ПАСЕ оцени изборите като свободни и добре организирани

Гражданите на България имаха възможност да направят свободен избор в добре организирани избори, въпреки че все още има някои недостатъци, коментираха от ПАСЕ.

Обратно в новината

Коментари - ПАСЕ оцени изборите като свободни и добре организирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом този път нищо не се разчу за гербавата печатница, значи наистина бяха добре организирани.

Добре са укрили информацията - и те се учат. Герб спечелиха само първите си избори, останалото е траш.

Така е, българите съвсем свободно и съзнателно избират все същото блато вече 16 години.

Българинът е единственото животно, което се спъва в един и същ камък.

А какво търсеше в България председателя ЕНП по време на кампанията на герберастите?

Но не най добрият.Не всичко е окрадено все още.

предрешен избор отвън....диктат на Запада

За антибългарската партия ГЕРБ гласуват масово евреите с Български паспорти. Освен това е всеизвестно, че от ГЕРБ купуват гласове, а правят и други изборни измами! Според медиите, действителните гласове за ГЕРБ са около 1 147 000. Мнозинството от етническите Българи НЕ подкрепят ГЕРБ.

При победа на БСП щяха да пишат, че изборът не е свободен и е манипулиран, но сега всичко е наред.

краят на еврогейците идва, спокойно.

Vinetou

"Изборният кодекс забранява провеждането на кампания на друг език, освен на български, което е нарушило възможността на някои от участниците да общуват с електората си" БЪЛГАРИЯ не е многонационална държава, нито федерация, така че това изказване е неуместно.

Ако искате в ЕС ще трябва да разберете, че там ще ви оценяват според отношението ви към турци и цигани. В Русия не е така, но вие там не искате.

Голям избор, няма що. 75% ГЕРБ и БСП и 20% Дост и ДПС. Българина си остава глупав гласоподавател навсякъде по света.

Ааа не. Простестирам Този път избора си "made in Bulgaria". Не съм гласувал, защото мои роднини и близки в България ми обясниха, че не искат аз да гласувам. Щели да борят турският вот, като ми направят гласуването невъзможно. Моля не ме слагайте сега в този кюп.

Аз чакам обещаната заплата от ГЕРБ от 1515 лв.

В следващия фиш ще я имаш , за изтеклите 3 месеца. Със здраве да си я харчеш.

"свободен избор" между по-голямата и по-малката злина.

К'во ми пука на мене, че тъпаците не знаят български. За какво ще гласуват тогава за български парламент.

Според мен по-важния въпрос не е дали сме гласували свободно, а изобщо дали сме имали избор- т.е. предлагат ни се едни и същи корумпирани мутри, т.е. с една дума"избирахме", но нямахме никакъв реален избор!!! Аз лично не бих искал да виждам в управлението на държавата нито един боклук от тези, които ми се предлагаха в изборните листи, но все пак кои сме ние, че да казваме- просто сме една тъпа рая!!!

Прав сте. Избор нямаше, но имаше шанс да ви се чуе гласа. Вие ревнахте Европа, така че ще получите Европа. Ако бяхте ревнали - не щем Европа то поемате риск, но и давате сигнал на големите геополитически играчи, за това какво искате. Вие искате Европа - е и Нинова да ви управлява сега пак в Европа ще ви води. Така ще и наредят началниците. Ако бяхте ревнали "не щем Европа" и Боко щеше да ви поведе към Кремъл.

За чий ни е кремъл. Тя русия е на последни издихания и ще изчезне. Защо ни е на нас?!

Дебилът, председател на корумпираната ЕП пристигна и просълзено агитира за ГЕРБ. Не е лиш нарушение на законите на България, а ?

Избора господа и другари беше само един - за ЕС или за Русия. ЕС означава продължение на фондовете и свободно пътуване в Европа, Русия означава работа - много работа за да стане България отново държава а не територия. Русия е бедна и не е СССР за да ви праща пари. Тя единствено може да ви осидури защита докато се съвземете икономически. Защитата на Русия не е безплатна, както не е безплатна и тази на НАТО, но най-доброто време да се купува е когато пазара е гладен за купувачи. Руският военен пазар в момента е гладен за клиенти и ще ви излезе много по евтино да си напазарувате безопсност от там. За тези, които вече ги сърбят пръстчетата ще кажа. Не бих живял в Русия, но предпочитам тя да защитава България. Много е просто. Русия е близко и каквото става в България я засяга пряко за разлика от Америка. Нали се обяснявахте че не искате да сте емигранти, като нас, а искате да строите живота си в България. Тогава обяснете ми защо гласувахте за емиграцията си? ЕС означава емиграция на младите - още ли не сте го загряли?

"Избора господа и другари беше само един - за ЕС или за Русия". ЕС означава 230 Евро минимална заплата, която ще нараства, а Русия 100 Евро МРЗ, която ще намалява! Сиреч изборът е ясен, балами няма!

Точно така. От ЕС ще ви дават колкото да не умрете от глад а с Русия ще трябва сами да си изкарате, но пък колкото си изкарате. Изборът на българина, както винаги е Ганьовски - келепирчетооооо!

Няма що! Колко по-бедни, толкова по-ентусиазирани за поредното дъно!!

Абе хора, българи, не разбрахте ли за толкова години, че ЕС иска да се изнесете от България и да я оставите на турците и циганите. Тези от вас които останат ще се занимават с осигуряване на избори на турски и цигански, училища на турски и цигански, телевизия и радио на тусрки и цигански. Изнесете се най-сетне, елате при нас тук и я оставяйте тази територия на Турция. Вие сами гласувахте за ЕС. Направете следващата логическа стъпка и напуснете домовете си.

Няма думи за хората ГЛАСУВАЛИ ТРИ пъти за коня от Банкя. Ще трябва да ги оставим и те да му плащат заемите.

ПАСЕ е една мошенническа организация, така, че каквото и да каже не струва 5 пари

Това е нещо като дървено желязо, защото няма: - свободни; - честни; - прозрачни; - др., ИЗБОРИ! Има само "добре организирани" такива!

няма и 50% гласували, а и доста гласували са пълни олигофрени мангустенски и пингвински, които дори нямат представа, че са гласували и за кого! те тва са истински, свободни избори - заслужават си мутрата и всички останали!

Все една и съща песничка от кебапчиите и вождовете им..Радев спечели, Боко го поздравява и толкоз...Губи биесиепиету за 15-ти път..Абе, изборите са фалшиви

Всеки да се изкаже

Тези от ПАСЕ да не са очаквали в OLX или Продавалник да прочетат обяви за купуване и продаване на гласове. То и там може да има , нищо не би ме учудило в тази държава.

Zaslugavate si ROBSTVOTO!!!! V Bulgaria ima ne poveche ot 10 procenta gragdani s Bulgarsko samosaznanie!!!! Teglete si ROBSTVOTO s grobokopachite na Bulgaria. Vseki narod si zaslugava upravnicite. Prost narod-slaba dargava......

Ти пък си много хубав. Тъпак. Едно изречение не можеш да напишеш на български, тръгнал на другите акъл да дава.

не спечелиха ... значи изборите са ... фалшиви! Друго си е любимата на целият прогресивен свят слаНинова да спечели с 102%.

прозрение! Та ние, българите не сме свободни още от времето на хан Аспарух и скоро няма да бъдем!

Да беха снимали Мърлявите цигани, дето гласуваха за Кмет вчера.

ЗАЩО НЕ СНИМАХТЕ ЗАБРАДЕНИТЕ КАДЪНИ В ПРЕПЪЛНЕНИТЕ АВТОБУСИ НА ГРАНИЦАТА?! НЕ Е ЛИ ТОЛКОВА УМИЛИТЕЛНО?! ДА,НЕ Е!!!

Като видях снимката на майка с дете и прочетох текста за свобода се разридах от умиление...:)) Чакам и статия в рубриката на Дойче Веле,за да стана опиянен свободен поет.

ИЗБОРИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЯХА МАНИПУЛИРАНИ И РЕЗУЛТАТИТЕ-НАГЛАСЕНИ ПОД БЛАГОСКЛОННИЯ ПОГЛЕД НА ЕВРОПА!!!ПОНЕЖЕ РЕЗУЛТАТЪТ Я УСТРОЙВА!!!

щом казва ПАСЕ сигурно за тях е така, а ние в България ПАСЕм трева и не виждаме как минават изборите, я около нас , я през нас.

Е, според Европа да, но според сценаристите на Славуца не..А къде е Европа, къде е Славуца?!

Е , не беше много честен след намесата на Шефа на ЕНП в полза на Борисов и натиска от Ердоган в полза на Местан !Но ....ще има и Видов ден за тия тарикати!

Е, и Станишев провъзгласи Нинова за Премиер ;)) Нормална практика, като изключим турчолята.

Разбира се,щом печелят удобните. Ако беше обратното - Кремъл хакна изборите.

медийна среда. Браво бе!

...Илия , пак в тия . Поредно КТБ , и поредното , България най-бедна и най-корумпирана държава ... Нема що !

.."поредното КТБ" го избегнахме за няма и 5% ;)) Банки (16 бр. общо) в България са фалирали само при управления на БСП.

ChatGPT

Не съм сигурен, че избора ни беше добър... но то на фона на всички други "партии"... само пак Боко да не направи за трети път вече отиграния номер и да си пусне оставката преди края на мандата

марк Твен беше казал, че ако от изборите зависи нещо, досега да са ги забранили!

Това омръзна вече..Казал, щото не е живял при комунизъм, когато си бяха забранени..По-точно, нямаше избор.Тогава щеше да каже друго..

Ал

Изглежда ТИ не си живял при СОЦИАЛИЗЪМ. Избори си имаше. Друг е въпросът какъв избор имаше... То не че сега имаш някакъв реален избор... Марк Твен го е описал много точно.