Синята коалиция остава вярна на антикомунизма

Със скандирания "Време е!, Идваме!" привърженици и симпатизанти на Синята коалиция откриха предизборната кампания за Европейския парламент.

Обратно в новината

Коментари - Синята коалиция остава вярна на антикомунизма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сините губят позиции защото много от хората на които им гласувахме доверие днес се заиграватс червената измет.например Кмета на столичната община Лозенецвсячески помага на мастита олигарка и нейните сателити да узаконят незаконни строежи.портизанскат щерка от известна фамилия от града на черешитечрез измама вместо ремонт и преустройство си издигна МЕЗОНЕТ за чудо и приказ и си живурка в него без да плаща данъци за ново строителство.А от наемите на безбройните си жилища и вили дърпа яко наеми.Ние пък да излизаме със скъсаните си сандали отново на жълтите павета!

Защо няма да гласувам сега за сините: 1). Помня, че още от самото си създаване по чисто ленински начин изгониха всички хора с лично мнение от своите редици. За по-младите - един от първите изгонени бе Съюзът на репресираните по политически причини след 1944 г. Защото техният заслужил председател има смелостта да им каже нещо от типа - Хора, вие започвате да не търпите чуждо мнение и налагате партийна дисциплина и едномислие с чисто болшевишки методи!!! Жельо по- късно ги предупреди по свой толерантен начин за да се вразумят, да озаптят лакомията си и корупцията си в името на напредъка на България. В резултат той се превърна за тях по-заклет враг и от самите БКП/БСП. 3). Самият следващ син президент Петьо открито призова Иване, кажи си!!! Не стана. И също се превърна във враг на синьото болшевишко единство, защото Иван нямал какво да си признава. Да, ама Кремиковци, БГА Балкан и други такива все още се помнят от умните, а не от платените викачи по митингите!!! 4) Иван Костов разби оцелелите останки на СДС за да направи своята партия, защото останалите извън нея не желаеха да са послушни пионки, както Катето, Надето, генералчето и т.н. Кротна се до момента, когато не проумя, че няма да седне отново до благата софра с държавни пари. Тогава изведнъж вече заговори за съюзи и т.н. само и само да стане някъде първи във листа и да продължи да лапа пари, които не е заработил. 5). Ваньо Костов има наглостта да отговори на журналист по време на онези страшни дни за медиците ни Ами ако са виновни?. А защо тогава не се сети за примера на своите американски и английски приятелчета, които защитават без каквито и да са уговорки, своите граждани. Пример - САЩ не допуска да се съдят негови войници за престъпленията по света (Япония, Азия, Гуантанамо). Наскоро Англия издейства да си прибере своя пияница-убиец на български млад човек от България. Има и още много причини, по които няма да гласувам за всичко, в което участвуват Иван Костов и Надето. Но не си мислете, че ще гласувам и за кметове на боклуците и бездомните кучета. Имахме поне двама такива, които разчитат на къса памет у избирателите.

слепи са всички сини. с тази протурска платформа ще изгубят почти всичките си симпатизанти. съмнявам се дали ще съберат дори 0.001%. странно, но досега нито един от форума не анализира тази тяхна позорна постъпка.

Сините били единни...!? Ха-ха-ха ха-ха-ха-ха. Кога? От вчера, до утре?! Само вижте в новите /от 2-3 години/ партии колко седесари има. Само вижте скандалите им в последните месеци. И колко им е акъла... вместо да си оправят вътрешните работи, като децата се оправдавят с някакви агент-провокатори отвън. Язък, че ходихме еуфорични по митингите. Единни били... хахахаха!

комунетата освирепели:)Има защо.Зала 1 се препълни и имаше много настроение:)На глупака, който прави тъпи анализи какви хора са симпатизантите на сините, ще кажа да се откаже от анализи-не го бива за тези неща.Симпатизанти на сините са хора, които искат ред и не се страхуват от работа,хора които знаят, че имат не само права, но и отговорности.Сините са единни и този път много от тези които не гласуваха по-рано ще гласуват.Неделчо Беронов беше в зала 1 и изглеждаше чудесно-много по-добре от смотания ви президент с вид на зализан селянин.И още Мартин Димитров е отскоро не е от 20 години , но и той май не ви харесва.Костов каза нещо важно, което го няма във статията този път няма да им се размине на комунистите, ще минем през тях.Ще ги осъдим. Свиквайте с мисълта, че сините ще имат много добър резултат.

Skapi sanarodnici,osaznait se...tova e poslednijat ni chans da izmetem banditite ,mutrite i mafijata ot BG i da stanem normalna darjava...glasuvaite za sinjata koalicija....uspeh na demokracijata.....aa zavalja dajd,navan,njakava burja e mai...uff tozi Kostov pak ravali i vremeto....

Иван Дичев Народен съд Този спомен в душата гори като язва, този спомен в душата зове не за мъст, а за дълг да не крия, но навред да разказвам за злодейството, което нарекоха съд! ...Беше топъл денят, необичайно за пролет. Необичайно, нали, ви изглежда това: здрави, прави мъже да посрещат без ропот, с възхитително гордо държане смъртта! В една зала, изпълнена вляво с чекисти, настървени за кръв и човешки живот, като стадо във кланица чакахме всички вкаменели, без чувство, надежда и зов... От балкона към нас бе картечница вцелена със прислуга от двама съветски бойци - в тях безкористно-братск помощ намерена при случаен метеж от мръсника-фашист. в стъклата блестеше прощалният залез... - Този свят, тъй прекрасен, за нас бе мираж, че деляха ни може би няколко часа от могилата братска, зинала в нощта! Пък присъдите сякаш нарочно ги бавеха! - От обед вече ние стояхме така. Вън тълпата мизерна митинг бе направила и скандираше пак за човешки курбан! Изведнъж като банда от гузни убийци бързо влезе съдът - многолик Сатана - и настъпи моментът, когато безсмислено там отстъпи животът место на смъртта! ...Туй висене на косъм над самата бездна колко време трая аз не помня, не знам. Като в сън чувах как имената изреждаше един глас от състава далечен и слаб... В паметта после следват кошмарни откъслеци: виждам смъртните - цели облени във пот, чувствам техните сухи и трескави устни върху моите в прощална целувка без стон! А очите!... Но кой би могъл да опише тия кръгове черни - печат на смъртта! - Те прозираха сякаш в Отвъдното Нищо, безразлични и слепи за всичко край тях... И тръгнаха: от трупове дълга редица примирено закрачи по лобния път. - Вън бе паднала нощ и трептяха звездите, и миришеше мракът на гробищна пръст!... 1946, Централния софийски затвор Иван Дичев, Мъст и печал, Стихове и есета, изд. Нов ден, София 1999 http://www.g

също така са верни на сезгин мюмюн. при това фанатизирано!

Славеят запее ли в гората, слушам го умилно и в захлас, радост, мъка пълнят ми душата, смея се и плача в този час. Колко простота и плам възторжен бликат в трели чудо на света! Друга птица даже с труд каторжен няма да изпее песента. Може би така е и с поета! Искреният стих е талантлив. Словото красиво е прието. Фалш и грак е за потока сив. Щом стихът се пише със сърцето, ще те стопли, ще го разбереш. Ако чувството звучи превзето, ти едва ли ще го дочетеш. Моят стих, си мисля, вдъхновен е. Вярвам ще достигне той до вас. Ако пък умре, умира с мене, но живее ли, живея аз! АХАор ние сме в един отбор!

На Синята коалиция й липсва въбражение - не могат да измислят смислена кауза и си се държат за антикомунизма. Такава друга партия, с антикомунизма като основна кауза, няма никъде другаде по света. Мартинчо е инфантилче, разбира се, а старият лицемер Костов разчита да събуди стара любов, защото нова няма откъде и защо да дойде. А той и дружинката, с която управляваше преди време, не бяха по-малка или по-лицеприятна банда престъпници. Иначе всичко изглежда фарсово и мирише на мухъл. Интересно е колко гласоподаватели ще се идентифицират преди всичко като борци против комунизма.

Антикомунизъм ще има дотогава, докато има комуноиди. А у нас те се върнаха през 2001 годинаи като уж български юпита, все деца на комуноиди от висшата номенклатура до 89-а. И Татяна Дончева си го каза в прав ред, че хамстера го ръководят приятелски кръг от български и комуноиди с небългарски имена. Трябва да ги изметем тези крадци! На изборите ВСИЧКИ ЗА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!

никиБ, а защо костовият се съюзи с мюмюн-оглу!?! пълен продажник се оказа - като всички!

на антикомунизма останаха верни, също толкова, колкото са верни на протурската мюмюнова федерация! лицемери ниедни!

Сайт и аз мога да ти подготвя, нямаш проблем - и ще ти докажа с документи, че всичко, което си прочел в оня сайт е лъжа, плод на болни реваншистки мозъци от типа на Жеков. Вярвай, глупако, на всеки идиот, който има да си урежда някакви сметки - те идиотите, не биха съществували без такива като теб!

Моите уважения към Костов. Силен играч беше. Но този Мартинчо Димитров е нещо като негов пародиен и гротесков образ и подобие.

Ама, другарки и другари, недейте така. Надувате си пилешките мускули, пъчите гърци и.... само вие си вярвате на историите в стил Щирлиц /да ме извинявате/. На БСП й приляга силен противник, няма въобще да се занимава с вас. Що трябва да се хабят сили за нещо дето си се самоунищожава...

Най бедни, най болни, най бързо чезнещата нация в Европа, че май и в света. Абе направо сме си супер ...като за идиоти. Пък какъв шербет се ля днес по неделя 150, горките европейци и хамериканци, живи да ги оплачеш.Съвсем изперкахме всички ей.

Siniata koalicia triabva da spe4eli...Bez tiah sme zagubeni...

tuka se izkazvat 20-30g.komsomol4eta, ne pomnyat kakvo napravi sds,BG sega da e v EU i NATO.Kolkoto i da pluete tezi organizacii , zamislite se zashto vsi4ki iskat da sa tehni 4lenove.NOVA BG shte bude SDS i GERB

На тия недоразумения Мартинчо и Костов не им ли е ясно ,че дори и да влезнат с 4-5 % няма да управляват и ще трябва да се нагъзват на бат Боко да им даде някое зам.министерско местенце та да закачат и те от ъгълчето на баницата.

Прав си пич! И още по прав е Жельо Желев - италианската, американската и руската мафии има много да хрупкат, докато достигнат постиженията на синята мафия! Но върхът е наглостта им - изглежда философията им следва приказката крадеца вика дръжте крадеца!

Ще се съглася,че сините си остават антикомунисти,ако обявят къде е имало комунизъм и кои хора точно наричат комунисти.Това,че Елена Костова беше секретар на ППО не означава,че е била комунист.Просто тя и нейният съпруг са от онзи познат у нас човешки модел на сървайвъри които се нагаждат към всякаква политическа система.Бързо се орезиляват,защото цялата им философия се изчерпва с думичката анти.Като впрочем отскоро и цялото СДС,заедно с износената и засиняла идея от времето на Ж.М.Ж!?

Долу комунистите. САМО СИЛНИ ДЕМОКРАТИ ЩЕ СПАСЯТ МИЛАТА БЪЛГАРИЯ!!!

До Политически Прогнозист Ти не забелязваш или не искаш да забележиш сигурно до къде я докараха България тея темерути дето управляват страната. какво намаляване в подпомагането за образование ще се се окаже пагубно като в момента образованието ни е смазано и липсва. Толква прости поколения създадоха отново 4е не се сещам къде ще ги крием след някя друга година?. И така е и с осигуряването 47% (аконе и пове4е) от приходите ти отиват за данъци, такси и вноски - вси4ки преминаха в сивия сектор и кто резултат фирмите са принудени да лъжат държавата. А то4но това е обратното на което ние сега и нашите родители преди се надяваха когато направиха вси4ко възможно да насо4ат тва бунище в кето сме днес по пътя на Европа. Много имам да пиша но ве4е се уморих да обяснявам отново и отново на всеки новодошъл защо аджеба комунизъм, фашизъм и тероризъм са кофти неща. Гледайте по-мащабно на Света в които сме днес той ти дава достатъ4но ясни послания какво и как е по добре за хората. Естествно има много пътища по които можем да се движим но само някои водят към просперитет.

ГНЕВЕН, напредваш. Един съвет-съсредоточи се на вътрешното пространство, на импресията. Нощта отнесе на гърба си мрака е много образно. Но виж сега тук: Зората се разпукна и заплака. Небето се намръщи. Заваля..Разплакана зора я свързваме с дъжд. Но след това следва заваля. Морето го посрещна безразлично е добре, прибоят му гърмеше патетично-не е. Безразличието не се асоциира с патърдията на гърмящия прибой. Постарай се да създадеш настроение, което да отговаря на безралично море. И се концентрирай на едно- дъжда, зората, или морето. Като избереш едно-другото го споменаваш само за да подчертаеш нещо в едното. Избягвай директни внушения като тъжна зора. Стъжни я без да ни го казваш. А бедността е най-гнетяща, когато от състояние на стомаха става - състояние на ума. По-добре би било без празния стомах и празния джоб.. Бедността се връзва добре с безразличното море, зле с разплаканата или тъжната зора (малко сладникаво), зле с гладната зора- твърде декларативно. Градчето се събужда като просяк-добре, ама кажи как се събужда просякът..Приеми го като литературна критика, което значи - следим с интерес. :)))Ван Гог има една известна картина-лозенце и магаренце-предните крака на магаренцето са като две небрежно драснати чертички. Но както е казал един голям изкуствовед-вече сто години с тези две чертички магаренцето върви. Търси знаковата същност на нещата и остави пространство и за читателя. Би ли се пробвал в няколко реда хумор и сатира? В проза.

Какви антикомунисти, Вие всичките сте бивши комунисти - комсомолци и доносници!

ЩОМ И БАБА МИ СЕ Е ОТКАЗАЛА ОТ БСП И МЕ ПОДКРЕПИ ДА ГЛАСУВА ЗА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ И ПОВЕЧЕ ХОРА КАЗВАТ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ ЗАРАДИ ТЕЗИ КРАДЦИ БСП И ДПС

Използуването й беше много ефективно през 90-те. Сега е изтъркана от употреба и се използува само тогава, когато нямаш какво да се кажеш.

КОМУНИСТИТЕ СЕ ИЗКРИВИХА ОТ ЗЛОБА ЧЕ СИНЬОТО ЛЯТО ИДВА ЗА БЪЛГАРИЯ И ДЕМОКРАЦИЯТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЪРВАТ КОЯТО КОМУНИСТИТЕ ОПУРУЧИХА С , ОЩЕ ПОВЕЧЕ КРАЖБИ И ЛИПСА НА ПРАВАСЪДИЕ И ЛЪЖИ И ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ И СЪСИПВАНЕ НА ВСИЧКИ СЕКТОРИ В БГ, С ВАС СМЕ

Ако искате ВЕЧНО КЛОНИНГИТЕ на червените МУТАНТИ- пирински ,р.петковци ,Р.Овч., станишеви, живкови, добреви , Гоцетата и Паравани и сие да УПРАВЛЯВАТ /като днес / и ВАШИТЕ ДЕЦА ,и ВНУЦИ , и да продължават още да ЗАКОПАВАТ БЪЛГАРИЯ още , по комунистически, то , тогава не ГЛАСУВАЙТЕ и не стачкувайте..След 10 петилетки , , обещаха другарите , всичко ще е наред ..САМО ЧЕ и ВАШИЯТ ЖИВОТ ще си е отишъл..) http://

Филип Димитров върна земята на хората в реални граници и сега сме мощен производител на селскостопанска продукция. Той също създаде и най стабилната банкова система, дате и права на малцинствата да иат свои представители в парламента. Костов направи здравната реформа и сега сме по здрави и щастливи. Реформира икономиката чрез приватизация и тя сега е водеща в света. Държавната администрация направи една от най-корум... пардон квалифицираните за да благоденства българския народ. Да гласуваме за Снята коалиция.

С Вас сме и ще Ви подкрепим !Само Синята коалиция!

я да видим сега кой е с объркан мозък ако въобщ еима такъв ...нещо май ти липсват сивите клетки ...

Че сините са комунисти в чист вид-болшевики, е ясно. Ама защо се поставя предлог - анти? Изживяхме червения, синия и жълтия боклук. Ще изживеем и Бойко. После може и Волен. Кога ли ще има нормални управляващи ?

ДоГневен:Адмирац за напианото от теб! Това е точното отразяване на действителността в държавата ни,а всичко друго са празни думи!!!Нека,който не е го е прочел да го прочете:Зората се разпукна и заплака. Небето се намръщи. Заваля. Нощта отнесе на гърба си мрака. Денят настъпи сив и заболял. Морето го посрещна безразлично. Безсънно го зовеше вечността. Прибоят му гърмеше патетично, разсърден на земята и света. Градчето като просяк пак изглежда. Разбуди го зората изведнъж. И безработни хора, без надежда, с омраза гледат пролетния дъжд. В съня им бедността се чувства тъпо. Кому е нужна тъжната зора? Денят ще струва непосилно скъпо. Започва безпощадната игра. Играта как и днес да оцелееш. Зората удря гонг за този рунд. Вървиш без цел, забравил да се смееш. Дъждът те е омазал като с грунд. Озъбен като пес, животът дебне. Къркори в тебе празният стомах. А в джоба ти не дрънкат даже дребни. И чувстваш се последен сиромах. И срещаш хора все на теб подобни, участници в жестоката игра, - клошари, безработни, но беззлобни... Кому е нужна гладната зора? Ненужна е за всички нас, горките! Но всеки беден рано я видя. За хората богати, дето спите, за вас два пъти е ненужна тя. Червена коалиция ни смазва, а синята причаква отстрани. Животът, друже мой, ни го доказва. В България боклукът ни вони...

Сини клоуни - не вярваме на корумпирани лицемери ! Не искам турци, но не искам и циганин да ме управлява - искам Българи - но не алчни и неграмотни, а образовани и кадърни ! Само че такива няма - затова Атака - поне там няма турци, цигани и мутри !

Както е много добре известно твърдият изборен електорат на СДС и ДСБ се състои преди всичко от Реститути и набързо забогатели, от работническо-менидже приватизация, бизнесмени и техните семейства по времето на режима на Костов. Този електорат обаче е незначителен. Той е някъде около 1.5% и е недостатъчен за да бъде електорална база, позволяваща надскачане на 4%-ва бариера. Ето защо политическият мошеник Костов е принуден вечно да води лява предизборна пропаганда и да обещава чувствителни изменение на жизнения стандарт при реставрация на режима Костов. Част от тази лъжа е обещанието за намаляване на данъците. Подобно намаление ще облагодетелствува преди всичко реститутите и ще доведе до намаляване на социалните фондове, което ще се окаже пагубни за 95% от населението, които са зависими от от социалните фондове в образованието (средно и висше), здравеопазването, помощи при безработни, майки с деца и бременни, инвалиди, спорт и други значими социални дейности. Освен това политическият мошеник Костов не казва за какъв данък става дума: за прогресивен, регресивен или плосък. Ако става дума за намаляване на съществуващият плосък данък, то той е по-своята същност е анти социален е облагодетелствува само богатите. Единственият данък, който е истински желан за 95% от населението и е социално зночим е прогресивният данък, при който данъчният процент нараства с доходите. Ако обаче това бъде предложено от Костов и сие, ще загуби моментално и твърдият си електорат. Ето защо той обещава намаление на данъците, разчитайки единствено на невежеството на народа. Това , което е нужно на българският народ е преминаването от плосък към прогресивен данък със структура, която ефективно да намали данъка за по-бедните 50 % от населението. При това така, че социалните фондове не само да увеличат приходите си. Не се залъгвайте, синята коалиция защищава интересите само на около 1.5% от българското население.

Наистина комунистите са способни на големи провокации и лъжи. Те нямат други средства и възможности. Има и много болни от комунизъм с объркани мозъци, което също е фатално. Аз ще гласувам за Костов, защото той е единственият, който може да стабилизира държавата.

По-добре да бършем насраните задници на нашите български политици отколкото да правим ... на миризливите ДПС-ари!Така,че ГЛАСУВАЙТЕ!!!

Костов беше министър на финансите при Луканов!Костов създаде метода ,за продажба на предприятията на голтаци които вземаха заеми с гаранций от същите предприятия. Болно ми е, че хората немогат да видят един отявлен агент провукатор, комунист, който разби СДС !И вообще не е извадил страната от кризата.Дадоха му пари за да досъсипе и вметот като държавник се държеше като синдик! Славейко

Тоя Костов е много нагъл. Защо ни мисли за плиткоумни? Но ние помним как крадеше, само че съдилищата бяха с него и не го осъдиха да влезе на топло. Сега иска да довърши грабежа. Не му ВЕРВАЙТЕ на приказките.

Виждам, че хора има всякакви - нека всеки да гласува по съвест, но само едно искам да Ви кажа: ИМАШЕ ЛИ СЪДЕБНИ ДЕЛА ПРОТИВ ИВАН КОСТОВ ??? Всичко беше долна пропаганда, за да спечелят комунистите, а преди това Царя, винаги с ДПС. Освен това, забележете, че по времето на Костов България беше в подем!! А какво стана после?? Къде сме сега??

С антикомунизъм, русофобия и американско близогъзничене няма дори да влезете в парламента....

ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА КОСТОВ ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ- П..И КАЖЕ КУ-КУ. МОГА ДА СЕ ОБЗАЛОЖА С ВСИЧКИ КОИТО СТЕ ЗА КОСТОВ ЧЕ ТОЙ ЩЕ ГЛЕДА МС ПРЕЗ КРИВ-СИН МАКАРОН.ЧАО

Trjabva da si goljam mrusnik i izrod za da kage6,4e nyama alternativa na tova pravitelstvo,kakto govori sega serGEI Sushtoto govoreshe i Gan Videnov,kogato dolara be 3000 leva.Za 3-4 meseca Sofianski i SDS vdignaha na kraka BG.Hora pomnete!!!

Другарите защо не говорят за Доган, за руснака Дмитреивич,Царя, французина Жан, ами Луканов, който раздаде не изнесените от БГ пари в куфари ичували на червените и техните приятели и освен че станаха бизнесмени им купи гласовете за всички избори докато са живи. Неизброими са червените престапления през последните 100 год. А все за Костов говорите и пишете,само нациунален фактор от голяма величина може да привлече таково внимание.

същият този атикомунист костов има най голямата заслуга за избирането на първанов за президент, като попречи на Царя да се кандидатира за този пост.костов има вина по късно и за това че не сдс а доган се коалира с ндсв, след като костов обави ндсв за по голям враг от комунистите и отказа поканата в новото правителство,причива за това беше, че костов е влюбен в себе си и не гърпи други по горе от него и затова мина в опозиция.по късно пък от глупост надежда михайлова вкара това чучоло яне янев в пърламента въпреки димката в пловдив.

Че и от комунизъм, и от антикомунизъм, а и най-вече от демокрация, главите ви разират колкото бат бойко от политика, т.е., колкото магаре от духова музика

Верни против комунизма, но след като завършихте висшето си образование и се изградихте като личности под комунистическия чадър, а борците, истинските борци против комунизма гинеха в тъмници, поправителните домове и лагери и пръснати като нелегално забегнали емигранти по света, а сега?!