Турска ТВ агитира за ДПС и за двойно гласуване

Турският канал "Румели-ТВ" провежда масирана агитационна кампания за ДПС, предаде специалният пратеник на БГНЕС в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Турска ТВ агитира за ДПС и за двойно гласуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kak mojete da ste takiva hitleristi bokluci

az sim turchin,roden sim v bilgaria,i vinagi ya priemam kato moya rodina,tova che sim vyarvasht na druga religiya ..e sivsem drugo neshto,tolkova mnogo priyateli imam bilgari,ne moga da povyarvam kakva omraza narastva...

Шибаните национални предатели от ДПС да се радват на тези 14 % още 4 години.Скоро парламента ще приеме закон ,който ще възпрепятства хватките с изселниците!!! Щом не си пребивавал в страната 1 година и не си плащал данъци и осигуровките си тук-БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС !!! И така на следващите парламентарни избори ДПС-то ще останат с 3,99 % и подобно на партньорите си от НДСВ ще духат супата :))) Халал да са им тез 14 % сега,да го видим ДОГАНЛЪ кви ще ги ръси сега без подкрепа на гъзовете от БСП и НДСВ ?!?!?

abe nali vie gi ubihte samiiiiiiiiiiiiiiii levski i botev ekonomikata vi zashto e taka nesi li pomislihte... zashtoto turtsite ne rabotyat za vas kakto predi a vie samo da filasovstvate pred byurata.. dignetesi zadnitsitee i v nivataaaaaaaaaaaa

Каквато и победа да пазнува г-н Доган си е чиста Пирова победа! Неговите нещастни 14% са си чиста загуба, при факта, че никой не ще да се коалира с него! И как да се коалираш с говедо, което и на официалната презентация беше пиян, та едва фъфлеше. Не, нямаше нужда от логопед, просто си беше пиян!

do dedo uyoco: ne6ti si mnogo zle s matematikata. da ne si zavar6il u4ili6te v istanbul? bokluk

Абе хора, гласувайте моля ви се.Не искам ново турско робство да изживяваме. Стига ни и това, което сме преживели, стигат и борилите се за свобода, та сега да си седим на незаинтересования гъз. С тея турци и гъза ни после няма да седи свободно. Не може тия черните да гласуват и в турция и тук и то всичките, дори без да знаят български език, пък ние да си седим и да гледаме сеира. Просто отидете за 5мин и си дайде гласа. Няма значение за кой. За който искате. И фес да нарисувате на бюлетините пак е по-ползотворно от това да не гласувате. Всеки друг, но не и ДПС. Не може в собствената ни държава,те да са по-активните и те да владеят. Новото Османско владичество. И за БСП си помислете, т.к. не биха отказали коалиция с Ахмед и фесовете. ГЛАСУВАЙТЕ ако не за вас, то поне децата ви да не го ядат дедовия и Доган да им го набие отзад за следващите 4 години!!!

Аз гласувах. За да е чиста съвестта ми. Но, дядо Йоцо е много прав - манипулацията с изборите е грандиозна. Искам само да прибавя, че хората и изборите се манипулират по цял свят, корупцията в политиката и лихварството са навсякъде. От години. Това не е някакво си оригинално българско явление. Просто, псевдодемокрацията стана явна и в нашата страна преди 20-тина години.

Абе, може да обработват съзнанието на хората, може да спечели Доган, може да разпарчалосат страната ни, може да се наричат европейци... Но, ориенталецът никога няма да стане европеец. НИКОГА!

Доган ще ви/ни язди,не защото е турчин,а защото има пари.Който има пари тук не може да бъде осъден,ако ще да заколи 5 човека на пазара посред бял ден.Тези,от които зависеше промяната в избирателния закон не го направиха.Сега ходе вие да гоните Михаля.Или Асана. Все същото.

Предсмъртното писмо на Васил Левски: ...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана. Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни. Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка, кой с какво е помогнал за освобождението ни, и давал ли е пари или казвал нека да стане па тогава. На такива аз съм им писал и преди Днес е момента да си купите живот, които сега се продава, утре не и милиони да давате

Каква история, какви пет лева бе Виолетке?? Тая турска асимилация за която писах история ли е?? Къде има български малцинства в Турция? Няма, защото са или изгонени или изклани или асимилирани! За какво намесваш Германия тук? Нещо лошо да са ни направили германците през ВСВ? да са ни клали, избивали, асимилирали 500 годинии?? И тая турска сган пак си точи зъбите да се връща тук и да владее, не си правете илюзии! Щом даже мислят да се наплодят в достатъчни количества в Германия и да владеят там, какво остава за България...

За едно парче земя се бият две държави. Това е парадокса - да изпуснеш питомното и да гониш дивото. Какво ни пречи да отидем с гласа си до една урна и безплатно, без кръв и бой да го реализираме. Не сме изолирали малцинствата от политическия живот в държавата България, но да участваме и ние в политическия пасианс. Ние винаги ще работим за някого, но напразно ли са се борили за свободата ни роднините от векове? Ако се двоумите за кого до гласувате, няма страшно, пусни бюлетина с задраскан номер 19, там има богата палитра, дори и комунисти! Всички са наши хора, трудно се купуват...

Простотията е най-голямата движеща сила в нашата родина -за съжаление! Заради някакви гъбари, които са толкова прости, че се смятат за по-умни от другите като не гласуват и ходят на разходка в гората, Доган пак ще ни язди. От всички грешки на българите досега, тази май ще ни коства най-много. А на гъбарите пожелавам да ги срещне мечка стръвница, щото без тях България има много по-голям шанс !!!

Ти, който няма да гласуваш днес за България и за бъдещето на децата си, Я си представи, че Левски и Ботев са застанали пред теб и те попитат ЗАЩО? Защо се борихме за да те има теб, защо се борихме за да я има България? Защо сега седиш и нищо не правиш, сега, когато от теб зависи дали утре ще си купуваш хляба на турски език и дали няма доброволно да си станал пак роб? Срам и позор Българино! Погледни Левски и Ботев в очите и им кажи защо няма да гласуваш!

Как реагира на това външно министерство и другаря калфин?

ДАНО ГРЪМ ПАДНЕ НА МОСТА НА БОСФОРА И ГО СРИНЕ Б ДЪН ЗЕМЯТА.

гласувайте!да спреме турцизацията НАКАРАЙТЕ И ВАШТЕ БЛИЗКИ ДА ГЛАСУВАТ.ЗАЩОТО ФАЛШИФИКАЦИИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ДОГАН ЩЕ СТИГНАТ ДО НЕЧУВАНИ РАЗМЕРИ!!!

До:първобитният човек от пещерата (04.07.2009 г. 22:12ч.) (04.07.2009 г. 22:44ч.) Съгласен съм, че проблемът е в съзнанието и зомбирато с ПЕЩЕРНО МИСЛЕНЕ. Убийството днес е ненаказуемо, (Стависки), а за продаване за 20-120 лева на вота си - ефективен затвор. За манипулиране на резултати в изборни комисии и секции, само следствени действия. Това е първобитното съзнание, което носят всички (почти всички) които днес ще изберем. По-добре с ДЕЙСТВИТЕЛНА БЮЛЕТИНА да е, отколкото чрез НЕгласуване. Въпрос на ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР за съответния индивид с българско гражданство.

Направо ми писна от избори и простотии. Гласувай като гласувам на зима ще ми е топло,тока ще евтин или хляба ще стане по-качествен и евтин?ДДС ще стане 18% ,а на хранете по-ниско?Ако ги вярвате тези неща,просто сте тъпи.Ако си мислите, че мутрата Бойко го боли фара за вас, просто сте идиоти.Нашата грешка е,че гласуваме не с ума,а със сърцето си- защото бил симпатичен,говорел хубаво и всякакви простотии.Всички политици ни докараха до тук.Те са виновни и за ДПС и за двойното гражданство и за купуването на земя от чужденци.За това гласуваха в Парламента и БСП и НДСВ и Костов и СДС и всички други свине-без Атака /за земята/.Нищо добро не ни чака. Който и да спечели-парите са издухани и съд няма да има за никого.Колкото Костов осъди Жан Видинов и сие,толкова ще съдят и сегашните.Ние сме родени за да бъдем вечните губещи.С избори или без тях.Гласувайте както щете,на следващите избори ,ако е живот и здраве, пак ще ревете и ще се нахъсвате ПРОТИВ кого да гласувате.Защого няма ЗА кого.

ГЛАСУВАЙТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ,ГЛАСУВАЙТ САМО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВОДЕЙСТВА НА ЕТНИЧЕСКИЯ И ПЛАТЕНИЯ ВОТ....

Съгласна съм с теб! Историята си е история, но по тази логика трябва да мразиме и немците, заради Втората световна и цяла Европа, заради Нъойския договор например. Мисълта ми беше, че е грешка да се нахвърляме върху Турция със злоба и омраза заради едно ДС тука дето трябва да бъде изличен от Парламента и партията му забранена със закон! Той умишлено настройва Турския народ срещу нас, за да си подсигури задника тука! Ето за това говоря.

Ако държавата ни не реагира в такива моменти, значи я няма никаква. Това трябва да не е въпрос на желание на политиците, а задължениеееееееееее за официална остра реакция незабавно!!!!

Имали право да са европейски граждани. Какви права искат тези, бе? За да получиш първо трябва да дадеш. Какво са дали на България??? Хора, агитирайте близките, понатите и приятелите си, които са решили да не гласуват да отидат и да пуснат 1 глас против Доган & Co.

много е просто!Просто идете и гласувайте!

Давай Яне, идваме! Да живее България!

Права си! Абсолютно! Но е още едва 8 мчаса! Имаме време! Да изметем веднъж за винаги Доган и останалата пасмина! ГЛАСУВАЙТЕ!!!!! h

Роси, на твойте упреци към българите, бих отговорила така: Каквото повикало, такова се обадило! Едва ли шеще да има Възродителен процес, ако не съшествуваще 500 вковното робство..

Аз ще гласувам за АТАКА....ще гласувам за България...агитирал съм койото съм могъл....и се радвам че съм супял да привлека 3-4 ма мои познати които иначе не гласуват този път да отидат и да пуснат своя глас против турската паплач.....гласувайт масово...масово...не тези които четат това и не искат да гласуват да отидат да го направят заради децата си и заради нас другите които гласуваме....нищо не им струва...а могат да помогнат много...замислете се

Турците познават слабостите на българите и умеят да ги използват за отстояване на интересите си по отношение на Европейския съюз.

Успелите да ни завладеят, щом са ни владеели няколко века, знаят как отново да ни завладеят. Историческият опит си казва думата. Щом Европейският съюз възпрепядства официалното членство на Република Турция в него, то тя естествено се стреми да си подсигурява и вянието, и по-късно присъствието, чрез българите, чийто слабости добре познава и умело използва. Защото в края на краищата всичко се свежда до интересите, клатещи фесовете. Турците, несъмнено доказват, че умеят да отстояват интересите си. А българите...?

ПРИЗОВАВАМ българските турци и мохамедани да не се подлъгват повече по Доган и ДПС. Доган е агент от Държавна Сигерност. Предал е дори своите си събратя. Защо гласувате за него? Той сам се похвали, че разпределя финансите, защо тогава Вие сте бедни? Той май нищо не ви дава, вие му давате гласа си, а той на Вас - нищо! Ако е толкова загрижен за събратята си, защо прави коалиция с комунистите??? Нали така наречения Възродителен процес дойде именно от комунистите!!! А Доган ВИНАГИ управлява с комунистите заедно. Време е да гласувате за друга партия, по ваш собствен избор. Не сте видели добро нито от БСП, нито от ДПС.

Искаме смяна на правителството ! Искаме смяна хна Конституцията ! Искаме смяна на държавното устройство ! Искаме смяна на президента - предател ! Искаме чиста и свята Република !

Виолетке, личи си че освен да сервираш торти на аги и ханъми и да им биеш теманета за друго не ставаш... посрещали ни били с комшу, казваш... я се поинтересувай тия комшии колко живи българи са оставили на тяхна територия (която всъщност е толкова тяхна, колкото е и Луната да речем) Справка: последния геноцид спрямо българите извършен от турците, тия добри комшии, е през 20 век, преди по-малко от 100 години... поинтересувай се и какво е станало с десетки хиляди българи от Беломорска Тракия и тогава пак отваряй уста да ми приказваш. Трябвало е още тогава България да отвърне реципрочно и да изгони всички турци от територията си, но види се и тогава не е имало политици на място. Какво има да ми реват за възродителния процес тия - в тяхната Турция се деиства така: който е роден в Турция от родители родени в Турция е ТУРЧИН!! Няма кюрд, арменец (ако е останало някой жив), грък - турчин и толкоз. В сравнение с тая асимилиция възродителния процес е игра на хлапета от детската градина. Реват ако някои натисне турците извън Турция, а те какво правят с малкото останали малцинства там си е тяхна работа. Иначе пак си ходете до Истанбул и Капалъ чарши и им се радвайте, какви добри хора били, без да мислите с кръвта на колко народ са напоили земята под краката си...

Капута Калфин дето ни обясни, че всичко което ще донесе на ДПС поне 10 незаслужени депутата било случайно, незначително и законно да пусне протестна нота до Турция, иначе след изборите да бъде съден, че не го е направил

компетентните !? ставаме за смях на целия свят... полуграмотн стадо небългари, да ни определя битието... Срам и позор... а ДПС отдавна трябваше да е извън закона, особено след това което виждат вече всички да се случва в страна от ЕС

СТАНИ, СТАНИ, ЮНАК БАЛКАНСКИ Добри Чинтулов Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа отомански ти българите поведи! Че сълзи кървави пролива във робство милий наш народ; високо той ръце простира да го избави вишний бог! И тъй ний много претърпяхме, но стига толкоз да търпим, да бъдем пак, каквито бяхме, ил' всинца да се изтребим. Докога, братя, да се губим? Защо да се не съберем? Така ли вечно ще се трудим и в робство всинца да измрем? Я вижте, братя, погледнете на ближните нам племена! От тях добър пример вземете как си прославят имена! Станете, братя, вий станете, начало покажете вий; и сабите си запашете, и помощ ще ви се яви. На помощ сърби, черногорци със радост ще се затекат, а и от север храбри руси тозчас ще да се появят. Догде е мъничка змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, свободни да се назовем! Да стане лева наш балкански, от него вятър да повей, та полумесец отомански под тъмен облак затъмней! Да си развием знамената, да светне нашата земя, да си прославим имената, да гинат турски племена!

НАШЕТО ПОСЛАНИЕ КЪМ ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ! Автор: админ Неделя, 21 Юни 2009г. 16:34ч. ДРДИдея за България счита, че България изпадна в прехода в най-голямата си национална катастрофа в най новата си история и загива. Нужна е пълна промяна на порочното политическо статукво, създадено от управлявалите в прехода грабителски политически партии, нямащи нищо общо с истинската демокрация. Вече 20 години преход ни управляват едни и същи- шайка политически бандити с червени, сини, турско-жълти цветове, всички родени от една партия-БСП, пълнещи НС, играещи на управляващи и опозиция, родили своя олигархия, прегърнати с организираната престъпност, държащи цялата реална власт в ръцете си, пиещи последната кръв на народа. БСП продължава старата практика от прехода- да мимикрира в нови отрочета. Не успяхме да ги отстраним от политическия живот и накажем, защото не родихме нова политическа алтернатива, за това не се очакват промени след изборите за Национален парламент. Очаква се формирането на нов, силно олигархичен парламент от същите бандитски партии. За да се извърши пълна смяна на статуквото, трябва да родим истинска, идеологически силна, гражданска и масова опозиционна политическа сила, която да се изправи срещу старите партии и не ги допусне повече до политическата власт, като предизвика нови избори до 2 години, влезе мощно в НС с над 51% и там с мащабни реформи в името и бъдещето на България извърши пълна смяна на статуквото, като започне първо с ВРЪЩАНЕ НА ЗАГРАБЕНОТО през прехода. Тя трябва да е носител на нов обществен идеал, с нови, чисти и открити лица, да предлага програма възможно най-близка до хората, гледаща в бъдещето на България с десетилетия напред и показва ясни решения как да се извади страната от националната катастрофа, как да се нахрани народа й, как да върнем емиграцията като важен човешки ресурс за умираща България, как да станем богати като другите европейци. Политическото движение Идея за България, макар да е само гражданско движение, се явява единствената реална опозиционна сила срещу статуквото, нейните основатели са работили над 5 години за създаване на идеология и програма за нова опозиционна сила, ползваща най-прогресивния опит на Европа. Предлагаме ви тук начини и средства за спасението на България от жестоките пипала на най-уродливото явление, родено пред прехода-престъпна по своя произход и същност олигархияполитическ мафия, не съществуващо никъде другаде в Европа! Честни и родолюбиви българи, не се страхувайте, елате при нас! Да се обединим и спасим Родината си! За идващите парламентарни избори на 5 юли ние ви призоваваме за НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ! Да кажемНЕ на системата!

Какви са пингвини на снимката, ега ти калъфките, що ли се месят във вътрешните ни дела, май си търсят як тупаник и ново възраждане, ми добре...САМИ СИ ГО ТЪРСИТЕ!

ZA6TO PREZIDENTA I STANI6EV MAL4AT????

за отделяне на Кюрдистан от Турция - ще гласувам с две ръце, щом се месят във вътрешните работи на БЪЛГАРИЯ!

На война срещу мръсните фесове, да се бием ... 3-та световна ... Германия, Франция, Англия, Русия и целия Европейски съюз АТАКА !

Кoйто живее в Барселона или е там на ваканция може да гласува на улица Girona 20 с паспорт или ли4на карта. близка спирка метро urquinaqona.

АСАНЕ,БРАТЧЕ МИЛО!ЧЕ КАКВО ИМ Е НА ЕВРОПА-СЕИР ЩЕ ГЛЕДАТ.АКО МИСЛЕХА ДОБРО НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ,НЯМАШЕ ДА ДОПУСНАТ САНСТЕФАНСКО,Н1ОЙСКО И ДРУГИ ПОДОБНИ ОЩЕТЯВАЩИ НИ ДОГОВОРИ.

ние сме си виновни! Кой ги подкрепя бе?- мекеретата от БСП!! ако те не ги подкрепят - колко ще са тези мангали? затова трябва да направим следното: 1.да променим Закона за изборите - трябва гласуването да е задължително! 2.Да се премахне двойното гражданство! - ако имаш двойно гражданство, но не не знаеш български и не си живял и ден в България - сори!! отнема ти се българското гражданство! 3. Да бъдат проверени действията на всички мекерета подкрепящи ДПС - всички бългавски мекерета включително и в службите за сигурност и ДАНС да им бъде извършена пълна проверка. 4. Да бъдат извадени всички досиета на агентите на ДС - да бъде извършена лустрация!! 5. Да бъде проведена яростна разяснителна политика както в България така и в държавите и институциите на Европейския съюз, че това което днес се случва в България утре ще се случи и в тяхните държави! 6. Кметовете на градовете в България да не бъдат избирани а да бъдат назначавани от правителството за по голям срок. 7. Циганите да бъдат третирани както ги третират в Италия - да нямат право да гласуват! 8.Който купува гласове и който си продаде гласа да влиза ефективно в затвора!! Б Р А Т Я Б Ъ Л Г А Р И!!!! АКО ИСКАМЕ ЕВРОПЕЙСКО МИСЛЕНЕ И ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУЦИИ А НЕ АНАДОЛСКИ УПРАВНИЦИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО РЕАЛНО СА СРЕЩУ ДПС - ГЕРБ, РЗС ИЛИ СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!

В НАШАТА ГОЦЕВИНА Е ВРЕМЕ ЗА ПО-ДОБРИТЕ ТОЕСТ НАБЛИЖАВА КОСТОВДЕН.

Къде е Европа.Къде е НАТО.Или ще проявят онова безразличие,което преди 600 години ни хвърли в ОБЯТИЯТА на Турция за 5 века.Как гледат на това братята по оръжие от Германия,които имаха удоволствието да се радват десетилетия на съветското ПРИСЪСТВИЕ .НИМА ЧУЖДИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СА ГЛУХИ И СЛЯПИ НА НЕИСТОВОТО ЖЕЛАНИЕ НА БЪЛГАРИНА ДА ИМА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА.Да не забравят ,че пантюркизма и панрусизма никога няма да престанат и тази чудовищна манипулация на изборен вот рано или късно ще се пренесе и при тях.

Аз ще гласувам, гласувайте и вие. Стига други са определяли съдбата ни! Да кажем НЕ на турците в ЕС!Европа не ги иска, защо ние да ги вкарваме там? Хора, нека покажем, че сме по-задружни и организирани от тях. Нека България да се управлява от българи, на които им пука!

ИДАТ КЪТ АСЛАНИ , БЕГАТ КЪТ НАСРАНИ! Е ТОВА ГИ ЧЕКА НЕГРАМОТНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ДПС-то ПРОТИВО КОНСТИТУЦИОННО !

Наглостта турска няма граници!!! И по три пъти ще гласуват, щом водачът така е казаб!!! Не знаят една дума на български, тръгнали бъдещето на България да решават!!! Гласувайте, българи!!! Изгонете Доган!!!