”Екзакта”: Седем партии може да влязат в парламента

Ако изборите бяха на 20 септември, за ГЕРБ биха гласували 36.5%, за БСП - 20.2%, за ДПС – 11.9%, за РБ – 7.3%. В парламента биха влезли и АБВ, ББЦ и НФСБ-ВМРО.

Обратно в новината

Коментари - ”Екзакта”: Седем партии може да влязат в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко малко внимание трябва да се обръща на форумците /включително и на мен/ . Това са само десетина драскачи. Напр.за Атака само един драска тук - личи от стила му. Аз едно ще кажа и ще замълча. Колкото и да се напиняте, хората си избират ГЕРБ - не е най- добро, но е по-добро от всички останали.

надценяваш прекалено некадърното и некомпетентно управление на тиквите,доказало категорично своята духовна нишета,нискокачествен авторитарен модел в ушърб на всички,в полза на единици,явно искаш нова мизерия и примитивизъм,простащина и арогантност,загубените 3.6г. от живота ни отново да се повтори!прекалено разточително да се иска и прекалено ниско ниво на реализъм!не мисли за партии,а за живота на всички останали!

ЗАЩО ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ И ЕВРЕЙСКИ МЕКЕРЕТА ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ,РАДИАТА И ВЕСТНИЦИТЕ-ВСИЧКИ ПОРЪЧКОВИ-ПОВТАРЯТ КАТО ПАПАГАЛИ ТЕЗАТА,ЧЕ ПАРТИЯ АТАКА НЯМА ДА МЛЕЗЕ В НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ???? НЕ САМО ЧЕ ЩЕ ВЛЕЗЕ,НО И СКОРО ЩЕ УПРАВЛЯВА НАШАТА ЗАПЛАШЕНО ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ РОДИНА...А ВСИЧКИ ГНУСНИ ПРЕДАТЕЛИ,КРАДЦИ И НАРКОМАФИОТИ ЩЕ ИЗГНИЯТ В ЗАТВОРИТЕ,ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НАРОДНА НАЦИОНАБИЗАЦИЯ НА ЗАГРАБЕНОТО ОТ НЕНАСИТНАТА ЧЕРВЕНА БУРЖОАЗИЯ НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО,ЩЕ ИМА РАБОТА ЗА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ,НАРОДНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ПАТРИОТИЧНО ВЪЗПИТАНИЕ И ОБРАЗОВАНИ,ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ НАБОРНАТА БЪЛГАРСКА НАРОДНА АРМИЯ,БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО,ИЗГОНВАНЕ НА ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ ОТ БЪЛГАРИЯ,СЪЮЗ С ВЕЛИКА ПРОВОСЛАВНА РУСИЯ-ВОЕНЕН,ИКОНОМИЧЕСКИ,ДУХОВЕН ...НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ,БОГ С НАМИ!!!!АМИН!!!

Твърдо за Атака! Време е да заживеем в Държава, която не е колония и с която отново да се гордеем !

Как искате да изглежда България през следващите четири години?ВКакви са вашите надежди и очаквания ?Какви реформи искате да се направят за да се развиваме по добре, как да постигнем икономически ръст,какво да изискваме ежедневно от политиците,които ще изберем да ни служат,защото проблема е сериозен -на кого ще служат,на нас или на себе си,и пак ли ще го допуснем!

Ами нищо ново,старата песен!Сложили по едно изречение за камуфлаж,а къде им са програмите,къде им са дискусиите с гражданите,но по същество,не с прехвърляне на топката,нищо!Правят си снимки,някои стигнаха до общинските детски градини,изобщо глупости на търкалета,мизерия и падение,а овцете гледат и блеят,без да знаят какво ги чака!

Агентите които изкара комисията изобщо не се смущават и си стоят по партиите и ги оглавяват!Доказаните сътрудници,бивши милиционери,щатни на ДС,бивша партийна номенклатура,изобщо сбирщина и не мърда,а къде им е морала и какъв морал се очаква!

Ще гласувам за АТАКА аз искам да влязат в Парламента пък ако ще и с 10 депутата. Сигурен съм, че това стане ли на много хора ще им се объркат плановете и АТАКА ще са единствените които ще представляват националистите в България.

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

Независимо от "проучването" и "статистиката" - Атака ще влязат в Парламента на България с достатъчно депутати.

и ще се подмасят

ivo10

Народа не иска клоуни и посмешища в парламента. Да имаш толкова проценти народна подкрепа и да я проиграеш, това само Болен го може.

Като не иска клоуни,защо се напъвате за тиквата

ГЕРБ и РБ да сьставят силно дясно правителство!!! Това е единствената алтернатива на коалицията Червен Полумесец!!!!!

Ама защо така срамежливо пропускаш "стратегическите" партньори от ДПС?

Какво значи силно дясно и каква е политиката на десните? Казали че са десни,ей така за разграничаване,простотия до шия!Ти как си представяш мутра да се обедини с РБ,означава РБ да изчезни в тоталитарно авторитарен модел,къде си чул друго мнение да се зачита,освен на "царя",абсолютно ненужен и да гледаме тиквата как съсипва държавата и се вре в телевизора!

Да избираш в сегашните избори е като във вица за един тъп курсант, обаче човек на някого, който обезателно трябва да бъде пуснат на изпита и накрая изпитващият е видял в чудо та го карал да познае кой пръст на ръката му кой е. Оня и това не познал и изпитващият казал " Внимание! Ето разбъркваме пръстите, опитайте да познаете отново..." Да припомням ли че пръстите всичките започват от една длан и това е отпреди 25 години?

...Е В БАТАКА...

Атака ще победи,ако са честни изборите

...К.Я. ЩЕ ПОБЕДИ.... ...ще се даде само на гаджето и русата в ...тройка...,ама не "руска",а ..."скандинавска"....

Преди седмица 5 партии, после 3, сега 7... Целия панаир се превърна виграта ' В нашта градинка раски-порасли... еди-колко си тиквички" с елементи на "Не се сърди човече"

То едното е тиква! Другите са кратуни!!!

Асланов изнесе убийствен доклад как за последен път работещите са гласували за нас през 1997 г., а на последните избори сред пенсионерите, за които направихме всичко, сме трета политическа сила

Основните гласоподаватели на БСП са или слабоумни, или цигани или престъпници (при някои екземпляри се съчетават трите вида).

имаш предвид тиквите,допусна малка грешка ! тези които харесват една недодялана мутра,пребоядисан комунист,,алчен за власт ,неподбиращ средства и методи,унижаващ всички които се изпречат,сеещ злоба,омраза и разграничение,е то трябва да си много "интелигентен" или умен,че да допуснеш това чудовище!

Не ми побира акъла, как след излагацията с Бисеров и Пеевски, някой мислещ човек може да гласува за ДПС.

Парламента приема закон за лустрация на БКП членове, влизащ незабавно в сила, поради липса на кворум събранието се разпуска и се провеждат първите демократични избори.

КОЙ ЗАД КОГО Е ? 1.Зад БСП- изкукалите попикани фатмаци и бузлуджански бабугери на Столетница,ДС,КГБ! 2.Зад ДПС- неграмотните айшета и мюмюни от столипиново и токайто! 3.Зад Атака -полуграмотните наркоманчета айтсайдери,сбирщина на расате и всякакви други вряскала от психиатриите,диретно платени путински агенти на заплата ! Зад Цензурата-криминалната олигархия,анаболни ММА титушки,политически трупове,25 годишни свръхамбициозни без покритие евроразпоретини! Зад РБ- свръхЕнтелектуалните 3 файтона папйонки по Раковска-стари моми библеотекарки , алкохолизирани градски поетчета и дървени философи от сектата на 7 ден ! ЗАД ГЕНЕРАЛА-Средната работеща класа в зряла възраст,отглеждаща деца и хрантутеща горната паплач ,Профсъюзите,Студентството,Емиграцията,Войската ,Офицерския корпус,Полицията ,Светата Църква,ЕУ,Нато ,Държавния департамент и Цивилизования запад!!!!

Сам си го е казал!!! АЗ СЪМ ПРОСТ, И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ!!! ЗНАЧИ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ!!!" НАПРЕД КЪМ НОВИТЕ КЪРДЖАЛИЙСКИ ВРЕМЕНА!!! Тези от ходенето му в Кързжали - да маже "приватизираното" от ЦВЕТЕЛИНКА И БАНКАТА И В ОЦК ГИ ПОМНИМ!!!

Щом ще по познаваме по делата, ще кажа, че Вие сте злонамерен клеветник по отношение на АТАКА . Вижте програмата на партия АТАКА, законопроектите, влезте в сайта на телевизия АЛФА, прочетете вестник АТАКА. Проследете националната й благотворителна кампания, ПРАВОСЛАВНА СОЛИДАРНОСТ - все дела, дела на ПОЛЗУ РОДУ. Ето защо на глобалистите им се иска тази партия да не влезе в парламента. А пък ние ще ПРОТИВОСТОИМ, нали, народе?

Очевидно си заслепен, върл фен на ГЕРБ или си се възползвал добре по време на тяхното управление, затова мечтаеш отново да се върнат. Ако обективно съдим по делата, няма за какво да бъдат хвалени. Не направиха нищо повече от други управлявали, но по самохвалство надминаха всички. Участията им в дебати показват колко са слаби - клишета и нищо конкретно. Добре, че лидерът им напоследък се покри, че се излагаше с всяко отваряне на устата. Това е истината, колкото и да не ти харесва!

Значи ,тия които са зад Б.Борисов - тиквата са по прости и от самия него щом ще гласуват за герб-милиционерската партия.А какво от това и какво ме грее ,че нато и държавния департамент били зад герб.То се знае че Б.Б. е една американска подлога и прави всичко,което от там му наредят в ущърб на българите

Зад герБ стоят мутантите, мутри, милиционери, доносници и дебили, които не подлежат на образование, не са работили нищо в живота си. Могат само да служат, но не и да работят. Тъпи, подли, завистливи и злонамерени.

Путев, 2 милиона ли са мутри,отрепко? Или вие сте дебилите с нещастните 2-3% за долен и капута,отпадъка на БГ !

аз и моето семейство ще гласуваме само след слагане под забрана със закон партии като БСП ДПС И ЕВРОРОМА ТОВА СА ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА

би било редно социологическите агенции които имат грешка в прогнозите си с повече от два процента да бъдат закривани

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

...ПЛАТЕН КЕЛЕШ.... ...КОГАТО СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА АТАКА,НЕ ЗНАМ КЪДЕ СИ БИЛ.... ...БЪЛГАРИН,РОДОЛЮБЕЦ СЪМ НЕСРАВНИМО ПО-ГОЛЯМ ОТ ТЕЗИ КОИТО ДНЕС СА СИ ПРИСВОИЛИ И ИЗНАСИЛВАТ ЧИСТИТЕ ВЪЖДЕЛЕНИЯ НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН...(без малко да напиша...атака+нфсб+вмро всичко х много,но се сетих ,че 0+0+0=0хмного=нищо)... ...Мисля,че съм достатъчно интелигентен,отговорен за да не подкрепя нито този долен плъх волен,нито византийчето от Бургас...ЗАЩОТО СЕ ПОДИГРАХТЕ С НАС БЪЛГАРИТЕ... ....ХЕМ ЩЕ ГО ДУХАТЕ ,ХЕМ ЩЕ ВИ ТЪРСИМ ЕДИН ДЕН СМЕТКА ЗА ТОВА ...ИЗВРАЩЕНИЕ... БОКЛУЦИ ДОЛНИ....

Ти си малоумно копеле.Да живей АТАКА

Щом ще по познаваме по делата, ще кажа, че Вие сте злонамерен клеветник по отношение на АТАКА . Вижте програмата на партия АТАКА, законопроектите, влезте в сайта на телевизия АЛФА, прочетете вестник АТАКА. Проследете националната й благотворителна кампания, ПРАВОСЛАВНА СОЛИДАРНОСТ - все дела, дела на ПОЛЗУ РОДУ. Ето защо на глобалистите им се иска тази партия да не влезе в парламента. А пък ние ще ПРОТИВОСТОИМ, нали, народе?

типично за атака фен-пълно с правописни грешки. И то не от бързане!

10. България да стане част от руската федерация, а Сидеров - губернатор.

Шизофрения някаква! Кой нормален човек ще гласува за ГЕРб, при условие, че ГЕРБ обещава да увеличи цената на ел.енергията и още купища цени и да гласува за началника на Симеон Дянков? Ако това стане - просто си заслужаваме всичко което ни се случва...

България се нуждае преди всичко от стабилност, за да можем да върнем доверието на Европа към страната ни. Това е пътят да възстановим усвояването на средства от европейските фондове и да увеличим чуждестранните инвестиции, което ще доведе до икономически растеж и увеличаване на доходите и заетостта, написа Борисов в социалната мрежа Facebook. Удовлетворен съм, че видях добро сътрудничество между различните вероизповедания и етноси в този район на България. Това е ценност, която България задължително трябва да запази

на БОЦКОТО прозрението от 1.03.2014??? Онуй, че инфарструктурата се харесва на хората, ама не съвсев!!! Трябвало... НО НИЕ ПОМНИМ и още едно продължение на тезата, дето си я тропосал. "икономически растеж, увеличаване на доходите, ТОНВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪВ ВСЯКО ГОВОРЕНЕ от сега нататък!!!" ВАЖНОТО СИ Е ГОВОРЕНЕТО за икономически растеж и повишаване на доходите. Иначе видяхме: ОТ ОСЕМТЕ МИЛИАРДА ЕВРО В РЕЗЕРВА, за които ББ се ХВАЛИ на КОНГРЕСА НА ЕНП В БОН през 2009-та, останаха 6 МИЛИАРДА ЛЕВА към 1.03.2014... А сега - Орехов също 6 МИЛИАРЗДА ЛЕВА сал му е оставил... Въй, ВЪй, ВЪЙ!!! Кво ша праийм???

...."СТАБИЛНОСТ" СЕ ГРАДИ ВЪРХУ ЗДРАВИ ...ОСНОВИ... ...НЕ ВЪРХУ КУХИ, РАЗМАЗАНИ ОТ КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ,ИЗСМУКАНИ И "ПРИВАТИЗИРАНИ" ПО МАФИОТСКИ НАЧИН ИКОНОМИЧЕСКИ И СТОПАНСКИ СТРУКТУРИ... ...ПРЕДИ ДА СЕ ЗАКРЕПИШ "СТАБИЛНО",ТРЯБВА ДА СТЪПИШ НА ...ЗДРАВО... ....ЯСНО ЛИ ТИ Е ГЕНЕРАЛЕ.... о.з.к-н танкист

Велико прозрение! А през изгубеното по вина на ГЕРБ време от година и половина, когато непрекъснато саботираха работата на Парламента, за да не може да се свърши иминимум работа, не беше ли нужна стабилност? Или целта беше "колкото по-зле - толкова по-добре" /за тях, разбира се/? Нахалството на някои хора вече ми идва в повече!

Хайде , всички герберски социослуги са се включили в надуване прогнозата за ГЕРБ!Не Ви ли се струва , господа герболъжци , че да обещаваш да вдигаш тока с 50% , да теглиш заеми за милиарди , да спасяваш частна банка с парите на хората а за държавното НЕК да нямаш пари, а да изтърсваш сиромашките джобове, е не Ви ли се струва , че ГЕРБ и Борисов ще получат здрав шут отзад?Само гледай на 5 октомври !Може , но само ако тия надути прогнози не са подготовка за ФАЛШИВИКАЦИИТЕ!!!

досега казаха само една истина: ТЕЗ ОКОЛО КОНЕВРЪЗА, никога в досегашните избори в България не са влизали в ПАРЛАМЕНТО!!!От 98 та досега.. И венаги си премълчават за ГРЕШКАТА В ИЗСЛЕДВАНИЯТА СИ! Щото тя освен с ПЛЮС е и С МИНУС за процентите дето ни пробутват за ШАРЕН парламент...И си остават - три сигурни!!! А в последните няколко избора последователите на ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА и СИЕ ЧАМОВИ ДЪСКИ, МАТРЯЛА НЕЩО ХИЧ НЕ ГИ ТАЧИ...

в българия битката е между партията на глупаците, начело с излючително алчния им лидер и компания бойко - тъпото и всички останали. и това не е най страшното, най страшното е какво да правим с тези 50% овце дето не гласуват и с наведени глави се оставят на касапи облечени като пастири да ги водят на заколение.

Един по-надолу е написъл: "Една партия!!!Един народ!!!Само за дни народът разбра че само ГЕРБ може да ни поведе към светли европейски бъднини!!Слава!!!" Абе кретен, така ли се бориш с КОМУНИЗМА?! Ами ти си най-големият КОМУНЯГА бре...Такива лозунги имаше по път и над път преди 10 Ноември по бай Тошово време.......

"Мнозинството налага правилата", прочетох в едно мнение към тази статия. От колко години насам НЕ ГЛАСУВАЛИТЕ хора и НЕВАЛИДНИТЕ бюлетини са с най-голям процент, спрямо всяка една партия или коалиция, влезли в управлението? Защо не се обръща внимание на това мнозинство? Не, тези хора не са с гладки мозъци без чувство за отговорност и мнение за избор. Напротив! Писнало им е от лъжи, кражби и интриги на управляващи и политици. Кой!? Кой ще обърне внимание на този процент и ще се запита "защо"?

как ще се обърне внимание на хора, които не гласуват? Всеки е длъжен да гласува или после да не се оплаква. Демокрацията затова е хубаво нещо, че мнозинството решава, кой да е на власт, как да е управлението и изобщо бъдещето. Когато не си гласувал, няма как да гадаем, какви са ти ценностите. Невалидните бюлетини са от хора, които не могат да четат и по-добре, че ги смятат за такива.

Cтoлюбoвъ

Глупости! Предлагат ти избор, на който си гласувал доверие и след това, меко казано си се разочаровал. На следващите избори правят чистка на ниско равнище, но отгоре се запазват или вадят други със същите похвати. Разбъркват ги малко, боядисват ги хубаво, плащат хубаво за реклама и ти казват "избирай". А ти знаеш, че са си същите, но в нови кожи. Е? За каква демокрация ми говори, за какъв избор? Отговори ми поне защо е толкова голям процентът не гласували?

Както се вижда процентите на ГЕРБ нарастват с всеки ден! Може и народа да им даде мнозинство както е тръгнало! Аз ще им дам и този път моя глас!

Браво,иска се смелост да кажеш на всички -АЗ СЪМ МНОГО ТЪП

Мнозинството налага правилата. Това мнозинство хора създава правилата при които умните, почтените и тези, които спазват правилата да не могат да виреят и да бягат от страната. Това няма как да се промени с избори, а само с промяна на мнозинството.

И как ще стане това!?

С първите 7г. На мнозинството им липсват, а на повечето им липсват едни 45г.:) Ако се върнем още по - назад ще открием и едни 500г, които също липсват.

Борили сте се ама не сте се преборили с БКП сега БСП! И Желю каза че са допуснали голяма грешка че още в началото не са ги забранили!

Най - обичаните от народа хора са: бай Тошо, батето Славков, бате Бойко, бат Сали и още някой бай....:)

тури една рАкия, вземи две кебапчета от предизборната секция и седи да пиеме!

и пущи Лепа Брена!

БРАВО! По голяма тъпотия не може да се измисли!

Тъпотията ражда и тази любов, но е истина.

Всичко беше пред очите ви през цялото време,а вие не се усетихте.Волен беше първо говорител на Мултигруп.А Мултигруп беше една групировка създадена от службите и с ръководители в Москва.От там Волен е впечатлил руските служби като предан и речевит.Те са му дали захранка в СКАТ и кардбланш да говори против ДПС+ тук таме някои разузнавателни данни.Волен именно за това влезе в коалиция с ДПС,защото господарите от Москва му заповядаха.Трябваше им мнозинство,което да прокара енергийните проекти на Русия.Това е цялата история.

И в добавка, по възможност да изкарат България от ЕС и НАТО. Номинацията на Пеевски за ДАНС беше опит да се постави началото на този процес. После се уплашиха от хората и разбраха, че няма да мине. Резултатът е, че Сидеров е тотално компрометиран и е бита карта. Заместникът му дудука е жалка гледка.

дудука и болечно са прекрасни. Трябва да има такива бацили, за да може имунната система на обществото да е винаги на щрек!

Руснаците не са глупави.Те знаят че нишата на крайния национализъм си съществува и с Волен и без него.Те първи съзряха вакуумът,който можеше да бъде запълнен само от "неонацистка партия" и избраха Волен Сидеров за лице.Веднъж овладяли тази ниша няма да я изпуснат.И ВМРО на Каракачанов и НФСБ на СКАТ са същите.Не случайно се коалираха-Москва търси заместници.

....КЪСОГЛЕД... ...ПОГЛЕДНИ ПО-ДАЛЕЧ В МИНАЛОТО НА ТОЗИ ПЛЪХ,ЗА ДА ВИДИШ КЪДЕ Е БИЛ,КОЙ Е В НАЧАЛОТО НА ..."ДЕМОКРАЦИЯ"-та, и МНОГО ПРЕДИ НЕЯ.... .....Б О К Л У К Д О Л Е Н Е В О Л Е Н .... НЯМА ЖЕНА,ДЕЦА,ЖИЛИЩЕ И КОЛА (според негови думи) няма дори и книжка (както и пишка),а иска ДА УПРАВЛЯВА ....ДЪРЖАВА.... ...ОТКАЧАЛКАТА ...ВУЧКОВ ПОНЕ ИМА НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА И ....ДИЯНА....ОСВЕН ДЕСЕТКИТЕ "ТРУДОВЕ"(жалко за изсечените гори..."Зелените" трябва да го вземат на мушка) и няколкото ...."ДОКТОРСКИ"(?!?!?)...ТИТЛИ... ....ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ...В СТРАНАТА НА ...МАЙМУНИТЕ....или... ....В ДЪРЖАВАТА НА ...ЛУДИТЕ....

Защо са ни толкова много партии в парламента!!!!!! Седем партии!!!!

и как без боленчо? На кого ни оставя? лелеле ще се поболея от кеф, остава и к*пута да е извън парламента и ...

Малко са, трябват ни поне 12 бройко за да бъдем представени както трябва.

За по голямо шоу ето за това!

Повторението е майка на знанието!Направете го! Бас ловя,че не по късно от 20-23 декември тази година, ще се разхождате по пл. Независимост и ще пеете песни за българската Коледа.

Гласувайте за най-разпищолената партия с бюлетина 1-Движение 21.

1

стига, дайте поне процент на боленчо! Моля ва, от сАрце ва моля! нека пратим смс с текст "obicham ruskite komunisti pove4e ot balgariq" Моля ва!

а, пица, кепабче..нещо? и закупони сша навийми, саму да нее асфалт!

мнозинство,какво правим тогава?

врачка или ни изпитваш! ГЕРБ си решават тогава!

не съм съгласна,затова питам.

Ясно е че Червените Боклуци ще бъдат размазани на поредните избори!!! Този път обаче ги чака РАЗГРОМ......Всички социологически агенции ( повечето червени ) дават двойна преднина на ГЕРБ спрямо БСП........:-) А съсела избра правилния момент да избяга в Европейския Парламент-те мишките първи напускат потъващия кораб!!!! :-) :-) :-)

По добър министър председател от Бареков не вижам Достоен син на майка България

А вицепремиер Каракачанов

Пази Боже!

Човекът се бъзика, не му слагайте минуси-

Не съм свикнал да гласувам за губещи партии, а за тези който винаги печелят!

Чакам с нетърпение "любимата ми соц. агенция" МБМД, на незабравимата участничка във VІР брадър- еврейката Мисирка Ялова! Като видя нейните проучвания за Бочко винаги ги деля на 3, а за останалите партии умножавам по 2! Оказва се че винаги познава!

Руските партий -БСП .ДПС.АТАКА. АБВ.ВМРО.ББЦ нямат шанс

Чудомире, от твоите уста(в случая пръсти) в ръцете на избирателите! Нека бъде твоята воля, нека!

и къде пропусна ГЕРБ- партия на хард комунисти с лидер награждаван лично от Путин? Докато ви има такива да ви води за носа бат Бойко винаги ще е лош матряла.

Тези партии, които си изредил, са все свидни дечица на БКП/ДС. А най-едрото детенце е Герб. И отличителната черта на трите най-големи партии е осезателното присъствие на комунисти. Така че, за която и да гласуваш, гласуваш за БКП - а ако гласуваш за Герб, получаваш като бонус и ДПС. Така че, опичайте си акъла!

Обещавате,обещавате-абе мутри вземете и свършете нещо.Цяло лято наводнения,Вие колко пари дадохте бе.Вече ви знаем какви сте,така че ако бяхте умни парите за реклами за изборите да ги бяхте дали на хората.ЕГОИСТИЧНИ МУТРИ.

извинявайте, драги съфорумци... ама къде е боленчо? защо така го отритнахме? Акъл ли ни идва или това пак е някаква лъжа на социолозите?

зает е! точно дооблизва нужника в окръжният клуб на депесето..

Тренира упорито, за да достигне съвършенство в копирането мимиките на Владимир Владимирович Путин. Засега го докарва сравнително добре с бърченето на веждите и присвиването на устата, но още не е на 100%.

събуй се и излез! Президентска република!

и пак бкп-то има много проценти ...

успокой се сергей, идете на шопинг с италианското семейство. наблизо има от любимите ти магазини за деликатеси

1 герб 2 реформатори 3 дпс 4 бсп

повтарям: А Аз НЯМА да гласувам! Няма да узаконявам властта на БКП във всичките и форми (БСП, ГЕРБ, ДПС, РБ и др...)! НЕ МИ повтаряйте мантрата ГЛАСУВАЙ, ГЛАСУВАЙ! Какво ще се промени? всички 7 хипотетични партии НЕ ГИ ИСКАМ!!! В никаква комбинация ! Да гласувам ли? НЕ, МЕРСИ ! да узаконявам с гласа си това??!?! НЕ, МЕРСИ съзнавам че няма да се получи, останалите в БГ глупаци не могат и да го осъзнаят, но при 4-5 % активност, никой в света няма да приеме резултатите за валидни.

За вас знаем господин Идиот! Правилно ще направите вие и останалите като теб!!!

....ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТЕСТНО,КАТО ...УНИЩОЖА БЮЛЕТИНАТА.... ...ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ТРЕЗВО МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ ДА НАПРАВЯТ ТАКА...ДА ВИДИМ РЕЗУЛТАТА,ПОНЕ КУПЕНИТЕ ЦИГАНСКИ,ТУРСКИ ГЛАСОВЕ И ...ЗАБЛУДЕНИТЕ МАЛОУМНИЦИ (ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ),ЩЕ РАЗБЕРЕМ ПОНЕ КОЙ,КОЙ КУПУВА (според "спечелилите)....А СЛЕД ТОВА ЩЕ СИ РЕШИМ ИЗБОРА НА ....ПАВЕТАТА С ....ПАВЕТА....

Много грешиш, колега - повече от 25% активност гарантират само циганите, турците и секциите в чужбина. Това, което можеш лично да направиш, е с гласа си да намалиш влиянието на купения и етническия вот, както и на тези отвъд границата, на които изобщо не им пука кой ще ни управлява, и затова ще ни натресат някое недоразумение, та ние да си скубем косите!