Изборите - на 5 юли

Президентът Георги Първанов насрочи за 5 юли 2009 г. изборите за национален парламент. Първанов подписа указа за състава на ЦИК и другите укази, свързани с организацията на тези избори след консултации с парламентарно представените политически партии и коалиции.

Обратно в новината

Коментари - Изборите - на 5 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За БСП ще гласуват само тъпите материали - роми, селяни и турци!

Абе, Лазарчо мамин 5 Юли е неделя, какво ще отработваш , бе или отсега слънчаса.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП!!!

5 iuli e nedelia. Za kakvo otrabotvane i ne/po4iven den govoriat niakoi ?!?!?!?

И кой ти каза, че турците и селяните нямат нужда от почивка, а само ...НОРМАЛНИТЕ ПОЧИВАТ ПО ТОВА ВРЕМЕ...? И всъщност ти от кои си: от селяните, от турците от евреите? Щото като ти чета фашизоидното писание - със сигурност не си от нормалните.

И на море да сьм ще се вьрна вьв Димитровград да гласувам эа АТАКА

И на принципа - избери си по-малко зло , пак нямаме избор .За кого да гласувам?

АКО СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО РОБИ С РОБСКА ПСИХИКА, НИКОЙ НЯМА ДИ ВИЕ ВИНОВЕН ПОСЛЕ, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ВОДИТЕ МИЗЕРЕН ЖИВОТ В ЕДНА БЕДНА И ИЗОСТАНАЛА ДЪРЖАВА - ПРОСТО ГЛАСУВАЙТЕ - ТАКА ПОНЕ ЩЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ СТЕ СЕ ОПИТАЛИ ДА ИМАТЕ ПО-ДОСТОЕН ЖИВОТ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ УПРАВНИЦИТЕ! НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ И НЕ БЪДЕТЕ МЪРЗЕЛИВИ! ТЕ ТОВА ОЧАКВАТ ОТ ВАС!

ZA KOIA OT 5te MAIMUNI KOITO MI PREDLAGAT DA GLASUVAM

За всяка бюлетина са изсечени пет дървета. Искам електронно гласуване. Не остана О2 не остана О3 само СО и СО2............майна им на изборите след тях няма живот има свински грип!

ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ САМО ТУРЦИ И СЕЛЯНИ! НОРМАЛНИТЕ ПОЧИВАТ ПО ТОВА ВРЕМЕ. И ПОЗНАЙТЕ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ?

Абе това комунистите са голяма работа. Що не го направите Август? Така ще е най-добре! В коя друга държава изборите съвпадат с летните отпуски? Ама това е умишелно за да могат селяните по селата, които никъде не почиват да гласуват за БСП.

давай народе,сега е момента да им скъсаме шортите на тройната коалиция иначе ще ни ги скъсат на нас!отивам да гласувам въпреки всичко и се надявам че повече млади хора ще отидат също,но не да си продадат гласа за 20 лв. а да гласуват за бъдещето си!

Аз пък ще си направя сметките така, че морето да не се съвпада с изборния ден, гласувайте бе хора изберете по-малкото зло поне, от къде извадихте тоя манталитет да сте безучастнни немога да разбера, разбирам да не зависеше нищо от тия, които не гласуват, ама после и ние нормалните ще трябва да сърбаме попарата, която ВИЕ сте ни надробили!!!

френските и японските коли са боклуци - какво значение има кога са изборите, нали няма да ги забранят после, деееба и кочините пластмасови ...

ако броят на местата в парламента беше обвързан с избирателната активност щяха да се замислят депутатите дали изборите да са през лятото ,когато хората са по плажове и планини ....100% -активност-240 депутата,50%-активно депутата......

вижте,ако не искате отново да ни управлява триглавата лямя - гласувайте,независим за кого от останалите! в противен случай схемата ще бъде следната : БСП - и ДПС имат вързано в кърпа прескачане на 4 % бариера ,НДСВ прави коалиция с някоя от първите две и прескачат 8 те процента/в противен случай е вън от парламента !/ и при това положени триглавата ламя е отново на предни позиции - прави правителство !!!защото дори ГЕРБ да бъде първа,няма да може да сформира мнозинство !!! ясно ли ви е сега каква е играта ? астролога от хасково предсказва станишев пак ще бъде премиер !! а недейте да гласувате сега !!!

HORA,GLASUVAITE!

Айдуците праят избури по айдушко време кат и зилена горътъ, що ни праят избури есенес, щотуу немаа ги изберем. Пък сяяя, кой за гъби, кой на плаж, той с мутиктъ и тъй.....знаят те знаяяят.

Кой ли ще отиде да гласува посред лято и разгара на сезона това е най тъпото нещо но те ще се изберат сами и без нашите гласове.Успех в нагласяването на процентите

ГЛАСУВАЙТЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО!!! Милите ни управници, ако можеха, щяха да си спретнат избори без нас, за да не им объркаме сметките и разпределението на властта- предлагам да им объркаме сметките, защото иначе те ще ни видят сметката, за пореден път!

Нищо ново под слънцето,тва и беше целта.Хората да не си развалят рахатлъка по морето и да не гласуват. Значи пак триглавата ще е на власт...

А защо денят на изборите да не е почивен ден. Без това през годината пропиляваме много дни в безмислени почивки, а след това отработваме... 5 юли да е неработен, но и да не се отработва.Какво по-хубаво от това.

Давай Боико! С теб сме.

Да устискаме дотогава, Бойко!!! Пълен напред!!!

Ми дали ще е валяло ,че да ходим за гъби?

УЖАСС..НОВИ И НЕПОЗНАТИ ....АЙДУЦИ...

GLASUVAITE BULGARI SUBUDESETE SE,POMISLETE ZA DECATA SI

Е за това педерасче Ангел Найденов и неговата партия никога нема да гласувам. Да го духат. Не знаят ли, че има и национални празници, че има нужда от почивки. Говеда нагушени.

За БСП ще гласуват само тъпите материали - роми, сеняни и турци!

Абе, Лазарчо мамин 5 Юли е неделя, какво ще отработваш , бе или отсега слънчаса.

гласувайте за мен!

я на някой му хрумнало че на 5 ти трябвало да има иэбори че проблема си е негов

Това е предупреждение към автобусните компании да подготвят рейсовете...

Пичове, кажете кой е против 3-ната коалиция, за кого да гласувам?>