1,2 млн. са ”мъртвите души” на последните избори, каза Кунева

Слагаме начало на консултации, разговори и обсъждания за следващите избори. Когато и да са те, изборите трябва да бъдат организирани и проведени така, че да сме сигурни, че нашият глас не се купува.

Обратно в новината

Коментари - 1,2 млн. са ”мъртвите души” на последните избори, каза Кунева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меглена Кунева доказа още веднъж, своята висока култура. Доказа я с това, че коментира смо мъртвите, а пропусна, полу мъртвите души на избоите.

Май е много проста снаа ми след като не знае к'во приказва.Язък,че оди по Европата.Та ние да не сме Индия?

ТАЗИ КОМУНИСТКА НЯМА ЛИ ДА ПРЕСТАНЕ ДА АГИТИРА ХОРАТА, ЗА ДА ЖИВЕЕ НА ТЕХЕН ГРЪБ. ТАКАВА НАГЛОСТ.ТЯ ИСКА ДА ЗАБЛУДИ ДЕЦАТА НИ , КОИТО НЕ Я ПОЗНАВАТ И НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ Е ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО И Е СВИКНАЛА ЦЯЛ ЖИВОТ САМО ДА ВЛАЧИ И ДА ЛЪЖЕ.

Дават се на ГРАО ЕГНтата на всички които има движение през годината от НОИ, НАП, Здравната каса, учебните заведения и др. Това не са фантоми. За тях ГРАО прави избирателни списъци. Ако някой случайно се върне от чужбина - дописва с личната си карта по постоянен адрес. ПРОСТ и ЕВТИНО.

Другарката Кунева...ха ха ха аааааа

ДА НЕ ГЛАСУВА НИКОЙ И ТОГАВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ ИМА ДАЛАВЕРА С МЪРТВИТЕ ДУШИ ИЛИ НЕ

ХАЙДЕ В СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ В ПАРЛАМЕНТА ДА ИМА ВЪЗРАСТ ЗА ДЕПУТАТИТЕ И ДА Е ПРИМЕРНО ДО 45Г ВЪЗРАСТ ЗА ДЕПУТАТ ХАЙДЕ ДА ВИ ВИДИМЕ ТОГАВА КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ НАЛИ МИСЛИТЕ ЗА МЛАДИТЕ ИЛИ СИ МИСЛИТЕ ЗА ВАС И НЯМА ДА ОСТАВИТЕ КОКАЛА НА МЛАДИТЕ

Не съм съгласна! Ако максималната възраст е 45 години, то тогава в парламента ще има хора с недостатъчен опит и положението ще стане още по-зле...ако има на къде по зле...

Бизнес бате. Ако бях мъртва душа нямаше да ме четеш.

само като видях "електронно гласуване" и си представих грандиозните манипулации с есемесите например в "Бай Брадър" как оня здравко и после жена му "честно спечелиха" и си представям какви пари ще гушат джиесем операторите, за да пуснат "правилните" данни за гласуването. то с хартиените бюлетини стават е...и измамите , а пък с есемеси.... нямам думи

Всеки българин,който има поне малко мозък в гравата,трябва да НЕ гласува за тази жена,дори да не я слуша,защото тя се нарежда в първите редици на предателите на българските интереси в цялата история на България!

ВСИЧКИ КОМУНДЕТА И ТЕХНИТЕ ОТРОЧЕТА, КАТО ДРУГАРКАТА ПРЪМОВА-КУНЕВА, СА С МЪПТВИ ДУШИ!

Много добре знаят какво да я правят и са го ДОКАЗАЛИ! Дано да успеят !!!

Червена издънка, която цял живот гледа къде да се намърда! Не трошете грешни пари на данъкоплатците, госпожо, няма кой да ви подкрепи.

"госпожо, няма кой да ви подкрепи" А А а а! Не думай, ако операторът на машинката за натаманисване на "демократските" избори реши, г-жа Пръмова може и да спечели със 110% от гласовета.....

Ако искаш да ти вярват, не се заигравай и стой далеч от мошенници, като Плевнелиев.

И ТЕБЕ, ДУХОВНО КАСТРИРАНАТА, ЩЕ ТЕ ИЗБИРАТ МЪРТВИ ДУШИ, ЗАЩОТО ТИ ГИ ПРЕДАДЕ С ВСЯКО СВОЕ ПРИСЪСТВИЕ ПО СВЕТА И МЕЖДУ РОДНИТЕ БОКЛУЦИ нашия мил народец...

Следователно сегашния псевдопрезидент Плевнелиев е незаконен! Нелогично звучат изказванията на Кунева, която твърди, че щяла да се консултира именно с него.

че партията има дълбоки резерви. Това и е навик още от 9.9.44. Тя не би била такъв мутант, ако нЕмаше резерви.

Нещо полицейското започва да надделява при Вас, не е хубаво това. А това с регистрацията, просто на човек горе трябва да му щрака, хич даже не е сложно, за да го поставяте като въпрос.

Такава лакомия за власт...цъ...цъ...

Всчка партия, която има пари, купува гласове. И всяка партия, колкото може фалшифицира резултатите!

Проучване, проведено от 27-30.05.2012 година, ако бяха изборите за парламент: 1. ГЕРБ - 28%; 2. БСП - 27%; 3. България на гражданите - 17%; 4. ДПС - 12%; 5. Други - 16%; Искам да кажем на Симо пенсионера, че бат му Б че гледа управление през макарон.

Предлага, др.Кунева, да промените ДПК и ИК - здравно неосигурените да губят право си на гласуване, така като ще загубят и правото да продават и да се разпореждат с имуществата си. Един вид, вместо диктатура на пролетариата, диктатура на здравно осигурените. По този начин ще избегмен всякакви изборни фалшификации.

Кунке,а колко бяха"мъртвите души",които навремето изтиспосаха такива като теб да ръководят България??? Или си мислиш,че ние сме тук от...вчера???

Ооо. Царят прави опити да се завърне.

Браво кунефа ясно се вижда ,че добре познаваш свойте избирате ли :)

спокоино, вие каманистите сте шампиони по фалшификации, демагогия, лажи, кражби и тероризам. не обвиняваите други вав вашите пороци. ако мислехте за балгарскя народ и имахте морал нямаше да бадете юрист консулт на червения мафиот илия павлов. вие сте "мартва" комуняшка душа. очистете балгария от зловонното си присаствие. варвете на маината си.

Как какво? Пак кипят от акъл. Но не в подходяща посока.

падналите от власт комунисти момко отдавна зивеят в чузбина а в момента те управляват течните децхица а ти скоро ще гладуваш защото такова грабене като сегашното не е имало. моя савет кам теб ецучи англииски и бягаи така както направих аз.

госпозо кунева ние сме обществена организазя в австря и сме готови да изпратим наши наблюдатели на предстоящите избори с оглед прозрачността им. интересно кого представлява в момента управляващата партя ако вашите тварденя са верни а аз нямам основание да не им вярвам

Догодина Кунева ще открадне достатъчно количество гласове от ГЕРБ и това ще бъде достатъчно да ги свали от власт. Това е единствената причина сега всички налични привърженици на ГЕРБ да вият на умрело. И знаете ли, че няма никакво значение от къде произлиза тя, важен е резултатът, а той набъбва с всеки изминал ден.

Резултатът е че имаме нова комунистическа партия начело с Кунева,готова да смени старата комунистическа партия Гроб.И така до края на света,а в БГ само комунисти управляват...

Marin Velchev

А какви други виждаш някъде?

simeon

ЮЛЧОО ЯЛЧО БЛАЖЕННИ са вярващите защото царството небесно е тяхно.

Много, ама много точно казано. БРАВО!!!!

И какво хубаво ще произлезе от това - тройна коалиция? Благодаря - това цвете вече сме го мирисали... който го помирише носа капе

Aз пък казвам, че на Кунева и е през оная работа за България. Ама мойто е много по-достоверно и подкрепено от доказателства.

Поредното "гениално" прозрение на Кунева-Пръмова - да въведем електронно гласуване! Приятелите и от БСП трябва да я поздравят. Така мангалите няма да се налага да се разкарват до избирателните секции и закупените им гласове ще може да се упражнят от няколко PC-та директно в централата на Позитано. Ще се подобри и отчетността, тъй като парите за тях може да се превеждат по банков път. Други идеи да е пускал някой в празната главица на тази мила жена?

7,3млн.българи 6,8млн.избиратели.Хората имащи право на глас са тези над 18г.възраст,тези под 18г.са минимум 1,8млн.души.Не виждам какво има да се доказва или както Боко казва когато фактите говорят и боговете мълчат.

Откъде тази висока раждаемост в последните 18 години? Всеки политик обикновено добавя някакъв двуцифрен процент, по възможност голям, към числата си и пропуска да извади друг.

забрави 12 милиарда:)) и по добре пробай със Свети дух. не се и очаква от слабоумни да схванат разликата, то и рисртените имат сериозен проблем с осмислянето на духо. и на кви избори е гласувал духо, че тъпизмите ви става все по -абсурдни.