Президентски закани за репресии във Венецуела

Венецуелският президент Николас Мадуро открито се закани да използва учредителното събрание, за да преследва политическите си опоненти.

Обратно в новината

Коментари - Президентски закани за репресии във Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато се опитват да се наложат с незаконни действия, финанси и да подменят законно избраното правителство на Венецуела, то политическите "опоненти" не са нищо повече от едни политически престъпници, които се опитват да заграбят властта в дадена държава, да свалят нейното законно правителство и да я сервират топла и прясна на американската империя. Това сме го виждали вече. Безброй пъти. Венецуела е суверенна държава, която сама решава какво да прави с петрола си и никакъв чичо Сам не може да ѝ клати пръст. Престъпните превратаджии ще се провалят, защото народа на Венецуела много добре знае какво се опитват да направят тези и няма да допусне законно избраната власт да бъде заграбена.

Чугунените ви мозъци имат обяснение и за това , защо земята е плоска като мисълта ви !!!:((( Защо не си направите някаква комунистическа утопия някъде, където няма империалисти, финансови акули, гейропейци, соросоиди , толерасти, където даже и хора няма , та да се успокоите !!! :((( Загубена работа !!!:(((

браво на николас, така наречените лешоядни фондове искат да разграбят венецуела, няма да им го позволи-латиносите са солидарни, и са близко да грингосите

Социализъм или смърт ! (Фидел Кастро)

Мадуро, извади откраднатото и ги нахрани и напои. Току-виж спрели да се бунтуват.

Гладорията и репресиите учат. Ще се поучат и венецуелците какво ги чака от едно левашко управление.

Още един безскрупулен тарикат, яхнал социалистическата утопия , на когото му е крив народа !!! Всички диктатури завършват с насилие и хаос !!! :(((

и ти ако сега разкажеш как живееш-сигурно си цъфнал и вързал

Разкрит съм , утре заминавам за Венецуела като икономически емигрант :)))

историята помни как завършват всички диктатори!

Опитите за овладяване на метеж не са репресии, ДИР. Ако утре започне подобно сваляне на законно избраното правителство на ГЕРБ и коалицията му по подобен начин, намесата на полицията РЕПРЕСИИ ли ще ги пишете?

ПРОТЕСТИТЕ СА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ПРОДАЖНАТА ПЕТА КОЛОНА НА САЩ!!!ПОДКРЕПЯМ БОРБАТА ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА НА ВЕНЕЦУЕЛА,ОТ ЩАТСКАТА ДИКТАТУРА???

Иди и виж какво става там и после пиши тъпотии

всичко е предвидимо отсега - САЩ няма да признаят изборите и ще се намесят "за да защитят демокрацията". Само дето не им влиза в работата да се месят в чужди държави! Някой пита ли ни нас дали признаваме изборите в САЩ и дали са демократични+?

А според вас демократични ли са наистина?

Ето до какво води социализмът - една от най-богатите на петрол държави е в колапс!

ами цените на петрола паднаха наполовина отреди 3 години. А 80% от доходите на В. са от нефт. Ако опозицията е на власт ще е същото, само дето ще вземат заеми за да кърпят бюджета и няма да плащат на бедните нищо.

Една прекрасна държава,беше срината,за десет години от червените боклуци,Чавес и Мадуро

Липсата на храна, инфлацията и съсипването на здравеопазването във Венецуела са се превърнали в такъв източник на безпокойство, че все повече млади жени с нежелание избират стерилизацията пред алтернативата за бременност и отглеждане на дете в тежки условия. Традиционните контрацептиви като презервативи и противозачатъчни хапчета са изчезнали от рафтовете на магазините, което принуждава жените да прибягват до операцията, след която трудно има връщане назад. Хиляди венецуелци преминаха границата с Колумбия заради храна (СНИМКИ/ВИДЕО) "Да родиш дете сега, означава да го накараш да се мъчи", каза Милагрос Мартинес, която една сутрин наскоро чакаше стерилизацията си в близкия общински здравен център в Каракас. 28-годишната месарка от беден краен квартал на венецуелската столица се решила на операцията, след като родила второ дете, без да планира, защото не могла да намери противозачатъчни хапчета. Ежедневието й се върти около осигуряването на храна - става посред нощ и чака на дълги опашки пред супермаркетите, като понякога взема със себе си бебето си момченце, тъй като няма друг избор. То е изгоряло от слънцето заради дългите часове чакане. "Малко ме е страх да ме стерилизират, но предпочитам това пред още деца", каза Мартинес, която заедно с десетки други жени взела автобус от бедните квартали в 4 ч. сутринта, за да се включи в специален "ден на стерилизацията" в този богат район на Каракас.

време е за нов бухенвалд,като се започне от евреите милиардери

кракацитил.

Мда, и по някаква неясна причина виждам че май само майката има ангажимент да мисли за прехраната на децата и точно тя решава да се стерилизира. Аман от мачовци :-(

аман от гьобелсова пропаганда. И при т.ж. беше същото, нали. Само дето населението стигна 9 млн., а сета сме 7 млн. Защо ли?

Щото отвориха границите. А Т.Живковците са си още на власт.

а бе тоя мадуро що не направи една национализация на петрола и да видиш как някои определени кръгове ще фъргат къчове и ще мирнат хората от"демокрация"

Не може да национализира петрола, защото той вече от години е държавен! Въобще катилите путлерастки, защо не проверите преди да пишете, че се излагате като кифли!

Как може да има толкова жадни за влас и безкрайно бездарни като Мадуро? Най-богатата на петрол държава купува петрол от американците! Тия минаха и СССР, за който се викаше, че ако се намира в Сахара, ще внася пясък!

Тва са соросоидни бълвочи, първо техния пртрол е наистина много но се добива по трудно преработва по скъпо. И второ както и в куба и с корея ако американците спрат ембаргото и мераците да си слагат марионетно правителство то хората биха си живели свободно и спокойно и без сътресения в икономиката. Всичките мизерии и демонстрации са функция на операции на службите.

В интернет чета мнения на венецуелци. Те за Сорос не говорят. Единствените бълвочи, които споменават Сорос, това сте българските помияри.

Говорим за един самозабравил се тоталитарен режим и опита на хората да протестират. Къде е Сорос тук?

Това предизборно обещание ли е;)

Правилно,видяхме какво става като американската "опозиция" вземе властта.

Поне имаха тоалетна хартия...