Разнобой в Реформаторския блок преди конгреса

Ден преди конгреса на Реформаторския блок Меглена Кунева и СДС предложиха той да бъде отложен за 10 ноември. Останалите обаче се готвят за форума.

Обратно в новината

Коментари - Разнобой в Реформаторския блок преди конгреса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tоя РаMAдан кви ги плямпа? /Парите им са в КТБ,а лъгаха че нямат. Взеха от ДБГ-около 318бона за изборите и още не са ги върнали. Прегърнаха се с НПСД и прецакаха Кунева. На 30 юли се срещна тайно с Бойко сега вика, че другите се срещат с него. Нарочно сеят интриги между лобитата в СДС за да може СДС да е слабо и "Сектата на костовистите от последния ден"да се опитва да управлява целия блок./

Радан е водач на една от най-читавите партии в България. Партията на Петър Москов, Вили Лилков, Атанас Атанасов, Борис Станимиров и т.н. Като се има предвид, че и Мартин Димитров е със РБ, е ясно за кого ще гласувам. С преференция.

Старата номенклатурна чанта КУНЕВА+СДСзадкулисно ръководен от Сарай2/Ив.Костов/СА ТРОЯНСКИТЕ КРАНТИ в Реформаторския блок,които имат бойната задача ОКОНЧАТЕЛНО ДА ПОПИЛЕЯТ ДЯСНОТО,ДА НЕ ДОПУСНАТ ГЕРБ и РБ да се обединят,защото статуквото добре отчита,че само чрез това естесвено обединение България може да излезе от това блато и с естествената подкрепа САМО НА ЕС ще можем да нормализираме развитието си и ще започнем да се доближаваме до европейската цивилизованост.Как може и по какви критерии Кунева е определят като интелегентна?На мен ми е ясно,че това са критериите на комунистическото лустро,човек облечен с чисти дрехи върху мръсно тяло/душа/.Вярно е,че ние българите сме я изучили и я изпратихме ДА НИ ОПРАВЯ в ЕС. Сега пак й позволяваме да си вихри коня,да си вее гривата и да рие с копита,за да ни" поведе" обяздени да продължим да им ангаруваме и те да си остават ВЕЧНИТЕ ИЗБРАННИЦИ.Това е ПОВЕЧЕ ОТ ЦИНИЗЪМ.И ТОЗ ЦИНИЗЪМ,ГьОН СУРАТЛЪК НЯКОИ ДРУГАРИ НАРИЧАТ ИНТЕЛЕГЕНТНОСТ.Може ли да бъде интелектуалец човекоподобно без ценностна система,който има единствено за ценност благородните метали и в името на тази си единственна ценност се ПРОДАВА ЗА НЯКОЛКО СРЕБЪРНИКА.Продава се,за да може безнаказно да разпродава и разграбва прекрасната н и страна.Но нека ДРУГАРКАТА" КУНЕВА" И НЕЙНАТА КЛИКА СЛЕЗНАТ ОТ ВИСИНИТЕ СИ,ДА СТЪПАТ НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ,ДА СЕ ПООГЛЕДАТ/те много обикалят и не спирали да бъдат сред народа/И ДАНО ВСЕ ПАК ПРОВИДЯТ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА ВЕЧЕ ИМА МОРАЛНИ,ЧЕСТНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА,КОИТО НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ДОПУСНАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА ПРЕТЕНЦИОЗНИ МИЖИТУРКИ. ТЕ БЯХА НА ПЛОЩАДА ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА,НО ГИ ИЗМЕТОХА.И ТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ, ДОКАТО ГИ ИЗМЕТЕМ ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ СИ НАЗНАЧИМ УПРАВНИЦИ,КОИТО КАКТО Е НОРМАЛНО ЩЕ ЗАЩИТАВАТ НАЩЕ ИНТЕРЕСИ-ЩЕ РАБОТЯТ ЗА НАС.

Около 50 процента от хората няма да гласуват и НИКОГА не са гласували на тези фасадни и фалшиви избори. Тези уж които представляват хората са избрани само от 10-15 процента, но даже и този избор е наложен избор, а не реален избор. Следователно представителите политици даже НЕ са представители, освен разбира се, те са представители САМО на самите себе си. Кой представляват тогава тези уж представителни политици, кой. Това е пълно безумие и ти живееш в това безумие, нали. Българските граждани са на последно място в ЕС, Европа и не само там. Затова ти не гласувай за тези които те заробиха, а просто стани свободен човек чрез пряка демокрация, това е свобода, но и за теб, и за другите. Бъди свободен, избери, а НЕ гласувай. Ти просто ИЗБЕРИ пряка демокрация - свобода и демокрация тук, и сега, и всеки ден за ВСЕКИ човек.

Стига сте плюли бе! Партията на Пръмова е жива! В квартала има неин клуб! След цяла година пак е отворен, отвориха даже този на НДСВ в близост до нейния. Дали не държи ключовете и за двата? Друг е въпроса, че никой не влиза ...

Тъкмо РБ започна да ми става симпатична партия. Усетили месо СДС и Кунева започнаха подмолните игри... Кунева е по-опасна и от Доган, дано РБ да не позволят да ги използва като лодка за изплуване.

Долу Миглена.Пак се нареди на първо място.Тя не се разбра, че хората не я искат. Само преференциален вот ще я оправи. А тия всичките (РБ) от борба за власт забравят целите .

тея двамката от снимката ....отворили задници за власт а някои и предни части...

........Кунева не иска конгресът да е в неделя, Кънев отказа коментар по темата......... Хем разнобоини хем рамо рамо път за обир на поредната банка .........

В България правителството инвестира най-много в полицията, която е един процент от цялото население на страната. Но не мислете, че тази полиция се бори с престъпността, не, самата полиция е корумпирана, съдебната им власт също, за политиците им да не говорим. Полицията им е гарант за сигурността на корумпираната върхушка, за това, че всеки дори и плах опит за протест и търсене на отговорност, ще бъде смазан и потушен чрез физическа, ментална или емоционална манипулация. Благодарение целенасочената политика на потъпкване и опростачване на българските граждани, те са почти обречени на изчезване. По-голямата част от знаещото и можещо население е емигрирала, ромите са оставени сами на себе си като безнаказаността им е пословична, а страхът у българските граждани неописуем. А за стотиците хиляди икономически и нелегални имигранти, и последствията от това, нищо няма да Ви кажем?!

Моите първи реформи: забрана на кирилицата - само латиница или шльокавица забрана на българския - English Only забрана на българите - Only Foreigners забрана на бпц - само религия на протестираите * директно управление от Букселит ..........

Много вожд, индиянци няма. РБ е едно нищо. Пет партии са, но имат само ръководства, нямат членове. Трябва да се премахнат държавните субсийдии за партийте и те да се издържат само от членски внос. Само тогава ще останат само партий със солидна подкрепа и членска маса.

Прав си Ники, съгласен съм с теб, но не съм съгласен, че в двойно "и" второто "и" е"й"! Поправи си познанията, даже не е благозвучно! Пробвай да го изречеш и ще се убедиш!

Ето че и аз сгреших - пише се"ии" а не "ий"! Къде са ви учили така?

от форума,тук се вихрят основно гербаджии.

ами отсъстват , защото няма такива

ГЕРБ си има ибиратели :)

от парламента.Срещата на Местан с Ердоган променя коалиционния партнъор и Борисов вече на гости на ДПС във венец с подарък.

При все, че РБ е създаден с единствената цел да лиши ГЕРБ от абсолютно мнозинство в Прламата, те са единствния логичен съюзник на Борисов след изборите. Защо трябва да ги отстранява?

група псета да се карат за кокал, изпаднал от чинията на вълка Борисов. Ако очаквате смяна на властта през тези, объркали сте. Лесно ги купуват, продават, разделят и т.н.

Поредната победа на Бойко срещу България. Провали този избор, за да няма единство в РБ и така по-лесно да привлече депутатите на Кунева и Лукарски след изборите. Заради тия негови простотии никоя партия не го иска за съюзник, и той никога повече няма да бъде министър-председател.

Айде пак Бойко :) А за слабата реколта на доматите кой е виновен? Бойко, разбира се. За насилието в Сирия? Бойко. За болната коза на леля Пена? Бойко, естествено. На това му викат "параноя с епизоди на налудност" :)

пропусна себе си Ели? За промития ти мозък, кой е виновен? За фалита на държавата при предишното му "управление", кой според теб беше виновен? Народа го разбра и го изгони с камъни през миналия февруари, а ти защо не си, ето на това си отговори! И така ще разбереш, какво ще му се случи на следващия февруари, ако пак дойде на власт! Той и затова нещо много не се натиска - от уплах е!

аз също съм българияи аз съм за боико

те затова те трият . заради глупост

Слушах Лукарски по Нова-отвратително. С преференциялния вот да накажем предателите.

Ако Реформаторите се коалират с ГЕРБ гласно или негласно - ще загубят голяма част от избирателите си. Техните избиратели не приемат коалиция както с ГЕРБ така и с БСП или друга партия. Десните са си десни - избирателите им са малко на брой, но постоянни и оформят интелигенцията в България.

Съгласен съм с теб, но чак пък "интелигенцията", е доста пресилено! Там претенции имат и от геРЪБ , особено съдейки по лидера им ... Но нещо ми подсказва, че ръководството на трансформаторите нарочно не обявява на избирателите си, че ще направят коалиция, много важно колко след това ще са разочаровани! И без това е последният им шанс, да видят някаква власт! "Блока" им се крепи само на интереса им - личния!

Каквото и да решат да правят, най-важното е първо и най-напред да отидат при Генерала и да му целунат ръка!

Изхвърлете умрялата и вмирисана риба Кунева и всичко ще си дойде по местата.

Аз пък гласувам за Реформаторския блок заради Кунева. Сред това море от неандерталци политици, тя направо изпъква с интелект и възпитание. Сигурно всички си имат недостатъци, но тя не може да се сравнява с елементарните и алчни невежества.

Имаш предвид Пръмова ли? Вярно интелигентно говори, но важното е какво казва? С иначе много и красиви думи казва - нищо! Но това си е дарба, така е! Мога да ти изброя още две като нея: Надежда Нейнски и Сталинка Георгиева!

там където е куневица винаги ще има разнобои,защото тази жена е много алчна за власт!

Че апетитът идва с яденето, но се забравя, че каквото и да усвоиш, всичко свършва в...тоалетната.

Няма по гладни от тия боклуци

Аууу, колко важно. Буря в чаша вода!

Тъпи новини, а БСП сякаш е цяла.

СЛУШАХ РАДАН КЪНЕВ ПО НОВА ВЧЕРА И НЕ МИ НАПРАВИ ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ГОВОРИ КАТО АДВОКАТ ЗАЯЖДА СЕ НЕ ПРЕДЛАГА НИЩО С ДВЕ ДУМИ НЕСТАВА ЗА ПОЛИТИК - ТОЙ НЕ КАЗА КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ ТЕ А ТЕЗИ ТАКИВА ОНИЯ НЕЗНАМ СИ КАКВИ - НЕ! НАМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ.

Тия се скараха, още преди изборите! Боже, толкова са смешни и жалки тези т.н. български политици, воглаве с Борисов, Станишев, Бареков, Рамадан, Пръмова и който се сетиш! Тия си мислят, че ние живеем само и единствено да ги избираме да си пълнят гушите и да им слушаме простотиите от сутрин до вечер!Ще гласувам, като зачеркна цялата бюлетина от горе до долу!!!

Още не са влезли в парламента, а вече се карат за кокала! Колко силно нещо е това личния интерес, каквото и да говорят! Няколко партийки на изкуствено дишане, искат и те да управляват и не с Боко тиквата ще се коалират, ами и с дявола ако трябва, макар че то си е едно и също!

все пак този конгрес не е просто едно формално мероприятие, с което Радан Кънев да стане председател и да ви покаже, че Бойко не е само един, чеима и други пишмандемократи склонни към авторитаризъм. РБ е бита карта. Нека видим колко депутата ще вкарат крадливите сини и колко от тях ще бъдат купени. След това РБ може и да има и даже може да има лидер той. Зашо лидера да не е на ротационен принцип - демокрация все пак.

Ние в Пресцентъра на БСП искаме да разсеем, опровергаем и разобличим всички манипулации, които идват от средите на РБ. Те работят за ГЕРБ така или иначе защото многократно изразиха нежелание да работят за благото на Партита и на българия.

Наздраве или ...ще си лягаш вече?

Още не са влезли в парламента, а вече се карат за кокала! Колко силно нещо е това личния интерес, каквото и да говорят! Няколко партийки на изкуствено дишане, искат и те да управляват и не с Боко тиквата ще се коалират, ами и с дявола ако трябва, макар че то си е едно и също!

БСП под 10%.:) До изборите да я изпратим там, където и беше мястото още през 90г - под 4%!

Ти изпрати някой да ти купи бира, да се свестиш ...

Наздраве ... или си легна вече?

Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия!

На орел, рак и щука как да вярвам? Затова си гласувам за ГЕРБ, там поне бат Бойко командва парада.

Кой са тези ора баби с лъскавите дрехи?

Радан десен ли е или ляв, че не разбрах

Е как не си разбрал......той е подлога на Костов...

Това "десен", "ляв" е за баламите. Иначе т.нар. "политици" са за кокала.

костов е комунист, радан е комунист, реформаторите са са комунисти. няма нормално мислещ човек които не е прозрял това... само герб е алтернатива за бг.

Е в Герб какви са, кой е без партийна книжка, Бойко, Цецка, Цецко, Роско. Все изявени комсомолци

бла бла бла... само това знаете вие комунистическа зган.

Костов не е комунист, Костов е крадец лакей на комунисти. Радан е неговия eromenos. Той ще разбие РБ отвътре.

Това е шега, нали?

Глупости! Целия им "елит" е свързан по някакъв начин с "комунизма"! ГЕръб не е алтернатива на нищо, а пагубна вече доказано организация, собственост на Боко тиквата!

никой не плюе СДС... на тез години Наде...вероятно боли без лубриканти. ..научи ли цената на хляба в София... а на този в Добруджа? Без ДСБ и Радан сте пълна забрава. Вашите хора по секциите ще продадат ли гласовете за Реформаторския Блок? На кого?

за един конгрес не могат да се разберат. как ще управляват държава?

Радан като по умен отмени избора на председател.Но стореното от Кунева е сторено и е обеца за ухото.

че хората ще гласуват за обещанията на Реформаторския Блок. - късо управление - свобода на малкия бизнес - промяна на Конституция по законов ред - европейски благини и за нас българите, най-вече доверие в държава и закон за всички, условие за инвеститори а не за офшорки. Липсата на Кунева или друг вожд не е фактор за спад на доверие в РБ и влизане в 43 НС. Кой бута Кунева като ръжен? Мисля, че тя е европейски политик, още...

на ДПС,подарил 500кг теле.... /виж пик/

Дир-а изоставаше с информацията. Избор на председател утре няма да има-отлага се! Браво на Радан-мъдро решение! И без председател,блока си има вече лидер!

И какво променя това ? Прави впечатление, че само рб се отразяват в дира, ; Това платена реклама ли е ? Партия с 3% не е способна на никакви фундаментални промени. Ще бъде в коалиция с герб или дпс, а за да запази властта, защо не и с бсп ?!

когато разберете, че Раданя ви е новото авторитарно бойковче, че е твърде късно. То вече е късно за РБ. Няма да ги бъде - крадливите сини.

Тези пък смешници още не са се докопали до власт(като реаниматори на мутрата),а взеха да я делят....