”Мъртви души” пълнят американските избирателни списъци

В 141 избирателни района в САЩ са регистрирани повече гласоподаватели, отколкото са живите хора там.

Обратно в новината

Коментари - ”Мъртви души” пълнят американските избирателни списъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако изборите са фалшифицирани, те действителни ли са? Ако президента и сенатът на САЩ са избрани в резултат на фалшифицирани избори, то тяхната власт законна ли е? Не е ли плашещо, най-голямата свръх сила в светът да се управлява от незаконна власт?

Когато избраха Буш младши, го избраха с почти явна манипулация на изборите. Като бе избран с по-малко гласове от Ал Гор (Гор получава 543 816 гласа повече от Буш в цялата страна), тъй като са на странен принцип на квоти май. И то разпределяне спрямо решение на щатите. Всички от Флорида например отиват за Буш. Все едно всички са гласували за Буш там. Като там губернатор е брат му. 179 855 бюлетини са обявени за невалидни от чиновниците във Флорида, 53 на сто са гласове на гласоподаватели афро-американци. И въпреки това печелеше само с 537 гласа там. Друг губернатор пък бил братовчед на Буш младши.

Така става това в демократична Америка! Пък после, при избирането на Обама за втори път, не зачетоха гласовенет на хиляди американски военни и семействата им, гласували в чужбина. Намериха някакво административно оправдание. В много от окръзите имаха подадени повече гласове отколкото са били включени в списъците барабар с мъртвите души. Зачетоха ги.

Забавна история! Значи, Обонго бил роден в Илиной, а? Пък твърдеше, че е на Хаваите. Някой лъже, ама не знам кой. Мъртви души - че какво се учудвате?! На изборите даже имаха лозунг "Гласувай за Обама! Поне няколко пъти!". Техните дипломати се скъсват да ни твърдят, че у нас се купували гласове - с пари, кебапчета, бира... Ама т.нар. "Обамафони", дето ги раздаваха в САЩ изобщо не са купуване на гласове, риийрш ли! У нас твърдят, че "черният ПР" е лошо нещо, пък в САЩ го узакониха на последните президентски избори (заради крайно негативната кампания на Обама) - щото така се постигал информиран избор и се предпазвало обществото - който не вярва, да провери в Уикипедия на английски език. На изборите - великите им машини взеха да дават странни и отложени във времето "дефекти" - гласуваш за републиканците, показва ти го, а после се оказва, че нямало гласове за тях, ама изобщо... Абе - и в САЩ цари демокрация по путински, пошенковски и къфто тасе сетите начин.

Демокрацията победи!!:):)))))))) На най "напредналото" общество,демокрацията е на такова ниво,че и мъртвите гласуват!!:):)))))))) Треперете "мужикистанци"!! Треперете "путинкистанци"!! Американските гробища са на ход!!Победата е гарантирана!! "Зомбирането" ще осигури просперитет!!:):))))) П.П. И да не чуя повече,че холивудските продукции са измислици!! Ето,гледам "живите мъртви" и си мислех,че лъжат....:):)))Сега разбрах,че е филм касаещ и величаещ американската демокрация!!:):))) Показва ни,какво става в деня на изборите,когато зомбитата излизат от гробовете за да гласуват бе!!:):)))))))

сметка щом в САЩ е такова мазало, то какво остава в Булгаристан! И върви гласувай като си нямаш друга работа! Костинброд ще оправи вота!!!

Ами да!! И,щом в САЩ се стрелят като пилета в църкви,училища и ресторанти-представи си тук какво е...:):)) Просто не обръщаме внимание,разбираш ли...:):)) Дори,може да са те гръмнали вече и да не знаеш,но няма лошо-ще ти дадем американско гражданство,`щото там мъртвите гласуват батка...:):)))))) `Що не рестарираш леко??Може и да ти е от полза.....:):))))))

Ще ги научим Хамериканците как се гласува...

Хаха, ФАЩ да не видят нещо от слугата си Боко Тиквов!

Говоренето на ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ е основно занимание в БГ. Илиной не е родният щат на Обама. Роден е на Хаваите. В Чикаго е завършил полувисше обратование, а е регистриран и живял в БАРИ, близо до Чикаго, но на територията на Индиана. Освен това предишното му име е Бари Соетонго. // Мъртви души има в БГ изборите около 2 млн и се използват от Тоз който е на власт към момента."Няма значение кой как гласува, а КОЙ брои бюлетините" казва човекът разгромил Деникин-Колчак-Хофман и после смачкал фасона на Дойчо.Ако сега се направи венезапна проверка в кметства и обществени организации ще се хванат много МъртДу вземащи заплатии кметове и др трябва да увиснат .. 41 МД живяха в щатния списък на ОПБ/Камбоджа $1100х41х14 месеца=$650 000

да върви, хамериканските зомбита да гледат и да се радват. Но няма да е още за дълго!!!

ха,ха. Скрихте темата. Да не би да ви се обадиха от Американското посолство!!!!!!!!!

Дали не се купуват и гласове на хора от малцинствата? Сигурен бях, че нашите нищо не са измислили,а са били научени от шефовете си.

От кой малценства? Тази дума се употребява в България.

Гласовете на бедните в гетата където са афроамериканците и латиносите с гражданство.

"...НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ..."ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГЪЗОЛИЗЦИ-АМЕРИКАНОИДИ!

Мъртви души, мъртви ипотеки, мъртви негри, мъртви работни места, мъртви акции, мъртви рейтинги....сигурно има и още. Някой ще каже: "много лъжат зад океана". Тия дни от изток доказаха, че навсякъде се лъже много.

Това е особено важна новина за нашата Татковина,стандарта ни на живот и възможността ни за свободен и демократичен избор:-)))) За мен по важна новина не е ,че борсата в Шанхай е на червено,а че червените чушки на борсата в кв.Дружба в София са тостигнали 10г ръст и тавана им сега е 1.60лв за кг.Чудя се няма ли скоро да има на тази борса черен понеделник или поне петък?:-))))

А у нас не са пълни........

не е ясно колко би повлияло това върху изборите защото броя на тези окръзи е под 5% от броя окръзи в сащ...факт е обаче, че има предпоставки за злоупотреби и манипулиране на изборните резултати

Оказа се, че сме ги стигнали хАмериканците.

Ама там стават такива работи ? Не може да бьдре

Да им пратим няколко автобуса с "живи души" от съсеката ни Турция?

Бай Ганьо прави избори и в САЩ.

А бе Дира, как можахте да вкарате такава искра в устата на БГееца. Точно в момент когато мистер Мур получава от нас само усмивки. Сега ще трябва и той на нас да ни се усмихва. Пусто как се извъртат нещата .....

Това е демокрация в действие... Нещо като офшорен президент? Нещо като офшорна страна с най високи държавни дотации на партийте - над стандартите в ЕС? Нещо като закон за задължителни 10% или повече от бюджета за престъпността и дерибеите, които не са длъжни да плащат данаци и държавата им ограбва краденото и полученото с убийства и други престъпления... Очакваме новия закон в България: Държавното ръководство и трите власти служителите им задължително: 1. да са подсъдими за да са послушни; 2. да имат офшорна фирма или да споделят такава; 3. да нямат скруполи относно генния материал на нацията, включително при провеждането на геноцид спрямо трудовото население и интелигенцията, която мисли; 4. ДА СЪТРУДНИЧАТ в колониалната политика на страната, която ни е окупирала и в посолството на която МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ трябва да отиде посред нощ когато се наложи да си подаде оставка... ???

Слаба работа,ако не вярвате,питайте Цецо-Ушето.Ако партията му го изисква,и Тиквата-нареди,то БГ-мъртвите души,може да де окажат по- голям и населението на самите САЩ проблема е никакъв,навсякъде са наши хора.А на Мая и запушихме устата,това е.В същност си го знаете,нали от Вас се учим,но по наглост,банички да ядете-изпреварихме ви!

БATKO

Някой съмнява ли се, че и там се печелят избори с костинбродски бюлетини. Оттам се учим. Нали преди всеки избори Цвъки ходи до щатите да го учат как да фалшифицира изборите. И по този начин щатите си назначават правителства у нас и навсякъде по света.

И тези ли ни говореха и продължават да говорят за корупция. Ние питаме! Това нормални и ДЕМОКРАТИЧНИ избори ли ще бъдат?! Не че ми дреме за тези бо.....ци. Къде е сега г-н Мур да отговори на нашите въпроси? Ние питаме! А ще получим само усмивки!

Ко?.Нееее.В най-развитата демокрация, жив да не бях!!.

кво да очакваш

от кого ли гледат ;)

Веднага нашето шарже там, да ги попита за това недоразумение.........!

Голяма работа. То в САЩ няма значение кой кандидат за президент колко гласа събира, а колко получава от 600-те електорални гласа от всички щати след това. Ал Гор например изпревари Буш с 500 хиляди гласа. Ама получи по-малко електорални гласове и загуби изборите. Нищо, че за него са гласували повечето избиратели.

БATKO

Я обясни какви са тези "електорални гласове". Това да не е нещо като "гласовете ми говорят ако слушам ме избират". Каква е тази демокрация, при която се подменя избора на народа?

така е при стожера на демокрацията, не е важно колко хора са гласували за някой, а колко представителя в гласуващата комисия си успял да осигуриш .....американски уникат е това сред избирателните системи :)

Затова са толкова гъсти с ГЕрП. Цецко им е организирал тайно изборите. Схемата работи навсякъде

Разбира се че "схемата работи" отлично, когато има мъртви души. За това и Славейков пише, в стихотворението "НЕ СМЕ НАРОД" Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. Един референдум за задължително гласуване, не ни дават да направим?! Господ да ни е на Помощ, защото сме "ходещи мъртъвци". Каквото е в Метрополията, такова е и в Колонията, всеобща смрад.

Американците и те да научат нещо от нашите политици.

Всъщност у нас се прилага "челният" им опит. Затова трябва да се наблюдават нашенците първенци внимателно. Който преди избори ходи там или в посолството им - той ще да е "избрания демократично". Нали станахме колония , трябва да се слушка метрополията. И ако се "слушка", то е обещано и ще "папка".Та да си дойдем на думата - за всички политици най-важно е папкането, а няма значение кого и коя метрополия трябва да "слушкат".