Коментари - Първанов прогнозира предсрочни избори заедно с местния вот | dnes.dir.bg
назад

Първанов прогнозира предсрочни избори заедно с местния вот

Възможно е ГЕРБ да предизвика предсрочни парламентарни избори, които да се проведат заедно с местния вот догодина, смята президентът Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Първанов прогнозира предсрочни избори заедно с местния вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоце, избори ще има, ама за твоят файтон резултатите ще са катастрофални! Така , че върви да целуваш ръка и пак пребоядисай, та да те сложат на избираемо място!

А на вас сме,,яли попарата..,, НИТО БСП ,НИТО ГЕРБ,,ако приемат този боклук ИК. Не искаме референдум.Врзумете се Гербаджий,това ,че три пъти сме ви дали шснс ,не означава ,че и четвърти път ще има.Ще се лишите от тези проекти/от парите/ но ако останете на власт ще има други проекти.Не предавайте толкова избиратели.Иначе ни знаете нрава,без протести още на месните избори ще ви накажем,както На Радев се усмихна щастието

Всеки маже да си мечтае. Мечтите са без пари. Отървахме се от този сиришник.

Няма да изкарат до местните избори, по-рано ще бъде.

Аз пък прогнозирам нови президентски избори . . .

"С нас Москва е в мир и бой" "КДС-ДС-КГБ-ФСБ единни в борбата и общия строй" - това им беше девиза и преди 10.11.89г. и сега отново старата песен на нов глас. Виждам как един файтон властолюбци си правят сметки да "управляват" цяла България в интерес на Съветския съюз - Русия. По стара традиция на комунистите смисълът на думите се изкривява и те вече означават съвсем друго нещо. Така при тях "управлявам" означава да разграбя. Патриотизъм при тях означава безрезервна вярност на партията, вожда и Москва.

интересите на България с тези на отделни корумпирани хора. Нима проектите ЮП, Бургас-Александруполис са вредни за нас ?

Щом за такива словоблудства получаваш пари, пиши колкото искаш. Но до момента от 9 години ни управляват точно 1 файтон хора, но от ГЕРБ. А в целия свят около 1000 ОМНИБУСА. Дали сме по добре от преди 27 години, множеството го усеща по това което намират в КОФИТЕ ЗА ОТПАДЪЦИ. А ти продължавай да драскаш, че КОФИТЕ те очакваг.

Само така др. Първанов. Или как да приберем едни парички от НПО-тата за ИК. Кофти човек си ! Майната му и на слънцето ! Толкова далече сте от народа, че не усещате в каква пародия сте се превърнали !

трябва абсолютно нов елит с други послания, тези хора са без елементарни познания

И му се приискаха избори. Как е хотела на синчето, Гоце?

Да, за съжаление народът ни не е узрял още за идеята, че трябва да се даде възможност на една партия да спечели абсолютно мнозинство, за да може да прилага политиките си без ограничения от коалиционни партньори! ГЕРБ на два пъти бяха близо до това, но с активни мероприятия възможността де управляват самостоятелно им бе отнета - Костинброд и "златното пръстче" на Сидеров! Иначе, от всичко показано дотук става ясно, че те са партията която управлява България с най-малко щети - но след техен непълен мандат винаги идва едно служебно правителство, което удря кръст на всичко положително постигнато от тях!

В гората на човешката глупост можеш да се загубиш и на полето на герберската простотия !

Значи така Меркурий вижда през пресечена призма делата на ГЕРБ на Земята. Когато Сидеров подкрепи правителството на Орешарски, ГЕРБ нямаха мнозинство да управляват сами. А колкото до КОСТИНБРОДСКАТА афера, всички знаем как затвориха устата на Манолова. Назначена бе за ОМБУДСМАН. Та така виждаме нещата, живеещите на ЗЕМЯТА.

Аферата Костинброд отне 3-5% от изборния резултат на ГЕРБ - толкова, колкото беше необходимо да получат мнозинство - така и никой не каза къде отидоха камионетките с двойните дъна и никой не каза, как точно щяха да се подменят бюлетините, при положение, че във всяка секция имаше копирна машина и всеки член на комисията можеше да си вземе копие от протокола - комисии в които Герб бяха малцинство. Това беше най-голямата узаконена от българския съд фалшификация на изборите в деня за размисъл!

Догодина?!Чак тогава? Иска да каже, че балъците трябва да се радват на "грамадния икономически растеж" и да не забелязват растежа на цените и смачканите доходи. И разбира се смешното увеличение на пенсиите! Тоя докога ще го търпим? Потънали до гуша в далавери и корупция! Отврат! Народът им мизерства, а те трупат лой и разхождат маркови костюми и скъпи тоалети в парламента! Ами трайте ги цял мандат! И тока няма да можете да си плащате! И пак гласувайте за мутри!

Прогнозира предсрочни избори и неговата партия на първо място след тези избори.

Гладна кокошка просо сънува... Много ти се искат избори, защото от години само духаш супата.. Май нещо си изгладнял и ти се иска така хубавичко да се нагрухтиш, а ?? Ама и да има избори, пак ще си зад борда. Никой не ви иска !! Искаме тотално нов парламент с нови млади хора. Нов бардак със стари к...ви не става !! Всички вън от парламента!

Тоя ли да слушам, Плевньо ли, Станишев или другия "корифей" от Драгалевци. Все бити карти, които народа изхвърли на бунището, защото бяха и си остават недоразумения - хахахах

Не бе, "корифея" от банкя-мутромилиционера наркотрафикант,сикаджиойски генерал и рекетьор-бойко !

Ама кой изобщо споменава за 'Слънцето" и неговия верен Санчо Панса с кривата глава - хахахах?

И ТОЗИ НЕ СИ НАГНЬЕТЕ ГУШНЯКО !!!! ПФУУУУУУУ, ОДВРАТ !!

Като те видя Гоце, винаги се сещам как се прегръщаше с Винету на мачлетата. Нали не смяташ че си бил някога президент на България?!?! Ти просто работеше против Българтия! Дано си получиш заслуженото някога.

АБВ ГЗ нали имаше некакъв нов джендър за председател?

нещата и избяга. Там останаха само стари джендъри.

Първанов се напъва за предсрочни избори като гладен в тоалетна.

Ако Бойко дотика до догодина ще изгуби всичко едновременно, ако се предаде сега, само себе си.

Снощи пак брои пари до 3 ч тази сутрин

КОЙ БЕШЕ ТОА?

Ще му се, ама йок. Другарите пак ще го изпързалят и пак АБВгз.

Ще му се, ама йок. Другарите пак ще го изпързалят и пак АБВгз.

Обединените пишман патриоти са всъщност антибългарска партия както и БСП и ДПС!Дано да се намери начин са им се противодейства защото руската агентура постоянно саботира и съсипва опитите та ГЕРБ да ни приобщят повече към Европа,да живеем по добре възползвайки се от огромният финансов ресурс на Европа който е все по осезаем за всички нас!Които всеки ден ползваме нови пътища,метро,нови автобуси,имаме постоянна и все по добре заплатена работа и на някои вече безплатно им санираха панелките!

Цецоооуу, ти кога си се въртнал от краварника бе, пеленгатор? Да не би в закуските ви да е имало бял прах, че така здраво си се чалнал и ръсиш небивалици?

НЕ биволица ами бивол е Нинова която ако не дай Боже вземе власта за два три месеца ще срути икономиката и ще се опита да ни изкара и от ЕС дори!За да бъдем ,,независими от Европа и ,,приятелски настроени към русия

Този кабинет отдавна трябва да падне не само заради конвенцията.А заради факта че Борисов се е превърнал в КРЪВОПИЕЦ МРЪСНИК И ГАД!

ЗАСМУКА ЛИ ГО НА ГОЦЕ ДОНОСНИКА?

Хайде стига с тия предсрочни избори де Само пари се харчат който и без това ги нямаме,а и всички знаем че дори БСП да спечели,нищо ,АМА нищо няма да се промени в системата .

В края на есента като нищо може да има избори.

Предсрочни избори та предсрочни избори.Какво толкова всеки мрънка все едно именно неговата партия ще спечели?!Накрая след евентуални избори ще останем или отново с герберите или със служебно правителство,това е положението.

Приискали му се нови избори.Явно не е разбрал къде му е мястото-в ъгълчето на политическата сцена.

Избори ще има още тази година. Боко си отива.

Кой беше па тоя?

е най-късият път понякога, а това, че агент Гоце се е преоринтирал към политически анализатор - защото за друго не става е правилно!