ГЕРБ загубиха три кметски избора, спечелиха две

Кандидатът на коалиция „Демократи и земеделци” и настоящ кмет на Кнежа Симеон Шарбански спечели изборите в града. На няколко места в страната в неделя избираха кмет.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ загубиха три кметски избора, спечелиха две | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анадолиев как ти звучи от партията на Ковачки и гербера във велинградско с типично българско име.МАй ще ти угодят на пола.

На КГБ мъжа му само да види, какви ги пише из нета, ще му спука трътката. Пич, тоя някъде така са го прали, че направо е откачил на тема "комундета", егати забавната откачалка и направо хвърля пяна от устата /може и да не е пяна/, като го бъзне някой по темата.

Калитко и КГБ готвите ли се да хвалите новата коалиция от ГЕРБ и ДПС? Купихте ли фереджета за жените си и вазелин за себе си?

Вие в БСП най-добре знаете как е с ДПС. 4 години ви стояха отзад. И яко ви чаластриха. Така че вие много добре знаете как е. И с вазелина и с фереджетата. А мен не ме мислете - аз с ДПС-то вземане-даване нямам. Няма и да имам.

Шефчето Ви Боко Тиквата /по прякор в СИК/ не мисли по същия начин - справка посещението му в Турция, отказа от Беляне /установи се, че Турция, ще строи АЕЦ/, отказа на Доган да участва, като опозиция, какво е? Ще ти отговоря - анадолски мурафети, а на теб ти харесва.

Интересно е заглавието - ГЕРБ загуби 3, а спечели 1 . Като оставим че е невярно, и всеки, който е прочел дописката лесно ще види че ГЕРБ е спечелил поне две кметски места. Интересен е подходът на обявяването.Типично в стил БСП и компания. Никой не казва че БСП не са спечелили нито едно кметско място. Така се сещам за един виц от времето на милиционеро-социуализЪма. "Състезание между Кенеди и Хрушчов (за тия къоито не знаят Хрушчов е генералния секретар на КПСС по времето ан Кенеди). кенеди е първи, Хрушчов е втори. Съобщение на ТАСС (за тия които не знаят това е информационната агенция на СССР): Другарят Хрушчов зае почетното второ място. А този империалист кенеди е едва предпоследен." Та и тая информация такава.

България - не на мутри, ченгета и простаци, маскирани като политици!

ЯАААА, КАКВИ НОВИНИ, КАКВА РАДОСТ ОТ "КОМЕНТАТОРИТЕ". НЯКАКВИ СЕЛА С ПО 200 БАБИ НАСЕЛЕНИЕ.., НА КОГО МУ ПУКА ЗА ТЕЗИ ЗАБРАВЕНИ МАХАЛИ? А И НЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ ЕДИН ИЗБОР, А ДВА.. ПАК СПОРЕД ЖУРНАЛЯТА ПИСАЛИ СТАТИЯТА... СМЕШНА РАДОСТ БЕЗ ОСНОВАНИЕ... АЛООО, ОПОЗИЦИЯТА, СТЕГНЕТЕ СЕ! ПОКАЖЕТЕ НА ХОРАТА РЕАЛНИ АЛТЕРНАТИВИ, НОВИ УМНИ И ПОЧТЕНИ ХОРА С ИДЕИ И ВЪЗМОЖНОСТИ! НОВИ УМНИ И ПОЧТЕНИ ХОРА НАМЕРЕТЕ, АКО ИСКАТЕ ВЛАСТ!

саркози предлагаме скоро ще требва да го вземете в герб

Виж сегашните Управляващи .

НАРОЧНО ИЗПУСНАХ ЗАПЕТАЙКАТА ДА ВИДЯ ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ СЕ УСЕТИ.. :) НЕ "НОВИ УМНИ И ПОЧТЕНИ ХОРА", А "НОВИ, УМНИ И ПОЧТЕНИ ХОРА"... СХВАЩАТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА?

А бре, КАЛИТКО майчин, ти като си такъв отворко и хич не ти пука за някакви си градчета и селца, що не им каза на тетка ти ЦЕЦКА (ЦАЦОВА), на тейко ти ЦЕЦКО (ЦЕЦКОВ) да не бъхтят пътя до Кнежа и до другите селища в деня на изборите за да "контролират" вота! А родната телевизия дори не си направи труда да ги заснеме и да ги покаже на родните ТЕЛЕ-зрители от страх да не се разчуе как "помагат" на избирателите от ГЕРБ. Кога друг път "родната" телевизия не е отразявала великите дела и похождения на Предс. на НС и на Вицепремиера?! И ако това не е инф. затъмнение и цензура - КАЛИТКО ще ни каже!

Предясието на ГЕРБ, в очакаване на "основното"-пълен провал,на Избори 2013 !

И все по-малко ще ги избират. Въпреки фалшификациите.

ТОВА ЧЕ ГЕРБ ГУБИ Е ДОБРЕ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ. ЛОШОТО Е ,ЧЕ ПОМАЦИТЕ СА ЗАПОЧНАЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ- ПРЕЗИДЕНТЪТ РОСКО СИ Е ПУМА ОТВСЯКЪДЕ,КАК НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.

ГЕРБ си отива

Ама къде 2017 г. :)

МОЖЕ И КЪМ 2027 Г. ДА Е . НО ПАРИ НЯМА И НЕМА ДА ИМА ЗА НИКОГО ОСВЕН ЗА ТЯХ.

Ами аз като чета май са 2 места, ама какво ли зная яа:))))))И какво точно е станало толкова че чак и политическа новина.....

Нека не забравяме че в малките градове, не печели партия, а личност. ГЕРБ понякога дори не знае кой точно кмет излъчват там.. нали така господин измислил заглавието на статията ?? С чувство на жълто, и привкус на простащина ли измислихте заглавието ?