Кадиев: Не искам да гласуват за мен с отвращение

Не е абсолютно сигурно, че аз ще съм кандидатът на БСП, защото престои заседание на градския съвет и след това на Националния съвет на партията и там може да се появи нова кандидатура.

Обратно в новината

Коментари - Кадиев: Не искам да гласуват за мен с отвращение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буквоядството и заяждането с опонентите е много характерно за хората характеризирани като - дребни душици. Това е отдушника на животеца им. Бързината и натискането на грешен клавиш е като лапсус лингве, но идеята си е винаги една и се схваща от останалите. Ти също като Гошко Кадиев си безидеен, кух и също нямаш грам креативност. Това че момченцето Гошко Кадиев се опитва да се противопоставя на ББ или на Станишев не означава, че той има идеи, които да им противопоставя като опонент. Колкото до икономическите му познания те са доста елементарни, малкомащабни и ограничени, но винаги са изказвани с апломб и самочувствие, което за незнаещите и неуките като теб е белег за широта на възгледите и креативност. Другаря Т. Живков за подобни люде казваше: - Оставете го момчето, той е празна тенекия. Коментарът по нататък е излишен. Нивото ти е много ниско, за да ме определяш какъв идеалист съм ляв или десен, но не съм ти колега господин Педалски.

г-н ляв идеалист , Само последоното изречение на коментара ти е вярно. И най-важното, ти не си никакъв ляв идеалист, а десен педал.

ти тия смехурко оди да ги пееш на Крушова градина на мангалето а не на нас ок?

въх ми чи той тогава от тук нататък ББ няма никакъв шанс))))

що така бе аналог на Йовчев??? може би ТРЯБВА пак да напълним гушката на Сибанк???или що??

Този мъж е готин, не цепи басма на никой и ако не беше от БСП бих гласувал за него. Но колкото и да е точен той, все пак да не забравяме, че след него ще се довлече цялата кохорта от вълци, мутри и други текива приятели на столетницата, че софиянски ще ни се стори детска играчка. А и общинският съвет е с превес на ГЕРБ и затова най-добре ще да е някой от тях. Аз лично харесвам Фандъкова, като човек който с каквото се е хванал , го е направил успешно. Познавам я още докато беше директор на Втора Немска и моето мнение , а и мнението на много хора , които я познават е че е точна жена. Много точна! Определено няма да ми е приятно да я махнат от министерския пост, но качествените хора са малко - за съжаление :-) Така че, Кадиев - не позволявай на комуноидите да си измият ръцете с теб - дори р.овч ще се отрече от теб при резултата, който те очаква.

Жоро кадиев е свестен пич ... прекалено близък е с Р.Овчаров Tashak

жълти, червени. То пък като избирахте тъмно сини 20 години, София е цъфнала. Оня раэбойник-Софиянски три пъти го избирахте. Още не могат да му оправят поразиите.

Уважавам Кадиев и като професионалист и като лични качества които притежава на честен човек и политик.За съжаление такива хора не се котират в България ,а напротив по тях се плюе най много.Съжалявам, че БСП не го оценява, а той беше един от добрите представители в общината .Моля се дано да го оценят софиянци , не по притежание от коя партия е , а по качества достойни за кмет на столицата, която се надявам при неговото кметуване да се превърне в красив европейски град, а не като при ББ.Успех на Кадиев!!!!!!!!

Др.Кадиев в едно предаване по телевизията вие 5 пътиказахте ,че Катя Колева била уволнена от НАП неправомерно.Но коя е тази госпожа,която Вие защитавате.Тя е една абсолютна кариеристка,която Ви докара 2005 год. в Смолян да говорите пред бизнесаи Вие най безцеремонно заявихте,че идвате в Смолян заради нея ,иначе въобще нямало да дойдете.Тя се оказа ваша съученичка от Бургас и Вие я назначихте на висок пост в НАП.Това ли са Ви принципите.Никога не защитавайте комсомолски боклуци ,ако искате да успеете.

ГЕРБ ще спечели на тези избори.

Един от малкото мъже в ръководството на БСП.

ако обратния хамстер се яви за кмет, ще е много смешно, особено ако го изберат. ще си сменят капите с ББ. голям смях ще падне!

Кадиев е един достоен човек!На България в момента не са и нужни хора като него,нито пък и на БСП!За това ще се опитат да го компроментират и изхвърлят от политическият живот!По друг начин щеше да изглежда и БСП ако имаше хора като него и Коце Паскалев!!!!

не съм гласувал никога за бсп, но за този юнак ще гласувам.

НЕ само БСП-то се кани да краде София, но и представителите на всички останали партии, които имат родени олигархии и пълнят 100% парламента сега като държат цялата политическа и реална власт в България. Това е първо БСП родила останалите си олигархични рожби- СДС, ДПС,ГЕРБ ( НДСВ) и олигархичните лакеи в парламента-РЗС и Атака. Те са представителното лице на извънредно порочното старо статукво родено в Прехода и което е главния душманин сега на българите. Докато това не се осъзнае от нас, ще живее в новото олигархично робство на тези партии, което е по лошо и от турското. Олигархията трябва да бъде ликвидирана, ако искаме да имаме бъдеще като народ и държава. За това се иска НЕдопускане повече до властта ( в Парламента) изброените партии и техните кандидати. Кмет на София е третата по скалата държавническа длъжност с отровна власт и кандидатите на тези партии не трябва да се допускат до нея. Изходът е създаване преструктуриране и развите на политическото пространство на Бългаприя с раждането анй-сетне на нейните истински партии,носители на инстинктите леви и десни политически идеи на Европа и най важното, нужната сега на Блъгаприя за изваждане от националната катастрофа на силно идейна и програмно въоръжена опозиционна сила , която да се изправи срещу статуквото или срещу старите партии и ги измете от Парламента. Ако няма създадена такава, а изборите са до 2 месеца, няма друг изход освен да има НЕЗАВИСИМИ КАНДИТАТИ, който да покажат ясно непринадлежността си към никоя партия. Само такива ще спечелят изборите. И да се създаде пълен граждански контрол над избирателната система, за да не се допускат повече повтаряне на манипулациите на олигархията в последните парламентарни избори с вкарване на мъртви души в избирателни списък и пренареждане на шахматната дъска според целите си с бъркане в софтуера. ideyazabulgaria.org

СПОКОЙНО КАДИЕВ. ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ. НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНИ, ЖЪЛТИ И ДПС ВЪВ ВЛАСТТА ! НЕ ИСКАМЕ ЗАГРОБЕНА СОФИЯ, КАКТО ЗАГРОБИХТЕ БЪЛГАРИЯ.

А вие, папагалите, няма ли вече да въртите тая плоча. Поне си обогатете малко речника. Мислех, че сме се отървали от партийните секретари вече, но не би. Вие сте бетер /извинете за чуждицата/. Ако малко си понапънете мозъчната гънка и помислите, ще разберете, че всъщност няма по-подходящ от Кадиев за кмет на този етап.

ако човек е честен и умен и член на столетницата-партия то при този як шамар на изборите и на тоталния провал през миналите 4 години, то изобщо не би се кандидатирал за никакви избори от листата на БСП. Но очевидно честността, морала и най-вече акъла е пълен дефицит във чугунената Партия.

БСП ще загубят, ако Кадиев не е техния кандидат, а София ще загуби, ако не го избере за кмет. Кадиев би бил по-добър кмет от последните няколко.

Не е от екипа на Станишен, а от екипана Румен Овчаров, нали столичната партийна организация го предлага, а шеф там е Р.Овчаров. Нищо ново Кадиев, облякъл се Илия пак в тия.

Спокойно, Кадиев! Няма да гласуваме за теб без никакво отвращение!:)(Бр-р-р пфу! С отвращение!!!)

До През ключалката. Все пак кмет на София вече четири години е гербаджия, а от две години ГЕРБ има мнозинство в общинскя съвет. Така че ако има далавери в Столична община, едва ли се правят от опозицията..

Жоро кадиев е свестен пич. единствения който се опъна на Ив.Костов, Б. Борисов и Станишев! има много положителни качества, но и едно отрицателно - прекалено близък е с Р.Овчаров, а това е нещото което ще му донесе негативи! успех Жоро!

аве тия комуняги няма ли най-сетне да се заврат в дън земя и да сптрат с отвратителните си опити да смучат от хората. като пиявици са.

Няма идеи, няма креативност в това момченце. Това че казва че е против Станишев, не показва че е човек с по -различно от неговото мнение. Оплчва седесара-бояджия Орешарски, а нищо не казва за едновремещните кандидатури на Венцислав Йосисоф например или Стоян Александров. Те леви ли бяха и какви идеи имаха за развитието на столицата. Защо оплюва само Орешарски, а не и другарката Корнелия Нинова и тя се присламчи от СДС, а е в ръководството на икономическия екип на БСП ? Изобщо това момченце няма нито една лява идея за управлението на столицата, но е със самочувствието на икомически корифей - лошо другарю Кадиев, много лошо. А и живота ни учи, че най-добре е когато националната и местната власт са в унисон иначе столицата рискува да се окаже в обратното положение на онова което беше досега - ляв кмет с дясно правителство. Другарю Кадиев ти просто си бита карта и не можеш да станеш проводник на интересите на столичани. А проблеми в столицата колкото си искаш .

Не с отвращение ,няма да гласуват въобще.

Да, но точно това ще стане. Който от БСП гласува за Кадиев, не е защото го харесва, а защото трябва. За нищо друго. И това е тъпото в цялата работа, защото имаше един ужасно стойностен човек, който можеше да се кандидатира, но той не иска повече да се бърка в кашата, наречена БСП /не директно имам предвид/.

Няма да е с отвращение! Няма да гласуваме за тебе ИЗОБЩО!

Те на тоя жена му е забъркана с далаверите в АЕЦ за продажбата на ток, сега остава и той да се забърка с кметството и София ще втаса на цяло.

Тоя ако е от хората на Р.овч. със сигурност не става.Учителят му е един от най-безскрупулните хора в България. БСП-арите окрадоха хазната,сега се стягат и за София.