Владимир Путин спечели изборите още на първия тур

Владимир Путин печели президентските избори в Русия с 63.81% от гласовете. Това сочат данните на Централната избирателна комисия на Русия (ЦИК) при обработени над 99.07% от избирателните протоколи, предаде РИА Новости, цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Владимир Путин спечели изборите още на първия тур | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой от пишещите да е ходил скоро в Русия.Ходих това лято там,но бях не само в Москва, но и в глухата провинция.В Москва видях наистина един супер лукс.Не напразно Москва е един от най-скъпит градове в света.Но видях и неописуема мизерия в маките градове и села.Както пише авторитетният германски всекидневник Ди Велт руският президент Владимир Путин бил може би вече на четвърто място в таблицата на най-богатите хора на планетата.

Да!

То за това сега Европа е в рецесия и я мачка тежка икономическа криза, щото са харчили парички дето ги нямат и сега се гърчът. За Русия и за скандинавието не съм чул да са зле.

Този резултат е пълен провал за западната резитентура. Ще има яко дърпане на уши. В тази криза, толкова пари да потрошиш за акции срещу Путин и накрая, ..-кукиш.

Подполковникът от КГБ Вл. Путин спечели отново. Безапелационно! Това са най - честните избори. В изборните помещения имаше дори видеокамери. Милиардерът -комунист/как звучи/ Зюганов отдавна е построил комунизма за себе си. Но продължава да заблуждава престарелите руснаци и левите ултраси, че ще възстанови великия СССР и КПСС. 15-20% още му вярват... Армейският полковник Жириновски отново не случи. Това е руският Жоржи/Жорж Ганчев/, известен с бясната си омраза към дясната опозиция. Дори си купи предизборно едно магаре с име Прохор/като десния Прохоров/. И налагаше горкото животно с камшик на Червения площад... Десните/Немцов, Прохоров, Каспаров.../ пък по принцип действат с чужди пари и идеи... Никой не ги брои. Жокерът Сергей Миронов изигра ролята си, а С. Навални съвсем изчезна ... И така Вл. Путин е новия стар Президент. Неговите предшественици бяха генералисимуси, маршали и генерали, а той - обикновен подполковник от КГБ.

На Русия въобще не и пука какво мислят мравките у нас.За нея е по-важно, че всички останали страни се съобразяват и не смеят да направят нещо, с което тя да не е съгласна.Да не говорим, че цяла Европа е енергийно зависима от нея.

Путин и Медведев, две марионетки на олигархията разменящи си постове помежду си използувайки политизираната избирателна система също като българската и липса на опозиционна политическа идея!

Комитета за държавна сигурност не само предаде и продаде комунистическата си идея, но и 22 години владеят държавите ни и ватериализира това владеене под формата на милиарди долари. Държавна сигурност е единствената организация, която коли и беси, граби и срива държавите ни. По примера на Тато и руските сатрапи, и днешните нелегални милиционери, водени от Путин или от нашите политици под пагон, няма да видим свобода и западна демокрация. Именно липсата им води до невероятни конфликти в близкото бъдеще. Помнете ни думата.

Да вземат да го пишат "цар" и да приключват комедията :)

Ми нормално. Накъде без комунизъм - съвеЦка власт плюс електрификация.

малеее, явно си стар комунист от дървените глави. Путин обича само олигарсите драги, "бащицата" за хората е само проформа, наследнство от време ОНО!

Народа не го интересуват олигарсите.Увеличава пенсии, майчинство и пр. За разлика от хелоуин, където са щастливи само кокошките и медиите са пълни с изпълненията на главния герой.

Явно Путин работи безупречно и безкористно за народа си, за разлика от българските политици, включително и сегашните управляващи.