Коментари - Христов: СДС трябва да се яви в коалиция на следващи избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че сега СДС нямат идея ,която да вдъхнови българите не значи че не беше най прогресивната партия от Възраждането до сега.

Тия от СДС, (съюз на държавна сигурност) като кърлижите бе, няма отърване от тях! Не разбират, че народа не ги иска! Ако се прикачат за някоя партия, автоматично повличат и нея на дъното!

Коалицията на Нулите.

Че от къде има толкова останали седесари? Те не останаха ли един файтон?

СДС? Кои бяха тия?

Както беден чифут и честен селянин , няма в природата , така че СДС не са Партия , а Клуб за интереси !

Старите муцуни отново изплуват!? Дълго са умували и са кроили планове как отново да докопат власт. Да, ама сметките са им без кръчмарят, вече ги видяхме какво струват. Но пак ще има полза от тях, ще ни покажат кои други да изхвърлиме на изборите. С когото се коалират, трябва заедно да отидат на политическото сметище!

Абревиатура без лидери и без поддръжници.

Преди коалицията, СДС трябва да търси индианци. Че предишния кахал на вождове, създаден с единствената цел, да седнат на държавната софрЪ, пропадна безславно.

Краха на СДС се дължи на личнстните различия на вождовете им (всички се правеха на велики), краха на НДСВ се дължи на личностното единство на вождовете им (всички крадяха), а краха на ГЕРБ ще се дължи на личностната еднаквост на вождовете им (всички са тъпи)....

И тези власт ли искат ? Когато си смешен си най-нахален за папуци ! Никога тези Изроди , Унищожиха България ,върнаха я в 18 век !

Че са зле, организационно, а и като кадрови потенциал - зле са! Но хайде да не си измисляме как са "върнали България в 18-ти век - след управлението на Луканов (лукановата гладна зима, с купони и т.н. мизерия), управлението на Филип Димитров от СДС беше категорично със стабилизация и растеж, поне за година и половина. След това Ф. Димитров беше единственият в най-новата история, който не се поддаде на шантажа на ДПС и същите свалиха правителството, заради за първи и последен път поискания вот на доверие! След това пак управляваха комунисти (вкл. с уж едно управление на "всички", посочено от комунистите, при Димитър Попов), докато дойде банкрута при комунистите с Жан Виденов. След него СДС въведоха валутния борд, стабилизираха икономиката и за първи път имаше растеж и пълен мандат, другарю Трол! И въпреки че при това управление на Костов бяха приватизирани само останалите големи, но фалирали предприятия, като прословутата БГА Балкан, то вече 99 процента от всички предприятия (99%!!!) бяха приватизирани при Жан Виденов и взети от комунисти - директно или чрез работническо-мениджърски дружества и с втора стъпка заграбване по нормативно начертания от комунистите начин (95-96 година!!! - вижте всички приватизационни договори, че са от 95-та,с малка част 96-та,все при Жан!!!)! След това дойде "царят" - лично и отново с комунистите и ДПС... Така че, не хвърляйте лъжи, с очакването, че тук са само неориентирани млади хора, които не знаят за хода на събитията, другарю Трол...!

СДС са хората които тотално унищожиха държавата, мижава приватизация, унищожение на селското стопанство, унищожиха ни спестяванията, и още много може да се изреди! Не ги хвалете, явно не познавате какво мисли народа!

Тези Клоуни са една каруца хора ! Каруцаря е 8% , а останалите са 7 човека са против Лукански Суджуков ! Не беше ли този който за Наши пари водеше любовницата си в Ню Йорк на Уикенд !

тия са пълен ташак! Смешковци! хахахахаха Що ни занимавате с тия?

... върнAхте ни в пръви клас: колко е 78% от 80%?..

Кой не скача е червен Кой не скача е червен Кой не скача е червен Кой не скача е червен Кой не скача е червен Кой не скача е червен Кой не скача е червен Кой не скача е червен

Ейй, не плюйте СДС, верно че беше създаден от комунистите за да покаже някаква демокрация в руската перестройка, която ни сполетя, но по късно се изчисти от предателите- ДС и БКП агенти, инфилтрирани в него, жалко че Иван Костов го разцепи и отцепилите също се разцепиха и така печално свърши, но идеята СДС движеше милиони българи, затова не плюйте старото куче, то си свърши работата и умира.

"съюз" ... Дори мосъкът на тези ново-комунисти(комсомплци) е бил промит през 90-те! Каква точно дума е "съюз" ? ЕДИНнство, обЕДИНение, или союз (советских... ) И тези ново-комсомолци ще ми се пишат за "дясното" ? вижте си името бе нещастливци ... А да не говорим, че дясно е точно това, консервативно и стабилно малцинство, което притежава благата и се стреми към запазване на статуквото! Какво дясно са тези гладници? ми те са ЛЕВИ! ми те твърдят, че искат да сменят статуквото, а не да го запазят? по ЛЯВО от това ? аз не знам... Ама какво ли разбира аз, нали съм идио

СДС е минало ,яхнато от комунисти като Костов....сега е куцо магаре

Погледнете го и този урод на снимката горе, готов пак да влезе във власта...да , ама друг път!

Само не мога да кажа след колко време това ще го има и като заглавие за ГЕРБ

Само идиот би гласувал за СДС начело с кретена Лукарски. И понеже 80% са дебили, а 20% са мислещи... то СДС е мъртвец, защото кретените и идиотите са с преобладаващ дебилизъм.

ЛУКАРСКИ пернишки ПЛЕМЕНИК на ДСагент Гоце Пьрванов от Пернишкто село Сирищник Жена му ИВА ПИАРка в проруския ЛУКОИЛ

Кви структури имат тия мошеници? Всички от СДС на чело с Костов трябва да бъдат избити заради приватизационите сделки по тяхно време. Да не забравяме как ни заробиха със американските ТЕЦ-ове и отдаването на концесия на залежите ни от злато и много други неща.

Аз ще гласувам за тях в коалиция с хората на Валери Симеонов, защото няма как да гласувам за герб/бсп. А провокаторите на Радан Кънев и Христо Иванов са аут.

Валери не става Фурнаджийска лопата Забрани ни палатките и къмпингите а сам строи и бетонира крайбрежието Вечв при пикник даже огън в гората не може да си запалиш А не дай си Боже да те хванат че събираш съчки Такъв няма място в парламента

Юнак! Само че точно твоят рамаданчоолу ще е първият, който ще целува краката на Бате, заедно с варели, болен, яне и куп други блюдолизци. Освен ако ГЕРБ не спечели мнозинство, че да не се нуждае от помощни средства.

Още един призрак изпълзя от дупката и протегна ръчичка за лептата.

От голямото мимикриране Съюзът на Деконструктивните Сили се стопи като лански сняг...

Един файтон хора, които не представляват никого, без никаква политическа стойност. За съжаление, обаче, има много по-голяма трагедия: самата "синя идея" се оказа една измама. Щели сме да се приобщим към някаква европейска или световна демократична общност и пр. и пр. Първо, за западните "демокрации" ние никога не сме били нищо друго освен суровинен придатък и източник на евтина работна ръка. Второ, самия Запад се оказа в напреднал, вонящ стадий на разложение - икономически, политически, морален, всякакъв... Слепи и глупави бяхме като скачахме по площадите пред 1990-те, чак ме е срам...

Вече съм забравил кой го каза през 1990/91, по първите телевизионни дебати, но думите помня: "Жельо, ти ще си ракетата, която ще изнесе на орбита една хищническа прослойка, която няма нищо общо със синята идея". И аз не вярвах, но факт - и Жельо и партията му изгоряха, останаха на орбита такива крадци, каквите надали на света е имало друг път.

не се учудвам - там където курнела е била, трева не расте - чакам да срине и бсп.

Там , дето е бил Иван Циганина-----само тъпанари и теменужки растат!:)))))))

Председателя и зам. председателя не се разбират и се плюят публично - ходи гласувай за тия идиоти! Даже и статия за тях е много! А като се сетя , че като дете съм разлепял плакати из кварталите с нашите по нощите ... Тогава още бяха забранени такива работи ... и ще ми разправят за синята идея ...сценарии разни

и се чудя колко хора им се вързаха.

Христов: СДС трябва да се яви в коалиция на следващи избори Що е това СДС и има ли почва то у нас?

Какво СДС бе, вие отдавна сте в моргата.

".....за краха на СДС се корени в личностни различия от партийното ръководство...." :)))))) .....в личностните психически разстройства се корени, дейва у боклуците!:)))) ..... Бог да ви прости, вечна ви памет , идиоти!:)))))

СДС, БСП, ДПС, ГЕРБ и каквито други съкращения има - всичките сте едни и СЪЩИ утрепки. Извадете списък с всичките си членове и кой от тях преди това е бил в коя партия - ясно да се види, че сте едни и същи черва прехвърлящи се от партия в партия... важното е лапаница да има, лапаница за сметка на народа и държавата които ограбихте и заробихте. Само като им видите мазните физьономии ... на всичките са еднакви, едни такива простовати със свински очички, подхилкващи се над това как може да правят каквото си искат с този народ и на него все да му е все едно ... Дай му малко кибапчита и някой друг лев да се пише по форуми и той е готов и майка си да продаде. Събудете се!

Желю Желев (1989 1990) Филип Димитров (1990 1994) Иван Костов (1994 2001) Екатерина Михайлова (2001 2002) Надежда Михайлова (2002 2005) Петър Стоянов (2005 2007) Пламен Юруков (2007 2008) Мартин Димитров (2008 2012) Емил Кабаиванов (2012 2013) Божидар Лукарски (от 2013) 2018 Уморените коне ги убиват, нали? R.I.P. Това са председателите на СДС, при кого ли СДС стана бутикова партия или организация ? Познайте !!!

омитайте се. Не заслужавате НИЩО. Провал.ПРОВАЛ на синята идея. Ама вие не я знаете дори. мЕтла,мЕтла,мЕтла.

Да се обединят с ШИШО в Дома на виното подарен му от ЛУКАРСКИ!!!

абревиатурата сдс означава съюз на демократичните сили според христов съюзът трябва да се яви на изборите в коалиция! хубаво ще е, съюзите да са от коалиции, или коалициите да са от съюзи!

ами те са от съюзи... и, или, но, със, без, а, обаче .. извън... политиката! последната смешка беше на Лукански, който ще се съюз-ява с НФСБ

един файтон хора се карат кой да държи коня за опашката. Смешна партийка...

За изчезващите партии от политическия небосклон, може да се кажат само хубави слова. На пример, най-хубавото дело на СДС ще да е, партията да се коалира с ДПС.

Отдавна издаде смъртна присъда на СДС- ВИНОВНИЦИТЕ ЗА НАСТОЯЩАТА НИ МИЗЕРИЯ И СЪСИПАНА ДЪРЖАВА.И какво? Обърнал се Илия- видял се пак в тия...Аааа,не! Никога!!!!

Тава нали е същият Румен Христов-министър на земеделието?Тога предполагам е и същият които каза на молещите го да спаси земеделието им отговори-Аз съм сложен тук да му разкажа играта на земеделието(най-меката форма иначе си е било нещо директно свържано с майката на земеделието),не да го спасявам. итакива като него разказаха играта не само на държавата а и на надеждите на хората и сега дават акъл ,кое как да се случи

помним основните цели на антикомунистите: да таковат майката на цялата държава България, щото мразели комунизма... А че така ще измре и народът - не им пукаше. Важно е господарите им да са доволни и да ги похвалят с някой долар в сметките.

Вие умрЕхте ОТДАВНА ;-) ГРОБ-арите следват.

Защо само председателят на партията е виновен? Къде са и каква е ролята на зам.-председателите? Или само чакат момента, в който председателя да се издъни и те като чакали искат да заемат неговото място. В случая виждам, че Румен Христов има идеята да оглави СДС!!!!

Кол луд ще се нареди до вас? По-малко срамно е до тримата глупаци да се снимаш.