Борисов: Вдигаме доходите, но не заради изборите

До десет дни ще стане ясно с колко процента ще бъдат увеличени пенсиите. Минималната заплата ще бъде увеличена на 270 лева. Това заяви премиерът Бойко Борисов в Аксаково.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Вдигаме доходите, но не заради изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, да! Нали не си вярваш.

Бат Бойко това еврейско зетче Дянков нещо много апострофира казаното от теб. Какво става.

Аз отдавна съм си вдигнал доходите. От всичко взимам комисионна в Министерство на Правосъдието.

нека ни покаже как се живее и със новите 270лв на месец открито и ясно да направи разчети за всеки ден както говори ясно по всички други теми

Тиква, това което правиш с нас, скоро ще се стовари върху теб!

Мутрата пак ле. Вдигал доходите. Тоя негодник се подиграва с нас.

Аз пък мислех, че се вдига на 270 ЕВРО, ато било ЛЕВА. Прав е човекък, срам го е пак да повтаря пред журналисти, че става въпрос само за лева.

Пожарникарю върви си ,да не те изгонят с камъни от страната !Хората се наситиха на "компетентността ти ".Цветелина ще ти похарчи парите ,за тях не бери грижа .С какво ще докажеш на хората ,че си по добър от предишните ,с нищо .Поне до сега с нищо не си го доказал.

Абе аз ли съм толкова прост или някой иска да ми каже точно това? Като има толкова големи и много инвестиции, къде са парите за пенсии,образование,здравеопазване? Що до сега не увеличиха пенсии и заплати, ами сега,преди изборите? Като "матриал"може да не сме първо качество, ама не сме и за боклука. ББ ни отписа като "матриал",пък чака пак да го изберем.Да, ама не!!! "Матриала"почна да узрява, а като узрее не ще иска простаци и мутри!

Малка корекция - доходите не се вдигат, само се компенсира половината от инфлацията.

С колко ще се вдигнат депутатските заплати, да си правя сметката, защото според отрепката от Подкрепа - Тотю Младенов, аз не съм безработен, след като съм две години без работа, а ще плащам по-висока здравна осигуровка.

а заради какво господин премиер *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как може да има хора,който още вярват на този рапон.Знае ли той че частният сектор не дава по няколко месеца заплати на хората.Хората работят, защото няма къде да отидат.Ако кажеш нещо трябва да си ходиш. Затова младите искат да отидат в чужбина .Синът ми работи в частен сектор .Не е взимал заплата от три месеца.Миналата година не говореше за чужбина, а сега се чуди при липса на средства как да замине, защото не може да си плаща заема.Този рапон ББ,трябва да си ходи, а не да се пули и да си мисли, аз кой съм, а аз мисля че той е един боклук от Банкя. Как никой не каза тази Цветалина откъде има толкова пари. За нея няма съд,няма данъчни за да и провери тези доходи.

Колкото и да повишите доходите ПЪТНИЦИ СТЕ. Марш в историята. Никога повече ГЕРБ експерименти.

Борисов, късно е! Вашето управление е антибългарско, махайте се сами, за да няма насилие!

Късно е, китката ти е увяхнала... Стой си в червената дупка...

"...26% от българите биха гласували за ГЕРБ ако изборите се провеждат в края на май. Това е спад с 2 на сто спрямо април, сочи национално представително проучване на Агенция "Афис". Интересен е моментът, че за пръв път след последните избори, двама представители на бившата "Тройна коалиция" биха получили сумарно повече от ГЕРБ, коментират анализаторите. Към края на май "за" БСП биха гласували 18%, докато "за" ДПС 9 на сто. Събрани двата електората дават 27 пункта или с процент повече от гласовете, които би получил ГЕРБ."

Това е изходът - 2 в 1. А най- сигурно 3 в1. Само тогава опозицията получава шанс за частичен успех - балотаж...След това - пак втори.

Безработен гербаджия Никога не съм гласувал за БСП, но винаги когато гласувам за други партии, оставам без работа и не ми стигат парите за елементарни неща. Така беше със СДС, ОДС, НДСВ и сега с ГЕРБ. А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително по добре. На кого да вярвам на мене си или какво ме манипулират. Ако сравним времето и се върнем назад то при ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ имаше работа и пари и добри заплати и пенсии. Е защо тогава гласувах за ГЕРБ? Сигурно не съм добре, за да повярвах на една мутра! А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително по добре. Защо става така??

Червен лъжец....при това платен. Лъже без мяра....

точно заради изборите се прави,а иначе кипи от злоба и мрази народа си,но иска да е на власт.нищо ново не измисля,а си служи сас стари методи.не трябва да му даваме вазможност д остане да управлява.изборите ще бадат непочтени и б.б.ще направи всичко вазможно за д се задржи на власт. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Губиме изборите, но не заради доходите.

Не вдигай заплатите,свали цените!По мое време ел.ен.беше 3ст.квч.завинаги;хлябът-15ст.и 26ст.завинаги;парното:8-10лв.на 100кв.;колите-само от завода...Но,днес е Капитализъм-Народа го желае...

Да, днес капиталистите карат морги за по 500 лева, пълнят количките в големите чужди супермаркети с треторазрядни стоки, не могат да си платят сметките и си мислят, че живеят...

Този е братовчед по политическа линия на другарката Пръмова - Кунева.

"пенсиите вдигнати постоянно"?, а че то не е ли еднократен акт. иначе трябва да се каже "вдигани". Или пак "вервайте ми"...

Едвам ме нави, и аз така си помислих хахахахахахахахаха смешко пожарникаров мутренски.

Всеки случай няма да ги искат от теб..нали ??

значи тези, които са се подписвали за 250 лв. заплата, а са взимали няколко пъти повече, сега ще им вдигнат пенсиите с по-голям процент като бедни, а сухата пара им стои по влогове в банките и в недвижими имоти. Останалите, плащали осигуровки ще получат по-малко, защото пенсиите им са по-големи от тези на първите.

социализъма идва

Пич, сбъркал си рейса! В тоталитарната държава такива работи нямаше, тогава всички взимаха по 250 лева, ама сега в посттоталитарната държава и от пиле мляко има. Ти да не си на мисемнайсе?

Много добре господин Премиер. Обърканите комунета искат да докажат, че колкото се вдигат заплати и пенсии, толкова е по-зле. Има много загнил комунизъм в червените кратуни. Забравят, как изгладнелият електорат гонеше червените депутати по софийските улици и ги изрита от властта. Май са забравили...?

Боже прибери си вересиите......

Само не разбрах за бюджетните ще има ли увеличение?Или пак нищо.

не ми говори за "вдигане" на заплати! ИЗРАВНЯВАНЕ СЪС СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ! това трябва да стане. другото е единствено и само предизборно за балъците. тях вече ги няма. свършиха се!

а за какво? да не би да ви е трепнало сърчицето от милост???

Това предизборно обещание е нещо съмнително.

не му вярваите, пак ще ви измами!!!!!

Вдигат с 30 лв.и реално роботника получава 2,50 щото другите 27,50 отиват за данъци

Горко на работещите на запад..нали така една..от пишман бизнеса.

минималната заплата не се облага с данъци за работника

каква предизборна глупост ИСКАТ ДА НИ КУПЯТ ЛИ

Не вдигне ли пенсиите на ВСИЧКИ пенсионери, на Кунева честито. Та пък ще назначи служебен премиер и ще насрочи предсрочни избори. Тогава ГЕРБ си отива и за някой които бе в услуга на предишните и те го развиваха, а той се изгаври с тях става ........трудно. Те не прощават !!!

Служебен Примиер/ Правителство, Кукунева може да назначи, само ако сегашните паднат от власт.

Нещо хич не му върви на това правителство с парите. Няма пари, няма и да има.

Доколкото си спомням Бойко Борисов беше "забранил" на министрите си да употребяват "ЩЕ".Изглежда ,че тази забрана не важи за Него!!!Но от това на нас не ни става по-добре!Омръзнал си ни отвсякъде.

в територия булгаристан ли

Новината трябва да е официално намаляват пенсии и МРЗ,а не вдигат.Какъвто и закон,каквато и статистика проценти,прагове да вземем пенсиите трябва да се вдигнат минимум с 49%,а МРЗ трябва да стане 400лв.Всичко друго е лъжа и измама и дори противоречи на законите,които самите управляващи са си гласували.Така че увеличение няма,а намалението е очевадно.

Дори не съм убедена, че г-н премиера ни знае каква е в момента минималната заплата и пенсия. По ТВ каза, че заплатата ще се вдига от 230 на 270 лв.

вдигат заплатата на 200 долара. през 1998-1999 заплатите бяха $250, а цените бяха на половина на сегашните. един апартамент пък струваше 8-15 хиляди. брутния вътрешен продукт беше около 10 милрд. сеага произвеждаме 6 0 милрд. годишно-т.е заплатите трябваше да са 6 пъти нагоре - поне 1200 долара. какво точно вдигате господа феодали???

Да де ама банките тогава не отпускаха заеми като сега, и нямаше толкова свободни пари...

Като го гледам за какво се е хванал и това обещание му е през онази работа!

Вдигам/Т/е си май чукалата! Щото се разпищолихте съвсем... Бате Бойко, ти си мъж! Пасяхме КолектиФно не една оФСЪ, Напролет стригахме я с теб до кожа, Но тя безмозъчна, без келепир си остана, Затуй до кокЪл е опрел и ножа! Да обеДНим двете новини... - голема икономия за Дянков.

Само заради изборите вдигат заплати и пенсии. Защо не ги вдигнаха по-рано. Мутрата пак се опитва да ни лъже. Ида ги вдигате, пак няма да спечелите изборите.

Защо да не ги вдигне-колко ли милиони идват от ДДС поради вдигнатите цени на почти всичко.Освен това ще вдигне пенсиите с 10% например и с 30 евро МРЗ, но после ще вдигнат данъците, горивата,Гражданската отговорност, ток, вода, парно и т.н. с 30-40% , ще сложи високи такси на магистралите и готово.Дянков не е толкова прост.

Де го Дянков да каже откъде, аджеба, ще дойдат парите за тези захаросани обещания. Ама то пък добре поне, че Борисов каквото каже - всичко точно изпълнява и никога не се отмята. ;) Колкото до кандидатурата - то не беше в началото на годината да го кажат, то не бе по Гергьовден, то не бе юни, после - юли-август... Абеq я най-добре да го каже деня преди изборите и готово. Това е Бойко - прави си, каквото си иска и точка.

Ха, забравихме ли обвиненията на Борисов към тройната коалиция, че преди да си отиде увеличила пенсиите с 900 милиона лева и затова нямало пари за образование и здравеопазване? Не било популизъм, а от къде ще дойдат сега тези средства при бюджетен дефицит за миналата година от 3.8%? Това ли е критерия за работеща икономика? Май вървим по стъпките на Гърция?

Борисов дава или не дава, разрешава и нарежда и т.н... всички други само да изпълняват и вярват, и да ръкопляскат. Много е важно да не мислят изобщо. Браво на онези, които му дариха държавата да си я ползва. ТОЙ е важният, ние - мат,риала сме нищо.

Спрете да съкращавате хора и да ги вадите на борсата . Народа е гладен и безработен . Това не е политика .С какво ще се живее вече , с какво ще си плащаме сметките като по двама от къща сме безработни , а и работа няма . Ето за това народа вече е против Вас , и да вдигнете мин. работна заплата каква файда . РАБОТА РАБОТА НЯМА ЗА ХОРАТА . НИКОЙ НЕ ИСКА ПОДАЯНИЕ .

Йей... велик, велик...! Да живей Слънцето за простИсмъртните! Заслужаваме си го. Ура и вечна слава!

Борисов, късно е! Вашето управление е антибългарско, махайте се сами, за да няма насилие!