Ген. Радев: Опонентите ми търгуват със страха

Нашите опоненти са обзети от паника след разгрома на първия тур. ГЕРБ загубиха големите градове и подкрепата на образованите, заяви ген. Румен Радев по БНР.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев: Опонентите ми търгуват със страха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повече ме смущава коалицията с ДОСТ на Местан Ердоган с ГЕЗБ

От страх да не сгрешим си живеем в помията вече години. Има избори, като не стават - шут в задника! Те са наши подчинени. Не нас трябва да ни е страх от тях, а тях от нас. Говоря за всички политически партии и формации. Забравиха се. Решиха че са женени за тази власт и могат да ни манипулират и да ни пречупят със страх! Хора, правете винаги своя НАЙ-ДОБЪР избор, ако се окаже че не работят хората, на които сте засвидетелствали доверие, мачкайте! Стига страх!!!!! Стига!

Алтернативата на Борисов (Цачева) е Доган, да зад Радев наднича Доган. Без, БСП ДПС няма начин да се докопа до порциите на властта. Както и обратното, затова никога няма да гласувам в моя живот, за БСП. А вие ядосани сънародници?

За БСП не бих гласувал никога! Подкрепих Радев, защото ми е симпатичен :)

генерал Радев,дано победите простотията.Вие се държите като истински български офицер -подкрепям Ви.

Простотията е непобедима, за другото си прав/а/.

По повод простотията , Препоръчвам ти да гледаш "Господарите" в нета, виж как гласува Радев в неговата секция. Няма да го обиждам, просто гледай.

Аз пък ти препоръчвам да го видиш как пилотира МИГа. Ама сериозно!

ген. Радев изглежда честен човек който държи на собственото си мнение и достойнство. Искрено му симпатизирам от както го видях да полага неистови усилия да спре безумията на т.н. военен мин.-недоразумението Ненчев.Мисля че България само би спечелила ако повече такива хора влязат в управлението а не като сегашните йесмени които и майките си ще продадат за едно потупване по рамото! В тази връзка отправям и едно предупреждение към БСП-не си мислете че хората които подкрепят ген. Радев ще Ви подкрепят и на парламентарни избори. България над всичко!

Понеже си патриот поне на думи, даваш ли си сметка, че ако Радев спечели ще има, тя вече е факт коалиция БСП-ДПС. Това не те ли смущава ?

Бай Ганьовщината продължава. ГЕРБ плащаха на циганите и всички цигани гласуваха за пребоядисаната Цеца. И това е за всеки един избор! До кога ще търпим това?

Радев,ако наистина си достоен мъж,заставаш пред народа и казваш-Разграничавам се от БСП,ДПС и всички партии.Аз дъм надпартиен кандидат. И...печелиш минимум 80%

Ама той е! Не го ли разбирате?! Стига спекулации. Изборите са за ПРЕЗИДЕНТ, не за парламент. Като дойдат парламнтарни, гласувайте партийно, тук е мажоритарен избор м/у двама кандидата. Стига с тези цветове и глупости. Имаме уравновесен човек, достоен професионалист, срещу куп празни бръщолевици, които слушаме с години вече на една изнервена политическа партия, която не умее да губи и се вижда облечена във власт дълги, дълги години. Имаме опит вече с такова дълго еднопартийно властване. Защо сме на път да дадем цялата власт на едни зомбирани хора, които са решили че тя им принадлежи по рождение?!?! Просто БСП застанаха зад него.

Не думай! Извинявай , но си с овчи мозък. Проблема е че няма начин да убедя такъв мозък в нещо ако сам не си изпати, някой хора цял живот пипат печката.

Майката Цеце,на нас няма ли да е майка?!?

За нас мащеха.

къв е тоя Кадър бе? палячовец - ввсарски боклук...на кво е летял? на летющая тарелка?

Как да ти обясним това точно на тебе?! Ще си го спестим, за да не се налага да слизаме до нивото, което така нахално демонстрираш. Всеки мери според собствените си познания и морал.

АЛФА-телевизията на истината

И ТОЗИ ПИШМАН АВИАТОР СИ ПОВЯРВА,ЧЕ ХОРАТА ГО ПРИПОЗНАВАТ КАТО НОВИЯ МЕСИЯ! ТОЗИ ПЪРВИ ТУР БЕ ПРОТЕСТЕН ВОТ НА 1 000 000 ДУШИ СРЕЩУ НЕРИШИТЕЛНОТО И ГЛУПОВАТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ! ТО НЕ БЯХА ГАФОВЕ СЛЕД ГАФОВЕ С БОКОВА, МИГРАНТСКА ПОЛИТИКА, РАДАНОВЦИ, МОСКОВЦИ И КУНЕВКИ! БОКО НЕ ПОСМЯ ДА ВКАРА В ЗАТВОРА, ПОНЕ ЕДИН ОТЯВЛЕН ПРЕСТЪПНИК КАТО РУМЕН ОВЧАРОВ - ЗА БЕЛЯНЕ ИЛИ ИВО ПРОКОПИЕВ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! ПУСНА ЦЕЦО МУСТАКА ДА ИЗБЯГА С КИНТИТЕ В БЕЛГРАД И НАЗНАЧИ ЕДНА КУХА ЛЕЙКА СОЦИОЛОЖКА ЗА ШЕФ НА МВР! С ТЕЗИ ПОТЪНАЛИ БЛИЗО 10 000 000 000 ЛВ МОЖЕШЕ ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО В БЪЛГАРИЯ -БИЗНЕС ,НАУКА ,ПЕНСИИ! ЗАТОВА ГИ Е ЯД ХОРАТА И МУ ПОКАЗАХА КУРЕЦ! БОКО ГО Е СТРАХ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ :АБЕ ХОРА СГРЕШИШ,ОСРАХ СЕ,ЩЕ СЕ КОРЕГИРАМ, ПРОСТЕТЕ... И МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ! ЗАЩОТО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО НЕ ИСКАМ ОВЧАРОВ, КУРНЕЛИЯ, СЕРГЕЙ ,ДОГАН ....И ОРЕШАРСКИ ОТНОВО НА ВЛАСТ,ЩОТО ТИЯ ЩЕ НИ ВЪРНАТ В ПЪРВИ КЛАС А МИ ПИСНА ДА ПОВТАРЯМ, ПРЕЗ ГОДИНА ДВЕ!

Кажи ми един достоен за мястото си -москов,кунева,ненчев,митов,бъчварова,,,

Предлагам Москов. Ще им въведе на бежанците пръстови.

няма страшно. хората си мълчат, подсмихват се, защото ги е страх от репресии, но в деня на изборите кротко отиват и си дават гласа . защото никой няма право да неглижира избора на народа. хората, особено в големите градове се нагледаха на неправди . глас народен, глас Божий.

Ами, страх ги било? Тъп народ, забрави когато БСП-то срина България до основи и направи 1 долар 3000 лева! Радвайте се пенсионери, идват предсрочни избори и пенции скоито ще може да си купите кутия цигари БТ!

верно си цървул. дано ти плащат.

Лекенца и предателчета сринаха курса на долара, ограбиха България. Е тогава имаше една парития БКП. Сега повечето избягаха в другите партии.

И ние броим кротко,според инструкцията

Започна да ,,гърми" поредното топче на манипулатора на изборите Цветанов.Страх и ужас в невежите глави на българина, че ако си отидат герберите ще стане потоп.Но българите вече са се наслушали на техните лъжи и манипулации и искат не връщане на комунистите, а изритване на герберите от властта.Затова гласуваха дори и за Митьо пищова, но не и за Цачева.Така, че смятам сега наближава деня , в който българите ще кажат край на манипулаторите от властта и да дойдат нови хора, които дори и снамалени позиции във власта, ще бъдат спирачки на мутренската и некомпетентна политика на управляващите

Скоро ще изгърмят и пенциите, ще станат по 1-2 долара, както по Жан Виденовото време! Тогава ще се хапем по задниците, ама ще бъде късно!

Никой няма правото да притеснява хората до влизането им в урната и КОМИСИЯТА ЗАТОВА Е ТАМ ДА ДАДЕ БЮЛЕТИНАТА И ПОСЛЕ ДА Я СГЪВА ДА СЛОЖИ ПЕЧАТИТЕ И ДА ОТРЕЖЕ ОТРЯЗЪКА СТИГА ВЕЧЕ !!!!!!!!!!

А вие директно лъжете, неуважаеми. Кой е спонсорът ви, коя мафия ви даде милионите? Всички видяхме онези нещастни селяни, които дори не знаеха, че били ваши дарители - техните пенсии са по-малки от 200 лв., какви дарители, кого заблуждавате??? Лъжата и кражбата са характерни за БСП и техните протежета!!!!

Интересно телефонните крадци кого ограбват?? Има хора, които даряват. А и телевизиите се престарават с лизачеството. Но видяхме и гербаджииските кметове и областни как манипулират същите тези бедняци с "дърва", "саниране", "пътища" и да не изброявам. А и вие доста се стараете да плашите...

До Срам ама каква беше там тая бабичка,която го развръщаше ех, че проста жена и той понеже е възпитан и обърна внимание Я ПО НАПЕРЕНО ГЕНЕРАЛЕ БЪДИ ТАКЪВ КАКЪВТО ТЕ ПОЗНАВАМ НЕ ИМ СЕ ДАВАЙ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ МАНИПУЛАЦИИ!!!

не викаи хоп преди да си скочил . глупчо тъпоъгълни

Главнокомандващ ВВС, кандидат за президент, а дори не знае как да си сгъне бюлетината - два пъти го връщаха в кабинката!

Бюлетината се сгъва от някой от комисията, не от гласуващия. След като я сгънат я дават за попълване и след това вече гласуващия само я пуска в урната. Никой в нашата секция не се занимаваше да сгъва сам бюлетина. Има строго определен начин на сгъване и никой не е длъжен да гадае и да прави "оригами". Една неправилно сгъната бюлетина може да се отчете като недействителна. Някой от комисията я сгъва така, както трябва да бъде и така я подава на гласуващия.

Адски ми е антипатичен. Имам особена непоносимост към военни в управлението на цивилни структури.

че ти няма да се жениш за Генерала, симпатията към някого не идва от това,че се вижда задника на някой с банкянски привкус, с размъкнати и провлачени тениски и показна простащина, имитираща "човека от народа", този филм отдавна свърши и целувките с баба Меркел вече не вървят, да се сбогуваме и да вървим напред,че и макетата ни разминаха, а албанците отдавна ни издухаха....

А пък аз не мога да си представя цивилна гарга главнокомандващ

На мен пък ми е неприятно присъствието на мутри и глупаци в точно това управление. Искам да виждам мислещи, уравновесени хора с достойнство и чест. Интересното обаче е, какъв трябва да си ти самия за да виждаш в нашите днешни управлеnци някакъв морал, да не говорим за достойнство, чест, честност и отговорност?!

Този да вземе да загуби, а заедно с него и цялата им политическа клика. Бил при Бойко, пък после отишъл при Първанов. И понеже е никому неизвестен- печели. По-скоро да с емахат, за да отворят място за развитие на нови И ПО-ДОБРИ хора и професионалисти с високи морални качества. Политиците от прехода са бандити и хора с мноого нисък морал.

И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..." Д. Талев

Да, баси глупаците, тоя и в САЩ е учил и пак си е останал, на Йотова фатмака.

Радев може да си много добър пилот - респект. Но с тая визия на Цв. Цв. (да, другото не отстъпва по тоя показател) и с тоя тъмен гръб от Москва просто няма как да ме спечелиш.

Много се активираха герберастчетата, като видяха, че губят и пак започнаха да досаждат и да плюят жлъч навсякъде. до сега дремаха, правиха се на важни, криха си кандидата за президент, не, че не е за криене такова чудо, но явно по-добро си нямат. И сега Бочко пак ги насъска. да се махат тия герберски ...., че осраха всичко и окрадоха всичко.

Прав е, че опонентите му търгуват със страха. И в момента по телевизия Европа някакъв с недоразвита чутура, напомняща хипофизно джудже, които бил подгласник, извинете вице на онова чудо на природата Цачева, плюе на диалект по Радев и го обвинява в невежество, а и му се прави на колега. Представяте ли си някой си от Герб да обяснява как някой друг не знаел нещо . Жив свидетел съм на това колко са неграмотни кадрите на Герб и как прецакаха всичко, защото не можаха да се научат на нищо, както Борисов не можа да научи две думи на английски и не само това.

Цачева не става, не знам за какво я мъчат.Направо отново сме унизени, малко ни бяха тези циркове с ООН-то, сега и тази пародия на "предизборна борба".Сега се разбързаха, цял месец никакво ги няма.Герб до последно тайна пазят.Как е по света?Ами не е така.Миналата седмица гледах по френска телевизия предварителен дебат, много преди времето на изборите и хората избират между личности, утвърдени.Не ми се коментира въобще.Жалка работа!

ген. радев да прояви разум и да не ни продава за долари, защото видя хала на Плевнелиев - починало дете, нелепи усмивки на погребение и неясен психически статус. Ще има възмездие и трябва да внимава много яко. напатихме се от обещавачи и слуги на собствената кесия, каквито са повечето български политици.

Некрофилче-атакистче, а?

или си тъп или неинформиран....от куцо магаре прецидент ти натрисат НАТОВСКИ генерал,агент на ЦРУ,доунищожител на РОДИНАТА.

че щом сме в НАТО заплаха 1 е путлеристан, щом сме в ЕС трябва да спазваме санкциите срещу путлеристан, просто и ясно като фасул, но е трудно разбираемо за фуражката.

Значи Др. Генерал бил предложен от инициативен комитет от комундрели, ама инак хич не бил свързан с тях??? Седи със стрина Кони барабар и с оная другата стрина дето са му я кръстили вице, ама тя хич не е свързана с комундрелите, нали? Е нещо май не е ясно у целата схема. Я кой знае да обясни.

За запасния народа е немислещо стадо и лъже ли лъже... .и което е най- шокиращо имаше и такива дето му повярваха безрезервно. и пренебрегнаха изискания дрес код и искреност на г жа Цацева ,а подминаха карираната ризка и непостоянството на Радко и служебен план и в семейния му живот

Посланията на Радев са точни, дали има кой от управляващите да ги прочете. Впечатлих се от изказването на Даниел Митов и смятам, че е побъркан - не вижда истините, а прибягва до лъжи. България ще продължи напред само ако избере Радев, а не да се връща в миналото с ГЕРБ, което е пагубно. Радев е български генерал, а не е червен генерал както той казва. Умен, честен, толерантен, а кампанията му не е пълна с купища лъжи както твърди този малоумник. Митов въобще ,не е служил войник, но пък видяхме, че той служи на чужди интереси. ГЕРБ се старае да ни разедини, да уплаши хората и прибягва до лъжи и глупости което е срамно. Даже измъкнаха от нафталина плашилото на антикомунизма. Но пък те дали са нормални?

Слушах го кретена.Както се изрази след него доцента,той е неграмотен,некомпетентен,не знае за Косово, лъже,маже и добре че го показват,да се ориентираме за кого да гласуваме.Лошото е,че е пълно с такива идио.. в правителството

Румене,като стана въпрос за СТРАХ,бихте ли отговорили на два въпроса,а именно:ЗАЩО все още допускате да Ви наричат ГЕНЕРАЛ,като ПРИКЛЮЧИХТЕ с АРМИЯТА,или Ви е СТРАХ от ГОСПОДИН или ДРУГАР,от кое повече се СТРАХУВАТЕ??? И,вторият въпрос, Вие САМ ли си ИЗБРАХТЕ другарката Йотова за ВИЦЕ или Ви бе ЗАПОВЯДАНО???

знай, незнайко,че бели негри няма, що тогава представят другаря Събев като генера Събев, а Боко-тиквата като генерала, оплел си се в злъч и невежество, вероятно си елементарен ефрейтор и повече от сополивия си нос не видиш, лошо е единствено за теб, а Генерала е мъжкар и това те дразни, оплачи се на плевнята, той ще те помилва и утеши

Само 6,9 % заявиха, че ще гласуват за Росен Плевнелиев, 79% бяха против него. Едва 7% от хората щяха да гласуват за Бойко Борисов, 69 на 100 не го искаха за президент. При Фандъкова резултатите бяха 12 на 59, при Кристалина Георгиева 12 на 49. От всичко това излиза, че гръбнакът на ГЕРБ, неговите личности са дискредитирани, нямат обществена подкрепа.

Пуснете си едно клипче от 2014 и вижте, какво прави "некадърният" летец. В Ютуб търсете "MiG 29 Solo Display Sofia Airshow 2014"

Прави лай-а......и кал под ноктите.

А да си НАТОВСКИ генерал на американска хранилка е друго!!! фАТМАКА Е натовски генерал!!! и ВОДИ СЛЕД СЕБЕ СИ РОТШИЛДОВАТА БАНКЕРСКА ЧУМА НА ФАШИСТКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ!!!! Хора тъпи сте и НЕинформирани щом избрахте НАТОВСКИ генерал да ви управляева!!! ТОЙ Е УПРАВЛЯВАН УПРАВЛЯВАЩ!!!

предупреди другарката Йотова генерала на съвещание в "ПОСРАНО" 20"да внимава да не кривне по правия път в ущърб на партията,защото тя е стогодишна и не прощава".Генерале,генерале,къде ти остана човешкото,войнско достойнство и чест.

генерал може да обвинява опонентите си за търгуване,след като той изтъргува войнска чест и достойнство за мръсна политическа кариера,чрез най-престъпната партия в България.

Това МЕКЕРЕ на Путкин първо ДОКАЖЕ МИЛИОНИТЕ , откъде му дойдоха за кампанията ??? А дотогава Цацаров да го ОПАНДИЗИ, за да не се насира с ЛЪЖИ, ПРАЗНО БРЪЩОЛЕВЕНЕ и КЛИШЕТА!!!

Каки,по твоята логика доста от сега имащите власт да стягат багажа и направо в Софийския централен - начело с вожда.

ЕТО ГО СТРАХЛИВЕЦА!!! РАДЕВ,НИТО ТЕ ЗНАЕХМЕ,НИТО ТЕ БЯХМЕ ПОНЕ ЧУВАЛИ ПРЕДИ ДА ТЕ НАЗНАЧАТ ЗА ПРЕЦЕДЕНТ ОТ КОЗЯК!!! НЕ ЧЕ И СЕГА СМЕ ТЕ ЧУВАЛИ КАКВИ ГИ ПЛЕЩИШ,ЗАЩОТО ТИ СТРАХЛИВО ИЗБЯГА ОТ ДЕБАТ С КАРАКАЧАНОВ! ЛИШИ МЕ ОТ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ,НЯМА ДА ТИ ПРОСТЯ,ДА ЗНАЕШ!!! ИСКАХ ДА ВИДЯ КАК ЩЕ ТЕ РАЗФАСОВА,КАК ЩЕ СЕ ПОТИШ ДОКАТО ОбЯСНЯВАШ НЯКОИ ЛЮБОПИТНИ МОМЕНТИ ОТ ТВОЯТА ТЪЙ ДОБРЕ НАГЛАСЕНА БЕИОГРАФИЯ!!!

Човек, добре ли си с нервите?! Лошото е, че после ще се качиш в колата си, ако разбираш какво ти говоря... Успокой се, преглътни, очите ти на място ли са?! ВзЕми пий нещо, така не става?! Страшно е да ни с екараш така на нас, дето не сме толкова умни, но пък сме по-спокойни и си четем тук. Споко бе, човек!

Доколкото разбирам от изявлението на Радев, той от една страна парадира, че не представлява цигани и турци (според него Цачева ги представлява), а от друга страна парадира, че Цачева разделяла нацията? Казах ви, че е много прост! Преди да му сложат думи в устата, в началото на кампанията му, чух и прочетох такива простотии, че няма шанс да го преценя като умен човек. И с тази любовница, която назначил на работа, ми се допълва образът на балкански тъпак в последна потентна възраст. Много низко пада народът ни с този военен! Много ниЗка топка, даже не ниСка.

И хвърли камък. Колко си безпогрешен и съвършен! Браво! Само Цецка!

О, колко е хубаво, че тук се появи този, който знае ИСТИНАТА! Колко симпатично нагло - да се определиш като единствения, прозрял ИСТИНАТА. Ми добре, ще те имаме предвид.

Защо гневите тези мили хора с вашите нескромни мисли за промяна?! Смирете се, поклонете се, покайте се! Те са несменяеми, завинаги! Няма алтернатива в България, те са най-доброто. Защо не им вярвате. Защо реформатори издигнахте свой кандидат, а не застанахте веднага зад единствената? Защо патриоти и вие се осмелихте да посочите алтернатива? Какво искахте да ни кажете на същинските избори?! Защо тогава си позволихте да не сте смирени със статуквото?! Кога сте по-лицемерни - тогава, искайки промяна и посочвайки алтернативи или сега връщайки се удобно в привидната сигурност. Отговорете ни. Хубаво е да знаем, защо са несменяеми завинаги? И колко още?!

Страх ни е, защото добре помним лукановото време, зимата на виденов, управлението на тройната коалиция и президента гоце. Спомняме си и за правителството орешарски-станишев-пеевски и за фалита на ктб, която изядохте преди да си тръгнете от власт. Затова ни е страх, сега сомо можем да предполагаме коя ли банка сте харесали!

Не бойте се БЪЛГАРИ от НИКОЙ! Направете смело своя мажоритарен избор за достоен президент на България! Генерал Радев е ОРЕЛЪТ на България, който ще я извиси на достойно място в ЕВРОПА, каквото заслужава. ОРЕЛЪТ на Кубрат и Аспарух ОТНОВО се е появил в небето на България. Това е и Орелът от Баснята (на Стоян Михайловски), който ни е тъй-необходим в момента, защото Ракът (Партиите, около 400 на брой), е много надебелял и толкоз затлъстял, че Щуката (Слави водачът и всички свободолюбиви, мислещи българи) не може да го тегли напред. На референдума не достигнаха само около 13000 щуки за да бъде волята на народа СВОБОДНАТА ВОЛЯ на над ТРИ МИЛИОНА И ПОЛОВИНА БЪЛГАРИ. Пак ни излъгаха, навярно, с Протоколите и чувалите с бюлетини за референдума, които се РАЗНАСЯХА И ПРЕНАСЯХА СВОБОДНО! Колко са невалидните бюлетини за референдума, а колко са изхвърлени или скрити?! Политиците не признават волята на народа и не искат и да чуват за РЕФЕРЕНДУМИ и не искат да бъдем СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ, НИТО подобие на Швейцария! Не бойте се Българи, нито от Бойко, нито от ДЕ(РЕ)форматорите!!! (които отдавна трябваше да бъдат в затвора за далаверите и мутренските си номера, за злоупотреба с власт и измама на народа, предпоследната далавера на МОСКОВ с ваксините; турското развитие - пръстови отпечатъци, вместо обещаното европейско развитие, икономическия министър и АБУ ДАБИ и т.н.)

Утре ако се появят зелени човечета в България по Кримски сценарий , той ще ги поосреща с хляб и сол!

По-добре ЦЦ да сервира кафето викаш?

Я, си пий хапчетата.

Единственото положително качество на Цецка е ,че е срещу подкрепяния от БСП кандидат президент.Тъп съм и го доказвам

На първия тур от президентските избори издигнатият от инициативен комитет и подкрепен от БСП кандидат г-н Румен Радев се класира първи. Той задмина своя опонент г-жа Цецка Цачева, кандидат на управляващата партия ГЕРБ. На 6 ноември бе направен огромен пробив. За първи път от доста години ГЕРБ загуби избори. Категорично и безапелационно. За първи път от доста години БСП спечели избори. Психиката на Бойко Борисов е сериозно разклатена. Независимо от това какво ще се случи на втория тур от президентските избори, вече имаме повратна точка. Ако БСП си мислят, че резултатът за генерал Радев е вот за тях самите, са далеч от реалността. Това каза за предаването 12+3 по програма Хоризонт на БНР доц. Иво Христов в коментар за резултатите от първия тур на президентските избори. Бих продължил и разширил този извод на доц. Иво Христов. Изборният пробив на г-н Румен Радев е най-вече в резултат на неговите лични качества и достойнства. Неговият резултат на първия тур надхвърли електоралния капацитет на социалистическата партия близо два пъти. БСП има заслуга само за технологично-административната логистика, която е необходима на всеки един кандидат-президент, за да бъде регистриран в ЦИК. И естествено, за твърдото червено ядро, което гласува за г-н Румен Радев. То е около 10-12%.

И с тая надменна патка БСП няма да спечели.Обединение на всички пролетарии,а не капиталисти

Неподадената оставка на Борисов е стръв за власт към коалиционните партньори. Поне до балотажа Партиите вече трудно контролират електората си. Гражданите разбраха, че и сами могат да работят за себе си. Към 10:30 ч. на 7 ноември резултатите са почти окончателни, трендът - ясен. Румен Радев спечели първия тур на президентските избори, ГЕРБ и Цачева загубиха вота в 24 области в страната, референдумът на Слави Трифонов е на косъм да бъде задължителен. За да анализираме тенденцията, трябва да се видят не само резултатите, но и събитията от последните седмици. Кой каквото можа, даде от себе си в кампанията за президент и за национален референдум. Ето малка част от всеотдайните усилия: - Като премиер Бойко Борисов откри всичко, което можеше да бъде открито, и докато режеше ленти, размахваше пръст като лидер на ГЕРБ: Мислете в неделя много, защото съм казал: Не бием ли, си отиваме!. - В ролята две в едно и премиер, и партиен лидер, Борисов беше толкова деен, че на предизборния щаб сякаш не остана голям избор в агитационните похвати. Стигна се дотам да бъде открито скромно насаждение от две туи в съчетание с бъдеща детска площадка.

А вие г-н Радев търгувате с парите на бедните селяни, поне това го видяхме на екрана - колко бедни селяни станали ваши дарители с по 400 лв.????? Това какво е, не е ли долнопробна търговия-измама, нещо подобно като телефонните измамници!!!!!!

цитат: този човек е кукла на конци, мъж под чехъл... имаме приятели, с които сме работили, живели в един блок. те са от родният край на г-н Радев. от този край хората през соца си бяха антикомунисти, по точно БЗНС, приятелите ни... ВИДЯХМЕ родителите му..., а на Цецка, къде, защо ги скри? Никога не сме членували в партии, но ни боли за много неща ... ... ... И МИ Е ВСЕ ЕДНО КОЙ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ,, МНОГО СА СТРИКТНИ ХОРАТА ОТ ТОЗИ КРАЙ... Вслушват се в техния глас, а не се ръководят от гласа, на когото и да е било... Хвала на родителите, че са възпитали и изучили ...

Това е орелът от баснята на Михайловски, който ни е тъй-необходим в момента, защото ракът (партиите около 400 на брой) е надебелял и затлъстял и дърпа назад, а щуката (Слави-водачът и всички свободолюбиви мислещи българи) не може да го тегли напред. На референдума не достигнаха само 13000 щуки за да бъде волята на народа - волята на над три милиона и петстотин хиляди българи. Пак ни излъгаха, навярно със списъците и "чувалите" бюлетини за референдума, които се пренасяха свободно! Колко са невалидните бюлетини за референдума, а колко са изхвърлени или скрити! Политиците не признават волята на народа и не искат да чуват за референдуми и не искат да бъдем подобие на Швейцария.

Не знам кой с какво търгува, но Радев ти се криеш като мишка от дебати с истинските си опоненти Каракачанов и Марешки!То само с опорни точки не върви - до тук само на първич тур , а после?! Това не е достойно за един генерал или за българският президент!

Това помярско поведение да зарежеш ВВС и да тръгнеш да ставаш нещо от което нищо не разбираш - не страх ами направо се втрисам като си представя какво си замислил за народа... може би ердоганска история с преврат или нещо подобно...