Путин уверил Тръмп, че не се е намесвал в изборите в САЩ

Американският президент Доналд Тръмп е получил уверение от руския си колега Владимир Путин, че не се е намесвал в изборите в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Путин уверил Тръмп, че не се е намесвал в изборите в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недей приписва своите навици на други хора.

Не бе, нали и аз точно това казвам, и аз съм като тебе, вярвам само, единствено и винаги на З Путин. Е, чат-пат к на Фони, но само когато в Москва решат, че Тръмп НАШ! Пак! Да не съм луд да вярвам на Обама или на очите си!

И двамата сте глупаци, щом и двамата вярвате на медиите, само че единия вярва на едната половина, другия на другата. Идвете половини са еднакви.

Не се е е намесвал---ама ловът на вещици ала 50те години продължава!:)))))

Путин: "Всичко, свързано с руското досие в САЩ, показва само вътрешната политическа борба в тази страна." Кратко, точно и ясно. Истината не се нужаде от обяснения...

Кратко, ясно и съвсем ОЧАКВАНО и ПРЕДВИДИМО - да, но не и ТОЧНО, а по-скоро НЕТОЧНО, тоест ЛЪЖЗлИВО!

Войната между демократите и републиканците твърдиш, че е лъжлива, така ли да разбирам?! Да не говорим, че специалните служби на САЩ работят срещу президента си...

Погледа на Путин казва : "Не бе брат'чед , наистина не сме се намесвали ,разбираш ли .

Е, не, ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА! НЕ мога да не се разсмея, като чета тези поредни бисери на тези двамата: "Той (Путин бел.р.) каза, че изобщо не се е намесвал в нашите избори, каза Тръмп пред репортери на борда на президентския самолет Air Force One по пътя за Ханой. Наистина вярвам, че това, което ми казва, го казва сериозно, добави президентът на САЩ...." Не знам за вас, но аз само се питам, и ако случайно Путин наистина се е намесвал в американските избори, КАКТО МЕЖДУ ДРУГОТО СА КАТЕГОРИЧНИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ СЛУЖБИ, и както и редица други управления в други държави твърдят за такава намеса на Москва и при тях вкл. България, Черна гора, Македония, франция, Англия,....та има и назначена комисия и разследващ прокурор, избран от Конгреса да разследва, имаме вече половин дузина уволнени от екипа на Тръмп и вече няколко арестувани...:) ТА ИЗОБЩО ИМА ЛИ НЯКАКЪВ ВАРИАНТ ПУТИН ДА СИ ПРИЗНАЕ НАМЕСАТА СИ, дори и теоретичен, ако го е направил:) За мен това са приказки на инфантили или предназначени за инфантили! Но се сещам за подобни думи и заклинания на един друг много голям приятел на Путин, и той републикански американск ипрезидент, Джордж Буш - син, КОЙТО ЗАЯВИ НА ВРЕМЕТО БЕЗ ПРИВИДЕН ПОВОД, ЧЕ ... ИМАЛ НА ПУТИН ПЪЛНО ДОВЕРИЕ, ЗАЩОТО ТОЙ (ПУТИН) БИЛ НАБОЖЕН (защото носел кръстче на шията си точно тогава) и САМО КАТО ПОГЛЕДНЕЛ В ДЪЛБОКИТЕ МУ СИНИ ОЧИ И РАЗБИРАЛ, ЧЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ВЯРВА!?!?!?! Впрочем този същият Буш изсипа и един куп други забележителни глупости и простотии!

Вярно е - не го е назначил Вова. бай Дончо, ако беше назначено от Путин, досега да беше дигнал Америка на крака.

А не жълтокосия

Това се казва демагогия. И двамата знаят ,че Путин го е назначил за Президент, ама сега се правят, че все едно нищо не знаят.

Тя и Меркел би попитала Путин, дали не се намесил в последните избори на нейна страна. Как събра нейната партия 30 процента от гласовете при непопулярността сред населението, истинска загадка?! Ама смее ли Меркел да пита! Току виж ...

"Честна пионерска барато..."

Аз

Ко да му рече... Какво може да рече професор от Сорбоната на гражданин на Факултето... Щото такива са разликите в нивото. Смотолевил е там нещо учтиво, щото да се отърве, и Тръмп го интерпретира както му уйдисва. Не че Тръмп знае смисъла на глагола "интерпретирам"...

Тръмп сам знае, че Русия не го е избрала. Избраха го американците, недоволни от "елита".

Като омацат следващите щатски избори, руснаците сигурно ще напишат черно на бяло, че па нямат нищо общо.

Аз

Тръмп това, Tръмп онова... Ми така си е - Тръмп очевидно е завършен простак без елементарно възпитание. В сравнение с кого, обаче... Щото Обама, наример, онзи ден дисциплинирано се опита да изпълни гражданския си дълг и се представи за съдебен заседател по дело в Чикагски съд. Само че съдия Тимъти Евънс обърнал внимание, че Обама има по-важни грижи от търсенето на истината, а именно - да позира за селфита и да раздава автографи, поради което го обяви за негоден за съдебен заседател и го освободи от това му гражданско задължение. Нобеловият лауреат за мир се оказа негоден за съдебен заседател, за разлика от всеки шлосер или шофьор на камион. Обама може да търси успокоение във факта, че предшественикът му в Белия дом - малкият Буш, също преди няколко години беше обявен за негоден за съдебен заседател. Явно политиката си е политика, но когато става въпрос за действително практическо търсене на истината и справедливостта в живия живот на обикновения американец, американците знаят за какво става въпрос и оценяват президентите си като негодни за тази задача.

Направи ми впечатление преди известно време с интересните факти, които споделяш. Интерпретацията също е добра. От мен много плясове ++++++++++++++++++++++++

sorry лапсус калами да се чете плюсове

те кагебеишниците като ти каят нещо винаги е истина... и вярваш ако си пян, дрогиран или ако ти отарва

Шило

Хахахах, мандатът на Тръмп ще свърши, те още "връзки" ще търсят. Резултатът е ясен- ще намерят толкова, колкото намериха ОМП на Саддам.

Монтажниците, които направиха хим. заводи там отдавна са пенсионери...Тези, които са още живи. Братска взаимопомощ, ко да се праи.

И аз варвам на путин - някъде около. . . . . 0.2% !

му давате...

Абсолютна истина е, щом го казва Путин, защото те кагебето са обучени винаги да говорят истината, особено когато говорят с американци.