В ГЕРБ смятат, че РБ имат много министри

ГЕРБ е готова по всяко време за всякакви избори. Не е време за предоговаряне на коалицията, но такова се обсъжда.

Обратно в новината

Коментари - В ГЕРБ смятат, че РБ имат много министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецо-физкултурника разсъждава на глас.

Започна се, за нище не стават, и година не можаха да изкарат. Борисов, Местан, Миков, Първанов, Кънев, Сидеров, Кунева и цялата пасмина са глупци и квазипатриоти! Срам за майка България от такива "управници", ще я уморят и попилеят!

Тая политико-икономическа клика ще унищожи България !

Безобразие!Човек,извършил доказани престъпления,за които е осъден,си позволява да обсъжда политици,които са отлично образовани и подготвени.ГЕРБ първо да прочисти редиците си от агентите на ДС, комунистите и бившите милиционери,пък тогава да дава акъл на специалисти,които желаят да правят реформи.В противен случай изводът е един-продължават да поддържат модела КОЙ!!!

Дайте малко на ДПС!

не коментирате за дружбата в момента между ГЕРБ и ДПС, защото в момента в България много важни неща се вземат от Местан, Пеевски, Ментата като зад всички стои почетния председател. И всичко това е така според Борисов, за да се запазел социалния мир. Не трябва да има никакви противоречия между ГЕРБ и Реформаторите. В управлението на страната не трябва да се допускат пияници, златни пръсти и отрепки като Данчо Ментата, който си позволи скоро много особен език, а се води българин, каквито се водят и баща му и тъста му. Въпреки допуснатите грешки, единствения правилен път за България е ГЕРБ, но с корекция в състава на Парламента и без никакво, ама никакво участие на ДПС.

В наименованието на партията -ГЕРБ пише Граждани за Европейско Развитие на България, а народа вече разбра че пътя към Европа е много грешен.Бъдещето на планетата и човечеството е през Русия, китай,Индия,Бразилия,Южна африка и всички страни присъединени към БРИКС.

Забрави Куба, Корейска Налодно-демократична Република/КНДР/, Виетнам, Венецуела и др. другарски републики.

Пиенето на "кафенце" с лидера на ДПС ще изяде главата на властта! Плевнята ще прави май пак служебно правителство- мисля за трети път в мандата си!

Това е окончателното потвърждение за куклата на конци герб. Сега ЕС трябва без никакво забавяне да ни отдели от Румъния за Шанген. Да наложи вето върху решенията на съда, не само мониторинг. т.е да ни изключи от главата Правосъдие, и решенията на съда да се обявяват за нищожни в целия ЕС. И най-важното да наложи спиране на средствата по всички програми в НРБ, както при олигархски. По-добре тези средства да не идват тук , за да ги краде селяндурската мутроолигархия, а да намалят данъците в съответните страни , или пък да се дадат на Италия, Франция, Испания и Гърция.

е пропагандата!Спирането на европейските средства се случи по времето на Орешарски, но се отнасяше за програми, проверявани по времето на Борисов1. Но на хората на Орешарски им е хак, че просто не изброиха публично съответните програми и кога са били проверявани.

Най-корумпираната върхушка в България - депутатите от Парламента ще разглеждат и приемат закон против корупцията "по високите етажи"???Как ще стане тая?

Радан ми прилича на малко пинчерче! Хем е малко хем много лае и хапе, мисли се и се е взел за ГОЛЯМ ДЕМОКРАТ а е миджитурка!

Ще изброи ли някога кои по-точно са щетите от управлението на Орешарски? Защото изразът стана нещо като припев или като струя вода за промиване на мозъци!

ГЕРБ били винаги готови за избори?!При сегашното състояние на електората това е съвсем нормално.

"Той отбеляза и редовното пиене на кафе на лидера на ДСБ (Радан Кънев) с Лютви Местан през последните 10 дни"

Жалки оправдания от ГЕРБ. И за слепите стана ясно, че искат да играят по старому с кражби заедно с ДПС и БСП.

Водели се били от националния интерес!? А според мен националния интерес е престъпниците да влязат в затвора !

РБ-малко депутати--- МНОГО МИНИСТРИ!?!?!?Асен Агов/Агата/ -в Посолството в САЩ???? Дружинната в Посолството в Турция?!?!?? Крадливата чета на Иван Костов е навсякаде??? КАВР- председател на комисията- И. Иванов- пок от Костовите лапачи???? НАИСТИНА е ВРЕМЕ за И З Б О Р И !!!!От РБ да се осъзнаят!!! Съдружничката на Раданчо "уреди " съпруга си на държавната ясла!?!?? И да е само тя????? ИЗБОРИ и РБ--на боклука при Бареков и Ив. Костов!!!!!Следващо направление-- ЗАТВОРА!!!!

Да действително РБ имат много министри но не качествени и случайно попаднали на тези места с обърнати задни части към своите господари ! На Орешарски още дълго ще му дишате праха , той беше най- достоен !

Ако беше достоен нямаше да излиза само през задните входове и да ходи на работа с екскорт. Милиционерски отрепки

Откакто се завъртя махалото БСП-ГЕРБ-БСП-ГЕРБ, страната ни спряразвитието си. Няма вече демократична, европейска партия , като СДС или НДСВ, която да направи реформи. И ЕС ни изпрати в ъгъла и ни забрави. Това се случва , защото българите искат това и гласуват така.

Това че загробихте СДС е най големия ви грях.Разбихте го от алчност и унищожихте мечтите на хилади! НДСВ не го и споменавай...

Щатите не са доволни че съсипията на България не върви с исканите темпове. Пак те не са доволни, че все още има хора, които предпочитят Русия пред тях. Недоволни са, че сред ГЕРБ, БСП, и др. партии все още се срещат бели лясовици, които не се продават напълно. Явно са избрали реформаторите и платените лумпени, протестъри и др. паплач за следващите управляващи. Те ще легнат напълно на желанията им за доликвидиране на страната. Веднъж вече са доказали, че го могат. Натам вървят нещата. Ама надали РБ изобщо ще влезе в парламента при нови избори.

Какво правят ордата талибани на молла сидерооглу в българския парламент?

..."Всичко, което правим, въпреки различията си, сме се водили само и единствено от един национален интерес - държавата да бъде стабилна, да има стабилно управление , да възстановим щетите от правителството "Орешарски"... Цоки, то само с лозунги не става бе джанъм...Разгеле на евтините ви лъжи все по-малко хора ви прихващат... Не можете и на малкия пръст да стъпите на Орешарски.. Апропо, щом като още го споменавате, значи ГОЛЯМА КОМПЛЕКСАРЩИНА ви е награбила от него....

Не е време, пък се обсъжда? направо кажете, кой министър ще даде фира и готово.

Ако това твърдение е вярно, то е факт, щото ГЕРБ нямат хора които да поемат отговорност и да заемат министерство, те са подмолни и сменят персонал в м-вата.РБ са достойни и затова цялата помийня им се плиска,останалите на "сухо" си трайкат и се пазят от Боко а той е величие даже къмпингите оправя.Хвала.

РБ били достойни!?! Та те излъгаха най нахално дори избирателите си.

И как ги излъгаха , аз съм техен избирател и не считам, че съм излъган.РБ са малко и колкото могат според бройката си го правят и то достойно.

Никога повече мутрата на власт! Аз ще гласувам за БСП, май тя си остава най-разумната партия от всички!!!

Последният виц - "БСП разумна", трябва да си пълен малоумник да споменеш такава глупост.

В сравнение с всички останали мърши, наистина е най-разумната!

БСП=БЕСНИ СКЛЕРОЗИРАЛИ ПЕНСИИ. Да се качват още този август на Бузлуджанската си летяща чиния вкупом и завинаги в някоя друга Галактика.

По някога и малкото камъче обръща каруцата,а обърне ли се веднъж - пътища много!

Те пък каточе ли нямат много министри! Аз очаквах да направят нещо добро и да гласуват за онзи от рб за омбудсман, но не, те отново продадоха България!

Който има най-много апартамента - той трябва да има най много министрииии

Предлагат ми още един, но не го искам - намира се в затвора

това, че герб били готови по всяко време за избори-не е проблем,това,че някоя партия ще спечели избори(по какъвто и да е начин) , също не е проблем, проблем, че нямат ресурс да управляват! Управлението на държава не е детска игра, не е и руска рулетка в каквато го превърнаха!

Едно е да искаш, друго е да можеш... Точно това не могат или по-скоро не искат да схванат герберугите....

Шило

Както беше казал великият Алеко чрез своя герой "Всички са маскари!"

jingiby

При нови избори ГЕРБ ще съставят много трудно кабинет, ако РБ не ги подкрепят. Не съм сигурен и в позициите на НФСБ, а АБВ, Барековчетата и Атака няма да влязат. Единственият им сигурен партньор в тази ситуация става ДПС, което в случай на коалиция ще бъде краят за партията на Борисов...

За жалост РБ изпяха своята песен ...

Шило

Така е. Имаме политици, но нямаме държавници!

Министрите може би не са им много, лошото е че нямат мозък в главите.

Айдииии метлата

Съдейки по "реформата" на Москов - РБ трябва да се нарича - Лайнян Блок.

Цветан Цветанов отбеляза, че предстоят местни избори, които ще дадат картината на реалната електорална подкрепа за всяка една от партиите в 43-то НС." И що се правиш на гугутка бе, Цурко?! От сега е ясно какво ще е разпределението на кметовете - след ГЕРБ, най-много кметове ще има ДПС! И, Цурко, легенди се носят как убеждаваш негербавите кметове ;))) А в резултат на легендите, бая кметове са се "съгласили доброволно" да се кандидатират като гербави!

Гербаджиите на простия другар бОРИСОВ са нагли комунистически отрепки ,а цЕЦО Е КАНДИДАТ ЗИ ПАНДИЗА!

За голямо съжаление не може да бъде приложена към нашата политическа действителност, т.е. не се отнася за нея. Не взимайте желанотот за действително.

Шило

Май отиваме на избори. РБ много си повярваха.

Един министър им стига - нека е е Москов. Другите са вредни за България, особено аграра и онова мириканско мекере Митов.

ли е твърдението, че доста хора ще се откажат от ГЕРБ заради временната им дружба с ДПС!!!

Заради кого? кого ще припознаят? Герб е най приемливата и умерена партия,не си мечтай даже...да я измести РБ.

явно си пристрастен и дори зависим

А от вашите щети дали някога ще се възстанови държавата?

Някой още съмнява ли с, че Боко, Гоце и Доган са в скрита задкулисна коалиция и че тримата са свързани със сик ? Някой още съмнява ли се, че Боко и сестра Галева са свързани с братя Галеви ? Сестра Галева освен, че е свързана с братя Галеви, разтвори чадър и над сутеньорите чрез поправката ' Ванко 1 ' . Боко, Доган и Сергейчо са свързани с Маргините от сик. Боко ,Доган и Сергейчо са свързани с Брендо. Доган и Гоце са покровители на Пешо сумиста от сик. Не се учудвайте, че Боко мълчи за амфетамините, хероина и кокаина ! А уж водил борба с престъпността ... Ха - ха ! Боко, Гоце, Доган, Сергейчо, мамин делянчо Пеефски - все слуги на Митьо Гестапото, Л. Гоцев, Бр. Аспарухов от дс ... Едвине / Сугарев / , спиш ли ? Наивен ли си ? Или и тебе те заслепиха с 'онези' 16 милиарда ?

под всички възможни статии?? Напъни се малко измисли нещо,все пак ти плащат хората.

Шииуу, целия конспект за Борисов в един коментар да изтепосате съм забранил ! Бие на очи!

не струват,кой от кой по некадърен и самонадеян при това. В това число прехваления Москов.

Да се внушава:" Москов е калпав министър"!

и без да се внушава, Москов е калпав министър

Москов не е калпав министър - той е срам за медицината и още по-голям срам за реформаторите.

и каква НОВИНА ИЗКОЧИ- Маичка отишла в стаята на РБ в НС и им казано 1:1 че Борисов лично й е обещал гласове за избирането и за омбудсман. С/у какво бе Борисов се спазари??????2

си гукаха Радан,Москов и Местан...

Кои наливаха умишлено държавни пари в КТБ и кои я източиха след това ? Вижте кои си назначиха цацата за главен прокурор и ще намерите отговора на въпроса ? Срещу тези лица няма никакви повдигнати обвинения от страна на цацаратурата . А можеше да има обвинения за връзките им с Маргините, Пешо сумиста, Галевите, Брендо, източването на 'Кремиковци' с 700 млн лв през 2005 - 2009 г. , аферата 'Костинброд' , аферата 'Мишо Бирата' , убийството с гранатомет на Тодор Димов - Чакъра, връзките на някои лица с Йосич ... Каква съдебна реформа очаквате от лицата, свързани с Маргините, Пешо сумиста, Галевите, Трактора, Брендо ? Същите тези лица сега искат да изкарат Реформаторския блок от властта ... Вицове от рода на това, че журналистките вървели подире му като пуйки или йордечки , вече не хващат дикиш ...

Ами вярно имат несъразмерно много министри. За изхвърляне да почват от Ненчев.

Абе аз казх ли ви отдавна, че всички са маскари, ама вий - йок, имало било и свестни. Ей ги на колко са свестни. До един са за кауша.

Да се внушава:"Всички са маскари"!

и без да се внушава, всички са маскари

Айде , че ми писна! 1. "Чисто политически" ПГ на ГЕРБ стоеше и зад съдебната реформа! "Чисто практически" обаче тя се случи по скопения модел на ДПС! 2. "Чисто политически" ПГ на ГЕРБ стоеше и за "целия УС на БНБ да си хвърли оставката! Арести за всички"( цитирам Борисов)! "Чисто практически" обаче се избраха тези подуправители, удобни на ДПС! 3. "Чисто политически"ГЕРБ искаше и наказания на виновните за състоянието в енергетиката, предоговаряне на цените на ВЕИ и Американски централи, намаляване на цената на тока . "Чисто практически" обаче днес ще видим каква ще е цената на тока, а новите галеници на преференциалните цени са производствата от биомаса - оборска тор, царевичак и тютюневи отпадъци - КОЙ ли има най-голям интерес тук?! 4. "Чисто политически" стояхте и зад референдума. "Чисто практически" обаче удобно ви се развалиха пултовете при гласуването за "задължителен вот" - така, както беше угодно на ДПС! 5. "Чисто политически" стоите и зад антикорупционния закон. "Чисто практически" обаче той беше отсвирен след пламенната реч на Местан! Айде - майната ви лицемерна! Прегрърнете се, целунете се, подменете министрите на РБ с всепризнатите депесарски "експерти" и управлявайте!

Мултифункционален кожен волан с бутони за превключване на скоростите за по-добра динамика на автомобила.

Сетила се Мара да се побара! Едно, че РБ наистина е преял с власт в сравнение с подкрепата от избирателите. Второ, че май си избират министрите по некадърност - достатъчно е да спеменем Ненчев. Оня ден каза по БТВ, че ако президентът бил разпоредял, щели сме да участваме в ударите срещу ИДИЛ. Да оставим настрана, че няма с кво, но той демонстрира елементарно непознаване на това, коя власт - какво прави в България. Да не говорим, че президентската институция е изцяло извън властите - законодателна, изпълнителна и съдебна.

Думите са: ако праламента реши и президента (като главнокомнадващ) разпореди.

Прегледай ЗОВС, където са регламентирани правата и задълженията на Президента, в качеството му на ВГК. Няма да видиш идума, относно използването на въоръжените сили в чужбина извън ситуция на война. Обявяването на война на непризната от никого държава (Халифатът на ИД) е просто нонсенс. Президентът не може никого да изпрати да нанася удари в чужбина.