Коментари - Фийон все още е кандидат за френски президент | dnes.dir.bg
назад

Фийон все още е кандидат за френски президент

Фийон призова поддръжниците си никога да не се отказват от него и призна своя дял от отговорността за "изпитанието", през което преминава.

Обратно в новината

Коментари - Фийон все още е кандидат за френски президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждаме какво представлява жалката западна демокрация- пълен фарс.Този човек явно не е марионеткана глобалистите като Оланд и наследника му -Макарона,който искат да поставят за президент.Явно Фийон ще го изкарат най големия престъпник и измислят непрекъснато фалшиви обвинения ,също както постъпиха със Строс Кан.А и с Мари Льо Пен.И там също се действа с фалшиви компромати.

ОТ БЕДНОСТ , ЖЕНАТА И ДЕЦАТА НА "ГОРКИЯ ФИЙОН" ПОЛУЧАВАЛИ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ :))) ЗА ТОВА ГО НАБАРАХА ЗА ДУПЕТО ФРЕНСКИТЕ ДАНЪЧНИ :)))

последните жалки опити да се монополизира политиката от една шайка

Естаблишмента (мафиотите-кукловоди) залагат на Макарона, но не разбират, че съзнанието на обикновените хора е вече свободно и болшинството от ХОРАТА са против кукловодите. Така беше в САЩ, така ще бъде първо във Франция, а на есен и в Германия.

Новият президент на Франция ще бъде мъж, а не жена. Западът няма да им позволи да напуснат ЕС. Този едно говори сега, но по- късно ще прави други неща.

Странно и последователно, и Фийон, и Льо Пен искат нормални отношения с Русия...Спретнаха им разследване, Тръмп се интересува повече от това какво става в САЩ, а не търси откровена конфронтация с Русия...И в САЩ в момента се бият. Като в оня виц.. Отиват две крави съм пасището. Едната споделя с другата "Не ти ли се струва, че така хубаво се грижат за нас, най-хубавите пасища, най-чистата вода, за да ни заколят после. Другата й отговаря - я стига с тази Световна конспирация."

яфно въф франция фиолонченисти нема

СА НАСЛЕДСТВОТО НА ЛАЙНОТО ХОЛАНД!!!

Фийончо е бита карта.

Така може да мисли само соросоид. Само на тази групичка човекопобни все още е замъглено съзнанието и мислят по старому.

САМО НАИВНИЦИТЕ ВЯРВАТ, ЧЕ ИМА НЯКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ НА ЗАПАД. Всичко се решава от хората с пари, власт и медии. Народът няма право на истински избор. Той е манипулиран . Примерът сега във Франция го доказва много ясно. Отстраниха всички неудобни кандидати, за да спечели Макрон

ние се надяваме, че във Франция има достатъчно мислещи и разумни хора, които да обърнат очакванията на гадовете и макарон да се провали, както си му е реда.

дано успее! Въпреки всички мръсотии и гадости, които му скроиха.

Едно голо извинение и липса на всякакъв морал. Наглост безподобна.