Календерска: Вълкът ГЕРБ ще изяде прасенцата НФСБ и ВМРО

ББЦ ще бъде единствената партия, която ще има възможност да се противопостави на статуквото, заяви Мария Календерска от "България без цензура".

Обратно в новината

Коментари - Календерска: Вълкът ГЕРБ ще изяде прасенцата НФСБ и ВМРО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дудукът да започва предизборната си агитация с "Монолог на вагината"

По делата ще ги познаете... Данъка е ясен и е 10% от дохода и лесно се установява сумата 5милн За това че: - Слугуване с Акции по телевизия 7дни с лъжи срещу ГЕРБ Б.Б., Президента, Собственици на вестници и ги заграби Пеевски за да е господар на пазара и с партия без Цензура и Черешката Костин- бродски бюлетини и слух за дър- жавен преврат и на другия ден Барека е милионер с партия, а Мая е зам. Председател на НС +къща??

Възможно ли е на 30 години с морални и психични проблеми в живота да се перчи с тъпизми детски, като вълк и три прасета и свежа кръв спомен за кръв от нараняване на майка и от любов- ник.топизманик лежал в затвора и нейни изнасилвания и липса на образование и трудов стаж ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО готвено от Доган С Бареков в акция Пеевски 2 НЕ това са Кухи Кукли за Пари продават себе си, род и родина..

баба Тодорка: Прасенцата от кочината на Войводата ще бъдат стопени за масс, а тези от тиви СКОТ са за кучкарника!

войводите са к--ви само те сисменят партньорите като чорапи преди с сдс,с герб с барека -може утре и с дПС ДА СЕ СЪЮЗЯТ

Политиците лъжат, каквото им кажат за пари. Журналистите лъжат, каквото им кажат за пари. Политиците-журналисти лъжат на квадрат за пари на квадрат.

Не виждам защо й давате трибуна на тази семпла женичка....какво е нейното значение за БГ? Моля не ни занимавайте с маргиналии......

Ако така ще пречупваме статуквото, тогава по-добре никога.

защо се гневите? една ква повече... ГЕРБ е номер 1

Аман от политически шарлатани! Сидеров поне вкара в листите жена си, а Бареков направо любовницата си, която медиите представят като едва ли не нямаща нищо общо с него. Тя пък му се отблагодарява с политическо шарлатанство.

МИЛА РОДНА КАРТИНКА 1. Заклет, доказан и осъждан клеветник (Бареков осъден за клевета от кмета на Хасково и първият политик, излъгал, че е свалил данъчната си тайна) 2. вкарва в политиката жена си, която няма никакъв политически или управленски опит която започва да ни дава ум и да ни учи на морал? Простащината в българската политика няма край!

Жал ми е за наод, сред който има и един привърженик на такове недоразумение като Бареков. Дори и един е много. А тази кукундела би трябвало да й се смеят по улиците, а не да я показват по телевизията. До кога ще лансираме в България простотията през ефир, бе хора?! Ама то голяма посредственост! Дайте да имаме някаква мярка и да спрем да даваме ефир на прости хора, освен ако имат нужда от помощ от обществото ни. При тази е обратно - прост човек, който иска да помага срещу власт. Ами видяхме вече 70 години какво прави прост човек в политиката. Стига вече! Пожалете нацията и децата на нацията ни. Тези телевизии да вземат да направят един тест за интелигентност на персонала и да се види истината. Време е да се почен почистването от някъде, потънали сме в простотия!

Тази има вид на заблудена овца

Тя Е заблудена овца.

Пази боже сляпо да прогледне ; Нещастна пача като другата откачалка кречеталото капут Бареков.Наи лошото е че има ненормални които гласуват за тази паплач.Като чета по форумите не виждам един които да ги подкрепи но парите са си пари.Които плаща наи много тои води хорото.

Дали ???

Те тая, често отделяща газове креатура, що не се занимава с духателни упражнения върху меки предмети!

Че тя досега кво е правила толко години?! Курветините така се развиват - независимо дали са мъжки като Бифтеков или женски, като тая пача.

Как какво е направила,преспала с барека,малко ли е? Напълно достатъчно за да е депутатка!

Бойко уволни собствената си дъщеря,спечелила законен конкурс,за да не го обвини обществото в шуробаджанащина,Дудука назначи собствената си наложница за депутат ,за да разбере обществото за ,,чистите,, му ръце.

Верно е Прасенцето Пеевски бе изручано, ред е на тия боклуци

Календерска: Вълкът ГЕРБ ще изяде прасенцата НФС и ВМРО. Господ да и прости, тази не знае какви ги говори.

Маро бегай Маро -ке ти скинат дупаро-после нема паре..

БАРЕКОВ И ЦЕЛИЯТ МУ РОД СА ЖАЛКИ ПРОДАЖНИ ДУШИЦИ! НЯКОЙ МУ ДАВА ПАРИ НА ТОВА МОМЧЕ СРЕЩУ КОНКРЕТНИ ЗУЛУМИ, КОИТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ. ПРОВОРЕТЕ - РОДНИНИТЕ МУ ОЩЕ ОТ СДС ВРЕМЕТО. САМО СЛАБОУМЕН МОЖЕ ДА СЕ ВЪРЖЕ НА ТОЗИ ШМЕКЕР

jurnaliata ako moje taka da se narekat draskatchite v bg, pichat kakvi li ne senzatzionni prostotii samo i samo da stanat populiarni i da im se kupuvat vestnitzite-partzali. Ako imat mamlko ot malko samouvajenie ne biha interviuirali i publikuvali prednata kurva v politikata. Tazi naporista selska kurva ne samo razvalia chujdi semeistva i niama strah ni ot Gospod nito ot vazmezdie ami ima naglostta da da dava akal na polititzite? aloo koi selski universitet si zavarchila-to v BG veche ima universiteti vav vsiako selo i mahala i vsitchki zavarchili se vzimat mnogo na seriozno. Gospod bavi no ne zabravia i chte se vrachta i na neia i na deteto i i na duduka sachto. Imam vapros : kpoi banka chte gi finansira sega za izbopite?

Бюреков и без това едва го дишах -ТЕ ТАЯ КУРВА МАЙКАТА ЩЕ МЕ ЕБЕ-настой обществеността срещу него.

Нашите телевизионери изглежда вече няма с какво да ни занимават,,че започнаха да канят една след друга тази мърла.Ако това ще са ни новите политици,мерси.

плаща си..

и кой трябва да се интересува от глупостите на поредната надъхана селянка !?

Волен си хвана младата Гаджева за гадже и я направи политичка, Дудука да не изостане и той си хвана младо гадже и той я вкара до себе си в партията. И двете - и Гаджева и Календарска са еднакво прости и некомпетентни в политиката, но пък за сметка на това много ги бива в циганското плюене на махаленско ниво по опонентите :)))

Представям си ако Бойко Борисов беше вкарал гаджето си начело на листите на ГЕРБ какъв Дудушки писък щеше да се чуе из България. То щяха да са обвинения в шуробаджаначество, семейна партия, обща завера, камора и какво ли не. Но когато Дудука го прави е само за доброто на България :)))

А ти знаеш ли кое е гаджето на Боко.

Как кое, цветан цветанов.

Тази пък откъде се пръкна любовница на барекото -долни мошеници

А, най-големият майтап (1% вероятност) момата да си е повярвала, че ще прави революции, че ще се противопоставя на статуквото, че ще подобрява положението на народа...

В българската "политика" работите стават по два начина: сос пари и сос дупе. Бареков вече има всичко необходимо за успеха.

Тази твърдо вярва в партийната сила!? Изфърга са нещо? Само народът може да хапне "прасенцата"!!? На нас зевзекчилъци не ни минават.

Показна простотия и ламтеж за някаква власт на всяка цена,без грам разсъдък,но с типично червено нахалство,демонстрира барековата пърцуца,та да проумеем какъв боклук е той и тя!А и превъртялата дъртофелница,бабиерата Нешка, взе да бълнуваза хубавите и времена когато нямаше банани и тя мааше краци пред тодор-говедото!Е гати ББЦ-то, свърталище на шарлатани!

Гледах интервю на това момиче с Ана и Николай по Нова. Освен, че се държа достойно, удивителното за мен беше, че за разлика от Бареков и всеки друг политик от другите партии не каза нито една глупост за около 20 минути. Браво !

Такива са репетирали по хиляда пъти за разни конкурси за миски и много добре са се научили как да отговарят на изискванията на журито - в случая зрителите.

Да кажем, че е умна. Да кажем, че е красива. Обаче. В България днес политиката се нуждае най-вече от почтеност. Тая със сигурност не е мис "Почтеност" 2014.

Съгласен съм. Нали с този лозунг царя привлече гласоподаватели след Костов. И какво стана. Ще бъда благодарен ако посочиш трима почтени политици.

Тя и нищо не каза ....само демагогия и лека агресия ....

Тези са като шпиц командата на Болен, едно към едно !

Марчето духаше много добре! Сега й се отваря възможност да предложи услуги и способностите си на по-високо ниво в името на народа! :)

Много работа я чака курвето-цял парламент...

Маро ела си на село ма-там са им по-дълги..

Бареков няма пари за кюфтета и бира и сигурно Марчето ще мотивира кандидат-избирателите му.

Ох, на кака донорчетатаааа! Дудучко благодарение на вас стана дупедат, а пък кака ви ще стане дупеклатка! Много сте сладки, тъпи булгаристанчета!

И какво излезе накрая, Пеевски и Бареков взеха най-големите парцали на Благоевград и ги направиха дами хахахах горките рогоносци

Ей Бюреков прибери си парцала при копелето ,че още по противен ми ставаш. Не се яде,не се накраде.

Ето и метаморфозите на "месията" Бюреков през последните 11 месеца: 30.10.2013: Аз съм следващият премиер, заяви лидерът на движението "България без цензура Николай Бареков в четвъртък в първата си изява като политик, след като предния ден приключи с последното си предаване в ТВ7, носещо същото име като политическия му проект. След като многократно повтори, че със сигурност той ще е бъдещият премиер, Бареков допусна, че може и да е следващият президент. Медиите, контролирани от банкера Цв. Василев и Делян Пеевски, част от които е ТВ7, чийто програмен директор и водещ на предаване бе Бареков, са в перманентна кампания срещу президента Плевнелиев от юни насам, когато държавният глава се обяви срещу избора на Пеевски за председател на ДАНС и подкрепи гражданските протести (ето от къде са парите на Дудуков!!) 02 юни 2014: Бившият телевизионен водещ Николай Бареков обяви днес номинациите на партията си за "правителство в сянка". Бареков, който е считан за близък до собственика на КТБ и до депутата от ДПС Делян Пеевски, обяви още, че партията му "България без цензура" предлага всички партии да влязат в съюз "България без ДПС" (ново потвърждение за източника на парите на Дудуков!!) 30.08.2014 г.: Николай Бареков беше подкрепен на вторият конгрес на "България без цензура" за министър-председател след предсрочните избори на 5 октомври, предаде БНР. 18 август 2014: Николай Бареков подписа коалиционно споразумение с партия "Лидер". Мисля, че след 5 октомври ще бъда министър-председател, заяви той. 2.9.2014: Бареков: Ако не съм премиер оставам евродепутат... Нямам никакви апетити за постове в изпълнителната власт ако ние не вземем мандата. Постове в българския парламент също не ме блазнят. Не мога да дойда да стоя тук в нашето Народно събрание, посочи Бареков. Много бързо "месията" даде заден ход (след като свършиха парите, разбира се) и реши да бяга като съпартийника си СерГей в Брюксел! На кого ще оставиш партията си и "милионите" си симпатизанти, бе Бюрек?!

Тая нагла пача Мария Календерска няма капка срам защо не разкаже за тъмното си минало как е правила секс с всеки срещнат в Благоевград е познаваме като развратната мара

Тая пък мутреса кога стана калайджийка, та вече й почерня гъза?

БЪЛГАРИ, НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ПО ТеЗИ БОКЛУЦИ!

Пак ли тази пачавретина- не искаме курвенска държава .

Бареков се опитва да прехвърли издръжката на любовницата си и копелето си на гърба на българския народ, като я направи депутатка.

Има брак и узаконени 2 деца. А кореле си ти.И то завистливо.

Копелето си ти

Готина метафора

Luna0102

От затвора как ще процедирате? Барачката е тръгнал с бодра стъпка натам и имунитета от ЕП няма да му помогне, ако му е останал грам мозък ще си грабне чукалата и дим да го няма. За него кирията в БГ умря, положението му е просто неспасяемо.

ББЦ е версията на ДПС предназначена за етническите българи - тези от тях, които са заблудени, платени или крепостни. Като Лада и Жигули - една и съща кола, но с различен етикет. Но и двете идват от Догановия завод.

Нека си припомним от къде дойде Догановия завод и кой още се пръкна от това същото място.

Амчи те и ВМРО и Дудука са руски кавали.

Календерска да попита прокурора по делото КТБ за кой политически субект говореше, че се пръкнал благодарение на изчезналите пари от КТБ. АМАН ОТ СПАСИТЕЛИ КОИТО НИ СМЯТАТ ЗА ГЛУПАЦИ

на дудука духалката точи ли, точи лиги да седне на софрата!