Колинда Грабар Китарович избрана за президент на Хърватия

Кандидатката на консервативната опозиция Колинда Грабар Китарович бе избрана за първата жена президент в историята на Хърватия.

Обратно в новината

Коментари - Колинда Грабар Китарович избрана за президент на Хърватия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се разпада.

да! страшна кака... вече ще гледам новогодишната реч на Хърватия :)

Прайш ли разлика м/у премиер и президент?Щото Оланд е ? Иначе соц.премиери се сещам в Италия,Румъния,Чехия,Словакия.

Bell

Тя хубаво отбелязва, че е време за работа, само не мога да разбера за каква точно работа ще се захваща, при положение, че Хърватия е парламентарна република.

като нас, да не останат по-назад.

Като се отчете в какво време живеят народите на Балканите, както и това, че досегашният президент Йосипович е композитор на класическа музика, можем да поздравим именно него, че е стигнал до балотаж и е получил над 45% от гласовете на избирателите.

Няма да издържа! Ще помоля Цецка за шишенце "Кайлъшка", И, ще си тура край, на живота! баба Тодорка Шарлия съм, не трийте словото, ща събера Света, И, ще станете за срам и резил !

Браво на хърватите, винаги са били най-коректни с българите.За разлика от нас там има нормална икономика и нормално селско - стопанство. Да е жива и здрава и проспериъет за страната и. А на драскачите във форума,лек ден.

откога стана харватия,,,откога стана президент...ай сиктир на всичките..

Чета по-отдолу,че г-жата не трябвало да бъде подценявана на основа полова принадлежност и това безспорно е правилно. За съжаление идването на тази на власт показва ясно кой дърпа конците в Хърватия. Това е все едно на нас Мони Паси /визирам убежденията му,не етническия му произход/ да ни стане президент.

така се прави в цивилизованите страни с 1% разлика соцялист при това човека признава загубата и пожелава успех ,а не като нашите червени задници или пък пулев ...пребиха го като куче а нашенеца вика еи как го изтървах тоя кличко ,случаино стана ,направо го изпуснах...

е те сега ептен го оцапаха хърватите.

Така ли? Я прочети пак статията! Погледни какви образования има жената, колко езика говори, на какви постове е била. После сравни с примата, който е начело на България в момента.

Абе той и Бойко е доктор...

Не епроблема колко дипломи има и дали е умна, а за кой работи. Да нарека нещата с правилните думи - НАТО си назначиха техен човек за президент на Хърватска. Да им е честито на хърватите.

Победа с по-малко от един процент.....е, няма що "голяма победа"...

ганиовска щом е 1% само да не признават и да не се обединят а да почват да се псуват kато ганиовците ....така ли

Не й обръщай внимание на тази! С манталитет на чистачка, всичките й "разсъждения" са такива!

Но затова пък раздава присъди.

Последно - на 46 години или на 56 години е Колинда???

поправиха го на