Русия: САЩ се месят в чужди избори, и в България

Русия не се занимава със смяна на режими, не се меси във вътрешните работи на други държави и не прави “постановъчни” революции за разлика от САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Русия: САЩ се месят в чужди избори, и в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ не се месят в нашите избори. Българските ченгета и мутри начело с Цветанов ги фалшифицират и не допускат САЩ и Русия да се месят.

наи-перфектното доказателство за намеса на хамериканците в политиката на България е назначението на лицето Pосен плевнелиев за пре3идент!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А назначението на Радев, по твоята първобитна логика, по чия намеса е?

Пак с краварско-соросоиднап намеса за да го играе уж недотам зависим. Ами то и Борисов отказада гонви рески дипломати пак по краварска заръка за прах в очите.

Не грижи се, Русија, никого! Самото дете на технократијата, претседателот, умно ја испегла својата азбука од тукашния земја. Да ебам и тариката со тарикат, инаку вика, од Америка за да ги воодушевиш.

Фиуууууу, къде си хукнал да се пишеш с чуждо име? И пиши на литературен български, не на диалектен!

Като пишеш уж на македонски, требе да знаеш, че Самуил на македонски се пише СамОил! Анадъм?

Русия не се меси...само дето патриарха идва да се кара на нашия президент. Като сме вярвяле 45 години на СССР кое ви кара да мислите, че ще продължаваме да ви слушаме измислиците.

Ние това си го знаем, няма нужда да ни го припомняте. Като слагат мафиотско правителство на власт по-лесно го манипулират и управляват. И напоследък дори не си правят труда да го уведомяват за решенията, които е взело, а директно го броят в някакви статистики по свое усмотрение. И никаква реакция от т.н. правителство. Можеха поне за пред народа уж да помолят да из звънват по един телефон с решението, за да не се излагат пред журналята. Ама те и журналята не питат, когато усещат, че не бива да се пита. Усещане за демокрация.

Те, мафиотите, де, не уведомиха ли народа, че патриарх Гундяев не е разрешил да се гонят руски дипломати. И че е препоръчал да се извика руското ченге пасол коцев да им набие канчетата. Простият народ цвилеше от удоволствие.

Хубаво е, че изкарват в четни дни по 35,898 души на червеня площад и ги разстрелват. а в нечетни дни изкарват по 75 600 души и ги обесват. Започнали да внасят китайци за чейндж. и това прекрасно и перспективно.

Твърде претенциозно и невярно твърдение! Ще дам само един пример - Украйна!

Abe dir, защо ви е да държите така народа в неведение. Като стане въпрос за неосъществената лустрация и хоп= новината се скрива. Защо в централна Европа хора, работели за службите не заемат ръководни постове, нито б изнеси, само в България по еталон на Русия е така. Докога ще правите хората на бездушници.

ЖАН ВИДЕНОВ Е БЪЛГАРСКИЯТ ВИКТОР ОРБАН ! Уви появи се твърде рано за да го разберат българите. Тези българи днес са немили недраги в ролята на слуги по Света. Жан Виденов се опиа да изплати външният дълга на България. От 10 милярда дойлера, заради които свалиха Тодор Живков и които Луканков направи 12 млрд. Виденов сведе тоталната сума по външният дълг на 6.7 млрд.дойлера ! Ужасеният ФАЩ и Сорос организираха цветна революция.... Излъгаха всички наивници ... И аз скачах като маймуна ... "Кой не скача е червен ..." ! ("Кой не скача е руснак" - това крякат днес в Украйна !). Днес официално външният дълг е 36 млрд. дойлера ! Ама това бил само дългът на държавата... Имало и публичен и незнам какъв си още ... Истинската стойност отива към 60 млрд. дойлера ...

Абе да изхвърлят Бълария от НАТО и ЕС,да ограничат свободната търговия и работна ръка на българите,валутният борд на леът към еврото,еврофондовете ,да оставят България наРусия и Турция и камъкът ще си легне на мястото!

Нищо ново! Няма български гражданин, който да изпитва съмнение, че точно сащ поставиха на власт това мафиотско правителство. Факти- колкото искаш. И сега продължават да го подкрепят, и отново ще се намесят и във всички предстоящи избори, които идват.

Българите си избораме демократично Народното Събрание, не сме като руснаците да искаме да ни мачкат диктатори!

Руснаците ще се задавите от злост, така няма да ви заобичаме!

Руската пропагандна машина ряботи така както и американската. Не виждам чест в техните действия, а те се опитват да се изкарат идеални и непорочни. За съжаление българите винаги са гледали чуждите интереси, а не своите. Не видях нито един неутрален коментар...

Това го знаят много мислещи българи а и виждат че България е с назначени властващи от сащ за да изпълняват поръчките защото иначе лошо им се пише на дебелите задници..

Назначени от САЩ бивши служители на партийната номенклатура и репресивните служби, верни на ГРУ и БСП. Дружба от векове за векове. Но да- назначени от САЩ- двойни и тройни агенти. Да.

27 юни 2016 Първанов и Нинова се срещнаха на конгреса на "Единна Русия" Поводът е 15-ят конгрес на създадената от Владимир Путин партия "Единна Русия". БСП ще задълбочава междупартийните отношения с "Единна Русия". Междувременно Нинова е провела среща и с лидера на "Единна Русия" Борис Гризлов, с когото се е разбрала да задълбочи междупартийните отношения. 25 април 2014 "Атака" откри предизборната си кампания в Москва. Там водачът на листата за евровота Волен Сидеров е награден с руския орден "Звезда Отечества". 24.11.2016 Руският генерал Решетников: Обсъждахме кандидатурата на Радев с Нинова. Кандидатурата на ген. Румен Радев за президент е била обсъдена на среща между лидера на БСП Корнелия Нинова и председателя на Руския институт за стратегически изследвания - ген.-лейтенант Леонид Решетников.

"Русия не се занимава със смяна на режими, не се меси във вътрешните работи на други държави" На 21 ноември 2013 тогавашния украински президент Виктор Янукович официално се отказва от подписването на договора за асоцииране на Украйна с Европейския Съюз. Този договор трябваше да бъде подписан още през декември 2011г. но подписването многократно е отлагано. Янукович тогава казва, че този договор трябва да се СЪГЛАСУВА и с Русия и че Украйна ще търси по-тесни връзки с Евразийския съюз, където Русия е основен играч

Ако не разбираш за какво съгласуване става дума по-добре недей. А става дума за икономически договори на Украина с Русия и Русия можеше да се окаже пострадалата страна, тъй като европейски продукти директно чрез Украина без никакви договори на Русия с ЕС и без никакви бариери да попаднат на руския пазар като украинска стока.

Ако не разбираш за какво съгласуване става дума по-добре недей. А става дума за икономически договори на Украина с Русия и Русия можеше да се окаже пострадалата страна, тъй като европейски продукти директно чрез Украина без никакви договори на Русия с ЕС и без никакви бариери да попаднат на руския пазар като украинска стока.

Само в Русия и България номенклатурата и репресивните служби на ДС си запазиха властта, сменяйки си идеологията. И настана мор - безправие, обезлюдяване, обезчовечаване, липса на справедливост, разрушени социални фондове, бедност за 70% от българите. Нежната ревюлюция бе нежна само за управляващите преди 1989 г. за българите бе унищожителна- бавно и сигурно.

Те имаха нужда от нея, за да запазят властта си щяха да потопят България, ако бяха посегнали на властта и на парите, които си раздаваха - червените милиционери, с помощта на неразрушените структури на руските тайни служби можеха да потопят народа в ......сълзи. Властта и парите им бяха по ценни от бъдещето на страната. Такива си останаха и след като си смениха идеологията- врагове на българите, работещи само за личното си облагодетелстване. Всички олигарси и в България и в Русия са назначени за такива от старата бивша власт

И как така в другите държави без нежна революция репресивните и номенклатурните структури бяха изритани от властта, а при нас имахме нужда от нежна революция, за да останат във властта и бизнеса. Явно ако нямаше нежна революция идваше Танко и червените подметки се обръщаха срещу народа си.

НАМЕСАТА НА РУСИЯ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ ДАТИРА НАЙ-МАЛКО ОТ 19 век! Писмо от Захари Стоянов до освободителя Аксаков Вестник "Независимост", 12.03.1886 г. "Повярвайте, че вашата намеса в нашите домашни работи: кой да бъде министър, где каква църква да се направи и за какво да пишат вестниците и пр., е услуга смешна и нищожна. Вие сте ни освободили, дали сте ни политическо съществувание благодарим ви. Но защо не ни оставите сами да падаме, да ставаме, да се караме и гониме, за което пак сами себе си ще обвиняваме? Бъдете малко по-настрана от нас, давайте ни съвети през гори и планини, да ви виждаме и чуваме отдалеч, да си спомняме за вас само ония минути, когато вие гонехте неприятеля! А ако искате да помагате на своите "деца", то може и отдалеч, там, дето нашата ръка не стига. И защо налитате като орли на нашата нещастна земица? Малка ли е вашата държава? Не ви ли са доволни сто милиона верноподаници, състоящи се от 1015 народности? Не ви ли стигат два милиона солдати? Далеч от нас такива доброжелатели. "Не им щем ни меда , ни жилото" както каза нашият съотечественик Др. Цанков едно време, когато в главата му имаше съвест и разум.

Ако не сте забелязали в момента годината е 2018. Всички тези писаници не история. Важното е какво става в момента, а не какво кой е писал 19 век !!!

А пък ние и без да сме чели тези "документално потвърдени факти" си знаем, че след като другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП извършиха, по проект на Бжежински и Кисинджър и с подкрепата на американския шпионин Горби, антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., САЩ не само че се намесват в изборните процеси, ами и у нас никой не може да се докопа до власт без тяхната благословия. И не само това, ами предвид че едиствените техни изисквания и критерии за политическия ни елит са "народните избраници" да оплюват колкото се може повече Русия, стана така че ни управляват най-вече неграмотници. За суверенитет пък е смешно да се говори, тъй като другарите го разрушиха още с преврата и следвайки инструкциите на новия си голям брат и създател ни докараха до сегашното мизерно състояние, за да ни ликвидират като народ и държава в негов интерес и разбира се, на собствените си джобове. Истината обаче е, че без американския шпионин Горби, когото Братушките допуснаха най-лекомислено до властта, горепосочените другари не биха имали никакъв шанс да извършат тази предателска и унищожителна за народа и страната ни мръсотия, така че Русия е длъжна да поправи час по-скоро грешката си ведно с всичките вредни за нас последствия, като започне с освобождаването на България от американските окупационни сили и техните тукашни наместници, възстановяване на армията ни с модерно въоръжаване, а също и с адекватни икономически инвестиции. А с продажниците и унищожителите на страната и народа ни и ще се справим и сами!

Лумпен си- верно. Стига с тази Русия бе! Много обичате да сте сателити. Дупедавците винаги са били облагодетелствани при всички власти.

Амин

ХА ХАА! КРАДЕЦА ВИКА, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА: 13 април 2018 "Русия не се занимава със смяна на режими, не се меси във вътрешните работи на други държави и не прави "постановъчни" революции за разлика от САЩ" 19 ноември 2016 Решетников кандидатурата на Радев На 19 ноември 2016 в интервю за телевизионния канал Царьград ген.-лейтенант Леонид Решетников, шеф на Института за стратегически изследвания към президента на Русия и дългогодишен ръководител на Информационното направление в Службата за външно разузнаване на Руската федерация, водещ на направлението за България, заяви, че през август т. г., преди издигането на Румен Радев за президент от БСП, е бил информиран лично от Корнелия Нинова за предстоящата номинация. А в хода на разговорите с нея са засегнати и предстоящите лозунги на кампанията на Радев, както и излизането на България от НАТО

Спомняте ли си думите на Желъо Желев за нежната революция? Защото аз си ги спомням. Та проповядваше Желъо смирение, че ако имало революция, щяло да има жертви. Е, питам аз какви жертви и какви нежни революции? Номенклатурата и репресивните служби на ДС и ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ СТАНАХА КАПИТАЛИСТИ НЕЖНО. Просто ако някой ги бе бутнал от властта, едва ли ни готвеха тази нежна безжертвена революция, от която един от загубилите студената война не пострада. Пострадаха само Българите- обезл'дяване, бедност, липса на справедливост. Така че революцията бе вярно нежна, ама за червените капиталисти. За българите бе убийствена.

Представителен политически дебат между двама кандидати за "народни" представители - депутати, конгресмени, лидери: - Престанете най-после да мамите избирателите! - Не, вие спрете да мамите избирателите! - Не, първо вие! - Не, вие!

САЩ нагло се месят във всичко в България и я съсипват! Някога процъфтяващата ни страна днес е страшно обедняла, болна, изпростяла, разграбена и толерантна към престъпници и разна измет.

Май си се объркал. Не САЩ е виновна, а тези, които продължиха да управляват, запазвайки тоталитарните си структури и тъмното си лице. Ако проследиш ограбването на България- ще видиш, че следите водят към съидейницуте на тези, които отровиха Скрипал. Номенклатурата стана капиталистическа, ама психологията и на богоизбрана остана. Всичко е в духа и в главата на човека.

оня ден давах стар филм по телевизията, за баш майстора. ясно се виждаше, колко "процъфтяваща" страна сме имали през 1975 година, когато е сниман филмът!!!

Операция Гладио е кодовото име на италианската тайна паравоенна армия на НАТО, замесена в терористични атаки под фалшив флаг като част от стратегията на напрежението от късните 1960-те до ранните 1980-те години. Отговорна или замесена в провеждане на политически терор, атентати, политически убийства, преврати, оклеветяващи кампании и т.н.Съществyването на Гладио, отричано в продължение на десетилетия, днес официално е признато от правителствата на въвлечените западни страни. Структурата е осъдена и забранена от Европейския парламент през 1990 г. аналогии с действията в които е обвинявана тайната мрежа Гладио са атентатите от 2011 г.: на 13 декември в Лиеж Белгия с 122 ранени и 5 убити, същия ден във Флоренция Италия с двама убити и един ранен[15][16] и известния на Андеш Брейвик от 22 юли в Норвегия, a проекта ИНДЕКТ[17][18] за всеобщ мониторинг на гражданите в Европейския съюз силно напомня разследваните в САЩ действия на ФБР. В този дух са и въпросите поставяни от Движение за истината за 11 септември относно Атентатите в Ню Йорк от 2001 г..Военния преврат от в 1967 г., довел на власт в Гърция Черните полковници.[3] Опити за покушение срещу френския президент Шарл дьо Гол.[19] Четирите бомбени взрива през декември 1969 г. на пиаца Фонтана в Милано и в Рим[20] (общо в Италия в такива атентати от 1969 до 1984 загиват над 200 души и са ранените над 600) Приписва се намеса на мрежата в убийството на Алдо Моро[21] сложило край на т.н. исторически компромис за поделяне на властта, сключен между Християндемократите и Комунистите в Италия. Атентатът на Октоберфест в Мюнхен в 1980 г. при който са убити 11 души[3] Атентатът на гарата в Болоня в август 1980 г., взел 85 жертви и над 200 ранени, официално приписан на леви екстремисти от Червените бригади.[4] Серия бомбени атаки в Белгия в периода 1982 1985 г. срещу магазини, ресторанти и полицейски части, при които са убити 28 и ранени 20 души.[19]

Крадецът вика "дръжте крадеца".

БГ се управлява от посолството на ФАЩ Козаците.

да, от там се управлява. затова льотчика ни го натресе решетников.

Предлагам всички, които пишат с неконтролирана злоба срещу руснаците да измислят поне едно нещо, с което те са ни ощетили. И ако имат съвест, да се сетят кой и защо през ВСВ срина красивия някога център на София? Кой замърсява земята ни, без да плати и цент, но ни предлага скъпо стара военна техника? Кой и защо кани на закуски наши политици? Какво спечелихме от новите "приятели"? Нека помислят! Повтарям! Ако имат съвест!

Ами ще ти кажа. Другарите милионери на КОЙ са съдружници? Защо в България липсваше пълна лустрация? Кой ни управлява? Управляват ни бивши ченгета, другарите, назначени за милионери.

Цяла източна Европа работиха за да изхранят тази пианици ! Факта е ,че унгарци, поляци, чехи , бившото ГДР не ги понасят ,говори много за това кой какво е получил!!!!

Русия се меси във вътрешните работи на България вече 30 години и затова тук оправия няма!!! Руската мафия държи Лукоил и най скъпите горива тук,държат енергетиката ни и цените са по скъпи от тези в Гърция и Турция,месят се навсякъде,финансират ДПС и клатят държавата...

Русия сама ли го прави всичко това или има достойни български съдружници в общото дело? Колко народ тук забогатя благодарение на руснаците? По морето лично познавам хора, които станаха богаташи от продажба на апартаменти на същите лоши руснаци. Допускам, че онези, които говорят срещу руснаците, но или са учили, или са пребивавали там по някакви причини, просто не са се наредили на софрата и ги е яд.

меси се от 30 години, друг път. има писма на Левски до Каравелов, как са му пращали агенти на короната, да го увещават, че българската свобода не може да е само българско дело, както е смятал Той! и после, заради тая негова опърничавост-намесата на игнатиев за обесването му! и преди това-намесата в борбите на бъгарската църква...от 19 век е тая намеса...ама кой да чете?! дай, да си попеем любэ по-добре!!!

Не знам къде си пътувал, но горивата в България са с около 20% по-евтини от всички европейски страни.

Крадеца вика дръжте крадеца :) Егаси наглостта!! Рубладжиите сега ще имат опорка за месеци :) Ужас!

сега? Кво ще стане от България, шъ говорим по аммерикански ли? Свинари критикуват кравари - значи цари животинският свят.

"Убийствена новина", почти. Целият свят е наясно , кой дърпа конците в БГ. Ние не го можем без дистанционно управление.

Е Путльо вече не може! Затова ли ти е мъка?

Където са минали краварите след тях остава само разруха и смъртта на невинни хора!!!!!Съжалявам че лизачи като Соломон Паси ни натресоха в НАТО!!!!Съжалявам!!!!!

Абе вие все си се натрисате САМИ, водени от силната алчност за власт и за пари. Преди 1989 г пък искахте да ставате 16 република. Така че психология.

Ген. Решетников е най фрапиращия пример за ненанеса в изборите в Бг.

Искам да изкажа ДЪЛБОКОТО СИ ВЪЗМУЩЕНИЕ, че в ден на траур, всички медии говорят за Сирия. Вчера загинаха невинни хора. Загинаха българи, защото една девойка си е повярвала, че е недосегаема. Една девойка, която си е позволила преди години да кара пияна, а вчера - да изпреварва неподготвена. За каква Сирия става въпрос днес? Добре, кажете за Сирия, обявете новината, но какво ми канят 100 човека гости да разсъждават за ракетите ДНЕС - ДЕН НА ТРАУР. Особено, когато стана ясно, че за България няма опасност. Каква полза от това приказване за Сирия по студия - НИКАКВА!!! Днес се събудихме с поредната трагедия по пътя, 6 семейства повече няма да видят щастие в живота. Това е болка за цял живот. По-силно и от смъртта. В България младите хора масово са неграмотни и комплексирани. Масово си избиват комплексите на пътя. А пътят какво е? Това е разстояние между точка А до точка Б. Не те прави умен или супермен като летиш със 150 км./ч. И по -жалкото е, че това момиче ще бъде осъдена УСЛОВНО, като Стависки. И тя го знае, затова изпреварва неподготвена, защото знае, че няма закони. Нещата са като скачени съдове. Нищо не работи в България. Та да се върнем на Сирия! Нали това е топ новината в деня на национален траур!!! Господ да ни прости на всички! Амин!

Настрайват хората срещу САЩ и Запада. Подготвят излизане/изгонване от ЕС и НАТО. Та затова.

А дано, ама нада ли.

Всеки ден в обърканата ни държава се случват подобни трагедии. Нима тъжите по-малко за младото семейство с малко детенце и друго на път, които загинаха предишната нощ? Мисля, че жертвите, които народът ни дава всеки ден, заслужават много повече от един ден на траур. И всички сме длъжни да се замислим как живеем и защо животът на непознатия човек до нас няма никакво значение!

Точно това имах предвид! Просто дадох пример с вчерашния инцидент! Да се замислим днес! Да поговорим какво може да се направи! А ние Сирия, та Сирия!

Според мен, за да има някакъв шанс да се спре войната по пътищата, е да се променят санкциите. При шофиране неоснователно с превишена скорост, без значение колко - отнемане на колата и книжката завинаги. При смърт на пътя - затвор, задължително отнемане на автомобила в полза на държавата и солена глоба-10 000 лева, без значение кой е собственика на колата. И когато някое "камикадзе" на пътя полежи в затвора, остане без автомобил и дължи на държава 10 000 лева, и му отнемат книжката за цял живот, да видим дали няма да се замисли другият път като прелита. Санкции трябват, нищо повече.

Това го знаем ! Не е новина !

За ам посланик не е позволено, а за ген Решетников е друга работа. В ЦУМ Курнелка не се е занимавала с политика, а с дуене

Умником минуса ти ме трогна.

Забрави да припомниш, че същият този генерал подкрепи горещо др. Борисов. Или ти отърва да припомняш само за Нинова? Вече не се хващаме!

Чакате указания от Москва ли бе дира? Кво става в Сирия?

Как какво става? Тръмп и Мей изпуца ракетите по "фейк" цели и показаха колко са "велики". Руснаците и Асад, уведомени за учението, гледаха сеир и си го преместиха в другия крачол. И вълкът цял и агнето сито!

Разбира се, че се месят. Иначе как ГЕРБ с подкрепата на не повече от 15% от българските избиратели ще печелят изборите в последните години! То е ясно като бял ден.

епа нали сме колония! що да не назначават навсякъде, а? и в долари плащат!

е позволено - остальiе да си обират крушите

Колко засекретени решения на ЦК на БКП са с епровели все с цел служба на ГРУ и КГБ, а колко военни се внедриха в цивилни учреждениия- образователни, научни, здравни и тн.- все завършили в СССР. Ама да те не се месят. Ние сме им нещо като бърсалка.

Нали искахме суверенна държава? Тогава защо допускаме същото, но от страна на нови "приятели"? Истина е, че позволяваме да се държат с нас като с бърсалка. Всички!

Нищо ново,да си спомним само изказванията на оня наглец Льо Кабан дьо Овен льо Психо.Как само ни даваше акъл от всички "демократични" телевизии?Какво остава за отношението на американските терористи към нас.

Че то даже и полските мишки знаят КАК беше назначен за преЦедент нашенския Плювньо Росенлиев ! Видеозаписите и снимките на среднощното МЪКНЕНЕ на изборни чували ги има в изобилие ! Цецката обаче , за наше щастие се оказа НЕИНСТАЛИРУЕМА ! Поне не и на президентският стол ... Засега ...

Пък смеят и да говорят:по комунистическо време нямахме никакви права а само ръкопляскане по манифестациите и на празните щандове на магазините.има хора които помнят.

Бий руската гад където и да я видиш. Господ ще ти се отблагодари.

Това ли било? Работата била Русия да стане световен лидерррр!!! Какво казва българския народ :" На гол тумбак-чифте ракети! "

Случайно да забеляза в текста, чий е бил голият тумбак, че и напомпен.

да ви. ..... нещастни руски политици. Скапахте Русия...

хахаха бг протестира сами си ги избираме и за това сме на това дереже - отличника в ес:)

Как по друг начин да коментираш, разликата в настроението на гражданите и действията на правителството, на страната?