Путин: Руската опозиция трябва да предложи реален дневен ред

За да е конкурентоспособна, руската опозиция трябва да предложи "реален дневен ред, в какъвто хората да повярват", заяви Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Руската опозиция трябва да предложи реален дневен ред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съвсем реален дневен ред, Пути да си ходи.

Опозицията трябвало да предложи реален дневен ред... Първо опозицията трябва някак си да оцелее физически - Немцов не успя, Ана Политковская също, на Навални му фабрикуват обвинения през седмица... какъв дневен ред. Все едно се състезават на 100 м спринт, но са длъжни да тичат с гумени ботуши..

Чудя се има ли друг световен лидер, който да може да проведе такава пресконференция, по различни въпроси, цитирайки събития и цифри....След 45 мин лидерите на ЕС, или пък не дай-Боже Тръмп, ще почнат да говорят глупости, които техните говорители ще трябва да обясняват 1 месец...

Нека Пупу извади слушалката от ушето и да пробва пак същата показуха с НЕРЕЖИСИРАНИ въпроси.

Иска да каже програма и цел, каквито нашите партии не правят или публикуват. А нашите пресни градски "десни" нямат и такава , а ако е да довършат унищожаването на българите,икономиката и д-вата като суверенна. вече 50/50 е изпълнена.

В речта си Путин трябва да отправи гневни укори към социалистите в братска България, които не изпращат децата си да учат в Русия, а винаги на запад.

КАЗА ЦИГАНИНА БЯГЕЕЕЕЯЦ

така е ,нали трябва да познаваш тези които ти смазват въжето преди бесилото.Нашите социалисти обаче са по-десни отколкото социал-демократите в Германия.

Натрапването на Путин ще предизвика и руски МАЙДАН,след поредицата корупционни изпълнения на Путин ихайката около него,след сриването на жизнения стандарт и провала на власта му!Търпението на руснаците не е вечно!

Дебил.Путин кара руснаците да се чувстват сигурни. За Майдан може само да сънуваш-

Те, руснаците и без това нямат много алтернативи - или да последват "Батюшката Путин" или опозиционера Немцов!

1640 журналисти от цял свят и от цяла Русия в залата, три часа и 40 минути, 65 въпроса, на които беше отговорено с цифри, сравнения с миналите години, с постиженията в съответните области в света! Страхотен ръководител, много точен и много силен специалист, не е чудно, че все повече хора в света искат той да бъде ръководител и на техните държави също! А Ксения с нейните претенции неизвестно за какво и позите, и празните приказки, беше смешна, както обикновено, и както е цялата тамошна "опозиция"! Сред 145 милиона народ дали могатда сберат около 15 хиляди по цялата държава, които да са грамотни и в същото време да са против Путин и неговия стил и метод на ръководство?! - Малко вероятно, дори никак ... Това ако може да се нарече опозиция ... Единственото, което ги обединява, е, че всичките са милионери от западни грантове и хонорари за плюене по държавата си и нейния истински ръководител! Много си приличат с нашите протестърчета, дето са на хранилката на кравария против България и сороспиите, плюващи по сайтове срещу когото им кажат ...

АВРОРА БЛЯДКАТА ПАК СЕ ПОДМОКРИ, ХАХАХА

Баце, ИДИОТО ????

Путя попитал Курнела приватизаторката защо не си е пратила отрочето да учи в Русия, а в САЩ. Приватизаторката рекла: "Да не съм луда".

Изборната стакмистика в Русия са безмислица и не е нужно да се харчат средства за цирка!И само 5% да гласуват за Путин,вече е решено,те да са 75%!Комунистическа бутафория и нахалство!

Поклон пред Путин, най-великия от всички президенти на света, стожер на световния мир, пазител на общочовешките ценности, разрушени из основи от ЕС и САЩ. В България Путин има около 80% подкрепа - колкото са умните, интелигентните и моралните българи, каймакът на нацията! Путин е харесван в България от бебе до баба. Това отраззява и форума - какво искрено преклонение, възхищение и любов към неговата божествена осанка и демократична Русия- защитник на всички българи, струи от постовете на най-интелигентните форумци като ХАЧ, 681, Аврора, АК47, ГордЕвропеец и др., които с право славословят този гений неуморно, задъхано, екзалтирано под всички теми от всички рубрики! Те имат право. При по-обстойно четене дори и на статии, в които на пръв поглед не са свързани с Путин, се усеща като топъл бриз неговото божествено присъствие. То осмисля битието на много мои интелигентни сънародници, на които ЕС отне всичко. То им дава дълбока сила и здрав оптимизъм, от него те черпят вяра в бъдещето, немислими без мъдрото ръководство на Путин. Путин ни дава надежда, че ще оцелеем в тази жестока криза, в която ни вкараха ЕС, САЩ, НАТО, евреите, хомосексуалистите, масоните и извънземните! Поради тези причини всички интелигентни българи изпращаме децата си да учат в Русия, да черпят мъдър от недостижимите руски икономисти, които на практика показаха на света как се става по честен начин мултимилиардер и олигарх в рамките на няколко години демократично управление, без да се краде от народа, който в същото време цъфти и връзва и затова избира винаги Путин с 99,9%. Свободна преса, демократична опозиция, свободна и горда журналистика, отразяваща правдиво развитието на Русия под жезъла на Путин, допълват прекрасната картина на съвременното силно развито руско общество. Доказателство за любовта към Путин са и километричните опашки пред руското посолство, където радостни българи чакат ден и нощ да получат заветнат руска виза, за да могат да живеят и работят във бленуваната страна на Путин

Защо не чистите тук и под другите новини за пресконференцията на Путин словоблудните логореи на целокупната протестърска соросоидна пасмина, която за цял ден един глупав текст успя да спастри и да го напости под различни никове, по няколко пъти под всяка статия?! Нали ужким подобни простотии, особено повтарящи се, ги чистите?! Или тази точно сами си я съчинихте?!

Много хубаво , ваше Величество, да предложи реален дневен ред, ама как? То от гроба и от затвора е много трудно да се случи! Той Немцов опита, Литвиненко -също, Навални в затвора, Сергей Карамурза - отровен не по заповед на Путин. За да се видите например с Пол Хлебников, Анна Политковская, Станислав Маркелов, Наталия Естимирова трябва да посетите гробищата или пък за по-сигурно да се преселите в отвъдното - там е пълно с руски опозиционери - вероятно Путин ги е пратил там за да предложат реален дневен ред!

Русия винаги е имала големи личности и един от тях е ПУТИН - отговаря на всички въпроси отсечено ясно и точно - ходеща ЕНциклопедия - покажете ми втори такъв президент

Жорж Ганчев, Митьо Пищова - все кандидати за такива, които ако имаха зад гърба си ядрената мощ на СССР, щяха да сложат Путин в малкия си джоб - особено Жорж - " Не ми говорете за дребното момченце"!

КАЗА ЦИГАНИНА БЯГЕЕЕЕЯЦ

Пресконференция с участието на най-великия. Приближава се секретарят му и на уше му казва, че са убили Немцов. Ех, казва той на себе си: убили са Немцов. Кого, кого са убили - питат от задните редове. Немцов са убили, другари. Кого, кого са убили - крещят от задните редове. Най-великия и той крещи - как кого, бе другари, когото трябва! Сега разбрахте ли? А колко сме загрижени за опозицията, тя у нас е крехка, млада и неопитна. Затова и нямаме напредък, другари...

Доколкото си спомням тогава правителството каза на народа- не се поддавайте на тази провокация. Бъди точен в това което пишеш, ако разбира се нямаш проблеми с паметта- нещо ала Рейгън.

Абе, приятел, то си беше живо убийство!! Каква провокация! А какво да каже - извинявай народе, убихме го, ама така трябваше, за да се чувствате вие сигурни - както пише някой по-нагоре.

Видяхме до 2000 ната какъв дневен ред приложиха.

Поклон пред Путин, най-великия от всички президенти на света, стожер на световния мир, пазител на общочовешките ценности, разрушени из основи от ЕС и САЩ. В България Путин има около 80% подкрепа - колкото са умните, интелигентните и моралните българи, каймакът на нацията! Путин е харесван в България от бебе до баба. Това отраззява и форума - какво искрено преклонение, възхищение и любов към неговата божествена осанка и демократична Русия- защитник на всички българи, струи от постовете на най-интелигентните форумци като ХАЧ, 681, Аврора, АК47, ГордЕвропеец и др., които с право славословят този гений неуморно, задъхано, екзалтирано под всички теми от всички рубрики! Те имат право. При по-обстойно четене дори и на статии, в които на пръв поглед не са свързани с Путин, се усеща като топъл бриз неговото божествено присъствие. То осмисля битието на много мои интелигентни сънародници, на които ЕС отне всичко. То им дава дълбока сила и здрав оптимизъм, от него те черпят вяра в бъдещето, немислими без мъдрото ръководство на Путин. Путин ни дава надежда, че ще оцелеем в тази жестока криза, в която ни вкараха ЕС, САЩ, НАТО, евреите, хомосексуалистите, масоните и извънземните! Поради тези причини всички интелигентни българи изпращаме децата си да учат в Русия, да черпят мъдър от недостижимите руски икономисти, които на практика показаха на света как се става по честен начин мултимилиардер и олигарх в рамките на няколко години демократично управление, без да се краде от народа, който в същото време цъфти и връзва и затова избира винаги Путин с 99,9%. Свободна преса, демократична опозиция, свободна и горда журналистика, отразяваща правдиво развитието на Русия под жезъла на Путин, допълват прекрасната картина на съвременното силно развито руско общество. Доказателство за любовта към Путин са и километричните опашки пред руското посолство, където радостни българи чакат ден и нощ да получат заветнат руска виза, за да могат да живеят и работят във бленуваната страна на Путин.

"В България Путин има около 80% подкрепа - колкото са умните, интелигентните и моралните българи, каймакът на нацията!" Игоров, тази констатация не ми се вижда логична. Има научни доказателства представени от проф. Иво Христов, че 80 % от българите са дебили. При това положение няма как в България Путин да има подкрепата хем на 80 % дебили, хем на 80 % умни, интелигентни и морални българи. Ето защо считам, че е по-логично да се каже , че в България Путин има подкрепата на около 80 % от умните, интелигентните и морални българи.

Всичко си е съвсем на място! Проф. Иво Христов искаше да каже, че от хората с които контактува - подавляващото мнозинство поддръжници на БСП процентът на дебилност е 80 което е съвсем вярно, като средната им възраст се върти също около това число! А 80% от умните в тази партия вероятно са някъде около стотина човека.

Велик политик е Путин, кой каквото ще да приказва...това е истината.

ВЕЛИК Е, ДОКАРА АМЕРИКАНСКИТЕ ТАНКОВЕ НА РУСКАТА ГРАНИЦА.

Те и немските бяха на руската граница, че и оттатък! И повече бяха, ама нещо танкистите им не можаха да си ги върнат обратно!

Западните санкции много "лошо " удариха по руснаците. Накараха ги да си ядат истинско мляко и истинска сметана - родно производство, а не на Данон, както ни работят нас българите, "гордеещи" се с вирус булгарикус!

ЩО РЕВЕ пУТЯ ТОГАВА?

Той никога не реве. Путин говори много тихо. Ревете вие, когато го слушате.

Западните санкции са само за пред хората...Руснаците си имат всичко. И имат начин да си набавят останалото. В крайна сметка европейците без руски газ не могат...

Могат могат

Най вече си имат лосион за вана за пиене.Но това беше миналата година ,тая са по зле ,така че не знам какво ще пият за нова година

Реален дневен ред. За да го копираш ли?

Най-важното, което днес Путин обяви е, че ще се кандидатира за президент от НАРОДА, което ще му даде кар-бланш да унищожи днешните руски либерасти ...

робите не могат да живеят без бащицата,трябва да има камшик и юзди иначе го обхваща либерстията и се пропиват смъртно

Е, да, Путин ако махне пистолета от главата!

няма руска медия, в която нещо да се споменава или дискутира за България. Нито ни знаят кои сме, къде сме, нито се интересуват от нас. И от много време е така. Същевременно всички български медии са пълни с новини за Русия и какво бил казал Путин. Защо?

щото по cnn има по 2 часа репортажи за българия, та и ний затуй всеки ден слушаме за тръмп.

Бре ква опозиция бре! Той питин е падишаха там! Опозиция не я ли изтрепа тая опозиция веке и да мирясва! Опозиция!!!??? В Русия!!!??? Това по царско време не е било така, та сега ли!!!??? Аааааа!!!!

ОПОЗИЦИЯ,даже не е смешно а трагично.Кога в 100 летната история на русия е имало опозиция или друга партия?Те са като с.корея .

С една дума "Цар"! Днес Дир.бг го доказа.