Избори в отцепилите се райони на Украйна - само под контрола на Киев

Зеленски започва обсъждане на темата за украинско-руската граница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни тъпотии! На украинските политици им трябва този конфликт като неразрешим, беззаконието ги устройва тотално за да крадат буквално всеки ден.

Капитализма както всеки един строй ще се разпадне, свидетели сме на големия бум на разпад, Запада вече не е това което беше. Нито музиката им музика, нито стоките им стоки нито гражданите им граждани. Сами се изтъровиха в собственните си лайна които ние с охота искаме. :))))))))

Това ще стане, когато всички части на Югославия започнат да пеовеждат избори под контрола на сърбите. Или Зеленски и запада забравиха за престъпното си нападение над Югославия.

Някои характерни черти: - Рома Иванисов, депутат Рады от Зеленского, в своей юности любил насиловать детей в извращенной форме. Отсидел петухом. А сегодня это лицо нашего парламента" - "Эту модель я называю «моделью землеройки». Землеройка живет быстро, ярко, но недолго. Вот, Украина – это землеройка, которая, кстати, удивительно долго живет. 28 лет - это очень долгий срок. Просто внешние условия были благоприятными" - коментра по украинската телевизия UKRLife Tv

Тия окраинци са по-тъпи даже и от софийските еничари.....ахаххахахахахахахахахахаааахха

Докато стреляте по тях, има да чакате контрол...

Трябва да си съвсем изкукал за да си мислиш, че след толкова пролята кръв тези райони ще се "върнат" в Украйна или че Русия ще отстъпи. Иначе, думите на Зеленски са търговска оферта - говори за Донбас, за границата, за пленените, но дума не обелва за Крим. Ма нема да му мине номера на еврейчето.

историята показва че всички империи се разпадат .... и руската империя ще се разпадне и кримчани ще имат своя ден на независимостта от руско иго.

Сигурно - щом ти казваш. То, така погледнато и Украината и тя ще се разпадне - руски части, онея в Галиция, унгарци, румънци, поляци... Накрая ще остане Окраина - околностите на Киев. Само дете вече няма да има българи, дето ще го видят всичко това. Отдавна ще сме измрели.

Това важи ли за американската империя или само за тези които ти се иска?

Кой си ти да казваш чий е? И България не е американска ама стана.

Ами да чакат тогава 500-1000 години.

украински опълченци в окупираните от руски войски ваши територии...българите сме с вас. бой по руските терористи и окупатори. смрт на путлерофашизма-свобода за народите.

Кви българи, кви боеве, бе? Аре - като си толкова войнствен, бегай там у Азов може и да те земат! Мри там, па после женка ти да целува студената ти мърша. Все ми е тая и за тъпанарите - опълченци/доброволци в Донбас и за техните върли врагове. Да мрат.

Слава на Украйна!

Хероям - сало!

Може и да си върнат контрола някога, но трябва националистите да бъдат свалени от власт, съдени за хилядите избити невинни хора в конфликта и да признаят руския език за официален наравно с украинския.

Все пак руския е основен език в Украйна.

Няма основен няма спомагателен! Има един ОФИЦИАЛЕН език и той е украинският. В България кой ти е "основният" език?

В Донбас има огромни залежи на желязо.Русия няма да се откаже. Въпросът е стратегически. Освен това НАТО ще се доближи до границите на Русия. Не успяха са слеят днр, лнр и Крим за да блокират керченският проток изцяло което е проблем за Русия. И да в източните части на Украйна живеят много руснаци като същевременно много украинци са депортирани в Русия-говорим за милиони.Украинците не създават автономни републики. Тук иде въпрос за съотношение на силите. Пък незачитане то на договори които гарантират териториалната цялост на Украйна подписани и от Русия показват колко спазва Русия собствената си дума.

Дрънкаш глупости какъв Керч ти блъска тъпата тиква.Шебек днес е войната е на ракетите,а не на пехота и танкове

станко, Русия не е подписвала нищо и по спокойно парите ти са преведени но са по малко защото не си убедителен в словата си.

Човека говори за подписания меморадом през 1994г за връщане на ядрените ракети на Русия, срещу което Москва гарантира цялоста на Украйна. Ма ти де знаеш, просто си селяк мислещ си, че знае всичко .

"Формулата Щайнмайер" предвижда 1. местните избори в контролираните от ДНР и ЛНР територии да бъдат проведени в съответствие с украинските закони и да бъдат наблюдавани от мисия на ОССЕ. 2. Преди това Киев да промени Конституцията си и даде специален статут и самоуправление на Донбас. 3. Ако ОССЕ определи изборите като свободни и честни, специалният статут и самоуправление ще влезе в сила, 4. Украйна ще си възвърне контрола върху източната граница, но това ще стане ... след изборите. Така че Зеленски явно се е объркал доста. Или не може да чете!

Баси държавата Украйна?! Избори ще правят в Донбас, след като си върнели контрола! 1. Това противоречи на Минските споразумения и Формулата на Щайнмайер! 2. Те се надават така да ги спечелят, като упражняват там насилие и военнен натиск над населението. Ужас! Не видяха ли резултата от изборите преди месеци в неокупираните части на Донбас, където ими украинска армия? Надежда Савченко получи 8 (осем) гласа от 2500 жители в нейния район! Партията на Порошенко взе 12-13% само. Значи на хората им е писнало от войната и от военолюбците в Киев. Те не подкрепят националистите и нацистите от Лвов и Киев. Те са си руснаци, искат руски език, искат добри връзки с Русия. Всеки, който говори за Русия като за агресор (в случая това е Зеленски), просто няма шанс да го изберат там!

Искам да видя как украински политици Ще отидат в ДНР и ЛНР и ще започнат да провеждат украински избори :)))). И ако така става, защо до сега не са го направили.

Трябва Украинската армия с помощта на НАТО да изгонят руските окупационни войски от там защото се води война в тази част на Украйна тогава избори.....чакай ! едно по едно.

Щерев ,от какъв х.. НАТО ще се намесва,Украйна член ли е на нато или трябва да си върне 5 те милиарда за майдана.

Нали се сещаш, че ако почне с гоненето, ще останат само по 2-ма души на кв. км

Никога. ДНР /ЛДНР ще станат независими държави

Ние сме българи, и не ни пука Донбас и Крим под чий контрол са!

Kenn1111

А какво общо има този Киев с отцепени райони?

А всъщност... изборите в ДЛНР си вървят нормално, по график, без какъвто и да било контрол от киев.

Значи, Киякът напразно се кахъри?

Не съвсем напразно. Въпросът е под чий контрол ще се провеждат след някоя и друга годинка изборите в Киев Харков, Одеса, Лвов, Днепропетровск... Защото не съществува вероятност да е киев.

Живеят изкуфели неандерталци като тебе, без връзка с реалността Рандал цвилинге

Randall_Zwinge

Ми да видим каква е реалността... От 2014 в ДЛНР имаше избори вече няколко пъти, без забележки, независимо, че са в условията на война. Преди няколко месеца в ДЛНР имаше инвестиционен форум, който събра няколко пъти повече западни проекти и договори от едновременния с него такъв в Мариупол, все още окупиран от усрайна. Демек - реалността е, че на бизнес ниво западът отдавна е признал независимостта на ДЛНР. А политиците нека си въртят гуми на едно и също място... Резултатът - пушек и изгорели гуми. А междувременно керванът си върви и усрайна изчезва не с дни, а с часове.

Иди на ваканция в днр с децата, да те еба в руския приятел изкукуригал

Randall_Zwinge

Що да не отида?! Само да доизтрепят усраинските терористи в района...

Руските тролове отдавна решиха ,както че няма Украйна ,така и съдбата и...интересно но украинците мислят съвсем различно и говорят толкова близък език с руснаците ,колкото е българския и сръбския ...та това по отношение на справедливостта....общо взето има едно правило 1.каквото пожелае Путин...всъщност той самия не е пожелал цяла Украйна ..... там има голяма любов към убийците на десетки хиляди украинци .... Интересно дали България има избор..ясно че Украйна не съществува направо ,камо ли да има някакви права освен на слуга ...но ние имаме ли право на различно мнение от олигарсите в Русия и близките им братя олигарси у нас ...май не ...според дир мозъците от Люблянка . Ех какъв живот жизнь ни чака под вежливото ръководство на Путя :):)

Другарю, СССР отдавна го няма. Спи спокойно.

Са... Въпросът, който задаваш, може да бъде перефразиран така: Имат ли право хлебарките да решават диференциални уравнения? Ми имат. Никой не ги спира.

Европа не ги интересува какво става в Укрлайна ,вие два пъти споменавате измислената Държава ! Австро-Унгария измисли през 1904 годиа , Държавата Албания , а през 1905 година измислиха Украинската азбука и език ! Сега има голяма тенденция да вземат Русия половина Украйна , а другата половина ! Поляци и Румънци !

Разбира се. Украйна преминава към Русия и Киев си контролира територията, даже има достъп до цяла Русия. Както винаги.

Лесно, ама не чак толкоз. Щото в усрайна вече се появи усронацистко малцинство, което въобще не е толкова малко. И тия вече никой не ги ще - нито Полша, нито Унгария, нито Румъния, нито дори и в Русия - държавите, които ще си поделят усрайна. Затова ще се наложи усрайна да продължи да съществува под формата на концлагер за нацисти, докато си измрат по закон божи, щото пдрсите все още не могат да се размножават.

Редактор: Криси Димитрова, а защо не ни осветли и какво все пак представлява „формулата Щайнмайер“ за специалния статут на ДНР и ЛНР. И че от това, което говори Зеленски там нищо такова не се предвижда. И не само това, Русия, че и другите са безкомпромисни по отношение на договореното. Това, което говори Зеленски са свободни съчинения за пред електората. Проблемът в случая е съвсем различен. Преписали сте една пропагандна статия, която е далеч от реалността. И вместо да информирате хората, вие ги подвеждате. Просто предайте и другата гледна точка. А хората не са тъпи, ако случайно четете коментари, изключвам американските тролчета и мошенцата. Та разбираме прекрасно какво става.

След тежки преговори Меркел и Путин вечерят. Както се полага на прилежен руски аспирант, Меркел добре подпила се провиква. 'Келнер, картата на Полша и ако обичате по бързо"

Хохли трябва да забравят за Донбас като е за Крим.

А за онова ..към Полша, Унгария, Словaкия, Румъния..за него?!

Аве те луганските и Донецк те трактористи и комбайнери им пръснаа трътляците на урофашагите.

в Париж територията наричана украйна ще бъде разпределена според интересите на Франция Германия и Руската федерация

за зеления смучко

Хе-хе тоя сам не си вЕрва.

Малейй, този е голям веселяк!

"Русия предложи удължаване на договора за транзит на газ през Украйна" Украйна достойно врътка кранчетата на транзита . Ватенките ги чака тежка зима без европейски пари..ха.ха

Бате, а от другата страна на ..,,кранчето,,?

когато Тамaнската дивизия заеме позиции в западен Донбас!?

Що ми се струва, че Таманската дивизия е по-вероятно да заеме позиции на Червения площад, когато дойде времето Джуджето да си ходи? Те, войниците от дивизията също имат семейства и родители!

тощ верно е голпм веселяк :-)))) напоследълповсемесно управляват идиоти или дебили

Заради тоя глупак,войната ще продължи !

Този плаче като ощипана мома. Ми , да отива и да установи контрол. ..Ама и вазелинче няма да помогне!?

Еми.. Комик е човека, смешки разправя :)

ВЫступает профессионально!

Ватенките не спазват нито един договор !! На 5 декември 1994 г. в град Будапеща лидерите на Украйна, САЩ, Русия и Великобритания подписват Меморандум Съгласно Меморандума САЩ, РФ и Великобритания са задължени: • – да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна; • – да се въздържат от заплахата или използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и гарантират, че техни оръжия няма да бъдат използвани срещу Украйна, освен при самозащита или по друг начин в съответствие с Хартата на Организацията на обединените нации; • – да се въздържат от икономическа принуда, за да подчинят в техен собствен интерес упражняването от Украйна на нейните права, присъщи на нейния суверенитет и по този начин да си осигурят предимства от всякакво естество; • – да търсят с незабавни действия в Съвета за сигурност на Обединените нации предоставянето на помощ на Украйна, като не разполагаща с ядрено оръжие Държава, страна по Договора за неразпространение на ядреното оръжие, ако Украйна се превърне в жертва на акт на агресия или обект на заплаха от агресия в които се използват ядрени оръжия; • – да не използват ядрено оръжие срещу Украйна, освен в случай на нападение срещу самите тях, техни територии или техни съюзници; • – да провеждат консултации в случай на възникване на ситуация, вследствие на която се поставя под въпрос изпълнението на тези задължения.

резултата го знаем всички и истината за руските окупатори и терористи.

Глупости, я погледни гугъл мапс, да видиш какво мислят американците по въпроса.

Братчед, що не гледаш талавизее в ..Димирвската стая. От къде го постна това? ..Че ти си готов за до.цент!

Иво-нахакай краварския отзадзе,че да ти е по-харно.

E, те това ще го бъде на .. .. куково лето!