Проф. Илчев сезира прокуратурата заради окупацията

Ректорът на СУ "Св. Климент Охридски", проф. Иван Илчев, е поискал от Академическия съвет разрешение да сезира прокуратурата за започналата в събота окупация.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Илчев сезира прокуратурата заради окупацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На професора червен много му отива таз червена дрешка. Вярно служи ден след ден, пази крепостта - кошер болшевишки.

ДОБРА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИМ СЕ СТЪЖНИ НА ОКУПАТОРИТЕ... Правните норми веднъж, дават добра възможност на все-ки пострадал (от "незаконосъобразното сторниране", на негови лични средства, похарчени за пътни, дневни, квартирни и т.н. разходи непосредствено свързани със задълженията му в Ректората) по време на двата епизода на халтурката - "Окупацията на Ректората, като партийно-политически маймунарник" и втори път гражданите претърпели имуществени/неимуществени щети, да раздвижат бизнеса на сред-ностатистическите адвокати за сметка на окупаторите!

всички професори са комунистически крадци и слуги , за това получават 30 сребърника и командировки в чужбина, жалка история

Ей, много смели и решителни бяха, като излизаха от СУ! Следвало продължение! Какво продължение бе "попикани мушката"? Само като си помислихте какво следва, след заповедта на Ректора и действията на прокуратурата и се посрахте! Защо не отидохте да копаете землянки и да водите битки в Балкана? Защото сте платени изменици на интересите на студентството и единственото, което можете да правите е да си се напиете и напушите в някоя квартира

Нека... Ама нека.. . ТИКВОНИЙ поведе стадото от герберасти и седерасти.....НЕКА

Шибани комуноиди, от далеч си личи еднаквия почерк на няколко червени задници, мислещи се за мозъци! Няколко смотаняци драскате тук.. Дано ви стигнат после стотинките от "Посрано" 20 за валидол, че като вдигнете кръвно, линейката изобщо няма да ви отрази. Не сте нищо повече от ЛОШ МАТРИЯЛ! Аз ще добава- ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОШ МАТРИАЛ!! Нищо, че министъра е като вас- червен задник!

Подкрепям изцяло младите хора! За жалост, те са капка в морето от неграмтни и безмозъчни хора, създадени като зомбита от комунистите, за да ги възхваляват и преизбират, докато умират от глад! МРЕТЕ ОТ ГЛАД, ЗОМБИРАНИ КОМУНОИДНИ, БЕЗМОЗЪЧНИ ТВАРИ!

Какви младо хора бе неграмотник ! Къде по света търпят по-малко от 0.5% от студентите в един ВУЗ да тормозят останлите 99% + преподавателите, + цяла народ. Какви хора са тия дето са още господин Никой , но мецат на разни диалекти пред заключените врати и се изживяват като правораздаватели ? Чудя се още на безсилието и лицемерието на правителството какво чакат, някой друг да им прочете законите ли и чак тогава да предприемат мерки срещу тия келешчета . Само една рота полизаи са нужни за да ги изведат за ушите тия хвалипръцковци от университета и хората да си работят спокойно. За жалост комунягите винаги за били пу"ки , когато зад гъза им няма (с) по-голям "брат" или нацистки остен ! Я, в Англия, Германия, или САЩ някакви се 50-тина келешчета да се опитат да провалят работата на един унивеситет с 15000 студенти - та да видим какво е "демокрация" в действие!! Илчев, а не се прави на лигльо , ами повикай охранителната фирма и им нареди да възстановят реда в СУ , ще видиш , че всичко ще стане тоцхно да 30 мин и всички 'Млади хора които са дошли да учат в СУ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПЯТ !!! И НИЕ- ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ - СЪЩО !

мая,мико гейчо и цялата сволач-вън !!! бсп, атака ,дпс

И тозе бил РЕКТОР?!?! Студенти са ваши господине! Убедете ги. Нали сте ВЕЛИК професор. Свободата винаги иска жертви!

Висшето образование не е задължително. Като не харесват академичното ръководство, да учат другаде. Все пак те са КАНДИДАТСТВАЛИ в СУ, никой не ги е задължил да учат в СУ, а и пари не са дали, нито научен принос. Келешченца сладки :)

Преди гласувах за ДБГ, имаха здрав разум. Сега след като се обединиха в РБ излиза, че мацането на паметници и подкрепата на анархисти са законни средства за докопване на власт, на изборите няма да имат подкрепа на по-умерените хора. Аз вярвам в демокрацията и диалога, а не в извиване на ръце, блокади, саботажи, клоунади.... и т.н. методи. Ще гласувам за друг, вероятно ВМРО.

Да,бе! Щото ВМРО са с много здрав разум... : D

На ОФ-Професор,Дебилчо Илчев му наредиха да сезира тук,там.А къде беше другарю,по време на предишните протести,на Марс,ли?!

Университетът не е ваш дом! Университетът е мой и на ДС! Ако ни пляскате и покланяте ще сте добре, ако сте против нас... има си и други начини.

Като не ви харесва тук - емигрирайте! Пречите! Пречите!! Пречите!!!

кой ще ти плаща пенсията ако всички емигрират??? А кой ще ти плаща социалните помощи ако емигрират??? КОМУНИСТ ЗАСПАЛ!

Времето застудя, правителствата падат.

Илчев сезира прокуратурата: "Моля, другарко, пък те ми окупираха университета." Що за ректор си, щом не можеш да се разбереш със собствените си студенти?! Ако не те слушат, значи нямаш авторитет. А си е лично Ваша отговорност да си изградите авторитет, г-н професор. Но не всеки го може. Затова пък всеки се натиска да е някакъв шеф. А после не може да се справи и реве за помощ. Жалка картинка!

Ами НЕ ИСКАТ да слушат, затова няма как да се комунира с тия 10 лекета. И Господа псалми да им пее, то като не искат да слушат, няма да слушат. Ама пък какъв кеф ще е да им отнемат студентските права /ако изобщо имат такива/ завинаги!

Трябва им мотив,като например "полицейско насилие"за да предизвикат масови безредици.

Цялата червена сволоч е строена на форумната амбразура. Властта се клати, трябва пропаганда и опорни точки. Няма да се спасите :)

Нека вкарат полиция, нека. Нека оградят и СУ с железни огради, нека. Избори ще има рано или късно.

Илчев, повикай "Беркут" или "ОМОН", ще прочистят Университета за минути!

Или ще ги окъпят в олио, ще им запалят автобуса и ще ги пратят по живо по здраво. Както стана в Киев.

Ей, мършо, явно ти се гледа сеир. Но да знаеш, че и твоята черга ще изгори! Нищо, че се дупиш на любимците ти!

Радан Кънев от сутринта по БТВ? Недопустимо било полицейска намеса в СУ.Щели да се съберат РБ за да решат как блока подкрепя окупаторите. Целта на лумпените е ясна да привлекат РБ и ГЕРБ да се намесят в този золум и да създадат размирици. Жалко че човек с юридическо образование като Кънев не желае да помисли за законите в тази държава.

Тоя кретен, радан, да не мислиш , че му е до демокрация. Той само си мисли как да се докопа пак до държавната/парламентарна ясла и да зоби с пълна сила !

Г-н Илчев, Вие поне сте по-умен от тази сган. Защо тогава ? 1. Академичния съвет не изключи тези самозванци от Университета. 2. СЛед като те са изключени, т.е. никой, те напрактика са външни лица, порникнали в чужда собственост. 3. Естествено такива полицията ги хваща и се дават на съд като всички останали мародери. 4. И защо СУ не си наеме една стабилна охрана, която да изхвърля такива още при първата им проява на тъпанарско изкрейзване.

Колега, точки 1 и 2 не могат да бъдат изпълнени, защото те не са студенти на СУ

Позитанци много ранобудни днес - голям надник ще изкарате, добичета! Ама няма да е за дълго.

Да извика полицията, армията и всичко що се сети за да могат младите със собствено мнение бъдат изтребени, изгонени и да живеем спокойно. нали професоре???

Илчев да си подава оставката и да си върви там при комуноидните си другари.....

Окупация на Алма матер Лумпеняци, марш навън! Алма матер не е друм, за изстрелване на горе, някой пикльо по-отворен. Нов Кошлуков,няма вече! Синият батак оттече, във грабеж -приватизация и със знаме-демокрация. Боце няма да се върне, а Офшорко ще повърне, всичко крадено от нас. Веч народа ни е вече в час! Паси,26.10.2013

Тук всичко е цирк.вериги катинари.Няколко човека ще свалят правителство .Някак си всичко е несериозно

Пратиха им на " студентите- окупатори" паричната помощ от западните господари и се самонастаниха отново в СУ. Разбира се този път те милите и онеправданите са готови да приемат помощ и подкрепа не само от бедни пенсионери-реститути , но и от опозиционните Герб и Реформаторския блок.

Крайно време е да се види,че ве още има закони в България. И да се смени охранителната фирма на СУ! Няма да се учудя ако ги охраняват ИПОН, нали все пак основната хранилка на ГЕРБ все още си е Столична община.

Илчев, това не ти е килийно училище на размахваш пръчка над младежите щот не cpичат твоя комуно-диалект ! Целуни ръка на кръстниците на Позитано 20 да ти намерят друга служба, вместо да тормозиш по умните от теб студенти !

Много са умни, няма що. Във всяка нормално държава, щяха да са арестувани и съдени. И разбира се изхвърлени от университета. Толкова са умни, че си рискуват бъдещето. После и за секретарки не могат да ги назначат. Страшно са умни тези престъпници.

А това "нормална държава" ли е?

Абе, Факултето, във всяка нормалнО държава правителство и парламент щяха ОТДАВНА да са си подали оставките и просто нямаше да има окупации. Ама тия явно са решили да работят по принципа на кръвта - с кръв са я взели тая власт, с кръв ще я дадат. Забравят само че докато се върнем на тази територия не сме си проправяли път само с маслиново клонче. Да, студентите рискуват, защото "сигурното" води до сигурно заличаване на народа ни. И Левски, и Ботев, и всички като тях са рискували. И като гледам, че днес пак един де се има за "султан" "управлява" тука, иде време за рискуване. Бог обича смелите.

Нема се плашите, ще пием по една водка. Напред, науката е слънце.....

При падащо доверие в БСП,това самоуправство им идва дюшеш!Ще вдигнем малко червения процент!

Така е, от тази окупация печелят само червените! Жалко, че тия окупантчета не го разбират....

А ако това е целта ?

репортери от Нова да ги пазят през нощта и да дигат джангър ако полицията ги окошари. Тези които показаха по телевизията,бяха всичко друго по изказ но не и студенти.Ако такива са студентите в СУ бог да ни пази.

От онзи ден Алма Матер отново е "окупирана" от шайка безотговорни индивиди, решили, че на гърба на останалите студенти и преподаватели, могат да придобият известност! Искам да попитам в прав текст, първо що за израз"окупация"??? Окупация е, когато войските на чужда държава окупират със сила територията на друга държава, тези 30-на изроди, гордо снимали се пред национаното ни знаме, какви са? И второ, най-важното, ние имаме ли държава, правителство, Прокуратура, полиция, що за безумие и мекушавост да си мълчат? Орешарски, не преговори с тях и изслушване, а прилагане на закона в цялата му строгост, съд по бързата процедура, аз също съм гражданин и искам от теб и правителството ти да осигурите спазването и на моите права! Жалко за теб, но наистина вече ме разочарова, стига вече, цяло лято и есен ги търпим тези боклуци, докога? Като не можете да си изпълнявате функционалните задължения, отивайте си!!!!

България има 52-53 университета, които са твърде много и техния брой трябва да се намали. Тъжно ми е, че това намаление ще започне от СУ поради случващото се там, тъй като аз съм негова възпитаничка...Какво да се прави, съдба....

Другари "прости и грозни", разбрахте ли сега защо ви наричат прости, а и целия народ вече отива в класацията на простите. Защото вашия университет вече се окупира от някакво си еврейче с името Моис еди кой си. От тях беше предложен и Делян Пеевски. А къде ходи бат ви Бойко преди има няма два три месеца. Затова повече не говорете че сте "суверен". Това просто вече е смешно. А между другото защо държавите поддържат разузнавателни централи? Не е за да се бият по гърдите, а за да правят политически и най-вече икономически диверсии другари "прости и грозни".

Е...и и смотаните и зависими медии! Сега гледам Нова как водещите "акуратно" се опитват да изкопчат от ректора на университета думи като полицията ще изведе окупаторите и тем подобни...., с една дума всячески се мъчат да изкарат "протестиращите" - жертва на бъдещо полицейско насилие! Вън на тези самозванци платени от държавното учреждение! Замирисахте мнооого! Колкото повече се пените, толкова повече изписвате вежди на БСП и правителството на Орешарски!

От няколко месеца в публичното пространство върви информацията, че т.н. Нова е собственост на ГРОБ и се нарича БоциТV. Този факт, съчетан с явното участие на ГРОБарите във организацията и финансирането на този вандализъм, показва къде трябва "да пипне" Цацаров.

Пропуснал си и bTV! И в двете телевизии водещите на сутрешните блокове са толкова уплашени, все едно, че зад някой ъгъл на студиото ще изкочи Б.Б. или Цв. Цв. и ще ги нахока. Пусти пари, какво ли не правят....

Да окупират дома си, курника си, кочината си, да правят гладни, лежащи, седящи и каквито си искат стачки, но никой не им дава право и е незаконно да пречат на хилядите други да учат и да работят.

Какво се мотае още ректора на СУ? Да отива при Цацаров , а след това до 1 час баретите с качулките да влизат в Ректората.

Защо баретите?! Аз съм судент в СУ и ми трябват още 5-6 колеги при положение, че полицията не се меси да изринем тези самозванци!!!!!!! Писна ми от такива кретени...само си губя времето там...

Действайте тогава. Не може шепа НЛО да ви пречи.

Разберете хора, за да бъдем граждани и демократи трябва да се спазват законите и правилниците. Нека се върви по законовата процедура. Ако тия ненормалници са терористи, гражданите действат чрез силата на мнозинството, законите и наредбите. Разбирам, че гневът от самоуправството и беззаконието нараства, но не трябва да се играе по свирката на окупаторите. Техните вдъхновители това искат - размирици!

Щом не са платени от "Реформаторите" да се изринат!

Защо ги чакате. Те искали ли са разрешение от някого? Защо наглостта и безотговорността, закононарушението и идиотщината се толерират, а когато човек иска да защити правата си - не може.

Как може някакви безделници да превземат, окупират и тероризират държавна институция и да пречат на хора от цяла България да упражняват правата си.И полиция, прокуратура и съд ги гледат и си мълчат. Някакъв човек от Сливен за две прибрани луканки го вкарали в затвора, а тези превзели институция с имущество за милиони вътре, правят си каквото искат, ръсят тъпитии по телевизиите, защото мозъчния им потенциал е по-малко даже от този на елементарен терорист и всички да се съобразяваме с тях. А още повече от километри личи, че това са платени акции. НАли имаме разузнаване и т.н. служби, кога най-после ще се назове името на този, който от година тероризира страната и гражданите с безмозъчните изтъпления на десетина-двайсет безделника.

СУ трябва да има план за действе в подобни ситуации, ама няма. Hазначени са за охрана няколко пенсионера, на минимална заплата, нали съм ги виждал, те едвам ходят хората, само седят в бутката и нищо не могат да направят ако някой ги нападне.

Видях един задочник - взел си отпуска, подготвил се за изпит, пропътувал страната в този сняг и... го среща катинар с вериги. Не са ли за пребиване тези безмозъчни "окупатори"?? Това е издевателство над колегите им.

Трябваше още тази нощ тази сган да беше изметена от Алма Матер, а не посред бял ден да се правят панаири. Законът предвижда от 1 до 5 години за подобни действия. Ало, полицията, до кога ще чакате?!

Подкрепям протестите срещу правителството, макар че за съжаление то е легитимно. Половин България не пожела да гласува... Сега окупаторите на университета да отидат да окупират МС, президентството, парламента, партийните централи. Защо се правят на герои в Университета??? Може би защото там няма кой да ги пребие, както стана на площада пред НС и си лежат на топло, привличайки интереса на медиите. Това не са студенти, а хора на партии, които ги използват. Може би водещите окупатори се надяват утре да влязат във властта. Млади хора, събудете се!!!

А не, те го правят от добра воля, за "цялото" българско общество!Да, прав си нещо, като дежавю от политическите предавания!!!

Шепа кретеноиди търсят "слава" и се опитват да диктуват нещо, което те сами не знаят какво. Да изразяват "позициите" си, където искат, но НЕ да пречат на другите студенти!!

ами къде са "другите, ученолюбиви" студенти, защо са такива мижитурки и търпят гаврата на тези "окупаторите"...

Много добре направиха студентите преди нова година, че показаха среден пръст на Борисов. Така без да искат му направиха голямо добро, да го разграничат от червените простотии, които вършат.

Не бъркай възпитание с мижитуркане!

Ректорът на СУ след като сезира прокуратурата трябва да си подаде оставката. Той, заместниците му и Академическия съвет са виновниците за случващото се! Ако преди три месеца бяха действали твърдо срещу предишните окупатори сега сесията, изпитите и очните занятия на задочниците нямаше да са заплашени!

Вън червения номенклатурчик от най стария и реномиран университет на България ! Станишев, намери му работа в някое червено село да бърше прах в читалището !

Защо бе, бастун, да не би проф. Илчев да е назначен от Позитано 20?! Или подобни лица, министри, прокурори, съдии, треньори на нац. отбори трябва да се назначават от улицата! Аман от боклуци като теб, които не знаят какво искат! Бегай в Киев!

а ти в Северна Корея!

Е този път колко бой ще изядат протестиращите...:) Направо ми стана кеф и се почувствах европеец, накрая.

Преди малко слушах ректора по телевизията. Не можах да схвана, как така студентите били изгонили охраната на университета? Каква е тази охрана, която може с едно щракване на пръсти да бъде изгонена? Тогава тази охрана , въобще каква роля има в този университет? Сега , когато дефакто университета е без охрана, не могат ли да го завземат истински терористи? Къде е полицията? Въобще другари, стига вече с вашите смешни театри, че ми се повръща от вас. Съвсем за простаци ни вземахте, българския народ.

Ти охрана в училищата виждал ли си на какво прилича? Пенсионер с два инсулта трябва да се справя с тинеджъри на по 17-18, наблъскани със стероди. Същото е и в университетите, но в още по-черни краски. Там "охранителите" са още по-малко отнесено към броя на студентите. Въобще охраната на учебните заведения е една много интересна икономически тема.