Цветанов: Борисов отказа да е премиер, за да няма спекулации

Най-добрият вариант в момента е Бойко Борисов да управлява до 22 януари, каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Борисов отказа да е премиер, за да няма спекулации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тиквата прекалява с цирка, а драгите журналисти е време да спрат с обожествяването му. Станахме северна Корея на балканите-бедни с тиква слънце. Паметник липсва

тИ си по....прост от другаря бОРИСОВ!

Всеки може да сгреши, но само глупакът оспорва в грешките си. Ц и ц е р о н

Аликс Партнърс: КТБ е източвана през целия първи мандат на ГЕРБ. Коментара тук е излишен !!!

Най ги аресвам тези "иди ми - доди ми"!? А?!?

Ей го! БСП не са готови за избори и ..ГРОБарите им пускат малко "гювеч"!?

ПФ не се напъвайте, че да не ви наака някоя бабушкера. Престанете с пенсиите. Бъдещето е в младите, а не в пенсионерите. Някои от тях имат деца-адвокати, лекари, прокурори. хем пенсия, хем работят при децата си, мнозина са, гледайте младото да не изтървете/изпуснете, че след някоя и друга години и тези пари няма да ги имате вие, на които ви предстои пенсия/пенсиониране. Против съм.. Майка ми е работила 36 г., а приятелката й 10 г. по времето на соца(пенсията й беше 147 лв.) и по времето на Костов(от 147- стана на 47 лева) разликата в пенсиите им бяха само 2-3 лева и непрекъснато й беше тъжно, непрекъснато ми говореше, да не се притеснявам за себе си, защото и аз дълги години бях безработна от времето на сдс-приватизаторите до времето на герб. не се оплаквам, а само ви напомням...Всяко зло за добро. Който вади нож от нож умира. И сега се вайкат-турско ще да е , знамената си сложете на терасите - турските.. Тва е българина, и най-вече комуниста от държавна сигурност, доносник, преминал от бкп/дс в сдс,ндсв,герб, а сега децата им ХХ на държавни служби, добре заплатени, знае ли се - ослушват се, непредвидими , както винаги. Живи и здрави. Всички сме гости на този свят. Никой не е занесъл в отвъдното. Човек знае 2 и 200. Лошото е, че тези, които са горе в Народното събрание, като не влязат в следващото НС, как ще карат с 2 лв. и от там и от тях се започва с краденето. А после обвиняват и осъждат и в затворите за кокошка за 200 лева. Това е истината. Всичко друго е една голяма уйдурма. Гледат ви, лъжат ви, докато се докопат до властта и след това ви изхвърлят на бунището... Весела Коледа!

боко сам избяга в оставка, за какъв премиер се бил отказал, за да нямало спекулации? Пълна простотия, като слушам цецо апартаменто си мисля, че очаква на бокича да му поникнат ангелски крила! Ама на страхливците и предателите не никнат!

НЕ ГО РАЗБИРАМ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. ХЕМ ПОДАВА ОСТАВКА,ХЕМ НЕ СЕ МАХА.ТЕАТЪР ДО НЕБЕСАТА.А КАТО Е В ОСТАВКА ИМА ЛИ ПРАВО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА КАТО ДЕЙСТВАЩО.

Мнооооого неща не разбираш и не са ти ясни!

Novae

Управление та управление.За какъв чеп е тогава такава конституция, която на министерския съвет казва изпълнителна власт и не го нарича управленска власт.Ей за това падат всички от властта, защото имат тоталитарна нагласа да управляват хората както на тях им се иска. бсп-то най-страдат то тази анахронизъм и понеже не се поправиха през тия 32 години следва да бъдат забранени!!

Махайте се се бездарни и крадливи кратуни,гробари,физкултурници ,калинки,бръмбари ,пожарникари ...

В популизката политика всичко е имидж и заблуда. Да му мисли глупавия народ

Герберчетата вече увяхват лека по-лека ! Няма как с тази политика, която водят да стане друго !!!

Боко от една страна отказа, ама от друга прие!

Както винаги!

Каква ви е реакцията когато го видите тоя на снимка. 1. Повръща ми се . + 2. Симпатизирам му. -

Най добрият вариант е доказаният престъпник на снимката да влезе в затвора, заедно с шефа си също доказан бандит, мутра и наркотрафикант. За да сме честни, бих искал да видя и други видни "ръководители" от 89г до сега да идат в затвора. Смъртно наказание за повечето и доживотен за другите.

Много още имат да учат нашите пишман-политици преди да поне малко да заприличат на европейски държавници. Единият хвърля оставка в изключително труден за страната момент без абсолютно никой да му я е искал. Чакай бе, по този начин ти на практика отричаш мандатността в управлението. Изборите за парламент, президент и местна власт НАРОЧНО са разминати във времето, за да има някаква приемственост в държавата. Ами, ако утре спечелиш парламентарните избори, но догодина загубиш местните - пак ли оставка ще хвърляш, бе, аланкоолу? А льотчика ще хвърли ли оставка напролет, ако БСП загубят изборите? Нали виждате целия абсурд! Другите, пък, се фиксирали в тия минимални пенсии. Абе, малоумници, как ще дадете на една домакиня, която не е внесла и 1 лев в държавния бюджет, пенсия колкото на една женица с 40 години трудов стаж, която едва стои на краката си от тежък труд? Това нормално ли е, справедливо ли е? Позор!!!

Що го мислиш Боце!? Той всичко може да направи, нали си мисли, че ни е огрял! Па и на председателят на ГРОБ Цецко, главата сякаш все повече се издължава и заприличва на същински пъпеш???

Цветанов: Борисов отказа да е премиер, за да няма спекулации" - затова остава на премиерския си пост...

В Гърция най-бедните пенсионери с пенсии от 850 евро ще получат 13-та месечна пенсия. При нас няколко келеша умуват дали 90 евро не са твърде много за бащите и майките им. Хвалят се, че България е със стабилни икономически показатели и стараната просперира- за разлика от Гърция!!! Всички са наясно с цирка, който се разиграва, но никой не го казва в прав текст. Става въпрос винаги за едно и също- как да отмъкнат повече пари от хазната- било със саниране на панелки, било със огради по границата- Куче влачи диря няма! Нямат губещ ход- дори от милионите заделени за Хитрино поне 70% ще бъдат "усвоени" от "наши хора" и разпределени по етажите на властта.

Цветанов: Борисов отказа да е премиер, за да няма спекулации"!!!! "Най-добрият вариант в момента е Бойко Борисов да управлява до 22 януари, каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов."????? Боко иска и трябва сам да продължава да управлева у БГ-то! Никакви вмешателства, никакви 180 пенсии той вече ги е разпределил парите между ГРОБарската дружина!

малоу..мнико, прави са за минималната пенсия!! минимална пенсия получават единствено цветните!! и тия що нивга не са работили! ти искаш от моите пари да храним още по обилно тъмносините, та да се размножавате с още по голяма скорост, но аз не искам!!

"Парламентът прие на първо четене промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация Държавните служители ще запазват работните си места, ако бъдат избрани за кметове или председатели на общински съвети." Всякакви спекулации, че мислят за народа, оставете настрана!!!

Върховните съдии пишат още в мотивите си, че след като не са установили по изискуемия от НПК безспорен и категоричен начин, че Христо Бисеров е титуляр на сметката в швейцарската банка, от която са осъществени двата превода, както и че средствата за тези преводи представляват облагаем доход, реализиран през 2012 г., респективно, че за тях се дължи данък върху доходите на физическите лица, въззивният съд законосъобразно е потвърдил присъдата, с която подсъдимият е оправдан. Съдът приема, че касационната жалба на министъра на финансите също е неоснователна, тъй като по отношение доказването на данъчните престъпления е приложим единствено Наказателно-процесуалния кодекс, а не и Данъчноосигурителния процесуален кодекс.

ВЛОЖЕТЕ МАЛКО РАЗУМ И ОСЪЗНАЙТЕ НАЙ-ПОСЛЕ, ЧЕ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ВЗЕМАТ И ХОРА С ТРУДОВ СТАЖ ПО 38-40 ГОДИНИ, А ТЕЗИ БЕЗ ТРУДОВ СТАЖ ВЗЕМАТ СОЦИАЛНА ПЕНСИЯ КОЯТО Е РАВНА НА ПЕНСИЯТА НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ТРУДОВИ ХОРА - НЕ САМО ДЪРЖАВАТА ГИ УНИЖАВА, НО И ТАКИВА КАТО ВАС, КОИТО ДОРИ НЕ СА СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЛИ, ЧЕ ТОВА НЕЩО СЪЩЕСТВУВА

Където е текло, пак ще тече! Ако не верваш питай бат Бойко! Той вече се е запътил с кебапчетата, бирата и циганските ни фирми за саниране функционират...

Е, нали Боце е отказал "за да няма спекулации", както управлява до 22 януари няма ли да има спекулации??!!

Цирк Борисов 3 трябва да е приключил до Бъдни Вечер.

борисов трябва да си почине малко, да отдъхне и се подготви за съставяне на кабинет след края на март! 2017 ще е трудна , но ще те справи!

От разходките си ли по света и у нас се е уморил тоя или от мачлета и рязане на ленти???Май се е ''уморил'' от това че ще му секнат авантите....

Да си почине! Пращаме го да си почива! Па, ако се извъди и някой не толкова корумпиран съд, може и на държавни разноски да си почива!

Ама нали ББ снощи обяви, че имало 4 млрд излишък в държавата ! Защо тогава изтегли нов кредит от 1 млрд за саниране! Сега пък да управлява до 22 януари!? Пълно безобразие!!!

Ако България няма друга алтернатива освен един пожарникар и един даскал по физкултура - жална ни майка.

тия реформатори тая седмица изглеждаха като гладни мишки изпълзели от дупките си--Котката бе забравила как изглеждат и като се върна котката -видя едни мишоци -с елегантни скъпи балтони ли е-какво е-- с привиден достолепен вид -но лицата им излъчваха простотия и глад -тоя Румен Христов -Зеленогорски като посран--някакъв никому неизвестен Марков --някакъв бивш приятел на царя--наркомана както винаги там ---и тия мишки с ножове и вилици--аха да режат от майка българия пак както преди 20 години --но котката каза -мяу--и се разбягаха по дупките си--да дояждат трохите от миналото

Др. Борисов не си е губил времето като охрана на др. Т.Ж. Помня, че едно време ако някой по-смел журналист дръзнеше да го пита дали възнамерява да се оттегли, ТЖ отговаряше, че много иска, но не го пускат. Та и наш ББ се е вживял в ролята на незаменимия вожд, а подгласниците му ръкопляскат, защото без него ще изчезнат и те.

Борисов никога не е бил премиер в истинския смисъл на думата защото е измекяр и подлога защитаваш собствените си инбтереси ...

ГОЛЕМИТЕ ИГРИ НА ГЕРБАДЖИЙСКАТА КЛИКА И ПРЕЗИДЕНТОИДА- ЛАПАНЕ ДО ПОСЛЕДНО...ОНИЯ ГЛУПАЦИ РЕАНИМАТОРИТЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ ,ЧЕ СА АУТ ВЪОБЩЕ!

"Стратега" Цецо ухото се изказал в полза на БХ, щото последния все още не бил за изхвърляне. Можел още простотии да сътвори - хахаххаха

"Цветанов : Борисов отказа да е прелиер за да няма спекулации." Това е перфектно но нека този път бъде завинаги, защото само преди пет години Румъния беше в по-лошо състояние от България. Днес е с точно толкова години напред. Икономиката й е най-бързо растящата в Европа - с много повече пред българската. Много от корумпираните й политици са в затвора и това промени качеството на предлаганите от политиците решения. Докато там преминаваха различни фази на битката с корупцията, тук превземането на институциите от политическата мафия беше затвърдено. Загубили перспектива и надежда, рекорден брой българи отказват да загубят предстоящото петилетие и напускат страната. От 01.01.2017 г. социалната пенсия в Румъния става 500 лева, а минималната работна заплата 750 лева. За Коледа г-н Ципрас в Гърция раздаде само като коледни добавки на пенсионерите 750 милиона евро. Ако се случи това в България минималната пенсия за изслужено време и старост става автоматично 300 лева. Явно политиката на ГЕРБ за момента е тотално противоположна. Не се реформира правосъдната система, държавата не може да си събере всичките пари дължими от данъци и акцизи за горива, цигари, алкохол и т.н. Това само по себе си говори за много нисък коефицент на полезно действие на политиката на ГЕРБ.

Абсолютно точен анализ! Всички образовани и интелигентни българи сме на същото мнение. Изключение са, разбира се онези, които лапат от герберската паница. Някой упорито тика управляващите да унищожават народа, но да се развива инфраструктурата. Питам: Защо и за кого?!!!

Явно времето не е стигнало, за да "усвои" ГРОБ още някой милиард Евро. И някоя "гробарска" фирма не е успяла да гътне поредната скандална обществена поръчка...

С фалшивите се предложения за 300лв мин. пенсия гонеха само електорална подкрепа. Да ги питам в каква следваща коалиция ще влезнат с това си предложение. Никоя уважаваща себе си политическа сила няма да допусне разбиване на пенсионния модел. Пенсионерка със 150 лв пенсия хвърля 100х. през терасата ...как ви се вижда?

"Козяшки манипулаторе", скрий си шекелите и доларите дето печелиш от МОИТЕ 20 ЛЕВА!

изключителен лицемер си!

И аз питам защо пенсионерка с реституиран имот на "Витошка" ще получи 40 лв. коледна добавка, а аз, дето почтено работих 40 години и надхвърлям тази сума, няма да получа нищо! Но за др. Борисов това е нормално. Не е нормално, обаче, пенсиите ежегодно да се индексират, да да има справедливост. Стигат мизерните 2%, за които и ръка трябва да му целуваме.

Докато нашите прости политици не разберат, че са в парламент и Правителство с временно назначение, няма оправяне!Използват това малко време да крадат безобразно!А трябва да помислят първо за хората, които са им гласували доверие!Революциите ги предизвикват алчните политици, защото народа е притиснат да се бори за физическото си оцеляване! Добро утро! и весели празници!

Между два банкета тоя палячо се изказал. Най-добре било...ама за кого е най-добре бе, физкултурник?

няма по подготвени за затвора от цецко и бойковата банда само цацаров да си гледа работата както трябва

Да, ама нали ТОЙ си го избра...

Дойдохте ми до гуща ГЕРБ. Повръща ми се от вашата помпозност, едни и същи мутри да гледам и едни и същи номера да гледам. Дано повече никога не се връщате.

ББ е отказал, но както се видя и народът не го иска...

ГЕРБ/ГРОБ/ е новата фашизоидна партия в РБ, чиято цел е поставена от глобалното правителство и включва: 1.Разграбване и унищожаване на българската икономика и конценриране на оставащата работеша част под контрола на нейни подставени лица 2. Унищожаване на голяма част от населението/ваксини, мизерни пенсии, глад, липса на здравоопазване и образование/, в това число и натиск върху българското население чрез скрито стимулиране на циганите спонсорирано от външни сили/наричат го "интегриране"/ 3.Зачистване на територията на РБ с цел подготовка за заселването Й с лица от близкия изток . Няма политическа организация в най-новата история на България, която да е предавала националните ни интереси тотално и открито. Ако Бог е българин, той ще накаже предателите до девето коляно!!! Но това не означава , че всички, които милеят за Отечеството ще продължават да спят. Много скоро наричащите себе си ЕЛ-ита/иврит/ ще усетят как Баалканският лъв се готви за скок. Времето изтича и никакви тикви, зелки, картофи и прочие отрепки могат да го спрат! А платените драскачи мнооого добре да си помислят какво ще им се случва когато се обърне палачинката! Никой не може да се скрие от гнева на хората!!!

"ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", е приета на ционистки конгрес в Москва - 1988 година. "ПРОГРАМАТА НА РИЧАРД РАН И РОНАЛД ЪТ", е прокарана от Андрей КарловИЧ Луканов в София - 1990 година.

още 22 години ,бе гьотверен!!как до 22 януари?! е нема такива катили като герберите,надминаха БКП то !!!спиш ли народе,спете ,спете.........

200 - 180 = 20 за 20 лв. са се изпокарали

Ама 22 януари коя година?

Ами като не можете да се разберете, няма да се сърдите като сополанковци, когато БСП вземе властта. Факт.

за сутрешна гимнастика: 1 раз два три четири 2, 3, 4 ,,,,,

Ами поне от кумова срама махнете тези, които разследва прокуратурата. Те сами няма да се сетят.

За к'во да ги махат?! Да не очакваш да осъдят някого?! Т'ва вече ще е новина!

Цв Цв рече - ББ ша ва плющи докат аресати ЦЦ.

Ще ни плющи докато накрая Народа не го изплющи.

Това че посочва най-добрия вариант, обяснява целия панаир. Мотаха се мотаха се мотаха се ....само и само Плевню да не прави служебен кабинет. Заветната дата е 20. януари 2017. Ами сега като останаха още работни дни от тая??? Плевню трябва или да излезе в болнични или да абдикира....

Най-добрия вариант в момента е Бойко и компания да изчезнат някъде, че кой знае още колко поразии ще направят до 22 януари! Дори само една Бъчварова е способна да съсипе съвсем държавата с нейните глупости и простотии. Ами Москов, ами Митов, ами Горанов - нямам думи! Незабавно всички тия идиоти трябва да бъдат сменени!

Тия патриоти се оказаха големи проститутки - първо обещаха 300 лв. мин. пенсия, после 200 лв. и не знам какви други номера са прилагали!Ако мислят, че с това ще спечелят пенсионерите на изборите, много се лъжат!

Проблема е, че не може да променяш осигурителните права на ангро о само на част от осигурените лица. Предложението им беше куцо и от морална и от финансово-икономическа гледни тиочки. Трябваше просто да посикат 13-а пенсия, както и трасферни плащания през АСП. Ама така нямаше как да им бъде отказано, а както вие се сещате, те го предложиха това чисто демагогски, не за да ви помагат. Преди година и чл. 417 ГПК така предложиха да паднел, ама си гласуваха да остане. Щяха уж да продължат "борбата", ама една борба продължиха... мале , мале.

Напротив, може !!! Ама требе акъл и желание !!!

Няма проблем Цецо, нека си управлява до 22.01. Само, моля уточнете годината.

2020г!

"Най-добрият вариант в момента е Бойко Борисов да управлява до 22 януари"