Съдебният съвет хвана Галя Гугушева в конфликт на интереси

Казусът с Галя Гугушева е изключително комплициран, тя е допуснала нарушение на Закон за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, като не е попълнила правилно свои декларации. Това заяви председателят на етичната комисия към Висшия съдебен съвет (ВСС), след като прокурорката бе изслушана.

Обратно в новината

Коментари - Съдебният съвет хвана Галя Гугушева в конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тия коментари полза никаква, а са и много тъпи. Идват избори, там реално може да се промени нещо. Изберете червените кхмери и Гугушева ши ви се стори света вода ненапита спрямо това което ви очаква. Тая Гугушева кога ги е правила тия далавери - при кое управление аааа...при оня специалиста по заменките

Ти ако имаш възм няма ли да папкаш? Сложи си ръка на сърце и сподели - колко би свила...милион, два

Голяма наглост. Да застанели срещу нея подателите на сигналите. И това ми било прокурорка. Това да не е концерт пожелание. Ненаситна алчност. Не знае ли че на човек му трябва 2 м., а при модерните методи и по-малко.

на 33 с бизнес за милиони... е, това момче много умно бе! че и заеми дава на майка си, а бе не за 200, а 105000 евро, то какво е? аз на майка ми под 250000 евро заеми не отпускам. АЛОООООООООО, хора, за какво си говорим тука?

гугушева се е нагушила. българския народ ще плаща сметката. 33 годишния й син адвокат развива дейност за милиони. проверяван е от данс. комай там са различни. от времето на бай ганьо досега - само ганьовци. не народ, а мърша. това е от един адвокат

Хайде сега да вземат да проверят проверяващия или проверяващите от данс ! Как установиха редовността на всичко при сина - адвоката гугушев и има ли някаква промяна в тяхното имотно състояние през тази година?

Абе, оставете я тази пухкава женичка, ами я шефът на НАП да каже какви доходи декларира лицето Р. ОВЧ. и откъде мъни за скъпата му кола - тук се спрягат цени като 250 хил. каймета да струвало возилото на този велик българин?!

Какво толкова е станало,не разбрахте ли, че за нея думата "милион" няма такова стряскащо значение,каквото и се придава.Фирмата на сина й работи с милиони,не с хиляди и тези цифри не ги смущават.Синът и дал пари да не тегли кредит.Това си е тяхна работа,фирмени пари,после ги опростил.Много важно!По важно е дали са законно придобити и каква е нейната връзка с това ,ако има такава.Явно чак сега почнаха да се притесняват като се вдигна шум.Ще се разбере!

това чудо може да се случи и се случва само в червеното блато.историята преди 681 и след 1944 го повърждават,умиране има отърване няма

ДО ?-МАЙ РАБОТИШ В ТАЗИ СИСТЕМА.РАЗБРАХ ВЕЧЕ, ЧЕ СИ СТАРО КОМУНИСТЧЕ.АХ, КАКВА СИ МАЙМУНА!!!!!

Всяка вечер ,когато си казвам молитвата,ше моля БОГ да ме държи далеч от съдебната система.

има и успели хора. напишете в нета гугушев и вижте с какво се занимава. супер успешна адвокатска кантора

"Съдебният съвет хвана Галя Гугушева за гушата"

Верно мераците човешки край нямат - и милиард да й дадеш, пак ще се бута да гепи милиард и 2 стотинки! И това щеше да ми раздава и въздава правосъдие и законност!!! Абе елате, приятели около Атлантика и отвъд него и ги изфъчкайте тия боклуци, че не можем само.

..........."като не е попълнила правилно свои декларации. ...." Абе какви са тия съдий които една декларация не могат да попълнят? Айде стига вече съвсем ни взехте за "боядисани врабчета"..........

Аз виднаж го написах-ако схемата с произхода на парите и причините за прехвърлянето са обмислени,законни и документално обосновани никой не може да каже копче. НАП и ДАНС са проверявали и чукчите.По сигнал от "приятели".За 10 години назад като физическо лице и за всички фирми и свързани лица.Протоколът,че чукчите не дължим и 1 лв е в мащаб А 3 и в рамка.Без лев "мотивация" при това :)

деер

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!

Най-любимите моменти са, че видим ли не били 200, а само 105 000 евро и ДАНС проверили, гледали и казали - ОК сте, а преверяващите в ДАНС купили хубав имот след това.

Игра на парички.

Най-притеснителното от всичко е проверката от ДАНС и изказаното им становище. Това дали от трактористкия ДАНС или след това?

Затова ни "вярват" службите в чужбина. Добра реклама на ДАНС, които явно могат да изградят ореол за чистота на всякакви държавнослужителски суми.

До кога ще ни занимават с тази крадлива дода?

Е-е-х тази Галя Нагушева!

И пак ще го кажа-съдии и прокурори трябва да влязат в затвора, за да започне нещо да се оправя.И сега пак сигурно няма де ги е срам да си раздадат парички за празниците.Не могат да намерят един свестен сред тях.

А СЕГА ГРОБ ДА ИМ ДАДЕ БОНУСИ ЗА КОЛЕДА И Н.Г.ТЯ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НИЕ МНОГО "ГОТЕНА". ЗАЩО ЛИ?ЗАЩОТО Е БЪКАНА С КОМУНЕТА.

Стефанчо, пак ли неадекватни глупости?

И каква стана тя? Европата ни вика че сме с корумпирана съдебна система, а ние се дърпаме че не е така. Даже бонуси за перфектно покрити далавери им раздаваме. Резултата до момента е 2:0 за Европа.

Как ще се явиш да свидетелстваш срещу прокурор?!Той има толкова "симпатяги" на разположение за разни услуги, че светът ще ти се види тесен.Нали разбирате "Аз на теб - ти на мен".

не забравяме, как долетя госпожата от китното подбалканско градче в столицата - с помощта на бившият зам.главен прокурор Христо Манчев. Наремето и той не можа да обясни откъде жена му се е сдобила с едни парички за хотелче във Велинград. Как беше приказката за едни животни с дълги уши и инат и за 9-те баира?

Тия прокурори май не разбраха, че нещата са оплетени умишлено. НЕКОЛКО ЕВРО са прехвърляни достатъчно, за да се демонстрира "спестовност" от по-старото поколение, което се явява благодетел на заелото "добри" позиции следващо. Алеко отдавна е описал тази "душевност" на българина. Честита Коледа!

Колегата Еркюл Поаро беше казал - шерше ла фам (търси жената). Аз пък - търси мъжа, Гугушев. Съпруг-баща-зет, никакъв го няма в схемата, нали, ахааа ......

Абе я ги остави французите с това шерше ла фам - нито жените им са хубави, нито французите разбират от тази работа. То затова жените им ги поливат африканци...

Довечера.Госпожата ще си хапне една топла пържола,а вие яжте постна Пица.

Чукча, бате, разсмя ме искрено с тоя коментар......Е, би трябвало да се посмеем през сълзи, ама нали сме си неспасяеми оптимисти!!

Кажи?Малки ми брад чукча,какво те притеснява бате чукча,регистрирай се,и тогава няма да имаш проблем бате.

А. знаеш ли от кое вино ще я обезсоли?????

Боже, Боже...с това експресно обновяване на новината човек трябва по сто пъти да коментира новите факти и обстоятелства....:) :)! ся направо по темата - къде си ти юнак балкански Гусин Кабаиванов, да се възправиш против целий свет и да ревнеш пак, че мома Гугушева е бело гърло ненапито, ненапито йощ честно, честно йощ кристално чисто.......И вчера споделих - СДС са ми напълно безразлични, ама това, което направи тоя тюфлек с тях си е пълна гавра......

Браво, бат Райко.

Всяко чудо за три дни. Лошото е когато на всеки три дни има по чудо!

още малко и...ще ти мине.

завинаги при това

Отишла със двамата си сина адвокати! А къде е бизнес дамата Тотка? Тя май е в старческа деменция и въобще не знае за нагушването!

Много яко се е нагушила тази гугутка. Ама ме учудва безпардонноста и. Ами като знаеш какви семейни схеми си завъртяла, що се вреш под общественият прожектор ма, овца нагугушена...

...а пък синът, адвокат и крупен бизнесмен на 33 год. го проверявали от ДАНС и всичко било наред... дали не го е проверявал татко му... между другото, дали пък парите в обръщение в родът Гугушкови не идват по направление от таткото... ???все пак за милиони става дума...

Не разбрах таткото на каква служба е дошъл в София при издигането на жена му в специализираната прокуратура?

Синчето проверявано от ДАНС, когато мама е в спецпрокуратурата, която работи плътно с ДАНС?!?

НЕ Е ВАЖНО СИГНАЛИТЕ ДАЛИ СА АНОМНИ ИЛИ НЕ?????.ВАЖНОТО Е ДАЛИ ВЕРНИ,ИСТИНСКИ!!!!.А ИМА АНОНИМНИ,ЗАЩОТО ИСТИНАТА РАЖДА ВРАГОВЕ И ОТМЪЩЕНИЯ И САМОРАЗРАВА......

Браво на СДС! Най - сетне полза от тях! Да номинират един по един магистрати, да ги видим що за стока са!

СДС,дайте моля следващия за ПРОВЕРКА?

Ами, я съответните органи да вземат да проверят отвсякъде и препоръчителят Кабанагугушев, за да се изяснят и задкулисните причини, поради които предлага за конституционни съдии подобни недостойни лица!?След като се заявява, че всичко трябва да бъде пределно ясно и открито!?

Ами,злите езици говорят,че бил братовчед на мъжа й.Знам ли?......

Типична безсрамница,ще отрича очевидното до последно и всичко ще бъде покрито защото са навързани като черва.

Случаи като "Гугушева" и "Марковска" показват абсолщтно недвуслислено едно нещо: всички във високите етажи на съдебната система са затънали до гуша в редки ла*на. Където и да се ровне, все ще вони! Това е истината, дами и господа, за нашата "независима" и "справедлива" съдебна система и точно заради това сме на опашката на Европа. А защо не вземат да проверят всички съдии, ще попитате... Ами просто е - защото никой не иска да му лъсне голия задник. Защото проверяващите и те са "вътре"... Да живее България!

онова, карлофското прасе я изрови, на гюбрето, и я поднесе на Бойко, да я дегустира, с портокали ?? А то кво излезе? Тлъста кокошка ! Радулко

"Делата на спецпрокуратурата и спецсъдът се точат като при обикновените" И всичко това се случва в новосъздадената "специализирана прокуратура", която трябваше да е по-добра от обикновената. С оглед на кадрите обаче никак не е чудно.

Има една приказка - Нов бардак със стари "кадри" не се прави.

Тази наистина прилича на "стар кадър".

Абе тия ни мислят все още за малоумници! Какъв закон точно е нарушила? Всички знаят, че работата на адвоката в България е да намери бързо връзка със съдията и с прокурора, нищо друго. Сина на замесник шефката на Апелативна прокуратура, явно го прави много успешно и печели изключително добре. ВСС пак си заровиха главите в пясъка, докато мине бурята. Всичко добре ама в момента г*зовете им са изложени пред всички и най-вероятно ако не се вземат на сериозно, ще им се отрази неблагоприятно.

Не е нужно синът на гугушева да установява връзка между съдия и прокурор. Ролята на тази връзка играе името "гугушев" и заеманата от майката длъжност. Дори и магаре да издигне ДПС за кандидат, без значение къде, всички турци ще гласуват за него. Така е и в съдебните ни институции. Професионалист става този, чието име е познато в гилдията.

ами какво да я притеснява като цялата фамилия се е нагушила като пеликани- имало е за всички и те са го взели.

А големият демократ александър Йорданов обяснява премирането на тази г-жа от СДС, без да са правили предварителна проверка с това, че тя като избрана вече веднаж като зам. председател на специализирания съд, била пароверявана. Кой не знае, че те първо биват изибирани, а после забогатяват. Според него избраните на висши държавни длъжности не трябва да подлежат на проверки. А хора като мене, вече на възраст, ходили по митингите помнят домашно плетените пуловерчета на Доган и Мичковски върху слабите им фигури и бежовосивия мръсен шлифер на мичковски. А виждаме вече как са си променили и фигурите и облеклото въпросните. Но това важи и за много други, т.н. политици, държавници.

wenci

Ох, това е още по-лошо от това да имаш притеснение за нещо - означава или си много чист или морала не е висок.

че е наришела всичко, което би могло да се наруши е ясно и на децата.. Сега важното е какво следва от тук нататък...Дали прокуратурата ще си я поема, като си следва, после-съд, присъда и конфискация , или ще й връчат 100 бона " наказателни" обезщетения и ще я пратят по живо по здрао на заслужен оттих.. И ако това се случи(както предполагам) значи....Омертата е факт!

Време е пак за 9 Х....

В България ако си откраднал повече от 500 000 лв. закон не те лови. Каквито и проверки да правят накрая излизаш "ДОКАЗАНО НЕКОРУМПИРАН" Примери много.

Сега ще подгонят човека, който е имал смелостта да подаде сигнала. На четири очи или както намерят за добре!

КОЙ ЗАСТАВА СРЕЩУ СЪРДИТА МЕЧКА?Хайде холан, госпожо Гуш-гушкова! А иначе, както излила, добри сте са нагушила,а?РАДОЙКА