Борислав Цеков: Кабинетът ще ходи по въглени от недоволство

В обществото тлее огромно недоволство. Заради бедността, корупцията и прогнилите партийни елити, които са неспособни да подобрят състоянието на държавата.

Обратно в новината

Коментари - Борислав Цеков: Кабинетът ще ходи по въглени от недоволство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

Така като гледам горе долу положението е така както го е описал този. Да видим какво ще стане.

Ще ги почваме ли? Дойдоха ли парите?

4 % разлика и близо 50% негласували показват единствено, че хората са недоволни

Както вече казаха повече от един милион избиратели са нереални така че процента е съществено над 50.

МОЯТА "ПРОФЕСИЯ" ЩЕ БЪДЕ ПОЛИТИК, ЛЪЖА, КРАДА, МАЖА И ВСЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯ, КАКВО СЪМ ОТКРАДНАЛ, КАКВИ ИМОТИ СЪМ КУПИЛ, ЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВА СЛЕД 200Г.

На таквиз у наше село им викаме лаладжии.

Абе Бориславе, абе чедо, ами ти от коя мафия си? Колко години се натискаш и все не ти се удава да влезеш в клуба на богопомазаните? А ако случайно някога ти излезе късмета, същите приказки ли ще ни приказваш?

Какво значение има какви приказки ще приказва когато влезе в клуба на богопомазаните! Отново тръгвате към личностни отношения.

Единствения правилен ход на Борисов би бил,да покани Иван Костов за премиер и да му осигури парламентарна подкрепа

Това са мокрите сънища на драгалевския градинар......да си гледа теменужките и собствения партиен секретар и след като вече си има собствен адвокат няма нужда от политика

Мнеее,това са реалните сънища на всеки нормален честен и интелигентен българин.Костов е единствения премиер досега който си разбираше от работата. Друг е въпроса че вече не иска и да се занимава с политика(за жалост)

Ми то, не останаха тецове и златни мини за продаване бе, чоджум! Чий ще го клати (крадне) драгалевския циганин?

Ах, колко ми е кеф, продажнико! Ах, как се радвам, че си зад борда...

Какви ти въглени,направо върху лава.А цените от кое правителство се вдигат в момента ?

"В тази благоприятна политическа ситуация БСП имаше исторически шанс да формира около себе си широко обществено движение за промяна, да смени ГЕРБ във властта и да проведе нова политика." Най-вероятно това щеше да стане, така както се продадоха разни печеливши бизнеси на свои хора, сиреч съпартийци; както се пращаха мутри-бойните отряди на Партията-за да "купят" или затрият нечии печеливш бизнес; както с измама си присвоиха стотици хиляди декари имот ; както отпускаха и отпускат и сега финансиране на разни проекти само на "своите хора"; както използваха и използват връзките си в специалните служби, за да премахват кокуренцията на наистина способни и предприемчиви хора; както набутаха всичките си роднини и приятели в общини, агенции, министества и т.н. и т.н.

Докато чаках на опашката в неделя, огледах "електората".Тъжна картинка.Средна възраст над 60 години.Кой с патерици,кой с бастун,социално слаби все чакащи Държавата да им реши проблемите.Коя Държава?Ами тази,дето "даваше" когато бяхме млади и здрави.Такава им обещаваше другарката Нинова,само дето се изтърва да каже,че ще премахне Демокрацията,НАТО,ЕС и ще ни върне в Лагера.

Къде си чакал, бе човеко, в някоя болница или в старчески дом?

Враца,Чадо,Враца-Северозападналата зона.

За какъв Лагер става дума? В София има кв. Лагера? А иначе никъде няма такава структура. Освен това Нинова не може да премахне нещо, което не съществува. Аз демокрация в Германия не виждам, камо ли в България. НАТО е бюрократична организация на поддръжка от САЩ. За ЕС ние сме деветата дупка на кавала, навлеци на които гледат с презрение. Изтъркани фрази без съдържание.

Не, не е нито заради бедността, нито заради "корупцията", която така и ниКОЙ от вас, папагали такива не успя поне да дефинира що е! Недоволството е заради ЛИПСАТА НА ПРИНЦИПИ, заради ПРОСТОТИЯТА НА САМОТО ОБЩЕСТВО! На вас, които си живучкате там в миризливата бърлога ВИНАГИ си ви е било добре! За вас богатството е да ви дава неКОЙ нещо наготово, а работата, стремежа, скромността, усърдието са НАПЪЛНО непознати измерения! Недоволни миризлиФци!

те депутатите от герб и бсп са пример за работата, стремежа, скромността, усърдието и за това са успели

или с две думи - ПРОСТ народ - слаба държава. А е прост защото е БЕЗДУХОВЕН !

Ти от кои си бе, Зализания?

Този по-добре да си хвани оня с инвалидната количка и да продължат да организират "протести"........ха-ха-ха!

Ако БСП-ДПС. баха спечелили то само за три-четири месеца каха да опоскат фиска да спрат фондовете от Европа да възобновят суперкорупционните и неизгодни за България проекти сък Русия и да теглят няколко милиарда заеми за ,,свои"си нужди!Банки и Пенсионни фондове също влизат в сметките на другарите!

какво го грее народа ръст на БВП 3,7% ,като целият отива д джоба на олигарсите,фискре- зерв от 6,5 сега е13,6милрд -изцяло на разположение на олигарсите ,без реална полза за народа, безра- ботица от 12,6 сега е 7,2%,-защото здравата и квалифицирана работна ръка избяга навън,тук останаха пенсионери и нерегистрирани като безработни цигани,дълга е най-ниския в ЕС или 2,3пъти нисък-защото е изсмекан от народа чрез данъци мин. заплата от120 сега 460лв/при соца бе 40лв/ при тези цени е без реална полза това увеличение, ср.пенсия от120 сега 390лв /макс 910лв/ -пълна лъжа, при 80 процента хора на минимална пенсия под 200 лева,Променени ул. пл., градове , магистрали, спортни зали, мост на Дунав, Метро Сф най- хубаво в ЕС - с пари от евросъюза, от които половината са откраднатио, над 100черкви нови и основен ремонт- с пари от дарители,без участие на олигархията заводи за отпадъци, пречиствателни станции чисто море- с пари от Европа, половината откраднати.Нищо ново- старото комунистическо робство си стои под формата на герб- крадливи комунисти, вълци в овча кожа, наследници на бкп

Виж русофил - преди 10г. обмена за 1лв. бе 18 - 20 рубли, а сега 34руб По данни от РТВ заплата на медсест акушер 6000руб или 176лв при цени мн.по-високи от нашите и руската нация е Обединена, а ТИПОВЕ като теб нищо несъздали за хората ВСЕ ИСКАТ И ИСКАТ, но страната тръгна от много ниска База пенсии 18лв и мин. заплата 40лв, а сета 162 и 460 ДМА на държавата са откраднати от приватизации и общест. поръчки от бсп.дс.дпс виж Доган.хидро с порци

и къде го видя този русофил-или всеки,който е против гербаджийско -бесепарската мафия е русофил според теб

Не е ограбена от партии, а от олигарси. А това, че партиите са създадени от олигарси, за да обслужват икономическите им интереси, не топли дори и теб. Единствената партия, която бе създадена от народа, а не от олигархията бе БКП. Но мераклиите за пари и имане, се промъкнаха и в нея, присвоиха си я, а след като я разклатиха отвътре, я разпарчедосаха и затриха. Тези, които сочиш като партийни творения, са всъщност, партийните унищожители.

Бившият царист и нововремец пак е забъркал коктейл от полуистини и внушения.Нищо ново на фона на тоталната дезинформация,която ни облива от прас-пресата.

Само за едно е прав този. Сланинова загуби спечелени избори и бсп никога няма да се разшири извън сегашния си кръг.

ИМП на Цеков даде 1 на БСП на изборите на 26.03.т.г. явен лъжец? Фактите за икономическо състоятие са много добри: ръст на БВП 3,7% един от най-високитев ЕС, фискре- зерв от 6,5 сега е13,6милрд , безра- ботица от 12,6 сега е 7,2%, дълга е най-ниския в ЕС или 2,3пъти нисък мин. заплата от120 сега 460лв/при соца бе 40лв/, ср.пенсия от120 сега 390лв /макс 910лв/ Променени ул. пл., градове , магистрали, спортни зали, мост на Дунав, Метро Сф най- хубаво в ЕС според Барозо, над 100черкви нови и основен ремонт заводи за отпадъци, пречиствателни станции чисто море, реки и мн. др. Какво създаде Ти Б.Цеков нищо 00 само смучеш от държавата и негови от бсп.дпс.дс ограбиха държавата ни и затова е ниска базата на доходите Изхода- Лустрация по чехски.Хавел

Ние в Пресцентъра на Партията сме напълно съгласни с казаното. Смятаме дори да го надградим и освен даниелмитовщините да прекратим и експериментите в съдебната система. Ние имаме необходимите експерти, които във всеки Наш учебник са чели, че не трябва да се пипа нещо, което работи за Партията и за българия.

Апропо, Румен Радев беше избран само поради факта, че Бойко вкара Цецка. Цецка става за председател на парламент, но никак не става за премиер. Никак! Само за това Радев стана. Но си е каун, акълът му хич го няма, по-скоро е папагал, който учи бързо фрази. Със заучени фрази ще изкара известно време. Но умните хора знаят за негативния ефект от заучените фрази! ...

Този се кандидатира за мястото на Нинова? Така ми се вижда. Не го поьнавам, но говори откъм лявото, деноминира Нинова, вкарва стратегии... Не става: нервен е, поривист и има сравнително нисък таван. Каъто за БСП става, но като цяло не става. Много подходящ за Бойко, че го улеснява. А е нужен някой, който сериозно да го затрудни!

Съкращавайте ги тези глупави статии,бе...не губете времето на хората...

Народът-щеше,да се пързаля по мед и масло,нали другарю?!...

Пука му на Боку по какво ще ходи ? Важното е да си напълни гушката. Е па този от кои ли не беше бе ? Открива топлата вода ?

jingiby

"Оптимистичният сценарий е бъдещото правителство да скъса с политическата партизанщина, да привлече широк експертен потенциал и да проведе реформи в..." - смята Цеков. Хм, това не е оптимистичен, а научно-фантастичен сценарий...

Факта, че ИМП на Цеков прогнозира вдъхновено- БСП ще е първа на из- борите на 26т.м. доказва КОЙ е Ц. Както ментора му така и Б.Цеков е комунист по душа, но безбилет оста- тък от подривните подли предатели слуги на дс.кгб. Гавра с хуманността е Ц. да ги смята за но- сители на национално съгласие и... а те взривили черкви- св.Неделя и убили депутати, свещеници, учите- ли, кметове, интелигенцията без съд и съсипали съдбата на милиони и от Комунисти безбожни сега са Капиталисти посещаващи черкви! Бог бави но незабравя предателя!

когато беше царист,защо не хортуваше тези умни приказки/анализи/ на ''негово височество'' мадритският комарджия?Много е лесно да си споделиш наблюдения/в случая са верни/ за грешките на червените кхмери и правителствени възможности пред гроб.Вярвам 60-70 % от хората могат да ги кажат тези факти и без да са платени специалисти!

днес да не е някакъв ден за празнословици !? всъщност от вчера преобладават предимно глупости представени като "новини" но днес много осезаемо се дава трибуна на бръщолевиците на разни идиотчета

Рекета на топлофикациите и корумпирани съдии отдавна е изял главите на всички партии от безкрайния преход. Предстои още стопяване на желаещите да гласуват и всеки пореден опит за организиране на избори ще срещате пълен нихилизъм от страна на обществото. Ще дойде време когато ще се радвате само на гласове от Анкара и Столипиново и ще ги купувате с твърда валута узаконено от ДУПЕтатите.

гербаджиите и бесепарите от оня който гласува като ветропоказател: недейете да си мислите, че като подкрепяте ГЕРБ или БСП нещо ще се промени. И едните и другите ще изпълняват нарежданията от Брюксел. На Бълагрия й трябва авторитет, който ще обедини народа, ще отстоява интересите на България и ще бие дузпата както на руските интереси, така и на еврогейовете. Мястото на Бълфария е в Европа, но с еднаква насоченост и към ЕС и към Русия. Ние трябва да си гледаме нашия си национален и икономически интерес и да не се поддаваме на шантажи от Изток и от Запад.

И виждаш ли го този "авторитет, който ще обедини народа"?

На този етап, се казва Путин.

Цеков отчаяно искаше да влезе като водач в някоя от листите на БСП. Микофф даже му беше обещал, но Корнелия го изрита като мръсна котка и той сега е седнал да се прави на анализатор.

смешен

не обяснява как партиите ще намалят цените на петрола и газа и ще повишат благосъстоянието на народа ?

ВСЕ ПОВЕЧЕ МЕ ВПЕЧАТЛЯВА С АНАЛИЗИТЕ СИ!!!ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРОФ.ИВО ХРИСТОВ-ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ!!!

Мен пък ме впечатли единствено с огромната и неправомерна заплата, която вземаше като шеф на БНБ!

БЕШЕ ДЕПУТАТ,ПРЕДИ ДА СТАНЕ АНАЛИЗАТОР В ТОЗИ ИНСТИТУТ!НЕЩО БЪРКАШ!!!

Е, г-н Радев имаше излъчване и хората гласуваха за него.Но какво от това?Как спокойно си прибира по 10000лв на месец ,без да се интерисува на какъв фон от бедност е това.Извоюваните им привелегии са доживотни.В тази насока кога ще се работи?

Бавно, но сигурно от герб разбират, че единственото, което спечелиха на тези избори е малко време до следващите избори ! Честито !

Смисълът на демокрацията и плурализма е точно този: да управляваш от избори до избори, а не като диктатора Путин или неговото ислямско подобие Ердоган.

Ами не - смисълът на демокрацията е да се избере партия, която да състави правителство, което да защитава интересите на народа, а не на мутрите и олигарсите, за да не се сваля всяка година правителството от власт и да се провеждат всяка година избори струващи стотици милиони, на фона на мизерстващ народ ! В случаят мутрата си има 1 млн. привърженици, сега и БСП станаха близо толкова - всяка година ли да се борят кой да вземе няколко процента повече и после пак по старому ?