. А дали това е така предстои да видим. Но едно е ясно, при тоя невероятен късмет, да влязат в парламента едва ли ще бързат много да го напуснат.

споко, ТитаникО на Герб-няма да потъне, просто В Симеонов ще вземе още някой милион от БУДАлите и пак ще се гушнат "коалиционно"..

Ние българите ще се разберем някак си . Съвети от руски подлоги не искаме.

Орхане, ти ли си бе, "българино"?

кои са руските подлоги, кои са европейските и кои - американските!

И да ги няма русофилите, пак ще се избиете помежду си!

ГЕРБ печели. Най-важното е дпс-бсп да не са на власт.

Така е, нищо че депесарски Орхановци ни управляват, важното е ГЕРБ да пИчели :))

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ Е ПОДЪЛ!ТОЙ КАЗА ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ ,ЧЕ БИЛ "СВЕТЛИЯ ПРИМЕР" НА Сидеров ,ЗАЩОТО МУ БИЛ КУМ. Нали разбирате какви идиоти се намърдват в политиката зад фразата за патриотизъм и "Българи я над всичко".Как за него не са БЪЛГАРИТЕ НАД ВСИЧКО, АМИ НЯКАКВИ ИЗТЪРКАНИ ДУМИ? МОЖЕ БИ ЩЕ ИЗНУДВА ЗА ПАРИ КАКТО КАЗА ,ЧЕ В ПРЕДИШНИЯ ПАРЛАМЕНТ БИЛИ ВЗЕЛИ АТАКА? ЕДНО Е СИГУРНО ,ЧЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА ЩЕ ЗАВИСИ ОТ ОТСТОЯВАНЕТО НА ИЗИСКВАНЕТО ЗА БЪЛГАРИН НА ПОСТА И ДА ПРИНУДЯТ С НЕОТСТЪПЧИВОСТ Ѝ БОРИСОВ ДА ГО СМЕНИ. Симеонов ЛЪЖЕ ,ЧЕ С ТОВА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО.НАПРОТИВ, ТЕ ЩЕ ПОКАЖАТ И ДОКАЖАТ ,ЧЕ СА БЪЛГАРИ И ОТСТОЯВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.