Министърът не иска да се раздели със заместника си Исмаилов

Не съм готов да се разделя с предложения от мен заместник-министър на отбраната Орхан Исмаилов, нямам нито едно основание за това.

Обратно в новината

Коментари - Министърът не иска да се раздели със заместника си Исмаилов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не иска да се раздели с турчето да се махат и двамата.

Хората свързват агента на ДС и КГБ доган с турците в БГ. Хората свързват политиката на ДС прокарана чрез ДпС с турците в БГ. Всъщност турците в БГ. са жертви на политиката на ДС и на агента на ДС и КГБ доган . Помислете !

Умните се учат от грешките на другите, глупаците правят същите грешки... Ако погледнем зап. Европа, става ясно, че турците и др. мюсюлмани успяват да 'завладеят' общества, които имат много по-развита култура и демокрация отколкото България. Вместо това да се предотврати, България просто прави същите грешки, допускайки човек с турско самосъзнание на пост зам.министър по отбраната ... А и териториално България е много по-близо до Турция, което прави ситуацията още по-опасна

Хайде стига толкова циркови представления, сгъвайте шапитото и сменяйте публиката!

Е щом ще играете на инат и един турчин с неясно минало и образование е по-ценен от кобинета на мутрата, си заминавайте всички вкупом. Оставка!

да си вземат и самоковския мангал, бат`Сали, с частното енерго!

Рубладжиите от петата колона и руски агенти от СКАТ нададоха вой срещу достойния български гражданин, срещу доказания български специалист Орхан Исмаилов. Това единствено доказва, че Русия и нейните протежета на българска територия виждат заплаха за своите домогвания към България. Що се касае до Турция то ние заедно с нея сме съюзници в НАТО и сме заедно срещу империята на злото на варварите от североизтока и трябва взаимно да си помагаме.

Ей, читак!!!!!! Русия е ВЕЛИКА и недей да я сравняваш с империите на злото-САЩ/ФАЩ/ Великобритания.....и др.

русия велика ?! офицер и джентълмен ?! крепостен си ти !

Мръсна сган, ейй. Много "големци" са за въжето, не за затвора - като тоя.

Отивай си заедно с него!

Тоя ОРКАн да си го назначават за шеф на пазачите в ШИШЕ ДЖАМ -Тьрговище и да не ни го пробутват за Министьр

първо, в случая, дали ще се разделите с някого няма абсолютно нищо общо с вашите ценности, а с интересите на държавата. второ - за аргумента, че преместването на к. исмаилов на друг пост в друго министерство ще е опасност за сигурността на държавата ще трябва да ви попитаме: как така, тази държава се е справяла със сигурността си до сега без него на този пост? и трето, след като не искате да се разделите със заместника си, ще трябва да се разделите и с поста си. това е.

Pesh0

Министерството на отбраната , не може да ни опази от БЕЖАНЦИ . Пристигащи хора , без оръжие , без нищо . От армия ли ? от какво може да ни опазите , че вземате заплати там ?

А ти кой човек за ръководен пост избра ??? И не бързай да ми казваш че забравям или не помня: годините ми са точно толкова, че не съм забравил нищо и помня всичко, случило се по време на целия преход ! И пак повтарям: не съм адвокат на никого, но преди да се пише, е добре и да се чете !

Pesh0

Това че нямаш основание да се разделиш с Исмаилов . Е достатъчно основание да ти се поиска оставката . Помисли ли го ? Господин министър на нищото . отбрана :)))))))))))))

Ами министерот е трудовак. Исмаилов все пак е завършил командния профил на ВНВУ'В.Левски'. Но това не е основание да е зам-министър. ВНВУ'В.Левски' е дало хиляди командири на АРМИЯТА. И от тях има много, които да бъдат министри и зам-министри. Кофти е, че са комунисти. Щом един трудовак-земеделец може да е министър, то и дядовото магаре-селско чедо може да е министър. И никой няма да забележи това, защото министрите ни са магарета воглаве с шефа си.

Ето кой е представитл на РБ и ДСБ исьответночовек опасен за НационалнатаСигурност- за град Кьрджали- Мухарем Мехмедов двоен урски ибьлгарски гражданин .Бивш капитан на взвод турски барети участник в активни бойни действия и убийства на кюрдски партизани в Източен Анадол.След аскерлька завьршва Политически Науки вИстанбулския Университет изпратен в Кьрджали веч като щатен полоковник от МИТ-турските служби като отговаря за инструкции и финансиране на РЕФОРМАТОРИТЕ включително и с лицето Орхан Исмайлов както и сьс сина хасковския кмет представител на Реформаторите за Хасково

Хайде преди да коментираме, да се научим да пишем на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

ти ли ве резак ще ма учиш да пиша бьлгарски

Pesh0

а нещо по текста да коментираш или и ти като Местан държиш да ни учиш как да говорил:) И на циганите и на Местан не им разбирам , а съм Българин .:)

да слагат Волен за министара на войската и да ва прибира лаладжиите за 2 години при мен, старшинката. Ша уважавам всичкото ви претензии...само след месец нема да имате никви нужди - освен от старшинката. ...некои дървета покрай границата много приличат на жени. ша се уверите сами, старшинката ни лаже. пробвал ги е.

В Турция средната работна заплата и пенсия са двойно по-високи от тези в България. Турция е наш стратегически и икономически съюзник.Защо Вежди Рашид ,който също е турчин е министър ?

Някой от Реформаторите може ли да обясни защо осъден престъпник като Борислав Великов е депутат?

като не искаш да се разделяш с него тръгваш с него.

турците ако ставаха за военни немаше да ги победят руснаците и щехме да живеем в чиста и свята република, вместо да сме аргати на руски олигарси. за тва сме сардити на турската армия до нас и не щем такива работи. искаме ракети и калашници, бум, бум, бум - калашников, калашников.. и оркестара да свири. ми те тва. а и.. в армията само българи да има. да се правят деенка проби и да се изритат ментетата. направо в чужбина някъде, например при фалираща америка, да не досаждат тука.

немат нужда от деенка - билет да им дават безплатен за нагорний крабахбах.

Въйййй,,,,,,,,,,,Исмайлката...........хахахаха......та този едвам завърши военното училище в В.Търново бре хорааа.....я някой репортер да се поослуша за негови връсници и да ги поразпита та да разбере, че още от тогава той самия разказваше как щял да става началник и затова го готвели ДПС.....боже, боже.....хихихих.

с адин негър де станал генерал и пръв учил в точка неква академия нейде, никой не му е говорил чак докато завърши. ..да нема кой да ти подскаже... ний тук не щем да сма такива като хамериканците преди 60-70 години. искаме когато бил е Чаплин. дайте ни злато, завод на Форд, земята, цветарка?...поне галош от кожа, ако може?!!!

Язи тъй я виждам тая работа.Понеже русняците вечи нема с какво да държат България си напрайха етническата партия ДПС да разделят народа и да държат под заплаха винаги страната ни.Който се зайграва с етническата карта е руски слуга и защитава руските интереси

Чичо,я си ходи от където си дошъл!

министъра, на кое викате "ценности", политическите проститутки нямат ценности, те обслужват клиентите си срещу подобаващо заплащане. Видя се, че цялото "реформаторско" воинство е въздух под налягане, кариеристи, които и майка си ще продадат, камо ли избирателите си в името на келепира. Вие сте пример, който трябва да се изучава в учебниците след погрома на това управлиние и да бъде заклеймявано подобно национално предателство, защото как иначе да се нарече споделянето на държавните тайни с човек с нечистоплътно политическо досие и по подозрение за сътрудничество с чужди служби?! Наистина ли смятате българския народ за оглупял до толкова, че да му пробутвате евтините си приказки , които напълно се разминават с делата ви?! Разкарайте се, докато имате този шанс со кротце и со благо, че да не стане с кютек

станишев украинец ! сакскобургготски даже не е сигурно какъв е , испанец ? немец ? австриец ? арабин ? та ни бяха министър председатели !единият дори затри секретни документи

А къде се воените? Срам, оръйието е в тях.

по-добре попитай къде са онези, които скочиха с/у Пеевски. защо сега мълчат?

За тях пък изобщо не искам да питам. Те вече са в министерствата.

А къде се военните? Срам, оръжието е в тях.

Този министър става смешен в стремежа си да се хареса. Колко опитен и полезен може да бъде един човек на 35 години, за да заеме висок пост с толкова голяма отговорност? Дори да оставим настрана етноса /което, разбира се, не е без значение точно за това министерство и всички го разбират/, толкова млад човек не бива да бъде зам. министър! У нас това се превръща във вредна практика - за министри са нужни опитни, добре подготвени хора с практика, не по-млади от 45-50 години!

станишев министър председател на България на 39 г . без нито ден трудов стаж преди това !

И какво, колко прокопсахме при Станишката.

Защо го даваш за пример - супер ли беше като е без стаж? Станишката все пак е "от сой", т.е. потомствен Големец. А тоя резак какъв е - потомък на трудови войски?

Какво ли няма да измислят руските кавали и техните слуги тук наследници на коминтерновски мандрообирджий и национални предатели поставени на власт от съветската армия окупатор избили без съд и присъда 30 000 българи и хранели прасета с труповете на изтезаваните от тях мъченици.ПОСЛЕДНАТА КРЕПОСТ НА КОМУНИЗМА Е В НАЦИОНАЛИЗМА В НАЙ РЕТРОГРАДНИЯТ МУ ВИД

на чуждопоклонничеството и роболепието пред чуждите държави е в празните тикви на на такива нихилисти като теб!!!!!

"Той притежава подходящите за този пост образование, професионални качества и практически опит." Моля изредете ги тези образования, качества и опит да видим дали няма и по- качествени от него за военото министерство. Стига празни приказки.

2002 НВУ Васил Левски лейтенант , машинен инженер . 2005 академия на мвр специалност защита на националната сигурност.2007 завършва ВТУ св. св . Кирил и Методи специалност право .2012г .доцент .зам шеф на комисията за досиетата в армията и тнт. прочетох и написах специално за тебе ! повече подробности си прочети сам . и не е турчин . българомохамеданин е . ще рече българин !

Дипломи дал господ, само дето много бързо овладял много знания. И аз съм инженер, да се срещнем, имам няколко технически въпроса. Ако отговори, ще му призная и другите завоевания.

луд ли е или на луд се прави та прави такива изявления или Реформаторския блок е до там зависим от ДПС, че негов съпредседател говори такива недомислици: " "Не съм готов да се разделя с предложения от мен заместник-министър на отбраната Орхан Исмаилов, нямам нито едно основание за това. Не бих и направил компромис с ценностите си. Той притежава подходящите за този пост образование, професионални качества и практически опит." (кога и къде придоби тези професионални качества и практически опит за да взема решения по управлението на военното ведомтво?!?!?!). Това заяви на пресконференция в Ямбол министърът на отбраната и съпредседател на Реформаторския блок Николай Ненчев, цитиран от БТА. "Истерията около кандидатурата на Исмаилов е опасна и за националната сигурност", предупреди Ненчев и напомни, че той никога не е членувал в политическа партия." "

Поредните продажници от Реформаторския блок.Следват пътя на СДС.Всъщност това са един файтон хора останали от СДС.Не можел без Исмаилов.Защо ли? Каква гротеска! Каква безпътица!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Секей на-а-анъ гьотферень !!!!

това трябва да е псувня ама нациганскоруски .

"Истерията около кандидатурата на Исмаилов е опасна и за националната сигурност". И точно по какъв начин, ако може да разясни г-н Министърът? Аман от задкулисни игрички на подобни недоразумения! Като не могат да се разделят, да си се вземат и да хваща пътя и той извън министерството. Мястото му няма да остане преазно.

МИНИСТЪЪТ , като не иска да се раздели с Исмаилов , ДА СИ ХОДИ И ТОЙ С ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИ В МИНИСТЕРСВОТО. ЩЕ НАЗНАЧАТ НОВИ . НЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА БОЙКО , ЗА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ. АКО ИСКАХМЕ ТУРЦИ ЩЯХМЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ДПС . БОЙКО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ .

станишев назначи трима министри от дпс и заместник министър председател ! орешарски четирима министри от дпс! включително на финансите ! тук за заместник министър вдигате врява ?

тъпак, нали точно това не искаме да се повтаря?! Защо и тези излъгаха електората си, че и цял народ, че няма да има назначени на високи постове от етнически партии?!

Прав си, но ДПС си беше във властта. А трябва да бъдат на бунището.

бунт на наншивките и то по-скоро, отколкото се очаква. Не може всеки идиот да става министър, а на този му личи от космоса.

Вие сега ли разбрахте ,че Волен е най в час от всички!!!То държавата ни е на този хал,щото вече 25 години се управлява уж от "нормални" политици! Пък щом се харесват министъра и другаря Исмаилов -нека се вземат!Да му имах аз на Бойко кадрите!Пълна пародия е това правителство!Какво ли зима ни чака.......?!?

та затова ни съжали и не ни удари със сняг и студ, като виновниците за сегашното ни положение, а ни дава още топла зима та да не изпукаме не само от глад, но и от студ!

Като не го искат за зам. министър-Направета го Съветник на министъра на отбраната ,бре ,колегата е професионалист от кариерата и ще бъде полезен на страната...-толкова ли е трудно..!?

министър и зам. министър, докато обществото все още е толерантно и си играете с търпението му. Ясно е , че сте от едно котило. Обещаваме да не скърбим дълго за вас, безродници. И какви точно "качества" притежвате, че не мога да се сетя, нямате съвест, та да правите някакъв компромис с нея. Стига словестни фойерверки. Идете си с мир .

2015 г. В кабинета на Борисов влиза Ненчев и докладва: - Господин премиер! Реформата в армията приключи! Останахме аз и Исмаилов. Борисов изкриво го поглежда: - Е за какво ти е секретарка?!

"Истерията около кандидатурата на Исмаилов е опасна и за националната сигурност", предупреди Ненчев и напомни, че той никога не е членувал в политическа партия. не,не е опасна истерията ат и господинчо защото както си се заинатил като турско магаре и ще развалиш правителството,не та не исмаилчоще бъде,ами турете навсякаде турци да ръководят министерстватаи ще видите докаде ще стигнете.тои ибоко тиквата щяли да го чакат 1 седмица да решал,какво има толкова за решаване,много е просто:исмаилчо става министър на отбраната и отиваме на избори,другият вариaнт исмаилчо не става министър на отбраната и правителството оцелява,поне засега.

Щом министърът не иска да се раздели с един турчин, значи следва да се разделим с министъра. Елементарно, Уотсън! Ненчев, щом тоя Орхан ти е толкова скъп на сърцето, че ти е по-важен от България, напускай поста! Ти си там, за да работиш за България, а не да се гушкаш с някакъв турчин.....

е че е турчин, по-големият е, че е от ДПС антибългарска партия, обслужваща интересите на чужди държави.

За министър на отбраната на САЩ е най-подходящ Димитрии Лавров а за Турция от ПКК Юджелан(който излежава доживотна присъда) а вече за Украйна Путин е най подходящ за министър на отбраната. Не е изключено да имат интимна връзка тия двамата (кой е дамата се пита ) и да не могат един без друг.Сега вече е ясно кои лобират за гей браковете . Не уважавам Сидеров ,но излезе ПРАВ . Кои ли ще са кумовите на гей брака???????

гена, много си тъп, маме, не бива така. знаем, че комунисти-путлеристи-родоотстъпници-подлоги като теб много ги дразнят хора с морал и ценности, ама спри се малко, никои няма да заблудиш а пицата няма да е с истинско месо.

Генчо

Ако допуснем този качествата за друга държава да пее , тъпите ще са много повече , а такива като теб доказват ,че нещата не са случайни , което е много лошо . Защото умните като теб им правят кефовете и обръчите от фирми и обиране КТБ . А ние ще плащаме външни дългове , да тъпи сме защото търпим всичко това .

кам оставката бегом марх!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тези двамата министара и заместника му какав воискови стаж или опит имат???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

двамата заедно имат войскови опит колкото станишев

Ами искат се хората, какво толкова !

"Не бих и направил компромис с ценностите си. Той притежава подходящите за този пост образование, професионални качества и практически опит." Я коментирай за твоите ценности и неговите професионални качества и опит. Ако бай Добри можеше да се вдигне от гроба си и види какво става щеше да умре втори път от срам.

Ами значи заминават си и двамата в тандем!

СМЕШНИК! МАХАЙ СЕ И ТИ!

министре изпални команда г а з. и да те няма. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тези не искат да се разделят, сигурно си обичат.

Само оставка може да ги раздели .