Симеонов: На следващите избори едва ли ще се явим с ВМРО

Възможно е да не се явим заедно с ВМРО на европейските избори през 2019 – а година след натрупаното през последните месеци напрежение.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: На следващите избори едва ли ще се явим с ВМРО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След следващите избори няма да те има в парламента.

РБ,ОП, да се готвят ДПС! Всичките 'ша ги погребемЕ!

Абе,че ще се явите пак на изборите няма съмнение,но със сигурност ще останете трайно на полит-бунището,при четата на Драгалевския Ай Дук.

Кой ще гласува за теб? Пътник си манги,не изпълни нищо от това което обещаваше! Само далаверка правеше! Папкай още малко,че голям глад те чака! Да се надяваме да те стигне съдбата на Вальо топлото!!!

На следващите избори Тиквата и комундетата като ви сложат мажоритарен вот , при който всички малки партии остават извън борда , да видите колко тихи ще станете и колко ще се заобичате, и как ще сервилничите около тикво и курнелка. Нали и сега Боку ви държи с този коз, пък вие се правите на непослушковци.

И чардата от магарета /ОП/ ще се разпадне. Всеки който помага на Буда Мутрафонски, загива.

Ами те са дори печеливши от Боку. Реално ВМРО, НФСБ и АТАКА имат по стотина активни членове, а поотделно няма да вземат и процент гласове. Сега обаче щото на Тиквата не стигат гласове, подобни лилипути имат влияние, управляват , редят схеми и поръчки и имат медийно време да ни занимават с безумните си идей и интереси.

Ще се явиш със всеки, от който има далавера, бай Далвери. Стига се глези пред избирателите и размахва мека китка, ибрикчия долен. :)

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

МВРО влизат винаги на чужд гръб според конюктурата и после първи първи предват , този който ги е вкарал или се е коалирал с тях. Който се е коалирал с тях все е бил предаден . Само комунистите не им се вързаха, тъй като са от същия сой и произход и си знаят боклука останал в МВРО въобще не изкаха да ги вземат в тройната коалиция , въпреки , че МВРО се натискаха да управляват с ДПС , царя и другарите. Става дума за третокласми ченгета и доносници. Единствената партия , на която всички до един депутати са били доносници и комунисти е МВРО , при това вкарани като уж партньори на СДС след падането на Виденов . С тая измет е престъпление дори да се разговаря, да не говорим за коалиция.

Кой се заиграл с Боросов все се е баталясал. Падне ли от власт Симеонов, да си наема добри адвокати. Ще му скъсат шортичките.

Предател, този винаги не е поддържал русската идея, а тази тройна патриотична коалиция е с тази цел! Там нашият агент Белъй Златок и Слон Каракачански сами се опитват да придвижват нашуте насоки за политика в Болгария - Задунайска Губерния.

Проблемът ни не са следващите избори - там е ясно. Важно е още колко време ще търпим този нахален и проЗД човечец, който се е взел много на сериозно.

След следващите избори отиваш да събираш винкели.

Забележете драги сънародници за какво се е закъхарил Валката Симеонов.Каракачанов обсебил публичните изяви на Обединени патриоти и Валката нямало да влезе в следващия парламент.А не трябва ли политиците да управляват страната а не да мислят дали ще са бъдещи ДУПЕТАТИ.Те на това аз му казвам българска политическа ПОРНОГРАФИЯ.

ченгето от ДС, е че няма собствена телевизия. Проблема му е, че за всяко добро нещо, което са постигнали е "виновна" ВМРО, за неуспехите-виновни са "Обединени патриоти". Е, беше въпрос на време на Симеонов да му писне.

пък било то и патриотарски му писна от откривача на тоалетни.. Та сам си е избрал пътя на ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА и РЕАНИМИРАНИТЕ МУМИИ... Към стълбичките изпод опашката на коня. И след Далавери ша настане тишина откъм ПАРИЧНИО ФОНД..

Симеонов, гагузин смешен, хвани 100 човека на улицата и ги накарай да кажат името на още един от вашата измислена партийка.. ако поне 2-ма се справят, лично ще ти плащам телевизионното време.. палячо!

Тук разликите са много по-фундаментални отколкото в измисления РБ. Сидеров-Крим е руски. Симеонов-руснаците са окупатори. Каракачанов-референдум, Симеонов-глупости. Сидеров-ЯЕЦ "Белене"-да, Симеонов-не. Каракачанов-признахме Македония импулсивно, Симеонов-много добре си я признахме. Сидеров, Каракачанов-Луков е фашист, Симеонов-Луков възроди българската армия след Първата световна, в никакъв случай не е антисемит. Сидеров-не на сондажите за газ в България, Симеонов-Газпром и паравоенни дружинки протестират срещу сондажите за газ в България, Каракачанов-доброволна военна служба, Симеонов-това ли е проблема на българина. Да продължавам ли?

Да, сред нещата, които изреждаш са и някои от основните проблеми на България, макар че си ги сбутал в края - Газпром и проруските паравоенни групи, както и хилядите рубладжии в политиката и в бизнеса.

Присмял се хърбел на щърбел!!! То не бяха обещания за заплати и пенсии, плюене по НАТО, ругаене на Бойко... Лично аз мечтая при следващите избори и двамата да са вече в затвора! И вместо разходки по "Сл. бряг" и Банско - по сва часа дневно в двора на кауша!

Има една максима - двама се карат, третият печели. Това Волен неволно сподели в домашното си ТВ. За толкова ли ви стигнаха силите, бе Валери? Ами къде оставяш Слънчака, тоалетните, втората кабинка, оградата, хотела?

Не понасям нито един от т.н. "патриоти",но ако все пак трябва да ги степенувам,то на дъното задължително ще бъде Каракачанов.Невероятен хитрец и тарикат,който на 19-20 години е станал доброволно сътрудник на ДС!!,а след 90-те години си проживя живота като бизнес лидер на фирма.Той е нещо като Станишев и Праматаров/бивш министър отСДС/ -никога нищо сериозно не е работил,но пък е министър.И той и организацията му съществуват единствено заради келепира.А Симеонов,въпреки изцепките поне е създал собствен бизнес и видимо е много по-наясно от 'воеводата".Но пък като тотално популистки партии и трите/с Атака"/ са вредни за България - приказват това,което искаме да чуем,но имат сили да свършат само онова,което е добро лично за тях.Но са си нужни и преди избори пак ще се прегърнат.

Симеонов явно е силен, волеви , малко самовлюбен, авторитарен тип човек, но не става за политик. Да отиде да прави това, в което е силен,да се разпорежда и командва в своя бизнес

повярвайте, благодарение на ВМРО и Атака сте в парламента.Гола вода сте както по места, така и като цяло.Казвам го от преки наблюдения,а не защото съм ви някакъв противник.

Вие сте там дето е далаверата.

"На следващите избори едва ли ще се явим с ВМРО" - А дано! Там прагът е 5% - така че изобщо няма да го прескочите.

Е НАЛИ ТРЯБВА НА СВЕТЛО ДА ИЗЛЯЗАТ НОВИТЕ ПАРТНЬОРИ - ДПС- ОМРЪЗНА ИМ ДА СТОЯТ ЗАД КУЛИСИТЕ. НАЧЕЛО С ПЕЕВСКИ

НАЙ-ДОБРЕ ЗА КРАСИ КАРАКАЧАНОВ - ТИ СИ ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА - ГМЕ, ПУЕК И КАКВО ЛИ НЕ....

На следващите избори едва ли ще вземеш и 0,5%! Вместо да се занимаваш с полезни за народа дела ти тругна да гасиш тока по дискотеките, да се биеш с бабички и да гушиш комисионни от мафиотски фирми.

у нас политиката е начин да забогатееш. Няма да давам примери с едни хора с инициали от еднакви букви....

мръсен предател!!!

Заедно или по отделно е НЕВЕРОЯТНО да влезете отново в НС!

този с тас мазна усмивка много на сереозно се взе.защо си мисли че следващия парламент ще го гледа от ватре.мекере

Верно ли ? Ами хайде на назад във времето - Каракачанов с кого не се е коалирал само. Предпоследно беше с Бареков. Много кебапчетата се изпекоха.И си задайте въпроса - на Каракачанов каква му е експертиза. Какво е работил след като е станал пълнолетен. Принадена стойност към държавата. Или само да гепи. Съюзавайки се според конюнктурата. Самата абревиатура и за тези които са чели си е чисто измекярска работа. Най-големите вътрешни битки битки кръвопролития са между отделните македонски организации

expertise на български се превежда експертен опит.

Ако се яват отделно ВМРО само ще спечели. Чесно казано хората се отвратиха от Симеонов и такъв ход би бил добър за ВМРО.

Ето бе... поправям се: тоя е на тримата съединители средния. на следващите избори ще получи един броя гласове - неговия собствен, ако има кой да го заведе да гласува. Изпълни си ролята на патерица на предателя бойко борисов, вече е ненужен.

Та нали този от снимката Бат Сали си има кабеларката СКАТ, Болен Сайдеров и той си има АЛФА какво плаче като бремена вдовица? А отделно че колкото повече виждаме негови изяви, толкова повече гняв се надига в нас. Някои твърдят че имал остър език, но не споменават че той първо говори а след това мисли , но пък как да мисли като това не му се отдава, при него съществуват сам условните рефлекси, друго няма.

Бойкъ пак успя - разделяй и владей. Уникално, при положение, че всеки вече би трябвало да знае този номер на Тиквата, но факт - простолюдието си е просто .....

Те просто са си такива орел, рак и щука!! А Бойко що не се гушне с ДПС ?

Както се вижда от коментарите по долу,Пеевските тролове са налазили форума в защита на Каракачанов и оплюване на Симеонов. Сега очаквам с оглед изказването на Симеонов против руснаците,да му спретнат едно активно мероприятие, да го махнат от кабинета,да го изкарат корумпиран и след това Цацаров да му спретне едно дело - така действа руския(наш) главен прокурор когато някой каже нещо срещу Русия

Симеон корумпиран, не може да бъде, той само взе парите и каза ще видим. А великата българска ограда с която трябва да се гордеем , а мотелчето край Малко Търново, а координатора на НФСБ който превозваше пишълците, това не е ли част от корупцията.

Този май много си е повервал..... Бих гласувал за Каракачанов или Сидеров ама за този нъц

Истината е, че трите партии се събраха, за да прескочат бариерата за НС. Опитваха се да убеждават, че влизат във властта, за да реализират идеите си, но практиката показва друго - високи постове, добри доходи и лозунги. Симеонов много се изложи, когато обяви 200 лв. пенсия за "велико" постижение. По-скоро трябва да се срамуват, че излъгаха очакванията на избирателите си, включително и моите. Колаборацията с ГЕРБ носи само негативи и щом досега не го разбраха, на изборите ще си го получат - поотделно или заедно, няма значение.

не ги харесвам, но обединени патриоти ще имат все повече гласове на избори поради демографската криза на българите и нарастването на другите.

Нищо подобно. Видяхме ги колко им е капацитета и колко са принципни.

Шило

Валерка, това ти беше, с тях, без тях- дотук.

ха ха този за каде се готви голям смесник

Тоя крадец на винкели да не мисли, че ще види повече парламент ???

очаква от един доносник на ДС като Каракачанов.Какво общо може да има един роден във Русе със ВМРО.Или там другарите от ДС го внедриха да наблюдава,контролира и недопуска истинските потомци на бившите дейци на ВМРО,Колкото до Валери Симеонов,може да има трески за дялане и има чапата уста,но не цепи басма и на свои и на чужди.А като се хване за нещо,ако зависи от него го свършва.Доказано е с дела и факти.А Каракачанов да се събира пак със Любен Дилов - син и да си правят ДС-арска партийка.

Шило

Хеле на 80 годишни бабички. На тях ,Валерката не само басма, ами и дърва не им цепи. Я го виж какъв е мъж!

А като се хване за нещо, ако зависи от него и е за него го свършва независимо дали е винкел или не. Като погледнеш пред изборните му обещания кажи едно нещо което да е изпълнил заплатите ли, пенсиите ли, новините на турски ли, какво? На човек който поради лична изгода обещава нещо и не го изпълнява как да го наречеш освен измамник и лъжец.

Не е луд,който яде зелника.Аз също гласувам за ПФ и ме лъжат най-нагло в очите !Съжалявам,че им се връзвам !

Ххаха-ти ,смешко,изобщо нямаше да си в парламента,камо ли вице,ако не беше Атака!Същото важи и за ВМРО!

ВМРО просто не е ВМРО. И въпреки това,е най-читавата формация до момента в този"Патриотичен формат". Красчо-Прасчо си го знаем.За да бъде във Властта,даже с онова нищо,Бюреков,се беше съюзил.Болен Лидеров,също е на тепсия. Далавери...ех,съвсем др.патриотична игра.Мъча се да се сетя,през последните години,кога точно сме се сдобивали с по-арогантен,прост и скандален фейс.

Вечните селски хитреци, но не е луд който изяжда баницата. Хората са си виновни че вярват на обещания и съм сигурен че пак ще има хора да гласуват за хитреца от снимката и други така наречени "патриоти"

Хората не са виновни, че вярват в обещания, а че не си ги търсят като наследство. Ако веднъж при такова извъртане, гласувалите се бяха събрали да протестират, а най-добре и да съветват с тояга избраниците си, това нямаше да се повтори.

Всяка медийн изява на Валери Симеонов носи негативи за Обединени патриоти. Няма ли поне един искрен приятел този човек, за да го посъветва да не се излага.